Recensies van restaurants in Zutphen, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zutphen. Gegeten bij een restaurant in Zutphen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zutphen verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Zutphen over tijd.
mike
Snackbar · De Brink 94, 7206 KC, Zutphen
Heb nog nooit zulke slechte patat gehad.
We vragen zacht gebakken patat, echt kreeg gewoon pijn in de kaak ervan. Het is gewoon slechtste patat wat ik ooit heb gehad, voor mij was dit dus maar 1x en nooit meer.- Eten / drinken 1
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Bennie Dissel
Vanavond weer eens gegeten met z'n tweetjes. En het was weer uitstekend. Alle foutjes van de beginperiode verdwenen. Prima, aanrader!!
arnoldus
Wok · Kanonsdijk 96-98, 7205 AE, Zutphen
Goed. Goede zit bij de ramen en tot het midden van het restaurant.
De produkten zien er goed en vers uit. Vriendelijke bediening, leuke mensen. Ons bevalt dit restaurant goed. Leuk om eens wat vaker heen te gaan.- Eten / drinken 8
eline
Wok · Kanonsdijk 96-98, 7205 AE, Zutphen
Gisteren met zijn vijven wezen eten, keurige ontvangst, je krijgt een nummertje voor je jassen, het is niet massaal en klein van opzet, de keuken en de tafel zijn gescheiden van elkaar waardoor je rustig kan eten.
De frisdrank, koffie ed zit bij de prijs in, allemaal flesjes of pakjes, je ziet wat je krijgt.
De wok en tepanyaki zijn voortreffelijk, veel soorten vlees en vis, zelfs kikkerbilletjes die echt aan te bevelen zijn zie je bijna nergens meer.
Ruime sushibar, dessert en ijs met verse slagroom, goede koffie in alle soorten en maten.
Drop en pepermunt bij de balie. we zijn hier voor de tweede keer geweest en komen zeker terug, goede kwaliteit voor een goede prijs, grote glazen bier en goede wijn zijn maar 1,20 euro.- Eten / drinken 9
Marcella
Internationaal · Zaadmarkt 74, 7201 KM, Zutphen
Echt ons favoriete restaurant in Zutphen. Voldoende keus (zelfs moeilijk om te kiezen). Jammer dat de beenham van het menu is. Leuke bediening. Leuke aankleding van het hele restaurant, incl. de wc.
Blijf na het eten nog lekker zitten, en je rolt zo verder in een gezellige dansavond!
Absoluut een aanrader.
- Eten / drinken 8
Ellie
Nederlands · Bronsbergen 25, 7207 AD, Zutphen
Wat een slecht eten op tweede kerstdag. Gezellig met de familie naar het kerstbuffet. Van te voren gebeld of eten wordt aangevuld, dit werd bevestigd. Nou het resultaat was dat mijn man niet eens warm eten op hebt. Alle bakken leeg. De bedoeling is in de rij en gauw je bord over vol scheppen. Verder live muziek zoals beloofd was er niet. De rest van het eten koud, zoals patat en gebakken aardappels. Personeel was er amper en we moesten wel de volle mep betalen. Tip: sla dit restaurant maar over.
k.klaverdijk-vernig
Wij hebben een geweldig gezellige avond gehad en het eten was enorm goed en zeker een aanrader. De bediening was heel erg netjes en beleefd. Wij gaan er zeker vaker heen.
Dus wil je een keer echt genieten van heerlijk eten en een gezellige avond hebben dan moet je bij Mykonos zijn. Top restaurant daar kunnen veel andere restaurants in zutphen nog van leren.- Eten / drinken 10
Irma
Nederlands · Bronsbergen 25, 7207 AD, Zutphen
Gisteren kerstbuffet gehad. De grote zaal was onpersoonlijk en sfeerloos. Alsof ik op een grote boerenbruiloft was beland, met lange rijen voor het buffet. Het eten was zeer smakelijk, echter het buffet werd niet of niet op tijd aangevuld. Er werd door het personeel onvoldoende opgelet. Ik heb veel beloofde gerechten gemist. De ossenhaas was al snel op en werd aangevuld met draadjesvlees wat niet op het menu stond. Er werd veel geklaagd door de aanwezige gasten. Voor een sfeervolle kerst is dit geen aanrader
- Eten / drinken 7
fam van kaam
2 jaar geleden liepen wij in de stortende regen een vvv stadswandeling, om half 3 Vaticano binnen. Het was geweldig! Interieur is zo bijzonder, de eigenaar, die ons bediende was reuze aardig. We kregen zelfs een rondleiding in de wijnkelder. En het eten....sublissimo!! Zo lekker zelfs dat wij gisteren, op kerstavond, vanuit Steenbergen, West-Brabant, dit weer wilden ervaren. Nou dat was echt reuze, de anti-pasta was weer net zo goed als 2jaar geleden. En de kipgerechten echt zo lekker, zelfs in Italie, nog nooit zo lekker gegeten.
Volgend jaar 5 jaar getrouwd....en wij weten nu al dat zullen vieren onder een lekkere Lambrusco en het zalige eten van Vaticano! Annette en Ton- Eten / drinken 10
ruben
Internationaal · Zaadmarkt 74, 7201 KM, Zutphen
Woensdag gegeten bij dit Zuid-Amerikaanse (Cubaans) restaurant. Wat een leuke ambiance, geweldig aardige biediening en een mooie uitgebreide kaart. Ik had als voorgerecht gebakken garnalen. Leuk geserveerd in een steelpannetje en goed op smaak. Als hoofdgerecht de Hertenbiefstuk met gecarameliseerde appel en peer. In een woord heerlijk. Een nagerecht heb ik niet genomen maar wel een heerlijke cocktail. Al met al een absolute aanrader.
- Eten / drinken 9
anita
Eten afgehaald op een vroeg tijdstip na het telefonisch te hebben besteld. We hebben het maandmenu gekozen en soep extra besteld.Babi Pangang,Fou yong hai en Tjaptjoi met bahmi Sate en loempiaatjes. Men was nog druk aan het koken dus alles was lekker vers. Personeel erg vriendelijk zonder overdreven te zijn.
Eten was goed op temperatuur en zag er mooi uit. Smaak was goed, bahmi naar mijn smaak iets te gaar. Wat ik erg jammer vind is dat het vlees van de Babi Pangang voorgefabriekt persvlees was waardoor het eruit zag als "sponsvlees" van een heel goedkope fabriek. De smaak was redelijk , had men gewoon vlees gebruikt was de smaak beter geweest. Ook miste ik het zuur onder het vlees, wel was er tauge.
De andere gerechten waren lekker, het satevlees en de kip in de Tjaptjoi zoals vlees hoort te zijn. De groentes lekker knapperig.
De porties waren zeker royaal te noemen.- Eten / drinken -
Sarina de Jong
Internationaal · Groenmarkt 40, 7201 HZ, Zutphen
Mijn vriend en ik hebben heerlijk gegeten bij jullie, het eten was zeer goed en de service ook.
regelmatig vragen of alles naar wens is, prima. Ik zou het iedereen aanraden.- Eten / drinken 10
Frank & Latoi
Ik en vrouw lief gaan regelmatig een hapje eten bij Efeze. En elke keer is het uitstekend. Super vriendelijke bediending. Met name de 2 zusjes. Prachtig intetieur en de gerechten zijn ook elke keer weer voortreffelijk. Ik neem altijd de karisik izgara, de mixed grill. Uitstekende kwaliteit vlees en zeer goed bereid. Vrouwlief neemt altijd een pizza. De lekkerste pizza's van Zutphen!! Wij komen elke week met plezier weer bij Efeze. Echt een aanrader!
- Eten / drinken 8
Fam Liotto
Wij komen al 30jr bij tong ah.
Vriendelijk personeel, erg kind vriendelijk. Eten is zeer goed... ken geen restaurant die kan tippen aan tong ah. Zelfs nu we niet meer in zutphen wonen reizen we een uur om goed en lekker te kunnen eten.De Tafelgenoten
Prettig kleinschalig restaurant. De Indonesische sfeer is subtiel, de ontvangst en bediening zijn hartelijk en met een glimlach. Onze nasi rames werd als plateservice geserveerd. De meest populaire gerechten uit de Indonesische keuken zijn netjes op het bord gepresenteerd. De gerechten smaakten vers en authentiek. Wel zijn de porties zeer afgemeten, als je een kleine eter bent is dit geen probleem. Ik denk wel dat je het als restaurant jezelf daardoor onnodig moeilijk maakt.
- Eten / drinken 6
Marjan
Toen de eigenaar nog kookte vond ik het een top restaurant! Helaas is dit niet meer het geval en is de kwaliteit van het eten slecht geworden. Het eten was echt niet smaakvol! We werden telkens door een ander bediend. De kok en zijn hulpje gingen tussendoor buiten roken. De gastheer was wel erg vriendelijk en deed echt zijn best.
- Eten / drinken 3
Jac en Angelie
Geweldige ervaring dit restaurant in middeleeuwse sfeer. We hadden gereserveerd met vraag of dieetwensen mogelijk waren. Na telefonisch contact hierover en met de chefkok aan tafel is dit meer dan uitstekend voor elkaar gekomen. De kok had zich werkelijk uitgesloofd en vantevoren al gerechtjes klaargemaakt, terwijl er toch nog keuzemogelijkheden genoeg waren. Ook partner had met zijn "lievelingskost" stoofpotje en griesmeelpudding als dessert een prima diner. Echt een aanrader dit restaurant!
- Eten / drinken 9
Martijn Booiman
Vietnamees · Haesebroeckstraat 40, 7203 EG, Zutphen
Top.
Regelmatig tijdens het pokeren met de jongens loempia,s van QQ. Altijd super snel en echt op alle tijden te bellen.
Vriendelijke bezorger en super lekker.
- Prijs / kwaliteit -
Lemonia gast
Wok · Kanonsdijk 96-98, 7205 AE, Zutphen
Wij eten hier zeer regelmatig en vinden het eten heerlijk! Je hebt veel keus: sushi, salades, vlees, vis etc. En alles smaakt heerlijk! De teppan koks doen erg hun best om heerlijke vis en vlees te bereiden. De bediening is wat afstandelijk, maar dat maakt voor ons niet zoveel uit. Je kunt zelf het drinken pakken, zoveel je wilt. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het wel erg druk en massaal. Een doordeweekse dag kiezen is zeker aan te raden.
Nienke
Mexicaans · Laarstraat 8-10, 7201 CE, Zutphen
Vanavond taco's en nacho's laten bezorgen.
In eerste instantie verbaasde wij ons al over de prijs, maar hoopten op een goede portie avond eten.
Helaas was dit niet het geval. voor 21 euro kregen wij pp 2 kleine mini taco's die amper waren gevuld. Daarnaast was de smaak niet bijzonder. De nacho's waren al helemaal niet om over naar huis te schrijven.
Hier zullen wij niet weer bestellen- Eten / drinken 3
Wendy
Lunchroom · Beukerstraat 71, 7201 LC, Zutphen
Goede bediening, ruime kaart, broodjes goed belegd.
Helaas net een keertje te veel geschifte boter op het broodje gehad, waardoor ik de rest van de dag niet in orde geweest ben. Dit zorgt voor terughoudendheid voor een volgend bezoek.- Eten / drinken 6
Ron en Margreet
Leuke sfeer en heerlijk eten. De spelletjes op tafel zijn verslavend. Ideaal voor mensen die uit eten gaan en elkaar niets meer te vertellen hebben ;-) Daar horen wij gelukkig niet bij, maar evengoed een leuk tijdverdrijf.
Bediening was vriendelijk.
Dit restaurant is een verademing na alle tapasrestaurants en andere hypes.- Eten / drinken 10
John en Petra Bolten
zaterdagavond 27/10 heerlijk gegeten,alles is tot in de puntjes verzorgd,vriendelijke bediening.
Als het druk is niet ongeduldig worden, het duurt even omdat alles vers en met aandacht bereid word,als het dan op tafel komt is het werkelijk fijnproeven. We gaan vaak uit eten door het hele land, in deze omgeving is dit restaurant zeker een aanrader en we zullen zeker nog weer terugkomen.- Eten / drinken 8