Recensies van restaurants in Zaandam, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Zaandam. Gegeten bij een restaurant in Zaandam? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Zaandam verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Zaandam over tijd.
Jolanda
Gisteren heerlijk met ze 2en gegeten bij Manzo's.
Om te beginnen is de sfeer erg gezellig, personeel zeer vriendelijk en oplettend. Het eten was heerlijk!!
Wij komen hier zeker weer.
Dit is een echte aanrader.Marielle
Castell Bites & Steaks in Zaandam
Wij hebben vanavond genoten van het 5 gangen verassings menu. Dit was echt fantastisch. Service was ook fantastisch. Als je echt gewoon een avondje lekker wil genieten van mooie gerechten dan moet je hier zijn!
Jenna
Grillroom Kapadokya in Zaandam
Bestellen hier regelmatig shoarma. Ik heb nog geen ander shoarma restaurant in Zaanstad gevonden die ook maar in de buurt komt van de kwaliteit van Kapadokya. Daarbij zijn ze ook nog eens qua prijs een stuk voordeliger! Wij zijn trouwe klant.
Thirsa
Dit is de slechte mc donalds ooit. Wanneer je eten besteld, sta je minimaal 15 minuten te wachten, zelfs wanneer het rustig is. Ze nemen je bestelling op met een boos gezicht en praten bot en kortaf. Daarnaast staan ze met elkaar te praten in andere talen en schreeuwen ze dingen waardoor je je gaat afvragen over wie ze het hebben. Ik rij nu liever een paar kilometer door en ga naar de volgende mc donalds in de buurt dan naar deze. Ik raad iedereen anders aan om dit ook te doen, want de service is vreselijk, het eten is vaak koud en de sfeer is zeer onvriendelijk.
Thirsa
Smulpaleis Kogerveld in Zaandam
Ik kom al van kinds af aan bij deze snackbar en ik zal er nog jaren heen blijven gaan.
De mensen zijn erg vriendelijk en vrolijk, het eten is heerlijk en voor een goede prijs. Je wordt snel geholpen en kan binnen of buiten zitten terwijl je wacht.
Dit is zeker weten de beste snackbar die ik ken.Arthur
1x per jaar geef ik mij over aan een onbedwingbaar verlangen naar de Febo sate kroket. Deze week was het weer zover.. het waren het er 3.. achter elkaar..
Het recept zal waarschijnlijk naast dat van Coca Cola ergens in een kluis liggen.. en wordt enkel van vader op zoon doorgegeven op straffe van ondenkbare kwellingen wanneer er iets van uitlekt.
De bediening was attent, vlot en vriendelijk. Misschien een idee om de bestelling op een andere manier om te roepen als je aan een tafeltje (dus uit het zicht van de toonbank) zit te wachten.
Wat mij opviel ten opzichte van andere etablissementen in dit segment is de veelzijdigheid van het publiek, jong en oud, in pak of in "lompen"...
Het was een gezellige bedoening, waarbij opviel dat er enkele duiven onbevreesd de schuifdeuren wisten te ontwijken en een febo-graantje konden oppikken. Zij blij en de vloer blijft relatief schoon.ik kom over een jaar weer terug!
Arthur
na een jaartje afwezigheid ben ik er met mijn zoon wezen eten. het nieuwe interieur ziet er goed uit, de bediening was attent en ons verzoek om onze bestelde pizza's iets anders op te maken was geen probleem.
de pizza's smaakten voortreffelijk!
omdat het restaurant bijna leeg was kon er niet echt sfeer geproefd worden.
het was ook erg jammer toen we bij het afrekenen moesten constateren dat het wijzigen van een ingredient, of in het geval van mijn zoon weglaten van ingredienten erg zwaar wordt bestraft. De prijs van 1 pizza ging bijna over de kop...
helaas kreeg ik geen zoen van de serveerster, wat ik normaal gesproken wel normaal vind als ik word gen@#!d....
jammer, maar hier zet ik geen voet meer naar binnen.
Johan Meines
Castell Bites & Steaks in Zaandam
Mijn vriendin en ik hebben een romatische avond gehad bij Castel Bites & Steack zaandam.
Bij de reservering heb ik aangegeven dat het etentje bedoeld was om te vieren dat we vijf jaar samen zijn.
We hebben keurig netjes een tafeltje gekregen ergens in een afgelegen hoekje waar we rustig van elkaars aanwezigheid konden genieten.
Ondanks de rust hebben wij precies genoeg aandacht gekregen van de ober / serveerster zodat ook het eten en drinken naar wens werd geserveerd.
Het eten was erg lekker en precies goed bereid.
De prijs was ondanks de goede kwaliteit en bediening niet te hoog.Mijn moeder is iemand die graag geniet van een restaurant waar de menukaart genoeg keuze bied en het eten naar wens wordt bereid.
En ze is erg gesteld op goede service.
Het is fijn eindelijk een nieuw restaurant te hebben gevonden waar ik met plezier haar mee naar toe durf te nemen.Betty Munnik
De bediening was uiterst vriendelijk en vlot. Het eten was fantasieloos en matige garnituur.
De nagerechten veel belovend op de kaart. Vers fruit blijkt blikfruit, slagroom uit de spuitbus. De kok lijkt te denken dat als het maar veel is en zoet het dus ook goed is.
Niets is minder waar.
Jammer.wolfmollee
Al meerdere malen prima gegeten hier: goede plek, gezellig ingericht, uitgebreide kaart (maar mag misschien iets vaker wisselen), lekkere gerechten, fatsoenlijk geprijsd, leuke bediening. Komen zeker nog vaak terug!
Mieke Both
Mijn man en ik hebben gisteravond in dit restaurant gegeten en wij vinden het een echte aanrader.
Wij hebben het weekmenu gegeten en vonden het erg lekker, leuke aparte gerechten en verse produkten.
In de recensies lees ik dat de bediening erg wisselend wordt beoordeeld. Onze ervaring was juist dat wij de bediening erg vriendelijk en enthousiast vonden.Ron Bouber
Mijn vrouw en ik hebben vaak bij de Boekanier gegeten tot onze volle tevredenheid het eten is prima en de bedienig was over het algemeen goed. Tot wij gereserveerd hadden op zondag 22 juli. De bediening die avond zo slecht was. Na 1 1/2 uur wachten hadden we nog steeds geen hoofdgerecht. Dit betrof niet enkel onze tafel maar een aantal mensen rondom hadden dezelfde klacht. Men had totaal geen aandacht voor de gasten, glazen werden niet bijgevuld men vermeed angstig oogcontact. Ik moet zeggen de kwaliteit van het eten is echt prima. Maar lieve mensen van de Boekanier let erop anders lopen de klanten weg en dan kost het veel moeite om ze weer in de zaak terug te krijgen. Overigens als alles goed is laat ik het ook weten via deze site.
Bleeker
Een heerlijk restaurant met een werkelijk fantastische prijs - kwaliteit verhouding. Het is er gezellig, je kunt heerlijk buiten zitten (bij minder mooi weer gaat de terrasverwarming aan) en een regelmatig wisselende kaart. Een tip is het weekmenu: vers, smakelijk, goede porties en zeer vriendelijk geprijsd! Ook erg fijne bediening.
Ron Bouber
Zondagavond weer heerlijk gegeten bij Irodion. Wat een klasse, goede organisatie, lekker verse aan de saladebar en het eten overheerlijk. Ook de lamskoteletjes en gegrilde tonijn waren weer top. Erg gastvrij.
Kortom mijn favoriete restaurantw'm.
Na al 2 keer gegeten te hebben bij aan tafel kan ik toch zeggen dat het een super gezellig restaurant is met goed personeel! Het eten smaakte lekker waarbij wij o.a. de zalm, kogelbiefstuk, carpaccio en knoflookgarnalen hebben gegeten... er was niks op aan te merken en smaakte lekker! Bediening die beleefd maar vooral gezellig is en het is stukken opgeknapt sinds het plakhuis! Al met al goed werk verricht en een gezellig restaurant met een prettige sfeer
René Kempes
Alles van onze keuze was niet alleen prima op smaak of zag er goed uit, maar wat knapperig moest zijn was dat ook. Wat romig moest zijn was dat ook. En zo kunnen we doorgaan.
Er was eigenlijk niets waarvan we dachten dat het beter kon.
Klasse. Daarbij zit ik even op de stoel van een jurylid uit een populair kookprogramma.
Het is een leuk oud Zaans pand dat gezellig is ingericht.Loos
Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant in Zaandam
Ook net terug van rhodos al een aantal keren met grotere groep gegeten en toen voelde de sfeer goed .
Nu met zijn tweeen gegeten als eerst duurde het vrij lang voordat er een bestelling opgenomen werd en wij drinken kregen .
De maaltijd bleek uiteindelijk niet helemaal gaar en ging onmiddelijk terug naar de keuken daarna was de souvlaki tegen koud aan en het gehakt ook alsnog niet helemaal gaar .nabestelde tzatiki werd bijna na onze maaltijd gebracht. Wij zijn geen azijn pissers ,maar waren wel teleurgesteld de bediening vroeg nog wel of wij tevreden waren lieve jongen.
Wel jammer want dit was voor ons wel een reden om er niet meer te gaan eten. En ik gun het ze eigenlijk wel .
Hoop voor ze dat ze er wat mee doen.Niek Hoffer
Vorige week heerlijk gegeten met 5 personen in restaurant Aan Tafel in Zaandam.
Als voorgerecht hadden we o.a. zalm, uitstekende garing en wat ook heerlijk was, is de salade met geitenkaas.
Het hoofdgerecht o.a. rib eye, prima.
We vroegen medium, en dat klopte ook.
Als dessert kregen we creme brulee en pavlova, zeer smakelijk.
Misschien een idee om de dessert kaart uit te breiden?
We zaten aan een leuke tafel op een verhoging.
Goede bediening in een leuke sfeer, kortom een leuke avond.
Echt een aanrader.Jan Lankamp
Afgelopen week bij Irodion geweest. Ik kom er al jaren en altijd tevreden geweest. Eerlijk is eerlijk het eten is nog steeds prima en ook de saladebar is lekker en vers. Maar naast eten is sfeer ook heel belangrijk, deze is op dit moment ver te zoeken. Er schijnt een nieuwe eigenaar te zijn maar deze heeft weinig verstand van zaken, loopt ongeinteresseerd langs en gunt je geen blik. Waar is de gezelligheid en de sfeer gebleven? Jammer hoor. Tuurlijk je komt voor het eten maar ook sfeer is belangrijk om het geheel tot een geslaagde avond te maken.
Ik hoop dat Irodion weer wordt zoals vroeger! Heb dit ook aan degene proberen door te geven die achter de kassa staat alleen spreekt zij helaas gaan nederlands.
Wilde dit toch even kwijt.
Yvonne Kelatow
Puur Saen (Inntel Hotel) in Zaandam
Als ik in Zaanstad een hapje ga eten, dan is het wel hier bij Puur Saen. Even voor een zakelijke bijeenkomst of vriendinnen een lunch of even helemaal alleen, is dit my place to be. Gastvrije bediening.
culicees
Ben je wel is in een restaurant geweest waar de bediening zo slecht is en de keuken goed? Nou Restaurant de Boekanier is er dus zo ééntje. Een pluim voor de keuken! Maar de gemaakte gastvrijheid van de bediening bha ik walg er nog van. Kun je me wat vertellen over dit gerecht? Dat moet ik even aan de keuken vragen! Dat soort bediening, geen idee waar ze mee bezig zijn! Het mooie van het verhaal was, het was ook nog eens de eigenaar!
Les 1 in de bediening weet wat je serveert?! Gezellig aan tafel en dan vervolgens een meter verderop achter je rug om praten. Lekker een avondje uit.. binnen 1 uur en 15 minuten 3 gangen je strot in gedauwd krijgen. De rekening en tot ziens, nou nooit meer!Ineke
Gisteren geheel onverwachts wezen dineren bij het restaurant de Kleine Waarheid. De ontvangst was zeer gastvrij en persoonlijk. De tafel in de koepelzaal was schitterend gedekt. DE bediening was zeer correct tijdens het hele diner. Op het juiste moment was er steeds iemand.
De amuse deed al veel vermoeden en die verwachting werd volledig waargemaakt tijdens het fantastische voor- hoofd- en nagerecht.
Verrassend is de diversiteit op de menukaart en wijnkaart.
De combinatie van het lamsvlees met de rode Afrikaanse wijn van het landgoed Zandvliet was heerlijk. Bij het kaasplateau smaakt deze wijn overigens ook prima.
Kortom een bijzonder geslaagde avond. De locatie in de Klauwershoek leent zich ook zeer goed voor grotere gezelschappen, zoals familiediners en bruiloften. Voor iedereen, kleine of grote gezelschappen, zeker een aanrader!