- Adres
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.
- OV
Goede busverbinding vanuit Groningen, Gieten en Assen. Vanuit het centrum, richting Hoogezand, Noordlaren lopen. Ongeveer 150 meter links, naast La Veranda en Kuipers. Tegenover de Millystraat.
Tot straks!
Met vriendelijke groet,
Team Bolle Baron.
- Omgeving
- Landelijk en in het centrum
- Ambiance
- Budget, kindvriendelijk, rustig, romantisch, zakelijk, klassiek, huiselijk, gezellig en nostalgisch
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Biologisch, suikervrij, lactosevrij, vegetarisch en glutenvrij
- Voorzieningen
- Terras, honden toegestaan, rookruimte en catering
- Prijzen
- Gastheer/vrouw: Herwin, Samantha, Rob en Medewerk(st)ers
- Sommelier: Medewerk(st)ers
- Eigenaar: Herwin Rombout
marion
Eerste pannenkoek met spek en kaas totaal niet gaar, net een soort van brij. Bij de bediening medegedeeld dat deze niet te eten was en ik graag een gare pannenkoek wenste.
De wens werd zonder problemen ingewilligd maar ook de tweede pannenkoek was niet echt gaar, wel een beetje donkerder. Vaak pannenkoeken gegeten op verschillende locaties maar nog nooit zulke slechte. Na het eten van deze pannenkoek had je het gevoel nog niets binnengekregen te hebben oftewel geen smaak, erg dun en waterig en eigenlijk nauwelijks iets van spek of appel geproefd. De bediening voelde zich er wel wat ongemakkelijk bij. Je zou bijna medelijden met de jongeman krijgen. -
Herwin Rombout
Geachte gasten,
Wij hebben een nieuwe kok aangenomen en begint komende week. Samen hebben wij gewerkt aan een nieuwe menukaart en vinden het een gevarieerde kaart geworden met diverse seizoensgebonden gerechten. Wij verwijzen u naar de website. Het team is enthousiast en heet u welkom!
Groeten, Team Bolle Baron -
Ingrid
19 Februari hebben we een lekkere stamppot buffet gehad met alles erop en eraan, omlijst door een leuk optreden van Katja Zwezerijnen, al met al een fijne avond. Aangezien mijn partner vegetarisch eet, is er een vegetarisch menu gemaakt die zeer smakelijk was. Dat is een goede reden om weer bij De Bolle Baron te gaan eten. De bediening is zeer vriendelijk. In de zomer kun je er lekker op een overdekt terras zitten. Al met al een aanrader!
Koops
Wij hebben eind januari hier op een zondagavond gegeten. Ronduit slechte ervaring! De mannen bestelden een tappilsje, maar de tap was leeg. Er werd niet eens een nieuwe fust aangesloten, ze moesten het maar met een flesje bier doen. We waren er om half zes en waren de enige gasten. We hebben zeker een uur op ons eten moeten wachten (en dat met 3 kinderen). Na afloop kwam de rekening en daar klopte helemaal niks van. De kinderen hadden een pannenkoek gehad en op de rekening stond 3x kindermenu, 3x een pannenkoek en ook nog 3x ijs berekend (terwijl het pannenkoekgerecht inclusief ijs is). Conclusie: ons zien ze hier nooit weer terug!