Recensies van restaurants in Zoetermeer, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zoetermeer. Gegeten bij een restaurant in Zoetermeer? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zoetermeer verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Zoetermeer over tijd.
jan
Frans · Voorweg 133, 2716 NH, Zoetermeer
zaterdag 15 juni 2013 gegeten bij hoeve kromwijk, wegens de verjaardag van mijn vrouw, met mijn schoonouders samen hebben we gebruik gemaakt van het menu waar je bij intratuin kortingsbonnen voor kreeg, we namen een bubbeltjes drankje vooraf, hadden vier gangen iedere gang zag er prachtig uit, smaakte goed ook de wijnen en het dertwijntje waren goed, het personeel was vriendelijk, kregen goede uitleg van de wijnen en het gerecht, we komen zeker nog een keer terug
groetjes jan en birgitta
Mandy Tideman-Giroth
Gisteravond heerlijk gegeten bij Tot Zo! Vooraf dim sum, hoofdgerecht lamskotelletjes, heerlijk! en mijn favoriete dessert creme brulee, vergezelt met mangoijs. Alles erg smakelijk. Tevens was er livemuziek, ook een leuke ervaring en iets wat Zoetermeer wel kan gebruiken!
Vriendelijke bediening. Kortom, gezellige avond gehad.- Eten / drinken 9
Leon Romeyn
Heerlijk terras voor een zomerse avond. Lekker pannenkoeken gegeten en ook het dessert viel niet te versmaden. Baas/ober/eigenaar Renate weet een prima sfeer op te bouwen en is zeer servicebewust. We komen hier zeker vaker, ook als het geen zomerse avond is.
ben
Frans · Markt 1, 2711 CZ, Zoetermeer
In een woord perfect. Prima bediening koemelk allergie geen probleem. Echt leuk voor een avond uit. Behalve dat het eten erg lekker was werd het ook prachtig opgediend.
Een aanrader.- Eten / drinken 9
ben
De bediening is goed het eten is goed alhoewel de porties klein zijn. De toiletblok is aan vervanging toe. De sfeer is goed echter het resoneert binnen zo erg dat je elkaar niet kan verstaan dit is echt een minpunt.
Ellen
We aten er op een dinsdagavond, het buffet was uitgebreid.. maar alles was droog. Stond lang, was smaakloos en zonder veel fantasie. Zelfs de patat smaakte nergens naar, was hol en uitgedroogd. We zijn er binnen een uur en een kwartier weer vertrokken, met de mededeling bij het afrekenen dat we teleurgesteld waren (geloof me.. wij zijn niet verwend en stellen geen hoge eisen). "O" zei de dame die afrekende, "jammer", en ging verder met inwerken van haar collega..??
- Eten / drinken 2
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Aristarique van der Maat
Heerlijk gegeten bij Auberge!
Heb er al vaker gegegeten maar t blijft onvergetelijk lekker en gezellig!We moesten wel even wachten op ons stokbrood met 'smeersels' maar dat werd rijkelijk beloond met een vers gebakken stokbrood met heerlijke kruidenboter.
Als hoofdgerecht lekker sate met patat menu.
Heerlijk gegeten en een goede bediening! Vaak komen ze even langs om te vragen of alles naar wens.Lekker eenvoudige menukaart met lekkere dingen erop niet al die rare gerechten wat veel mensen niet lusten gewoon lekker makkelijk om je vol te eten.
Een aanrader voor de gezellige lekkere eter!
Frans en Lucy, Den Haag
Via deze site hebben wij dit restaurant uitgekozen en er beslist geen spijt van gehad. We hebben met 4 personen heerlijk gegeten en kregen goede uitleg bij vragen over vlees en saus. Mijn echtgenoot, die niets van knoflook moet hebben, is zelfs gezwicht voor de heerlijke gepofte knoflooksaus bij een goed bereide US Steak. We moesten helaas het door de gastheer aangeboden drankje weigeren omdat we zeer voldaan waren en er niets meer bij kon. Een goede ervaring, en voor herhaling zeker vatbaar.. Heerlijk eten, goede bediening, een gastheer die het ons naar de zin maakte. En als verrassing de kortingsbon bij het weggaan maken dat we dit restaurant bij iedereen kunnen aanbevelen .We komen terug en hopen dan van het terras gebruik te kunnen maken als de weergoden mee willen werken..
Anton
Donderdag bij TotZo geweest, met livemuziek! Mailing 55 als ik het mij goed herinner, goede band en dit gaf een leuke sfeer. Vooraf de dimsum en als hoofd de eend, deze was heerlijk met een knapperige rand! Echt genoten van deze avond, onwijs gezellig. Volgende keer live muziek ben ik er zeker weer bij!
Richard
Internationaal · Paul Scholtenrode 54-55, 2717 HC, Zoetermeer
Uitstekend 25 mei 2013, de zaak ziet er misschien niet uit, afgelegen, maar de maaltijden zijn top, al 3 keer gehaald, volle porties, heerlijk en voor een goede prijs,
Hill
Pizzeria · Dorpsstraat 97a, 2712 AE, Zoetermeer
Wat een leuk restaurant!! Voorgerecht heerlijk, pizza top, nagerecht zalig. Personeel dat, ondanks dat het vol was, de tijd voor je neemt.
astrid ruys
Kleine eetwaren · Dorpsstraat 125, 2712 AG, Zoetermeer
Een stuk citroentaart wat zeer goed van smaak was, maar een veelste klein stuk, voor 4 euro verwacht je een normaal stuk taart, dit was echt zeer zuinig klein stuk, kan je niet maken voor dat geld.
Koffie verkeerd was slecht, smaakte naar oude filterkoffie, de vele gloeiende hete melk die erdoorheen zat, verdoezelde niet die oude vieze koffie smaak, Dus tijd voor een goede koffie machine.
Bediening was vriendelijk, maar gemaakt vriendelijk.- Eten / drinken 4
Dick
Eenvoudig menu met voldoende keus. De "kelner" die de bestelling opnam was kennelijk met iets anders bezig en er ging e.e.a fout. Nadat hij naar huis was werden we bediend door een jonge dame die zeer attent was en ons verder uitstekend bediende. Jammer dat de biefstuk van de haas van het door ons bestelde gerecht beslist niet van de haas was, eerder een stuk van de kogel. Een teleurstelling dus.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar, jammer.- Eten / drinken 4
Frans en Marja
Turks · Natuursteenlaan 157, 2719 TB, Zoetermeer
Het restaurant ziet er bij binnenkomst verrassend gezellig uit ten opzichte van wat de buitenkant doet vermoeden. De tafels zijn ruim, de stoelen comfortabel. De ontvangst en bediening was vriendelijk en gastvrij. De maaltijden waren zeer verfijnd bereid en smaakvol. De kok vertelde dagverse producten te gebruiken en dat was zeker te proeven! Zeker een aanrader, wij komen hier beslist vaker terug.
Daniel
Met mijn vrouw hadden wij al meerdere malen proberen te reserveren maar het was nog niet gelukt. Met hoge verwachtingen hadden wij nu eindelijk een tafel besproken, en dat is goed bevallen! Wij hebben een gezellige avond gehad. Het eten was goed en betaalbaar en de bediening was opvallend vriendelijk. Wij komen zeker terug voor een biefstukje van "piet".
Dani en Els
Youp
Nederlands · Oostwaards 4, 2711 BB, Zoetermeer
Was top. Goede bediening, goed eten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Helemaal top.
Antonio
Nederlands · Burgemeester Wegstapelplein 22, 2711 AK, Zoetermeer
We weten pas sinds kort dat het 's avond open is! Wat hebben wij heerlijk gegeten, de bediening was echt super, gezellig en zeker niet stijf en een goede service!!!! Mijn vriendin de hamburger en ik de pasta met gamba's, allebei super. En het mooie is, de prijs kwaliteits verhouding. Wij gaan zeker weer terug komen.
van rijn
Tapas · Leidsewallen 36-37, 2712 BW, Zoetermeer
Het eten en drinken is altijd prima en de sfeer ook. Maar nadat de kaart verandert is (waarbij ook lekkere gerechten nu missen) is de service uitermate slecht. Heb er laatst met familie gegeten, toen duurde het heel lang zeker half uur totdat we drankjes kregen en de 2e ronde stonden onze drankjes een half uur op de bar te wachten maar werd niet aan ons geleverd. En ons toetje waren ze gewoon vergeten.. Vandaag 2 sangria besteld waar we ook weer lang moesten wachten totdat er een ober was, terwijl er 3 obers liepen die niks aan het doen waren en zodoende ook weer erg lang gewacht totdat het drankje er uit eindelijk was. Mijn moeder gaat naar het toilet en de ober neemt gewoon de stoel mee. Erg jammer dat het zo achteruit is gegaan..
- Eten / drinken 6
Hennie
Nederlands · Dorpsstraat 114, 2712 AN, Zoetermeer
Voor het eerst naar de Pasta Company in Zoetermeer. Was een tegenvaller. Bij binnenkomst blafte meteen de chef een vriendelijke medewerker af. De bediening was verder vriendelijk maar chaotisch: bestellingen opnemen als we al besteld hadden bijvoorbeeld. De salade was enorm machtig met veel saus. Had weinig met Waldorf te maken. Lamsvlees was vettig en smaakte naar oude schapen. De pizza was dik en niet om doorheen te komen, met opnieuw veel van een soort dressing erop. De wijn was best lekker trouwens. En de prijs viel mee, maar ja dat maakte het niet lekkerder. De zaak zelf was druk, morsig en rommelig, ook als je naar buiten keek zag je een terras waar jaren niets aan gedaan was.
Sam
Nederlands · Hugo de Grootlaan 2, 2729 NC, Zoetermeer
Het restaurant ziet er goed uit maar daarmee is ook alles gezegd helaas.. Wij hebben het 5x geprobeerd (lunch, 2x high tea en 2x diner).
De bediening is slecht. Men rent maar druk voorbij maar let niet op de tafeltjes. 100x vragen om drinken en vervolgens niks krijgen maar wel betalen en flink ook. Dure bedoening voor weinig goeds helaas. Jammer want Zoetermeer kon wel een leuke en gezellige tent erbij gebruiken.
Wij komen hier niet meer terug.
- Eten / drinken -
Sam
Japans · Het lange land 5, 2725 KZ, Zoetermeer
Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Vaste klanten worden vriendelijk herkend. Het restaurant is niet strak ingedeeld maar de bediening en het eten waar het om draait maakt het goed.
Aanrader dus!
Anna de Coninck
Barbecue · Dorpsstraat 97b, 2712 AE, Zoetermeer
Super!! Echt gezellig en fijn personeel. Werden op onze wenken bediend, we wilden graag een extra vispan, dat was geen probleem.
Buffet is echt wel uitgebreid, volgens mij zeker 12 soorten in het groentengedeelte en vers. Vlees was top, mijn vriend heeft ze denk ik allemaal gegeten. Ik vooral de vis.
We komen terug! Dank je wel voor de fijne avond.- Eten / drinken 10
Maurice Derogee
Nederlands · Hugo de Grootlaan 2, 2729 NC, Zoetermeer
Nu drie keer hier geweest. Eenmaal voor een high tea ( super !) en nu twee keer voor de fondue omdat de eerste keer zo goed was bevallen. Nog geen andere zaken geprobeerd, maar kan me tot nu toe niet vinden in de zeer slechte recensies. Personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. Prijs is voor de genoemde gerechten redelijk.
Maurice Derogee
En alweer terug, en alweer lekker gegeten! De ongedwongen sfeer met ruimte voor humor en het lekker eten maakt het tot een super avondje uit hier. Tot de volgende keer!
Isabella
Nederlands · Burgemeester Wegstapelplein 22, 2711 AK, Zoetermeer
Wat een super irritante ervaring! Eten duurde een eeuwigheid, bediening is goed, mits je niet door de eigenaar zelf wordt bediend.. Hij begrijpt absoluut het hele horeca concept niet en irriteert alleen maar.. Zowel de gasten als het personeel!! Je voelt de irritatie van het personeel.. eten was ook werkelijk niet te eten.. wat kan er fout gaan aan een pasta?? Schijnbaar dus alles...
- Eten / drinken 1
vera
Turks · Natuursteenlaan 157, 2719 TB, Zoetermeer
Deze avond met mijn gezin hier gegeten. Het was erg gezellig en het eten beviel ons allen goed. Voor de kids een speciaal kindermenu, kortom helemaal top en voor de prijs hoeft men het niet te laten.