Community in Clinge, Zeeland Locatie wijzigen
Laatste updates in Clinge
Eten bij de happerij is altijd gezellig. Misschien dat het interieur en kleurstelling wat gedateerd is, de gastvrijheid is zeker wel van deze tijd en een voorbeeld voor veel restaurants.
Door het warme gastheerschap van Karin, Piet en hun zonen voel je je er echt welkom.
De Happerij heeft dan wel geen Michelinster, maar dat is ook nergens voor nodig. Gewoon lekker eten, met eerlijke producten en (h)eerlijk bereid.
Een echte aanrader!- Eten & drinken 10
beste; sorry te horen dat u het geheel niet naar uw verwachting is geweest.
toch een enkele kanttekening:
Jammer dat u dit niet ter plaatse aan ons verteld heeft, op de champignonsaus na dan, maar daar had u waarschijnlijk met uw gezelschap geen zin in om te reageren, kan ik mij voorstellen, overigens meen ik mij te herinneren dat u andere champignonsaus gekregen had ,de sla waar u over praat was garnering voor op het bord de gewone sla stond ruimschoots op tafel, en wat de menukaart betreft er waren inderdaad enige veranderingen maar het overgrote deel wat op de site staat was aanwezig , Wat de trage bediening betreft kan ik u melden dat bij grotere drukte het wel eens iets langer kan duren uiteraard maar ook had u natuurlijk kunnen vragen hoe lang het nog duurt, wanneer u haast heeft en dit bij binnenkomst gelijk meldt dan kunnen wij natuurlijk u een snellere bediening geven, er zaten echter meerdere gasten ,gelukkig vonden die het niet te lang duren ik kan mij deze avond nog wel herinneren en nogmaals had het maar gelijk gezegd, dan hadden wij u op een andere manier wellicht tevreden kunnen stellen.
Als laatste hoop ik dat u met uw gezelschap na het bezoek bij ons nog een prettige avond en weekend heeft gehad. U heeft uw punt gemaakt voor ons is het verder duidelijk mocht u toch nog willen reageren dan kunt u ons ook bellen of mailen u heeft ons mailadres en tel.nr.
M.v.g. de Happerij -
Bedroevend slecht, champignonssaus bevatte rauwe champignons, varkensvlees was een ministukje met een verzuurde saus erbij, Dame-Blanche met zure chocoladesaus, het slaatje bij het eten bestond uit 2 stukjes veldsla + een puntje watermeloen. Gerechten die op hun site staan vind je niet terug op de kaart. Bediening was enorm traag! Voor ons was het zijn geld niet waard!
- Eten & drinken 1
Gisteren sinds lange tijd weer bij de Happerij gegeten, de laatste keer was in Zevenhoven! Gastvrijheid en eten, het blijft allemaal Top bij jullie, was supergezellig, rondleiding was erg leuk, jullie hebben het goed voor mekaar daar in Clinge. Lekker bijgepraat voor tijdens en na het eten, gauw tot ziens! Groetjes van Ed en Nanny
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk, daar een compliment voor! Maar wat ons tegenviel was de karige salade die je er bij geserveerd kreeg. En dat de ruimte verbouwd werd want de dag er op was er een feestje/bruiloft, dat had ook prima even kunnen wachten tot we weg waren, want dat drukte de sfeer zeker verder naar beneden. Ook door die openstaande deur, het tochtte dus ook behoorlijk. Ondanks dat het eten prima was was dit alles toch wel jammer!
- Eten & drinken 8
JJ heeft De Happerij toegevoegd als favoriet restaurant
De Happerij eetgelegenheid gesloten
Afgelopen vrijdag sinds lange tijd weer naar De Happerij geweest.
Ook deze keer weer het 3 gangen menu gekozen. Wederom super heerlijk gegeten.
@ Karin en Piet: thnxs voor de fijne avond.
Groeten Mario en Judith,
St Jansteen- Eten & drinken 9
Zondag 18 maart zijn wij met het hele gezin gaan eten bij 't Pleintje in Clinge.
Wij hebben daar heerlijke schotels geheten friet was zeer goed.
Personeel was heel beleeft, en de zaak zag er goed en verzorgd uit.
Wij komen uit Hulst en gaan daar zeker meer eten.- Eten & drinken 10
Wij zij afgelopen weekend bij `t pleintje gaan eten. We hebben er echt heerlijk gegeten. Mijn man en ik een heerlijke schotel en de kinderen een kidbox!
Echt heerlijk, vriendelijk personeel en lekkere frietjes!
Zeker voor herhaling vatbaar!- Eten & drinken 9