Recensies van restaurants in Wemeldinge, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Wemeldinge. Gegeten bij een restaurant in Wemeldinge? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Wemeldinge verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Wemeldinge over tijd.
Myriam
Havenbrasserie Bom Dia in Wemeldinge
Wemeldinge, het is niet bij de deur maar onze vrienden waren er al een keer geweest en waren uitermate enthousiast. De typische brasserie is zeer mooi gelegen aan de jachthaven in Wemeldinge en vanaf bijna alle tafels heb je zicht op de bootjes en boten. Bom Dia is een vis- en schaaldierenrestaurant maar ze hebben ook gerechten voor de vleesliefhebber. Wij genoten hier van een halve gegrilde kreeft met kruidenboter als voorgerecht, een grote in boter gebakken zeetong met frietjes en remouladesaus als hoofdgerecht en een dame blanche als dessert. Zeer klassiek, maar wel lekker bereid. De garnituur bij de tong was wel een beetje raar: sojascheuten (in Nederland taugé genoemd) gemengd met gestoofde spinazie. Een vreemde combinatie.
Wat ik ook niet klantvriendelijk vind is dat je voor extra brood en boter moet betalen. Bij de voorgerechten krijg je een mandje brood (zachte broodjes in ons geval), maar wil je meer dan moet je dat betalen. Dat is in België nergens het geval.
We hebben lekker gezeten, hadden een prima uitzicht en werden vriendelijk bediend. Een fijne avond in Zeeland dus.Bernard de Hoef
Havenbrasserie Bom Dia in Wemeldinge
Vorige week langsgekomen in Wemeldinge met dn boot. We zochten een leuk restaurant om te eten.
We liepen binnen, werden meteen vriendelijk onthaald door de (waarschijnlijke) gastvrouw.
Het duurde niet lang tot het voorgerecht, was overigens heer-lijk was! (Scampi in look-aoli, aanrader!)
De rest was ook heerlijk, en ook het dessert van het huis was fantastisch.
Mijn complimenten aan de koks, en ook aan de bediening.
Wij gaan zeker vaker eten bij dit restaurant.Familie EXHO
Warm onthaal en vriendelijk welkom. Ondanks drukte toch tafeltje gekregen. Uitstekend gegeten. Begonnen met stokbrood en kruidenboter (een beetje veel per persoon , voor 2 kan 1 portie ook wel) . Slib tongetjes uitstekend, biefstuk Stroganoff uitstekend. Jammer dat de frietjes niet zelf gemaakt waren. Goede huiswijn. Toen we afrekenden bleek dat dit met Chip of Pin niet kon . Vervelend dat dit van te voren niet bekend wordt gemaakt. Even naar een Pin-automaat lopen dus ( 1 kilometer heen- en terug) Wel een wat koude douche na een uitstekende maaltijd. Vandaar service een 7.
Fam Verstraten
We hebben niet in het restaurantgedeelte gegeten, maar in de snackbar, op zich lekkere friet, waarschijnlijk zelf gesneden, maar wel veel harde stukjes.
De stoofvlees was heerlijk, de satesaus heel zout.
Een grote ergernis vind ik de frietbakjes met een appart sausbakje,
Saus hoort over de friet!
De snacks waren goed, je hebt ruime keuze, zelfs vis
De jonge meiden zijn heel vriendelijk
Op zich lekker gegeten, andere bakjes en minder harde stukjes in de friet, dan is het een dikke 8Johan en Janny
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Heerlijk gegeten en gedronken, vriendelijk en oplettende bediening!
Alles super goed.
Cor Vrijenhoek
Coen en To zijn weer back in town!
Van een kennis hoorde ik dat Wemeldinge weer eens een echt lekkere "chinees" heeft....en wat denk je, de voormalige eigenaars hebben de boel eens lekker aangepakt.
Fusion zou het restaurant bieden!
Snelle uitleg.....ze fuseerden Thais, Japans, Chinees, Vietnamees, etc.
Verder biedt "I Buddha" de gebruikelijke gastvrijheid en vriendelijkheid die u van hen gewend bent.
Ik had snelle trek, maar wilde wel graag iets lekkers, dus....proberen maar!
Even vlug van Yerseke naar Wemeldinge op en neer, want ik wou lekker thuis eten.
Gamba's met lente-ui, verse doppertjes en meer verse groenten in een mangosaus, ossehaasreepjes in een Javaanse echt-pikante saus met wederom heerlijk verse groenten, witte rijst en noodles.
Totaal anders samengesteld dan de doorsnee "sjinees".
Zelfs na een autorit smaakte het geheel ronduit geweldig!
Heerlijke saus, knapperige groenten die elk hun eigen smaak behielden, geweldig mals vlees, perfect gewokte gamba's.....
Het was haast ontroerend om te ontdekken dat er werkelijk nog Aziatische gerechten bestaan in Zeeland.
Natuurlijk serveren ze nog steeds Fou Yong Hai e.d. maar mensen....doe eens gek en laat je adviseren wat "I Buddha" als je eens echt lekker wilt eten.
Ik zeg: DOEN!Anita
Camping Klein Stelle-Eetcafé in Wemeldinge
Fijne camping,waar vooral veel duikers verblijven, fijne uitbaters, vriendelijk en lekker eten, verzorgde camping, rustig, geen lawaai, ...
Dirk Kuipers
Havenbrasserie Bom Dia in Wemeldinge
Nadat ons ter oren was gekomen dat er een wisseling van de wacht had plaatsgevonden. Na wat slechte ervaringen met de oude eigenaar Hebben wij toch op 23 juni jongstleden een tafel voor 6 personen gereserveerd. Nadat wij aankwamen werden wij gastvrij ontvangen door een alleraardigste mevrouw (waarschijnlijk) de eigenaresse. En naar onze tafel begeleidt t was deze avond niet zo druk maar in onze beleving was er genoeg personeel aanwezig. Zodat wij binnen no-time bediend werden en onze keuze uit de menukaart konden doorgeven. Na niet al te lange tijd stond het eten dan ook op tafel en dit was werkelijk waar verrukkelijk vooral schaal en schelpdieren zijn een aanrader in dit restaurant, maar ook de geserveerde wijnen smaakten ons goed. Al
met al een geslaagde avond en ik moet zeggen er waait een frisse wind door Bom-DiaAb van Noot
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Wat een genot. Goede bediening. Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Beslist de moeite waard. Aanrader!
Anita
Havenbrasserie Bom Dia in Wemeldinge
Net terug van een etentje in Bom Dia. Prachtig restaurant. Mooi gelegen aan het water.
Sfeerloos. Ongastvrij. Bij binnenkomst zeker half uur gewacht voor er iemand aan tafel kwam. En het was niet druk.
Eten prima maar dat was het wel. Niemand die even komt vragen of het smaakt of er genoeg is etc. Toen we uitgegeten waren is er ook niemand meer geweest of we nog iets moesten drinken.
Jammer. Kan zoveel meer zijn. Er was personeel genoeg.
Ik ga hier niet meer naar terug.fam. Bakker
Weer een keertje Bobby's gekozen, een beetje tegen beter weten in. Calamares-deeg aan de taaie kant, waarschijnlijk gefrituurd op te lage temperatuur. Vleesspies, tja, niet vies of zo, maar alles zo gaar dat de voornamelijk de bief erg taai werd. De sausen hebben een hoog Knorr Caterplan gehalte, niet per definitie fout, maar geeft een beetje gaarkeuken karakter.
Wonderlijke samenstelling van 'salade' dressuur op het bord.
Al met al, meer kwantiteit dan kwaliteit, smaken en bereiding missen absoluut vaardigheden in de keuken en worden geen smaaknuances aangebracht. En vergeet niet : pinnen kan daar dus (nog steeds) niet he..Fred
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Meerdere keren gegeten/gedronken. Nooit spijt van het terugkomen. Sterker: we blijven het doen. Marcel is en blijft de favoriet in de bediening. Nergens zo lekker krabbenpoten gegeten. Wijnadvies steeds in de roos. De sfeer hangt vanzelfsprekend ook af van andere gasten, soms extra gezellig, nooit hinderlijk geweest.
H.M.J. Mommers
Met aantal zakenrelaties gegeten. Heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit, erg vriendelijke medewerkers / eigenaar en nette prijs. Ga zeker vaker terugkomen.
peter&noura
Visjes Eten & Drinken in Wemeldinge
Komen al enkele jaren bij Visjes en zie enkel maar vooruitgang, eerlijke hardwerkende mensen die nog echt moeite doen voor hun klanten! Heb al enkele malen het resto aanbevolen bij vrienden en krijg alleen maar positieve reacties terug. Houden Zo!!
Lisette
Heb heerlijk gegeten mmm genoten leuke bediening
leuk dat de oude eigenaar weer op zn plekje is
echt de moeite waard om nog te gaanzeker tot de volgende keer
ADK
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Ben meerdere keren in de restaurant uit eten geweest en iedere keer is het weer genieten. Bediening is altijd zeer vriendelijk en denkt met u mee voor het maken van uw keuze. Als u van vis houdt kan ik u zeker het verassingsmenu aanbevelen. Zeker een aanrader voor een heerlijk avondvullend restaurantbezoek!
reiny
Terug van weggeweest, en hoe! Heerlijke gerechten voor een normale prijs.
Ik ben blij dat de familie weer op de oude stek zit.
Ik heb nummer 50 gegeten. Grote garnalen tipan. Zalig!
Mijn tafelgenote had nummer 52 , coquilles...en guess what.. ik mocht proeven. Heerlijk!Door de week is het er lekker rustig. Kan je op je gemak genieten van het heerlijke eten.
tot nog eens.
Reinyjoop & addie zoeteweij
Havenbrasserie Bom Dia in Wemeldinge
Het is voor ons zaterdag of zondag altijd wat moeten we eten vanavond, en dan noemen we elk een restaurant op en dan bellen of er plaats is, en waar er dan plaats is gaan we eten.
We hebben acht restaurants waar we heerlijk uit eten gaan.
Het ligt er net aan wat je op die graag wil eten, een beetje stevig of wat luchtigs, maar bij BOM-DIA kan het allebei.
Een goed restaurant leuke en vriendelijke bediening, En de keuken is prima, en het is er een prachtig uitzicht.
RJ
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Geen garantie op goed eten!
3x daar gegeten, 1x was het eten nog bevroren van binnen, 1x matig gegeten, 1x lekker gegeten. Niet speciaal, terwijl de prijs dat zeker wel is! Te duur! 1x werd ook een andere saus geserveerd dan op de kaart stond, zonder overleg, na discussie gaven ze inderdaad toe dat het een andere saus was en dat de saus die op de kaart stond toevallig op was. De bediening is stijf en bekakt, en wordt ook veel minder vriendelijk als het eten niet in orde blijkt te zijn! Kijken 5minuten in het boek of er plaats is en vervolgens zijn de hele avond 4 tafels bezet (of ze dat al niet wisten)
anoniem
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Top eten goede sfeer, bediening zeer goed en weten je goede adviezen te geven.
Kom zeker hier terug.
KP
Johaps in Wemeldinge
Een vriend van mij woont in België, ik woon er zelf ook maar kom oorspronkelijk wel uit Zeeland. Hij vertelde mij dat als hij naar Zeeland gaat, altijd eerst stopt bij Johaps voor een vers frietje. Dus ik kreeg de gouden tip om dat ook te doen. Zo gezegd zo gedaan. En het is absoluut de moeite waard om daar vanuit Belgie een stop te maken. Uit de kunst. Vr. Groeten KP.
Niels Pietersma
Johaps in Wemeldinge
De bediening is goed en je wordt leuk ontvangen. De frieten zijn uit de kunst. Het zijn verse frieten, ter plaatse gepit, gestampt en gebakken. Heerlijk! En de zelfgemaakte berehappen moet je ook zeker proberen! Een aanrader!
susanne smets
Havenbrasserie Bom Dia in Wemeldinge
Op advies van deze website met gans de familie hier gaan eten. De kaart is niet echt groot, maar de kwaliteit van het eten is subliem! En ook in de nagerechten leveren ze enorme kwaliteit. Er staan duidelijk mensen met vakkennis en passie in de keuken.
anja
Restaurant De Oude Sluis in Wemeldinge
Prijs/kwaliteit verhouding is niet oke. We hebben absoluut lekker gegeten, maar dat woog niet op tegen de hoge rekening.
Veel, véél geld wordt er gevraagd voor een simpel watertje.
Bediening vonden we stijfjes en voelden ons niet helemaal welkom (misschien omdat we niet helemaal tevreden waren met de voor ons uitgekozen tafel?).
Dochter van de eigenaren is een topdame! Een gezellig gesprek mee gevoerd, dat maakte de avond deels goed.
anja
Visjes Eten & Drinken in Wemeldinge
Meestal is het goed eten bij de Visjes. 1 keer ontzettend lekkere gebakken paling gehad. Maar als het te druk wordt, dan kon men de kwaliteit niet meer waarborgen. Ik heb begrepen dat er een extra kok is aangenomen. En nog een goede ook! In januari een heerlijk buffet gegeten met MKB Wemeldinge. Eigenlijk eet ik nooit een toetje, maar deze brownie/ijs/vers fruitsalade kon ik niet laten liggen...smullen!
wemeldingenaar
Visjes Eten & Drinken in Wemeldinge
Al `n paar keer gegeten bij Visjes. Uitstekend, en lekker vers. Keurig verzorgd. Voor herhaling vatbaar en waarom ergens anders gaan eten als het bij Visjes zo goed is.
- Vorige pagina
- 1