Recensies van restaurants in Zierikzee, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zierikzee. Gegeten bij een restaurant in Zierikzee? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zierikzee verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Zierikzee over tijd.
Sounaars
Brasserie Maritime in Zierikzee
Prima restaurant aan de haven van zierikzee, Jong maar erg vriendelijke bediening. uitstekende plek om oesters te nuttigen. Prijs kan alleen iets zachter
Theo en Ineke
Grand Café 't Genot in Zierikzee
We eten er regelmatig. Bediening is heel erg goed en verrassend attent!Het eten is altijd even heerlijk!
marije
Eetcafé 't Centrum in Zierikzee
echt heel goed deze zaak zal het nooit vergeten een broodje naarigheid
Devos
De Zeeuwsche Herberghe in Zierikzee
zijn er al enkele keren geweest op oudjaar, trouwens het enige dat open is die dag. steeds vriendelijk ontvangen geweest. ook om middernacht worden we niet vergeten. Gerechten volgen elkaar wel wat te snel op.
Ook de kinderen zijn er steeds welkom.Brongersma
Brasserie Maritime in Zierikzee
sfeervol bedrijf met goede kaart.
Veel kreeft en schelp- en schaaldieren. Vis is hier écht vers.D.A Schippers
Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
verreweg het meest gezelige restaurant van zierikzee en superlekker allemaal
E Jansen
Brasserie Maritime in Zierikzee
Gezellige en sfeervolle zaak, met een gastvrije en attente bediening. Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Wij hebben het weekmenu gehad welke ik iedereen wil aanraden. De gastheer weet bij elke gerecht de juiste wijn te adviseren. Visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen
Jacomien
Brasserie De Gouwe Geit in Zierikzee
Wij waren er met duitse vrienden de amuses en het eten was in een woord uitstekend het was al lang geleden dat we ergens zo lekker hebben gegeten
Willem
De Zeeuwsche Herberghe in Zierikzee
Leuke sfeer, veel mooie bloemen en planten. Personeel was zeer vriendelijk.
En heerlijk gegeten!Astrid vanuit Twente
Eet'uus Kiek in de Pot in Zierikzee
Heerlijk, uitmuntend. De heerlijkste mosselen en bebakken paling kan je hier eten,en dan die spare-ribs, varkenshaas.....wow.
De bediening is gewoon geweldig, heel aardig en vriendelijk, en niks is hun teveel.
Mij zien ze er sowieso weer.
Dikke duim hoor.Astrid
Frituur Plan-West in Zierikzee
Helemaal goed. De heerlijkste friet en dergelijke haal je hier. En schoon is het. Hier kan de smaakpolitie zo komen. Zeer goede smaak en zeer nette bediening. Ik raad het iedereen aan.
A. de Haan
Restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee
Je wordt welkom geheten met een heerlijke amuse, en het diner is werkelijk prima
iris
Brasserie De Gouwe Geit in Zierikzee
ben ten huwelijk gevraagd hier onder t genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn...fantastisch!!
E. Verhaert
De Zeeuwsche Herberghe in Zierikzee
Personeel was lekker vlot en spontaan. Eten was lekker en voldoende. Mpeite waard om nog een keer terug te komen!
F.W. van der Heiden
De Zeeuwsche Herberghe in Zierikzee
Op 16 september 2007 Entrecote besteld,tournedos gekregen.Kon niet tegelijk met echtgenote eten,omdat vergissing gecorrigeerd werd.Entrecote door zeer snel bakken verbrande randen.Echtgenote 2 spa, fles werd achter de toonbank gehouden.Luidruchtige giechelende serveersters.Wèl jonge jenever gehad voor de vergissing.
Komen wij nooit meer.Familie Bouwens
Grand Café 't Genot in Zierikzee
wij zijn zeer tevreden wij komen zeker terug. De rioollucht hebben wij niets van gemerkt. Korrekte bediening.
richard van schelven
Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
Een mooi, groot overdekt terras waar het vrijwel altijd druk is. Het eten, met een ruime keuze aan pizza en veel pasta is erg goed. De jonge bedieningsploeg staat je vriendelijk te woord
jan
Eetcafé Pizza Shoarma Netanya in Zierikzee
Bezorgtij is wel lang ,ongeveer een uur en ook vrij duur voor iets wat het niet waard is
ron
Grand Café 't Genot in Zierikzee
Het was zeker goed maar geen hoogstaand iets,gewoon o.k ,bediening was correct en attent..als ik een cijfer zou geven dat is dat een ruime 7
Ben
Brasserie De Gouwe Geit in Zierikzee
Het kan dus wel,ontvangen worden zoals het moet , heerlijk dineren oftewel dat doen we nog een keer.Gewoon het beste restaurant van Zierikzee.
joep
Grand Café 't Genot in Zierikzee
bediening nog steeds zeer slecht (arrogant)
riool lucht is inderdaad minder maar het eten is er zeker niet op vooruit gegaan.