Recensies van restaurants in Zutphen, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zutphen. Gegeten bij een restaurant in Zutphen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zutphen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Zutphen over tijd.
chris
Eten was matig. Sla met warm vlees op 1 bord is vragen om verlepte sla. De keuken kookt graag met fabrieksspul, saus bij de te rauwe varkenshaas kwam zo uit een zakje. De smaak was dan ook matig.
Bediening is vriendelijk maar vreselijk traag. Een uur nodig hebben om een voorgerecht uit te serveren is te lang.
m.bollongino
Jammer jammer jammer, het had een heel bijzondere avond moeten zijn. Site en kaart waren veel belovend. We hadden met 6 personen voor het menu gekozen. Prima concept, maar toen wij aangaven dat wij twijfelde aan de kwaliteit en versheid van de zalm werd ons door de chef-kok/eigenaar te verstaan gegeven dat wij geen gelijk hadden en dat hij niet van plan was zijn excuus aan te bieden. Hij kwam eerder zijn gelijk halen dan dat hij oor had voor onze klacht. In tweede instantie wist 1 van de dames uit de bediening ons wel begripvol tegemoed te treden, echter de chef nam het gesprek over en probeerde voor de tweede keer zijn gelijk te halen. Uiterst onprofessioneel en onsympathiek en daarom dus echt geen aanrader.
Fam..
Heb hier gegeten met de familie.
Aperitief was lekker.
Voorgerecht was ook prima.
Maar het hoofdgerecht was echt jammer.
Had voor de indische sate gekozen.
Hier was geen smaak aan te bekennen, erg jammer.
Ook mijn partner vond weinig smaak zitten aan zijn gerecht.
Verder was personeel vriendelijk.Tip voor het restaurant, doe de muziek eens wat zachter en koop goede stoelen ipv het ikea spul.
Erna Janssen-Eker
Restaurant Jan van de Krent in Zutphen
We hebben afgelopen zaterdag met 4 personen gegeten. Het was geweldig en wat hebben we genoten!
3 Personen hebben wild gegeten en 1 persoon vis met heerlijke wijntjes erbij.We komen zeker een keer terug.
Ron, Toke, Loek en ErnaMeindert Hakvoort
Gegeten op 4 en 9 november 2011 , Wildmenu arrangement was voortreffelijk met een heerlijke wijn. Bediening was top.
2e keer een herfstsalade en wilzwijnbiefstuk wederom voortreffelijk. Bediening wist nog dat ik wit brood prefereerde boven bruinbrood. Wij gingen met een voldaan en tevreden gevoel huiswaarts.klaas
Het IJsselpaviljoen in Zutphen
Mooi restaurant van binnen en van buiten, zeer mooi uitzicht op het water, laatst een zondag gegeten, konden zelfs nog even buiten op het terras zitten en van het mooie weer en een zeer lekker kopje koffie genieten, keuze van het gebak was groot, en ook lekker. Bediening was zeer behulpzaam, en daardoor bleven wij uiteindelijk ook hier eten.
Was zeker geen verkeerde keuze, want we hadden het geluk dat ze een nieuwe kaart hadden met veel vismaaltijden. Ook over het eten niks als lof, nee al met al zeker de moeite waard om dit restaurant meerdere malen te bezoeken. Zit er zelfs aan te denken om hier ook met de kerst met ons gezin van het buffet deel te nemen.
mvg KlaasMeerman
Erg goed restaurant. Beetje chique, maar zeker niet te (hangt natuurlijk af van je referentie). Keuken is erg goed, orginele gerechten. Hoeveelheden zijn ook goed. Vaak nemen wij naast het hoofdgerecht alleen een vooraf of dessert, maar hier klopte de hoeveelheid en namen we "gewoon" 3 gangen.
Tom
Een heerlijk restaurant. Het is net wat bovengemiddeld geprijsd, maar de kwaliteit en service zijn het meer dan waard. Ik ben hier verschillende keren geweest, en het blijft prettig: erg goede gerechten en nette attente obers. Mooie locatie aan het water. De vegetarische keuze zou wat groter mogen.
Ingrid Kolkman
Restaurant Jan van de Krent in Zutphen
Geweldige service, vooral van chefkok Chiel Dohmen.
Hij straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en iedereen kan zich hier welkom voelen.
Alles is te bespreken, ook als het niet op de kaart staat.
Kwaliteit van eten en de daarbij behorende wijnen is uitstekend, zeker voor de prijs.
Dit restaurant staat voor ons in de top drie van Zutphen en dit alles dicht bij huis op een mooie locatie, je moet het alleen even weten te vinden.
Een aanrader dus......NC & JT
Het IJsselpaviljoen in Zutphen
De bediening was echt waardeloos ; ruim 15 minuten moeten wachten voordat de (eerste) bestelling werd opgenomen door een zeer arrogante ober. Toen we af wilden rekenen hebben we bijna 20 minuten moeten wachten voordat de ober ons de rekening bracht . Wat een slechte service ! We zullen hier nooit meer iets gebruiken !
Bennie Dissel
Ik geloof dat we er nu zeker al 8 keer geweest zijn. Ik heb alleen nog niet meegemaakt dat het tegenviel! Het blijft me elke keer weer verbazen hoe voldaan ik hier vandaan kom. Het verveelt niet, de bediening is, ondanks overwegend jong bedienend personeel, uitstekend. De gastvrouw houdt alles op een prettige manier erg goed in de gaten. Ik blijf komen!
M Dekker
Restaurant Jan van de Krent in Zutphen
Wij hebben ons huwelijksdiner hier gehouden en de kok had een heerlijk menu samengesteld. Het eten, de bediening, de sfeer.....alles was fantastisch. Zeker een aanrader!
Niels
Superlekkere loempia´s en snel bezorgd! Het is een erg vriendelijke man die vaak binnen 20 minuten je loempia´s gebakken of ongebakken komt brengen (gebakken is ietsjes duurder). De prijs is helemaal perfect, ik denk niet dat je in Zutphen goedkopere loempia's kunt krijgen die zo lekker smaken :)
Christina
Restaurant Jan van de Krent in Zutphen
Een top restaurant met veel aandacht voor de gasten.
Wij werden uitstekend geadviseerd en hebben erg genoten van de gerechten die naar onze wensen werden aangepast.
Uitstekende sfeer en de chef komt zelf even een praatje maken. Een aanwinst voor Zutphen en omgeving !Dianne
Ik ben met 3 andere vrolijke meiden op 16 september wezen wokken in dit heerlijke, intieme en gezellige restaurant. De bediening was goed, het eten was overheerlijk, echt een aanrader, veel schik gehad met de andere gasten...............het was zeer de moeite waard...............daarom komen wij weer terug en neem 6 anderen mee!!!!! tot gauw!!!!
fredeique
Restaurant Galantijn in Zutphen
De 2e keer dat wij (komende uit Amsterdam) bij dit voortreffelijke restaurant de Galantijn hebben gegeten. Wederom: het was geweldig, wat een galante gastheer, die ervoor zorgde dat we ons helemaal thuis voelden. Deze keer met de trein zodat we konden genieten van de heerlijke wijnen. Komen zeker weer terug. Dank aan de keukenbrigade voor het voortreffelijk diner.
Margreeth en Jan
Op 05 oktober 2011 geluncht bij Brasserie 6 te Zutphen.
Attente ontvangst. Originele en lekkere lunchgerechten. Redelijk snel geserveerd.
Flink aantal lunchgasten.
Beslist aan te bevelen.martin
De gebakken tonijn was veel en veel te zout. Achteraf gezien had ik deze moeten terugsturen; punt is dat als je moet gaan klagen over je eten, het toch je avondje uit wat bederft. De rest van het eten was redelijk, maar op eetcafe niveau.
Wachttijd voor het hoofdgerecht was redelijk lang (half uur), bediening ook wat traag.Derk
Op zondag 25 september 2011 Vaticano maar eens een tweede kans gegeven om te lunchen. Dit omdat we de eerste keer meer dan drie kwartier op twee broodjes moesten wachten. We bestelden op het terras twee drankjes en de kaart. De gasten aan de tafel naast ons vroegen waar hun cappuccino's bleven. Ze zaten al 20 minuten te wachten, zeiden ze. De bediening gaf aan dat het wel druk was, terwijl het terras niet eens vol zat. Na 10 minuten kregen we onze drankjes, maar geen kaart. Gelet op de reactie van de gasten naast ons hebben we daar ook maar niet meer om gevraagd. We hebben afgerekend en zijn naar een ander restaurant gegaan voor de lunch.
Tanja
Hier gegeten in september met een klein gezelschap. Wij dineren ook wel eens in restaurants waar je achteraf wenste dat je thuis zelf aan het kookeiland was gaan staan. Dit is echter een restaurant dat onze verwachtingen meer dan waarmaakte. Sterker nog; in deze prijscategorie (één van) de beste(n) van de laatste anderhalf jaar.
Bediening precies goed. Een strak stijlvol interieur. Echt een aanrader.Leon Dieperink
Schulten Hues & Friends in Zutphen
Vrijdagavond 23 september hier gegeten en het was heel erg goed, zeker als je bedenkt dat ze nog maar een week open zijn. De service is van een hoog niveau, maar wel heel warm. Het eten is erg goed, maar iets teveel zout gebruikt om het op smaak te krijgen. Kortom een hele goede start en een welkome aanvulling in Zutpen.