Contactgegevens
- Hotels in de buurt »
- Voorzieningen
- Terras
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Jan en Peter
Wij hebben met vrienden hier voortreffelijk gegeten.
Dit wisten we al omdat wij in zijn 2 andere tapas restaurants in Apeldoorn ook vaak gegeten hebben.
Heerlijke tapas, vriendelijk personeel.Nergens zulke lekkere tapas en spareribs en andere vlees/vis gerechten van de kaart
Geregeld werd er gevraagd of alles naar wens was. Onze complimenten!!!
Bedankt en zeker.............Tot ziens !
Carla
Twee weken terug met kennissen heerlijk gegeten. Alleen jammer dat bij het weggaan het personeel het belangrijker vindt om achter de bar druk met elkaar te praten in plaats van afscheid te nemen van hun gasten.
Herkansing gisteravond met 2 oud collega's. Jammer!! Het eten is heerlijk maar de bediening is ongemotiveerd. Na 20 minuten (collega's kwamen er aan) ben ik maar naar de bar gelopen en heb ik aangegeven het bijzonder te vinden dat er niet aan mij gevraagd werd wat ik wilde drinken. zo druk was het tenslotte nog niet: 2 tafeltjes bezet en 2 personen in de bediening. Het antwoord dat ik van die dame kreeg was dat ze dachten dat ik op andere mensen wachtte maar ook dat ze met andere dingen bezig waren. Nou vraag ik je! Haar mannelijke collega bood tenminste nog zijn excuus aan. Het brood dat we besteld hadden liet zo lang op zich wachten dat we er nog maar een keer om gevraagd hebben. Bij het afrekenen stond de baas achter de bar en heb ik hem onze klachten doorgegeven. Gemiste kans!!
Carla