Recensies van restaurants in Zierikzee, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zierikzee. Gegeten bij een restaurant in Zierikzee? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zierikzee verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Zierikzee over tijd.
Pvdv
Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
Wat is de service hier achteruit gegaan. Stokbrood besteld is nooit gearriveerd. Bestel je een tweede drankje komt alleen de helft aan. Wil je betalen vergeten ze je gewoon.
En nee het was niet druk. Bedrijf was een jaar geleden vele malen beter dan nu! Gelukkig was het eten dan wel goed.Adrie en Lien
Op 29 april 2013 wezen eten via Vakantie Veilingen. Uitmuntend, heerlijke gerechten en een heel goede service. Zo doorgaan, zeker niet de laatste keer.
Lien en Adrie uit 's-GravenpolderUdo
Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
Letztes Wochenende wieder Super gegessen! Der Chef had ein neue speisekarte, einfach Super. Meine Frau hat Hummersuppe und Nudeln Urbino gegessen und ich einfach ein Pizza. Nächtste Monad kommen wir wieder.
De gelukkige familie
Grandcafe de Werf in Zierikzee
Attent personeel, zeer sfeervolle locatie, very honest food for a very honest price - beslist langsgaan - kan niet teleurstellen!
Eddie Hoogsteyns
Restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee
Op de terugweg naar het verre België zijn wij afgelopen donderdag even gestopt voor een drankje in uw zaak. Wat ons meteen opviel was de vriendelijkheid van het personeel en de netheid van de zaal en de toiletten. Helaas hadden we laat ontbeten, zoniet hadden we zeker bij jullie gelunchd. Enfin, wij gaan regelmatig voor enkele dagen naar Renesse en komen dus vanzelfsprekend bij jullie voorbij. De volgende keer stoppen we zeker weer.
Proficiat !Met vriendelijke groeten.
ps Misschien wilt u ons op de hoogte houden van uw seizoensaanbiedingen op de menu-kaart
Eddie Hoogsteyns
M. Pitlo
Restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee
Tweede prijs aspergemenu!! Fantastisch. Hotel in de buurt besproken en me enorm verheugd op heerlijke asperges.
Aspergesoep was waterig en zonder smaak. Dan maar wachten op lekkere warme asperges. Zes dunne asperges, een gehalveerd koud ei en twee droge plakjes ham. De asperges waren niet goed geschild, dus een bord met vellen. De krieltjes waren kleine oude ongeschilde aardappelen. Gesmolten boter was in orde. Dessert van aardbeien met ijs en slagroom was lekker.Wat een enorme teleurstelling, heb dat ook geuit. Daar werd niet op ingegaan. De bazin heeft zich niet meer laten zien. Volledige bedrag afgerekend. Wat een teleurstelling !
aad
Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
Gewoon een toeristenval. Eten is flauw en heeft weinig smaak. Dit lijkt een Italiaans restaurant, maar is het beslist niet. Vis komt uit de diepvies. Ga er niet heen.
Klaas
Dean's Food & Drinks in Zierikzee
Slappe natte frieten en lange wachttijd, tel daarbij op dat de prijzen aan de hoge kant zijn.
Daarnaast bestaat het personeel meestal uit scholieren, de eigenaar is nergens te bekennen.Wilma
Restaurant De Beuze in Zierikzee
Heerlijk gegeten. Het was echt genieten! Mooie gerechten en vriendelijke bediening.
Brigitte
Restaurant De Beuze in Zierikzee
Erg goed en lekker gegeten .
Prijs kwaliteit prima.
Vriendelijke en gezellige bedieningPee Al
Brasserie Maritime in Zierikzee
We zijn tijdens de 5 gangen menu actie geweest.
5 gangen voor 25 euro (goede aanbieding)
De porties waren natuurlijk niet heel groot, maar zelfs na de 5e gang niet helemaal voldaan..
Het eten was gewoon prima, maar ook niet verrassend of uitzonderlijk.
De zaak was vol en de ambiance was goed !
Op de reguliere kaart is het prijsniveau vrij pittig vond ikK van zuidland
Bistro De Perenboom in Zierikzee
Goed gegeten, gezellig restaurant, goede service en leuk en vlot restaurant
Amber
Eetcafé 't Centrum in Zierikzee
Na heel lang gewacht te hebben, kreeg ik eindelijk mijn bestelling.
Ik had een medium patat met mayonaise en een frikadel besteld. Echter, de patat was erg droog, eigenlijk was het niet eetbaar. Ook over de fridakel ben ik niet te spreken.
Ik vind het belachelijk dat deze tent zichzelf een eetcafe durft te noemen. Het is eerder een vieze vette snacktent met patat en snacks die niet te eten zijn. De locatie is prima, maar ze verpesten zichzelf door zulke slechte kwaliteit aan te bieden.
Ik kom hier echt nooit meer terug.Amber
Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
Gatverdamme, dat is het gepaste woord voor de pizza's die je daar kan eten.
De pizza smaakte niet eens naar een pizza. Ook de (verse) ijsthee was niet te drinken. Het poeder zat nog in het glas en het leek alsof je zand dronk.
Een diepvriespizza van de Albert Heijn smaakt zelfs nog beter dan die schoenzolen van de zogenaamde pizzeria. Het enige goede puntje, de sfeer was goed. Kortom, ik kom hier echt niet nog een keer "pizza" eten!Jenny
Op mijn verjaardag, donderdag 7 februari, hier voor het eerst gegeten, samen met mijn man en zoontje. We hebben hier heerlijk gegeten, bediening heel vriendelijk en attent. We gaan zeker hier vaker komen!
MHJ
Brasserie Maritime in Zierikzee
Wij verzamelen trouw de stempels voor het kreeftenmenu in mei en we zijn hier dus iedere maand minstens een maal te gast. De 25-euro menuutjes zijn heerlijk en het is iedere keer weer een verrassing wat er die maand op het menu staat. Natuurlijk krijg je geen reuzenporties voor deze prijs, maar wat let je om een portie friet bij te bestellen? Wij hebben overigens iedere keer gewoon genoeg, ook zonder extra friet. Je krijgt immers 5 x een gang met heerlijkheden voor je neus.
De bediening is vriendelijk en correct en we hebben iedere keer prima gegeten. Kijk al uit naar ons volgende bezoek!Bram
Dean's Food & Drinks in Zierikzee
Goed eten, maar helaas een lange bereidingstijd en vrij hoge prijzen.
Bram
Wisselende kwaliteit. Soms goed, soms redelijk, soms minder en naar de ervaring van vandaag kunnen we ook "soms zeer vies" aan het lijstje toevoegen.
De friet was lauw, slap, te zout en de satésaus aangebrand.. kortom zwaar onvoldoende!Voor mij nu echt de laatste keer dat ik daar geweest ben.
Gelukkig zijn er genoeg alternatieven in de buurt!Dick
Op 27 december samen met mijn vriendin en 2 vrienden hier mijn verjaardag gevierd met een gezellig diner. Het was erg rustig in de zaak, maar daarom niet minder gezellig. We hebben alle vier een 3 gangen diner op en dat heeft ons buitengewoon goed gesmaakt. Die bediening was zeer netjes, vriendelijk, attent, informatief en, ook heel belangrijk, humoristisch. Vanwege mijn verjaardag een fles heerlijke Prosecco cadeau gekregen en, als klap op de vuurpijl, een heel leuk opgemaakt dessert voor ondergetekende, de jarige job dus. Kortom heerlijk gegeten en een supergezellige avond gehad. Hier komen we zeker terug en kan het iedereen aanraden om hier een diner te nuttigen! Proeverij: bedankt!
familie de Kam
Aan het einde van de week kookt Dao een vast, vers menu voor een vaste prijs. Heerlijke pittige smaken, vers gekookt, genieten, en aardige serveersters. Voor ons elke keer weer genieten! De service was ook prima.
Lisette
Belachelijk hoge prijzen voor lunchgerechten! Omelet ham en kaas met 2 simpele witte boterhammen
€ 10,--. Uitsmijter ham kaas kregen we koud aangeleverd. Na melding hiervan zou een nieuwe uitsmijter gemaakt worden. Binnen 30 sec. stond er weer een nieuw bord op tafel. Hoe dat kan weet ik niet, ik maak thuis niet zo snel een uitsmijter met 3 eieren (die trouwens veel beter smaakt). Slappe sla erbij. Dit was eens maar nooit weer. Zonde van je geld.Marieke
Grandcafe de Werf in Zierikzee
Mooie nette zaak, heerlijk eten met een Italiaans tintje. Mooie presentatie en de bediening is zeer gastvrij.
yasmin
Grand Café 't Genot in Zierikzee
Als wij uit eten gaan, gaan we altijd naar 't genot! Heerlijk eten, vriendelijke bediening en goede prijs kwaliteit verhouding! De naam zegt het eigenlijk al...