- Adres
- Hotels in de buurt »
- Voorzieningen
- Afhalen
20 recensies voor Indrapoera
Het eindcijfer is 7.3. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,3
- Prijs / kwaliteit
6,9
Beukenlaan
Het eten en drinken is wel goed maar niet bijzonder. Halen hier altijd af door het makkelijke afhaalmenu. Zijn ook een keer wezen wokken maar dat was geen succes. Het eten duurd heel lang voor het klaar is waardoor je met 4 man komt en dan per 2 heenloopt, dat als volgende 2 terug komen zijn de eerste 2 al klaar met eten. Hierdoor zit je bijna steeds met 2 personen aan de tafel terwijl je met zijn 4en heen gaat. Verder een vervelende ervaring gehad met afhalen dat ik de vrouw die achter de balie stond moest roepen dat mijn eten koud aan het worden was, want zij had het te druk met telefoneren. Waarschijnlijk met een vriendin, want ze nam in ieder geval geen bestellingen op!
- Eten / drinken 8
5,5 op schaal 1-10
karin
Hele leuke gezellige en goed restautant. De inrichting zou een opfrisser mogen het is hier en daar wat gedateerd maar het eten is er steengoed en betaalbaar.
De vriendelijkheid van het personeel is een dikke 10!! Wij komen er graag!
8,5 op schaal 1-10
Megan
Dit restaurant is zeker je geld waard!
Her eten is super lekker en van goede kwaliteit! Snelle bediening en heel erg klantvriendelijk. De sfeer is gezellig en kindvriendelijk. Zeker een aanrader voor partijen en een gezellig avondje uit met de families of romantisch voor twee!Het buffet is erg uitgebreid voor jong en oud, ook voor zowel vleeseters of vegetariërs alle keus!
Een dikke 10! Ik ga er zeker vaker heen!
8,9 op schaal 1-10
Jan
Wij hebben hier vanmiddag gegeten en het eten was echt heerlijk en de Nasi Rames mini-rijsttafel was echt Indonesisch, dus niet van die ver-Hollandste prut. Ik heb langere tijd in Indonesie gewoond en ken de Indonesische keuken redelijk goed en ik kan dan ook zeggen dat dit het eerste Chinees-Indische restaurant is waar ik goede smoor, rendang en een goed gevulde loempia heb gegeten voor een zeer betaalbare prijs! Nog geen 18,- p.p incl 3 drankjes p.p. Een echte aanrader is het! Ik kom zeker terug als ik weer eens in Winschoten kom.
9,6 op schaal 1-10
Michel
Dit restaurant is zeker het geld wat je betaald niet waard. Ben hier gaan wokken. Nou het begrip wokken ligt hier anders dan alle andere wokrestaurants. Je kan niets zelf opscheppen van de produkten en het wordt voor je bereid met een overdosis ve-tsin. Niet goed voor je, zeker niet met de hoeveelheden die de kok er vrolijk op jou maaltijd aan toevoegd. Of het dan wel lekker gaat worden....nee dus.
Geen aanrader.
- Eten / drinken 2
2,4 op schaal 1-10
Ontevreden klant
Dit is dus niet wokken! Als ik de kok mijn gerecht volledig klaar wil laten maken door een kok in plaats van zelf mijn ingrediënten te pakken, dan bestel ik wel á la carte of een warm buffet. Maar dit is gewoon een warm buffet op bestelling. En als je vraagt wie de baas is, dan is het eerst de een en binnen 2 seconden ineens een ander.
Dit is niet wat in Nederland voor wokken doorgaat. En als je dat merkt en meteen na je soep afhaakt, mag je alsnog je zogenaamd gratis drankje ook nog betalen ("gratis" ivm het wachten). Tja, zij dachten dat wij er ging eten en boden ons daarom het drankje aan, maar wij dachten te gaan wokken en voelen ons bij de neus genomen (om het maar netjes te zeggen).
En dan zwijgen we over de smaak van de soep. En over de prijsverschillen op de poster in de winkel (18,95) en op de site (19,95).
10 euro weg, en de avond verpest. Volgende keer naar een echte wok.
- Eten / drinken 2
- Sfeer -
1,4 op schaal 1-10
Fam.Hinders
Lekkere afhaalmaaltijden.
- Eten / drinken 7
7,1 op schaal 1-10
Jeroen
Het eten was goed, maar sommige gerechten smaakten wat muf. Het was jammer dat je bij het wokken niet zelf je groenten mocht uit kiezen. Er was echter volop keuze aan bijgerechten, alhoewel je maar uit 2 soorten soep kon kiezen.
De bediening was goed, alhoewel de borden zeer snel na het beëindigen van de maaltijd werden weggehaald door het personeel dat "op de uitkijk stond", wat niet altijd even prettig is.
Wat de hygiëne betreft was er één minpuntje: de vloer bij de kooktoestellen, waar je moest wachten als je gerecht werd bereid, plakte erg.
Eindconclusie: een aanrader, maar als ik de volgende keer weer voor een Wokrestaurant zou kiezen zou dat niet automatisch dit restaurant zijn.
- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
Bas
Heerlijk gegeten. Goede bediening met een grap.
Een echte aanrader zijn de garnalen.
De ossenhaas is er ook verrukkelijk.
Is een keer wat anders dan een gemiddelde Chinees.
Wesley
Mooi restaurant, super vriendelijke mensen, en super chinese tomatensoep. Helaas zijn de vleesgerechten wat minder.
- Eten / drinken 7
7,3 op schaal 1-10
Gaan er vaak heen, het wokken is super, ook als je er met kids heen gaat is het aan te bevelen, zeer vriendelijk personeel
Paul
Gaan ieder jaar met Kerst(en nog 7 à 8 keer per jaar) met de familie hier naar toe en het is altijd perfect.Super eten bediening en ambiance.
P.Oost
Prima eten, leuke, vlotte bediening, ambiance niets mis mee.Prijs/kwaliteit, is in orde. Wij zijn er nu 3 keer wezen eten en hopen er toch echt vaker te komen als we in de buurt zijn.
- Eten / drinken 9
9,2 op schaal 1-10
Jan
Het was een geweldige avond.
Super service en de wok was perfect. De sauzen worden terplekke gemaakt ipv alleen mengen. en de ambiance was gezellig, knus.- Eten / drinken 10
herman
mens onteerend bediend worden en er wordt met je eten geknoeid zeer slecht.
- Eten / drinken 1
- Prijs / kwaliteit -
1 op schaal 1-10
Harrie Garden
Absoluut geen aanrader, moest lang wachten op het eten terwijl het rustig was. De ambiance was kantine achtig, ook de kok van de wok zag er niet uit, zeer onverzorgd.
Doe mij maar een echte chinees.- Eten / drinken -
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
1 op schaal 1-10
Erik
Ideale restaurant om eens lekker te eten. Mijn favoriete "chinees"om zo maar te zeggen. Eten heeft een constante kwaliteit en de mensen zijn vriendelijk en hartelijk. 1 x geweest en je bent verkocht. Ik wil in ieder geval niet weer anders, alhoewel ik vele restaurants voor de Chinese keuken heb geprobeerd
9,5 op schaal 1-10
morris
verukkelijk eten.
en de wantansoep (geen wonton!!!) was heerlijk.
altijd goede bediening- Eten / drinken 10
9,1 op schaal 1-10
R.Reagan
Wat deugd er wel? Bedining is laks en ongeinteresseerd. Het restaurant blijkt achteraf ook een cafegedeelte te hebben. Dienster komt met rijst ipv bestelde bami bij het eten, zalm was uitgedroogd en taai, kip vet, alle gerechten die besteld waren smaakten naar hetzelfde. Wonton in wontonsoep viel uiteen in breiige massa en als klapper: bij de bestelde jasmijnthee kregen we een potje met thee uit een zakje. NB: het hoogtepunt waren echter de verfrissingsdoekjes: die stonken muf! Om nooit weer naar toe te gaan.
- Eten / drinken 1
1,7 op schaal 1-10