Recensies van restaurants in Zwijndrecht, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zwijndrecht. Gegeten bij een restaurant in Zwijndrecht? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zwijndrecht verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Zwijndrecht over tijd.
Dordtenaar
Super broodjes Giros en de bijgerechten zijn stuk voor stuk toppers.
Een vreselijk aardige man in een klein maar leuke eetgelegenheid waar de klant nog echt klant is en een babbeltje nog echt gemeent is.
Aanrader voor iedereen die van Grieks eten houd.sjanie
Restaurant Taste of India in Zwijndrecht
Voor de derde keer weer heerlijk gegeten met een Groupon!
Vriendelijke bediening, heerlijk eten en goed verzorgd, we komen zeker nog eens terug.PP
Restaria De Patrijs in Zwijndrecht
Super zaak. Er werd meteen een nieuwe kipburger thuis bezorgd, nadat bleek dat er kaas op zat terwijl dit niet was besteld. Kijk dat is service! Helemaal top en tot de volgende keer zou ik zeggen. Voortaan wel beter opletten natuurlijk ;-)
Verder is de kwaliteit van het eten ook erg goed.
Kortom, een aanrader. Eet smakelijk!
Esther
Snackbar De Grote Beer in Zwijndrecht
Sinds er een nieuwer eigenaar in zit ga ik er niets meer halen. Het ziet er erg smoezelig uit. Afval op straat en de prullenbak puilt uit. Persoonlijk begrijp ik niet dat dat niet wordt schoongemaakt en opgeruimd. Als je wilt dat zo'n zaak goed gaat lopen is het belangrijk om alles piekfijn eruit te laten zien. Hygiëne is het woord... zonde. Misschien dat het over een tijd wat verzorgder is.
Eric
Counter Walburg in Zwijndrecht
Ik kom hier al bijna 40 jaar (vanaf de opening). Steeds (met wisselende eigenaren) een zeer goede snackbar. Hoge kwaliteit, en vooral de pindasaus was ongeëvenaard. Echter, sinds kort betrekken ze de snacks blijkbaar van een andere leverancier want de kwaliteit is enorm achteruit gehold; zelfs de pindasaus smaakt stukken minder. Jammer! Arie, keer terug op je schreden! Dit kost je klanten.
echtpaar
Ondanks de drukte werd er in een prima tijd een lekkere pizza gemaakt. Ik heb er van genoten!
Voesenek
Woon je in Zwijndrecht of omgeving (wij uit Ambacht) en zoek je een prima restaurant in de buurt met een uitstekende keuken, leuke bediening en ook een mooie prijs, ga dan naar Florizz. Neen, wij zijn geen familie, vrienden of kennissen, wij waren gisteren gewoon gasten. Top-zaak. Echte aanrader!
René
Van der Valk Hotel ARA in Zwijndrecht
Lokatie is geweldig, zo aan de rivier de Oude Maas waarover je een heel mooi uitzicht hebt vanuit het restaurant. Hier terechtgekomen tijdens een wandeling door de polders ten noorden van Zwijndrecht. Inrichting is zakelijk, wat kaal misschien maar in overeenstemming met de meeste Van der Valk gelegenheden die in de afgelopen jaren vernieuwd zijn. Ik voelde me in het begin wel wat verloren omdat de bediening traag op mijn komst reageerde maar dat werd goed gemaakt. Daarna gebruik kunnen maken van de lunch waarbij ik gekozen had voor een smakelijk tosti met salamie, brie en tomaat. Alles is hier wel wat duurder, maar dat wordt goedgemaakt door de lokatie en de redelijk adequate bediening.
jan
Het Nieuwe Oosten in Zwijndrecht
Telefonisch besteld. waaronder een loempia SPECIAAL. soep en een mihoen vlees.
De loempia was een natte kale zak. en na informatie was het speciale er aan dat er tauge inzat.
Ik heb honderden loempias's gegeten maar ik ben er nog nooit 1 zonder tauge tegengekomen.
Buiten de natte tauge zat er weinig of niets anders in.
De rest was ook niet voor herhaling vatbaar.
Dus eens maar nooit meer.TBT Tran
Ontzettend genoten van de sushi! Kwaliteit is echt top en de vis is echt vers. Mijn favorieten zijn toch de spicy tuna maki en de california handroll. Lekker gevuld! Ten opzichte van vorig jaar zijn ze echt vooruit gegaan.
Björn
Geweldige zaak met heerlijke spanakopita's! Blij dat deze zaak zo dichtbij zit.
yessica
Snackbar De Grote Beer in Zwijndrecht
Ervaring met deze snackbar is super goed, je hebt allereerst goed personeel wat belangrijk is. Je hebt kwaliteit, het is daar hartstikke schoon, ze hebben een biertje voor maar 1 euro dus echt goedkoop, ze hebben veel ruimte waardoor je kan zitten waar je wilt, en je krijgt ook genoeg friet. Ze zijn niet gierig. Lieve mensen om mee te praten en dat is erg leuk.
jon de jong
Afgelopen vrijdag in dit restaurant gegeten, en voor herhaling vatbaar. 5-gangen surprise werd mede door het enthousiasme van de kok ongevraagd ruim 8 gangen want dit en zeker dat moesten we ook even proeven haha, zo begonnen we met een terine van pekelvlees en eendenlever, een soepje van avocado? (nooit geweten dat je daar soep van kon maken) een mooi stukje vis met geookte paling, een flensje met chinese eend, een super mals stukje hert met port en stilton, een 3tal nederlandse kazen welke we nooit eerder zo lekker aten en tot slot ananas van de bbq, brood en water weren gratis en onbeperkt bijgevuld, ''moeders'' wilde ons thuisbrengen ipv op een taxi te laten wachten, ongekend wat een fijn volk.` Vriendelijk, relaxed, niet gemaakt, maar echt puur, dus zwijndrecht geniet er van en ga er heen.
Anouk Janssens
Net terug van een diner bij Kade 100. Het duurde lang voordat we ons voorgerecht hadden. (koude) Zalm en stokbrood met kruidenboter. Dit was wel smakelijk en vers. Na het voorgerecht duurde het enorm lang voordat het hoofdgerecht kwam. Een opmerking van onze kant dat het lang geduurd heeft werd weggewoven door de bediening met een grap. De helft van de friet was donkerbruin en zelfs zwart. De tongfilets waren erg flauw en aan de groenten zat al helemaal geen smaak. Het toetje was wel goed en omdat we doorgegeven hadden dat het toetje alleen gewenst was als het sneller kwam was dit wel op tijd. Ene jongen van de bediening was erg vriendelijk, andere jongen was een beetje popiejopie en luistert niet goed naar wat de klant aangeeft. Wel een prachtig uitzicht over het water en een mooie aankleding.
Willem
Teleurstelling. Kaart ziet er goed uit en de bediening is vriendelijk en snel. Maar dan.... eten is veel te zout. Zowel pizza Calzone, als Pizza Salami en Pizza Tonno. Vloerbedekking is weinig Italiaans, licht in de zaak is te gedempt en muziek te makkelijk: oude pophits uit de jaren '80 en '90. Al met al de sfeer van een goedkoop huurpand met tafels en stoelen. Het enige Italiaans aan de zaak is de naam. Ander punt: enorm luidruchtig zoontje van de baas met dito luidruchtig vriendje zijn erg aanwezig, waardoor een normaal gesprek met de mensen aan je eigen tafel moeilijk is. De rekening viel ook tegen, maar dat kwam omdat er twee cappucino's op stonden die we niet eens hadden besteld. Meneer Andreoli: doe iets aan de inrichting van uw zaak en maak the wat lichter en vrolijker. Mensen gaan uit eten om even de crisis te vergeten. Wij komen er niet weer..... niet goed voor mijn "cuore".
Irene
Cafetaria De Brug in Zwijndrecht
Heerlijk eten van een prima kwaliteit.
Een prachtige accomodatie.Peter
Restaurant Taste of India in Zwijndrecht
Zaterdagavond 29 december 2012, je vraagt je af waarom dit restaurant niet vol zit...... Zwijndrecht en omgeving heeft zich culinair gediskwalificeerd! Oftewel, hier kun je heerlijk de India keuken proeven. Prettige bediening en het eten smaakt héérlijk. Het Naan brood doet me nu nog het water in de mond lopen! Dit restaurant verdient méér bezoekers!
Monique
Je kan hier heel erg lekker eten , wij zijn echt zeurpieten kwa smaak maar wij vinden dit de beste Chinees van zwijndrecht.
Van binnen ziet het er gewoontjes uit.
Ti-pan is een echte aanrader zeker als je even lekker wilt zitten en een voorafje met hoofdgerecht is echt niet duur..... ligt er tenminste aan wat je niet duur vind maar € 25, pp vind ik niet duur dat is nog incl de drankjes , ook is dit per persoon verschillend want de één drinkt veel en de ander weinig.
Er zijn altijd wel mensen bij die wat te klagen hebben maar ik heb geen slechte ervaring met deze Chinees en kom hier dan ook al jaren.Floor Otto
In de keuken weten ze wat ze doen, gewoon goed. De bediening is behoorlijk op de afruimbar gefocust en vergeet wel eens rond te kijken naar de gasten, maar correct en vriendelijk zijn ze wel. Wijnkaart: niets teveel en een plezierig assortiment.
Marlou
Zomerlust Brasserie & Restaurant in Zwijndrecht
Na een "herinneringsrit" door Zwijndrecht, waar we lang gewoond hebben, zochten we afgelopen zondagmiddag een restaurant. Na wat gedronken te hebben, mochten we uiteraard de menukaart inzien. Alledrie kozen we het "powermenu"; een heerlijke moot gegrilde zalm als voorafje (zo voortreffelijk gegaard, dat ik die niet alleen in de Zomerlust, maar het hele jaar door!). Als hoofdgerecht gingen we unaniem voor eendenborstfilet met bosbessensaus en schorseneren. Ik denk dat de schorseneren de doorslag gaven,maar dat heeft meer met de "herinneringen" te maken. Deze keus viel zeker niet tegen, het was heerlijk en ruim voldoende. Met een kopje koffie en thee zijn we geëindigd.
We waren het ook eens over de prettige sfeer en vlotte bediening. Fijn geweest!miranda
Snackbar De Grote Beer in Zwijndrecht
Onze ervaring met deze snack bar is super goed, leuk personeel en de kapsalon is heerlijk en de rest van snacks ook.
Jack Wisker
Weer voor de zoveelste keer hier gegeten en altijd goed bevallen. Heerlijk weer de nieuwe kaart die elke maand anders is geprobeerd. Top ga vooral zo door. Tot gauw!
Eline
Vandaag hier gegeten. In verband met 2 jonge kinderen om 5 uur aangeschoven.
Eten is goed, maar wat een wachttijden! Ruim kwartier moeten wachten op onze 2e ronde spareribs (hadden onbeperkt spareribs eten). Ook de 3e ronde duurde ruim kwartier voordat bestelling opgenomen werd. Jammer, jammer...Robert van Keulen
Zeer en zeer spijt over deze vieze zaak. Het is gewoon een sparibs express tent als toevoeging met sushi's. Die zaak staat gewoon verstopt in de hoek van een industrieterrein nabij de Gamma Zwijndrecht. Het schijnt één jochie die enkele maanden bij een all you can eat restaurant had gewerkt en nu i.s.m. deze vette sparibs zaak. Kijk maar op hun site. Allerlei met hetzelfde adres. Ik vind het niet erg dat ze ook sushi bezorgen met zeer lange wachttijden. Kwaliteit is er gewoon niet. Koud is niet koud en warm is niet warm! Het is gewoon niet vers en het heeft te maken de omloopsnelheid van hun product. Kortom: nooit en nooit meer bij deze slechtlopende zaak. Groet, Robert
Familie Versteeg
Wij wonen een eindje uit de buurt, maar komen met het hele gezin af en toe speciaal naar Pipo's voor zijn befaamde broodjes gyros.
Nergens, ook niet in Griekenland zelf, wordt er zulke lekkere gyros geserveerd.
De eigenaar zelf weet al precies hoe wij het hebben willen (ééntje zonder uien) en is de vriendelijkheid zelve.
Een echte aanrader !