Contactgegevens
- Romantisch en zakelijk
- Voorzieningen
- Terras
23 recensies voor Brienen aan de Maas
Het eindcijfer is 8.8. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
8,6
- Service
8,2
- Prijs / kwaliteit
8,9
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Bram Reek
Gisteren een perfecte avond gehad bij Brienen. Mijn ouders komen hier vaker eten, en ik weet nu waarom! Heerlijk eten, goede wijn (de Rully was vooral top) en bovendien een vriendelijke niet al te gemaakte bediening.
Kortom: Lekker eten, gezelligheid en goede wijnen! Top! Ik kom terug!
9,8 op schaal 1-10
Michelin
Echt puur vakmanschap wat je verwacht bij een sterrenzaak! Ook de bediening was niet te stijfjes en perfect in orde. Wijnen waren uitstekend echter 1 minpunt: tegenover andere sterrenzaken geen assortiment speciaal bieren wat de foodpairing erg beperkt.
Kortom: Mooie locatie, perfect eten, goede prijs/kwaliteit, echt een aanrader.
9,1 op schaal 1-10
Tjebbe
Met een zakenrelatie hier gegeten.
Uitstekend gegeten. Top !
Persoonlijk hou ik niet zo van sterrenrestaurants. De sfeer is vaak wat gemaakt. De vriendelijkheid ligt er te dik boven op. Dat maakt het wat geforceerd, gemaakt, vormelijk.
Hier niet anders.- Eten / drinken 9
8,2 op schaal 1-10
joseph Jansen
Al jaren komen wij hier, het is altijd weer een verrassing wat er op gediend wordt en wat voor porties, eigenlijk teveel voor een sterren restaurant.
En dan voor die prijs, wij wonen in Duitsland en daar zijn de prijzen heftiger.
Het is een fijn team zonder poeha.Tot dinsdag voor de lunch.
Jo en Jeff.- Eten / drinken 8
8,6 op schaal 1-10
M.Machiels
Topavond gehad met mooie amuses zoals garnalen, zwezerik en duivenbouillon. Daarna een 4-gangen menu met gerookte zalm, krab, ganzenlever, hert en chocoladetaart en rood fruit met bladgoud. Mooie gerechten vergezeld van lekkere wijnen. En eindelijk een chef die begrijpt dat brood weinig kost en lekker is bij alle gangen dus ook het hoofdgerecht. Hulde!
Mooie ligging aan het water met een groot terras en gezellige inrichting. Al met al een heel mooie avond gehad en dus komen wij terug.- Eten / drinken 10
TV
Verschillende keren gegeten en was iedere keer goed. Vriendelijk personeel en het eten is van hoge kwaliteit. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde.
9 op schaal 1-10
big jock
Wist al dat Brienen goed kon koken. Ook deze keer was het prima vertoeven op een mooie avond op het terras. Mooie wijnen en mooie gerechten. Aanpassing van een gerecht was geen enkel probleem. Lof. Dit keer asperges in roomboter gegaard. We merkten niet echt het verschil, maar ze smaakten voortreffelijk. Wel hier en daar een foutje: vergeten water te brengen en een verkeerd gemaakte saus die jammer genoeg het mooie tussengerecht verprutste. Wel eerst proeven, chef!
Kortom: een geslaagd diner waarbij de foutjes gecompenseerd werden door dienstbaarheid en vriendelijkheid.
7,9 op schaal 1-10
Monique
In één woord: top.
Geweldig gegeten op een mooie locatie aan de Maas, hartelijke ontvangst, gastvrije bediening. Je wordt echt in de watten gelegd en het eten is ongekend lekker! Heerlijke amuses en zelfs nog chocolade voor thuis.
Marco Boer
Afgelopen dinsdag vanuit het Noorden weer eens de reis naar Well gemaakt.
Het blijft een genot om hier te eten.
Ook de prijs kwaliteit is niets mis mee.
Goed eten en goede sfeer en bediening kost nu eenmaal geld.
Aanrader voor iedereen die eens wat meer wil als even eten.
8,5 op schaal 1-10
Wim v.d. Coelen
Dit is en blijft een fantastisch restaurant.
Eerlijke prijzen, uitstekende kwaliteit, gastvrije bediening en heerlijk relaxe Limburgse atmosfeer.
We zijn hier al diverse malen geweest, maar telkens is het een genoegen en een feest. Ik kan iedereen aanbevelen om hier eens te gaan dineren of lunchen.Alvast smakelijk eten.
9,5 op schaal 1-10
Hans en Annelies Dittner
Kwaliteit verloochent zich niet. Met zeer veel genoegen weer te gast geweest bij Brienen, nu aan de Maas. Het eten was als vanouds uitstekend, zo ook de bediening.
8,6 op schaal 1-10
Trees Spronk
Onze ervaring met dit restaurant van Overloon - Roermond - en Well is in al jaren alleen maar erg goed. Zelfs in 1995 heeft
diezelfde kok ons uit de brand geholpen door een fantatisch buffet te verzorgen omdat een ander retaurant in Well het door
overmacht niet meer kon verzorgen. De Maas was te hoog.- Eten / drinken 10
mathijs
Waanzinnig goed gegeten en gedronken! Erg gastvrij en allemaal tot in de puntjes verzorgd!
Lauf
In dit restaurant kun je heerlijk tafelen met een aangename sfeer. de bediening is ook erg attent en zeker gastvrij. wij zaten aan het raam met een mooi uitzicht op de maas. de wijnen paste erg goed bij ons 4- gangen menu.
het was heerlijk!- Eten / drinken 10
Kersten
afgelopen weekend een zeer aangename avond beleefd leuke formule. zeer mooie ambiance veel verse bloemen in het restaurant wat pal aan de maas ligt wij komen zeker nog een keer terug!
8,2 op schaal 1-10
karel
leuk bij een ster eten!!!
ik doe het niet meer
vond het niks dat slijmend bediend personeel
kok met hoge eigendunk!!!eten was wel lekker maar ik ga eten met honger!!! gelukig was mcdonald open en kon ik daar even mijn honger tot bedwang houden!
smaak perfect
prijs kwalitijd niet goed
- Eten / drinken 4
4 op schaal 1-10
t.koning
de evacuatie van het terras naar het restaurant vlak voor een hevige onweersbui op zaterdagavond was indrukwekkend goed georganiseerd.
niemand. er was nauewlijks vertraging of enig ongemak.
verder zeer goede kwaliteit, prima bediening, goede ambiance!!
wij zijn graag veelvuldig gast !!- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
Houben
Er was op geen enkele manier rekening gehouden met de wensen die 2 maanden van te voren bij reservering doorgegeven waren voor een grot gezelschap.
Het eten was niet warm en weinig verrassend. De wijn was niet goed en werd doorgeschonken na de opmerking hierover. Er werd geen uitleg gegeven over de soort wijn. Men schonk in zonder te vragen of men nog een glas wenste. De eigenaresse schoot in de verdediging bij het horen van de klachten. Kortom: op geen enkele manier persoonlijke aandacht te bespeuren.
Prijs kwaliteit verhouding stond in geen enkele verhouding. Zo werd dat wat een bijzondere dag moest zijn in mineur afgesloten.
Men mist hier node een people manager.
Ik kom hier nooit meer.- Eten / drinken 5
2,8 op schaal 1-10
Ellen
In een woord geweldig. Mijn man en ik hadden beiden een driegangen menu en dat was zeker voldoende. De wijn was heerlijk en er werd goed rekening met onze wensen gehouden. Een echte topper!!
9,4 op schaal 1-10
wim Timermans
Qualiteit van het eten is zeer goed. De porties zijn echter zo klein dat we bij het hoofdgerecht dachten nog met de amuses bezig te zijn.Een driegangen menu is zo geen volwaardig menu. Zeg dat dan ook,dan weet de klant waar hij aan toe is. Daardoor deugt de prijs/kwaliteit verhouding niet.
6 op schaal 1-10
Carlo
Prachtige locatie, geweldige gastvrouwe en meesterlijke gerechten van een topkok. Brienen is back.
Marjana Kessels
Ik vind het een zeer geslaagd restaurant met een mogelijk voor nog meer michelin sterren het eten is uitstekend het personeel zeer bekwaam en het uitzicht erg mooi een geweldige plek voor een heerlijk avondje uit groetjes Marjana
annemieke
mijn verjaardagsetentje was een waar feestje bij rene brienen en zijn team. uitkijkend over de maas genoten we op het terras van het viergangen verrassingsmenu wat zeer smakelijk en verfijnd was. we komen graag een keer terug om dan eens binnen te genieten.
9 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt