Recensies van restaurants in Zutphen, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zutphen. Gegeten bij een restaurant in Zutphen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zutphen verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Zutphen over tijd.
Boersma
Berkhotel De Kloostertuin in Zutphen
Gezellig getafeld met vriendelijke bediening en uitstekende gerechten.
j.harke
Berkhotel De Kloostertuin in Zutphen
NOOIT MEER!Gegeten op 01-03-2008. Het beste was de rode wijn. Het eten was erg achteruit gegaan sinds 2006/medio 2007. Tomatensoep veel te scherp. Pastagerecht klef en wenig smaak.Bij lage (maiskolfjes) waren niet te eten (muf). De maaltijd was niet vers toebereid.Wij werden Ontvangen door en dame op middelbare leeftijd met slechte humeur. Ondaks te hebben besproken slechte plaats aangewezen, met voldoende andere vrije tafels tot laat in de avond.
Jammer, vroeger was het en uitstekend restaurant met uiterst vriendelijke mensen.
Wij zijn er de laatste keer geweest en raden iedereen af.derk en henriette
Middeleeuws Restaurant 'Bij D'n Open Haard' in Zutphen
Wat een top restaurant vriendelijk personeel gewoon een leuk restaurant waar je leuke en lekkere gerechten hebt wat op een leuke manier in middel eeuwse stijl gebracht word wij zijn met zijn 2e geweest maar met kinderen is dit een top restaurant door de spelletjes die er zijn wij gaan hier zeker vaak terug komen het was voor ons een geweldige avond
G.Schreuder
Restaurant-Grand Café Hoog Langen in Zutphen
Ik woon zelf in Lochem,en ik ben erg tevreden over dit rest,altijd een vriendelijk woord en je zit er heerlijk,en het eten is super,ga zo door fam de Graaf.
Banigelanie
Bryan's Brasserie Lunchroom in Zutphen
Heerlijke broodjes
prijs/kwaliteit super.Zeker de moeite waard,super.Alisa
Middeleeuws Restaurant 'Bij D'n Open Haard' in Zutphen
Dit is een prima restaurant om kinderen mee te nemen. De sfeer is heel casual, en er zijn erg leuke oud-Hollandse spelletjes. De bediening was uitstekend en heel vriendelijk. Het eten was prima. Een heel gezellig restaurantje.
Wim & Josine
Berkhotel De Kloostertuin in Zutphen
Lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening en prettige sfeer.
r. hegger
Berkhotel De Kloostertuin in Zutphen
ik heb nog nooit zo slecht gegeten. we warfen met z'n 4en. 2 personen namen een pastamaaltijd met vis, er lag alleen kleffe pasta op het bord. de andere 2 aten een thaise maaltijd. beide gerechten veel te duur. ook de bediening was slecht. ik moest zelf naar de bar lopen om een neiuwe fles water te vragen. het enige wat goed was, was de witte wijn. 1 keer maar nooit weer.
Yvonne van der Worp
13-10-07 Bediening zeer matig (te weinig personeel)en totaal geen aandacht voor klachten. Eten lauw, reactie van kok: is 't in Griekenland ook. Nagerecht verkeerd, geen excuus. Andere tafel verkeer voorgerecht; werd niets op uitgedaan (dus maar gegeten wat niet was besteld..). Smaak van 't eten wel oké en inrichting ook. Maar zo niet voor herhaling vatbaar...
Marijke en Freek
Middeleeuws Restaurant 'Bij D'n Open Haard' in Zutphen
Op een vrijdagavond in juni zijn wij hier terechtgekomen.
Het is ons bijzonder goed bevallen en we komen zeker nog een keer terug!
Bovendien hadden wij het geluk dat het dessert gratis was.Carla
Ben er inmiddels een paar keer geweest; niet alleen het eten is er lekker, er is ook veel keus voor zowel vleesliefhebbers als fijnproevers. De wijn is uitstekend en het personeel nog beter: vriendelijk, goedlachs en hulpvaardig. Zelfs bij het creeën van een plekje op een overvol terras! Dit is beslist een aanrader.