Contactgegevens
- Aalten
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
Achter de Hema. let op tot een bepaalde tijd met parkeerschijf
- Telefoon 0543-472230
vr | 14:00 - 02:00 | |
za | 14:00 - 02:00 | |
zo | 14:00 - 01:00 |
Omschrijving
Het vertrouwde adres voor een fris pilsje, een mooi speciaalbier van de tap en een heerlijke maaltijd, bereidt met verse groenten uit eigen moestuin en kwaliteitsvlees. Met regelmatig verrassende muzikale acts en diverse culturele evenementen. Ook zeer geschikt voor feestjes, vergaderingen en presentaties.
Wij serveren
7 | 3 |
8 | 34 |
9 | 48 |
10 | 79 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1170270988 | 83 |
1663389513 | 91 |
1674109481 | 92 |
1684829449 | 91 |
1695549417 | 91 |
We hebben heel lekker gegeten, mooi opgediend en een vriendelijke bediening. De sfeer is zoals deze is en dat vinden wij fantastisch. De eigenheid is misschien wel het mooiste. Dit vind je niet zo snel elders.
Uitstekende sfeer en bediening
Goede keuken- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Eten in de sfeer van een bruine kroeg met de kwaliteit van een volwaardig restaurant. Prettige service zonder poespas. Je blijft vanzelf zitten om na nog te borrelen. Heel fijn avondje uit.
Lekker gegeten en gedronken… 10 punten voor de kok👏👏👍
- Eten & drinken 8
Gezellige oerkroeg met verrassend goed eten. Sfeer is lekker no-nonsens. Kok is erg goed.
- Eten & drinken 10
Gevarieerde menukaart, vriendelijke bediening, heerlijk eten en een gezellige kroegsfeer. Aanrader!
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en altijd goede ongedwongen sfeer. Kaart wisselt regelmatig en altijd goed!
- Eten & drinken 10
We konden buiten op het terras zitten, heerlijk onder het groen. Vriendelijke bediening, geen haast, allemaal heel relaxed. Niet zo'n uitgebreide kaart, maar wel voor ieders smaak iets. Wij hadden osso bucco op pasta en ribeye, beide heerlijk, voorgerecht een heel goed gevulde kippensoep, ook heerlijk.
Al met al een fijne relaxte avond met heerlijk eten en fijne drankjes.
Wij proberen toch ieder jaar wel een paar keer hier te eten.- Eten & drinken 9
Het eten was weer lekker zoals we gewend zijn van schiller!!
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, zoals altijd.
Echte aanrader!
Tot ziens😀- Eten & drinken 9
Schiller is altijd gezellig, maar ik had er nog nooit gegeten. Bediening was vlot en vriendelijk. Het eten was echt heel erg lekker, absolute aanrader dus!
- Eten & drinken 10
Weer lekker geborreld en heerlijk gegeten voor een prima prijs op het gezellige terras van Schiller. Topavond gehad!
- Eten & drinken 9
Schiller is al jaren onze '1 x per jaar stamkroeg' als we in de Achterhoek zijn.
Altijd goed eten en gemoedelijke sfeer!- Eten & drinken 8
Heerlijke sfeer, top kok, top bediening!!
Tot de volgende keer......!
- Eten & drinken 10
Weer heerlijk veganistisch gegeten. Altijd genieten bij Schiller!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten bij de Oerkroeg! Lekker pittige(!) brandweerballetjes, perfect gebakken zijdelende en desserts waren verrukkelijk!
Bediening was vlot en op het eten hoefden we niet lang te wachten. Voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 9
Als je goed wilt eten in een Achterhoekse sfeer dan moet je bij Schiller zijn. Het is er altijd gezellig druk. De bediening is vlot, goed en zonder fratsen. En op je bord ligt meer dan voldoende lekkers uit de streek. Aanrader is de Grolsche Lende, malser kan niet.
- Eten & drinken 9
Prijs/kwaliteit dik in orde. Porties zijn royaal, vergeleken met andere restaurants.
De naam “kroeghap” zijn ze inmiddels wel ontstegen.- Eten & drinken 8
Het was heel gezellig en lekker. Voor herhaling vatbaar!
Gezellig met de vriendengroep gegeten en geborreld. Sfeer altijd goed en eten was voor iedereen lekker.
- Eten & drinken 8
Alles weer als vanouds. Aanradertje! Probeer het zelf ook eens!!
- Eten & drinken 8
Het was weer een gezellige avond, zoals altijd
- Eten & drinken 8
Heel mooie sfeer, zo midden in het café.
Goed eten en drinken en de bediening was heel goed met de nodige humor.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, vlotte bediening, goede sfeer. Een aanrader 😊
- Eten & drinken 10
Dit is geen kroeghap, maar een volwaardig menu. Lekker eten, zoals in een restaurant - complimenten aan de kok- en daarna gezellig doorborrelen - complimenten aan het barpersoneel. Zo’n bijzondere kroeg is zeldzaam!
- Eten & drinken 9
Samen met mijn zus wezen eten bij Schiller, het was heerlijk, vers en een prima hoeveelheid.
En gezellig!!- Eten & drinken 10
Het eten is zoals altijd hier, goed en lekker. Iedereen aan tafel was blij met zijn keuze en had geen aanmerkingen. De menukaart wordt door het hele jaar heen verandert. Dat maakt dat je altijd weer wat nieuws kan kiezen.
- Eten & drinken 10
Te lang geleden voor het laatst gegeten bij Schiller. Gisteren maar weer eens gereserveerd. Het was heerlijk. Geen overdadige kaart, maar overzichtelijk. Voor sommigen wellicht te beperkt. Maar voor ons prima. Ruime keuze in lékkere alcoholvrije bieren. Tip: neem de Erdinger! Het eten was ook heerlijk! Carpaccio, Lende & Hamburger, Hang Op en Tiramisu.
- Eten & drinken 10
Leuke sfeer, goed eten, niks aan toe te voegen.
- Eten & drinken 10
Ongedwongen sfeer, heerlijke smaken en goed eten. De kaart wisselt om de paar weken en de namen van de gerechten zijn spitsvondig.
Wij komen zeker terug (maar dat deden we eigenlijk al :-)- Eten & drinken 10
Goede hap, prettige sfeer. Gewoon lekker gegeten.
- Eten & drinken 9
Voordat we naar de film gingen van 20.00 uur hebben we gegeten bij Schiller. Het is een bijzondere gelegenheid en het werd steeds drukker en drukker. Van jong tot oud, echt super.
- Eten & drinken 9
Altijd een feest om naar Schiller te gaan, ongedwongen sfeer en heerlijk eten.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Kleine kaart met precies genoeg keus. Het was druk waardoor de bediening wat achter liep met opnemen van de bestellingen. Doordat ze verontschuldigingen aanbood hadden we daar begrip voor. Maar het lekkere eten compenseerde alles. Na het eten lekker blijven zitten en verder borrelen. Al met al een top avond gehad.
- Eten & drinken 8
Goede bediening, fijne sfeer voor een leuke prijs! Ook de kroeghap is een aanrader
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, creatief gerecht en volop verse groente. Supervriendelijke bediening.
Het was weer prima. Heerlijk eten uitstekende bediening. Wat wil je nog meer 😀
- Eten & drinken 10
De kaart was iets anders dan op de website, maar het eten was zeker lekker! Goed
bereid en ongedwongen bediening. Wij hadden gehoord dat het goed was en dit kunnen we bevestigen.
Leuke en gezellig sfeer zo in het cafe.- Eten & drinken 8
Altijd gezellig in Schiller.
Bediening prima.
Eten was weer erg lekker! -
Heel gezellige café/kroeg. Ik had om een specifiek plekje gevraagd om mensen te ontmoeten. En ik kreeg zelfs meer dan dat! Privacy en toch in contact met de rest van de gasten. Over het personeel en menukaart ook zeker te spreken. Prijs kwaliteit vind ik moeilijk te beoordelen omdat overal de prijzen gestegen zijn. Smaak van eten is persoonlijk maar ik het er van genoten! Aanrader op alle fronten.
- Eten & drinken 9
Erg lekker gegeten in een fijne omgeving.
Voordeel is dat na verloop van tijd het restaurant de kroeg wordt.- Eten & drinken 9
Als weet in welke ambiance terecht komt is het uitstekend. Het eten en drinken is echt lekker.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, en super ontvangen! Service erg vriendelijk en goed! Royaal en gastvrij!
- Eten & drinken 10
Een heerlijk bruin café/restaurant.
Vriendelijke en gezellige bediening.
Het eten was super lekker voor een normale prijs.
Iets waar we zeker nog weer naar toe gaan.- Eten & drinken 10
In een apart gedeelte met 12 personen gegeten. Vlotte bediening, menukaart die letterlijk voor een glimlach zorgt en veel in bieren op de tap. Van broodplank tot aan de Tiramisu en Irish Coffee: prima verzorgd en lekker. De aardappeltjes waren iets te bruin gebakken, maar dat is enige wat er op aan te merken was.
- Eten & drinken 8
Super gezellig eet/ café, goede sfeer, leuk personeel! Goed eten.
Een dikke 10- Eten & drinken 10
Eten en drinken was heerlijk, bediening heel goed, de sfeer erg gezellig 👍
- Eten & drinken 10
Altijd erg gezellig, wederom heerlijk gegeten. Echt een aanrader Top!!
Leuke aardige bediening.
Heel mooi café/restaurant
Eten was niet super, gezien de prijs.- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten. Mijn vrouw had het vegagerecht en ik de schelvis: beide waren bijzonder lekker!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten op een mooi plekje op het vrolijke buiten terras. Na afloop nog genoten van de leuke live muziek. Hier gaan we zeker vaker heen. Heel veel lekkere biertjes en fantasie vind je hier.
- Eten & drinken 9
Met veel plezier en smaak gegeten. Verrassend lekker en zeer vriendelijk personeel. Wij gaan ons vaker laten verrassen.
- Eten & drinken 9
We hebben weer heerlijk gegeten. Wat een goede kok hopelijk blijft hij. En het is bij jullie altijd gezellig borrelen. En onze complimenten voor het bediend personeel👍👍👍😊😘
- Eten & drinken 10
Het was genieten van lekker eten en goed drinken voor iedereen aan te raden. Fijne en vlotte bediening.
- Eten & drinken 10
Wat een wereld kok! En wat een fijne bediening.
- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk gegeten. De chef kok had weer goed zijn best gedaan!
De bediening was ook goed, tijd voor een geintje en een goed advies!
We gaan er zeker vaker naar toe.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten.
Door het mooie weer buiten op eigen verzoek.
Het eten was prima.
Gezellig om even weer de Schiller sfeer te proeven.
Jan Ria.- Eten & drinken 7
Al sinds mijn 14e kom ik bij Schiller over de vloer en tegenwoordig (33 jaar later) is er wederom een magnifique kok aanwezig die fantastische maaltijden bereid van streek- en verse- producten. Je proeft het en je geniet echt volop! Eindelijk een restaurant waar je waar voor je geld krijgt. De bediening is super, ze zijn allerliefst en origineel en snel.
Een top plek!- Eten & drinken 10
Heel lekker gegeten en gedronken, veel keuze in bier. Gezellige tent; goede bediening.
- Eten & drinken 10
In de ambiance van het heerlijk bruine café sfeertje, Schiller, hebben wij heerlijk gegeten van de Super Chef kok. Lekkere wijntjes en bieren maakten het compleet. Heerlijk klaar gemaakte , voor, hoofd en nagerechten maakten het tot een zeer smakelijk geheel.
In 1 woord Top.!!- Eten & drinken 10
Schiller is de leukste kroeg van Oost Nederland. Het eten is goed en de mensen zijn super aardig. Het ziet eruit alsof de kroeg al 100 jaar bestaat en dat is denk ik ook zo. Op een groot bord in het midden vd kroeg staat: Vertrouw je innerlijke stem. En zo is t. Wat deze stem betreft: ga naar Schiller voor lekker eten voor een schappelijke prijs in een gemoedelijke sfeer.
- Eten & drinken 10
Lekker gesmuld van het film-menu. Heerlijke warme en koude hapjes op schaal voor een leuke prijs. Vriendelijke en vlotte bediening in een gezellig bruin café. Wij komen zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 9
Gezellige sfeer en lekker eten, zoals altijd!
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten, vriendelijke bediening en gewoon de mooiste kroeg in de regio. Top!
- Eten & drinken 10
Gewoon hartstikke goed gegeten, gezellig gezeten, vriendelijk en gezellig personeel.
Bijzonder; veel keus in glutenvrij, de kok verstaat zijn vak!
- Eten & drinken 10
Etentje met de familie, 2 zussen en 2 broers met aanhang. Ondanks de beperkte tijd heerlijk gegeten. Gezellig, goede service en puur eten. Top!
- Eten & drinken 9
Kei mooie en gezellige kroeg waar iedereen welkom is, jong en oud was er. Er speelde een goeie Stones live band. We hebben genoten. Eten is echt lekker en genoeg. En natuurlijk de verschillende 🍻.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving.
- Eten & drinken 8
Na een dagje fietsen heerlijk gegeten. Top kok hebben ze daar!
- Eten & drinken 10
Zeker een aanrader om heerlijk puur te eten.
- Eten & drinken 8
We hebben zaterdagavond lekker gegeten bij Schiller in Aalten. Er was voldoende keuze, ook in vegetarische maaltijden. De porties waren prettig van grootte. Niet te veel. De bediening was vriendelijk. Echt een aanrader om naar toe te gaan.
We hebben heerlijk gegeten in de sfeervolle oerkroeg prima service het was
weer genieten! Voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Het eten was erg lekker!
De sfeer was als vanouds gezellig!
De prijs is laag, voor veel mensen de mogelijkheid om uit te gaan eten.- Eten & drinken 8
We hebben het super naar onze zin gehad, het eten was voortreffelijk.
Voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Heerlijk eten. Gemoedelijke sfeer. Leuk en aardig personeel. Zeer gastvrij.
- Eten & drinken 10
Prima, echt een aanrader.
Deze keer de huisburger; even een snelle hap. Maar het kan ook uitgebreid! En altijd lekker!!
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer!
- Eten & drinken 8
Het eten was lekker en goed verzorgd. Lekkere nieuwe gerechten op de kaart, ik hoop dat jullie blijven zoeken naar nieuwe lekkere eerlijke gerechten. Sfeer en bediening is zoals je verwacht in de leukste kroeg van de achterhoek. Prima
- Eten & drinken 9
Goed gegeten en gedronken in het oude café. Ongedwongen sfeer.
- Eten & drinken 9
Prima eten, aardige bediening, mooie entourage. Een aanrader.
- Eten & drinken 8
Het eten was goed, de sfeer uitstekend en de bediening super!
- Eten & drinken 9
Alles was weer top en als vanouds. Heerlijk gegeten en gedronken!
- Eten & drinken 10
het was een warme dag en met een lekker wit biertje zaten we heerlijk op het mooie terras, van Schiller. We hebben, nadat we de dorst hebben gelest, heerlijk gegeten. Schiller heeft toch een mooie en fijne sfeer om samen fijn te genieten van een lekker biertje en een heerlijke maaltijd.
Fantastische eet- en drinkgelegenheid met een fijne ongedwongen plezierige thuiskomen-sfeer.
- Eten & drinken 9
Wat een leuke plek in Aalten, vriendelijk personeel, lekker eten, goede sfeer. Top avond op het terras 👍🏻
- Eten & drinken 8
Het eten was erg lekker. Goed op smaak. Het tempo waar in geserveerd werd was prettig. Niet gehaast. De specifieke wensen waren geen enkel probleem. De sfeer was goed. De Corona maatregelen werden zeer keurig in acht genomen. Overal een zeer prettig ervaring zo na een tijd van niet uit eten kunnen. Bedankt!!
- Eten & drinken 8
Oerkroeg Schiller is gewoon een fantastische plek met een heerlijk terras, goede bieren en prima kaart.
- Eten & drinken 10
Een super gezellig café met goede service.
- Eten & drinken 9
Heerlijke gerechten, ruime porties. Interessante smakelijke vegavarianten.
- Eten & drinken 10
Super lekkere lunch! En zeer ruim voldoende qua hoeveelheid. Top!
- Eten & drinken 10
Heerlijk en gezellig gegeten, leuke avond.
- Eten & drinken 10
Gezellige sfeer en lekker gegeten.
- Eten & drinken 8
Héérlijke plek om te zijn. Sfeervol en gezellig. Kwaliteit van eten en bediening is zeer goed. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Een echte aanrader
- Eten & drinken 8
Goede en vriendelijke bediening, erg lekker eten. Mooie locatie, gezellige sfeer.
- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk ontspannen gegeten!
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving met oplettende bediening! Top!
- Eten & drinken 10
Voor mijn man als bierliefhebber een walhalla mits de serveerster goed luistert. In plaats van een tapbiertje komt ze met een flesje aan…
Het eten is perfect maar wel flink aan de prijs. Het voorgerecht van 3 champignons de Dordogne voor €9,50 vind ik exhorbitant.
Qua smaak en bereiding van het vlees prima in orde.- Eten & drinken 9
Vlotte correcte bediening in een losse sfeer op een locatie waar je je direct thuis voelt.
Het eten was super lekker en de menukaart met leuke woordspelingen naar eerlijke groenten en vlees.
Komen zeker nog eens terug!- Eten & drinken 10