Eetcafe de Toekomst in Woudenberg

Hotels in de buurt »
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Gezellig, hip, budget, kindvriendelijk, rustig en zakelijk
Kinderen
Magnetron (voor kindervoeding) en kinderstoel aanwezig
Toegankelijkheid
Invaliden parkeerplaats en rolstoeltoegang
Diëten
Glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en vegetarisch
Voorzieningen
Terras, catering, bezorgen en afhalen
Prijzen
  • Chef: Ronald van Beekum
  • Gastheer/vrouw: Christina van Rinsum
  • Eigenaar: Arkan Talya
Parkeren

Ruime parkeergelegenheid achter de zaak.

OV

Makkelijk bereikbaar met bus. Lijn 80, 82 en 83 stoppen voor het Eetcafé.

1 0
7 0
8 4
9 1
10 0

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 7 recensies geschreven voor Eetcafe de Toekomst.

Het eindcijfer is 7.5. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Christien

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Lekker gegeten afgelopen vrijdag! Ik werd verrast met leuke gerechtjes. Ik had de vitello tonato en deze was heerlijk! Ook de biefstuk was van hele goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

2. Jimmy Dupont (BE)

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Enorm gezellig (en zakelijk) restaurant met heerlijke, creatieve gerechten voor een heel zacht prijsje. Ik ben door mijn werk vaak in de buurt en ben sinds de eerste keer, nergens anders meer gaan eten. Heb ondertussen bijna de hele kaart geproefd maar wordt toch elke keer opnieuw verrast door de heerlijke (voor)gerechten en desserts. En dan mag ik de uitstekende service van gastvrouw Christina niet vergeten. Zij maakt het plaatje compleet! Definitely een aanrader! Keep up the good work!

3. Peter van Daalen

Eindcijfer 5,4 op schaal 1-10

Jammer want het restaurantinterieur is best aardig. De chef doet wel z'n best waarschijnlijk maar het eten en drinken komt niet verder dan benedengemiddeld. Ook de bediening en sfeer gevn niet het idee dat je welkom bent. Geen aanrader.

4. Edwin Ruigrok

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Ik ben al een aantal keren bij "eetcafe" de Toekomst te gast geweest en ben daar voortreffelijk in de watten gelegd. Prima bediening en een uitermate vriendelijke eigenaar. Men hanteert een gevarieerde en leuke menukaart die mening restaurant niet zou misstaan. Er wordt ingespeeld op de seizoenen en de ambiance is trendy en warm. Dit is meer een restaurant dan een eetcafe, waar je met een gerust hart je kinderen mee kunt nemen.

5. Ton

Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10

Toen ik het eetcafe De Toekomst, nu ca. een jaar geleden, ontdekte en er ging eten was ik blij verrast. Kwaliteit prijs verhouding goed. Bediening uitermate klantvriendelijk, sfeer prima, uitstraling gezellig en toch zakelijk. Een goede uitkomst voor mij in de buurt om mijn opdrachtgevers mee naar toe te nemen voor een lunch/diner.
    Tot de laatste keer, dit was voor mij een regelrechte teleurstelling. Alle waarden waren nog goed, behalve de bediening die was ronduit slecht. De dame in kwestie kon geen uitleg geven over het menu, anderen kwamen na ons en werden eerst bediend, liet ons veel te lang wachten. Daar ik beleefd wilde zijn naar mijn Engelse opdrachtgever bleef ik. Maar als iemand die bedient de machtsstrijd aan wil gaan met haar klanten moet ze ook beseffen dat het wel de laatste keer is geweest dat deze klanten daar waren. De fijne ambiance ten spijt. Ik wil dat mijn opdrachtgevers geen kater oplopen als ze door mij uitgenodigd worden ergens te gaan eten. Dat schaadt mij in mijn bedrijf.

6. Peter Davelaar

Eindcijfer 7,9 op schaal 1-10

Prima restaurant. Geen eetcafe. Eten is prima. Keuze uit een goede kaart. Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Zijn hier al vaker geweest en we zullen zeker weer gaan. Een aanrader!

7. Gaby

Eindcijfer 5,3 op schaal 1-10

Pretenties van een toprestaurant. Kaart toont mooie gerechten die niet passen bij een eetcafe. Prijsniveau past bij goed restaurant, niet bij eetcafe. Ambiance: eetcafe met te luide muziek.

Verwachtingen worden dan ook niet waar gemaakt. Eten matig. Wij kregen het idee dat er veel gebruik wordt gemaakt van halfproducten.

Te duur voor wat er gepresteerd wordt.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt