- Adres
- Telefoon
- 0495-531862
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Kalosorisate ! - Welkom !
Sinds 20 jaar is restaurant Rhodos een begrip en vertrouwd adres in Weert voor een gezellig, knus en lekker avondje tafelen. Hier kan men genieten van de echte Griekse specialiteiten die met trots en passie door onze chef-kok Stelios worden bereid.
Onze uitgebreide menukaart bestaat uit allerlei heerlijke mezedes (kleine hapjes) van vlees, vis, grill, oven en vegetarische gerechten en verder uit authentieke gerechten uit heel Griekenland.
Stelios staat borg voor een heerlijke keuken met verse producten, hoge kwaliteit, aandacht voor eerlijke ingrediënten en subtiele gerechten en combinaties. Zeer smaakvol, geen haast en met een vriendelijke sfeer.
In dit Griekse restaurant krijg je het gevoel alsof je gezellig bij iemand thuis bent met heerlijk eten. Grieks eten kun je op meerdere plaatsen, maar Grieks eten op kwaliteitsniveau is alleen mogelijk bij restaurant Rhodos. Er is een aparte rook en wachtruimte.
U kunt bij ons ook op het ruime terras dineren en genieten van de zon. Verder kunt u de producten ook afhalen en bedrijfs- of familiefeesten organiseren. Voor live muziek kunnen wij zorgen.
Wij hopen u in ons gastvriendelijk restaurant te mogen verwelkomen en voor u een heerlijke en gezellige avond te verzorgen.
Immers: ” een goede maaltijd brengt goede mensen samen”.
- maa 16:00 - 22:00
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeergelegeheden in de nabije omgeving.
Emmasingel – Walburgpassage ( 1 – 2 minuten lopen )
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Zakelijk, kindvriendelijk, romantisch en gezellig
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en vermaak
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, vegetarisch, koosjer en halal
- Voorzieningen
- Catering, rookruimte, afhalen, terras en honden toegestaan
- Prijzen
- Chef: Stelios Vafiadis
- Gastheer/vrouw: Nikki
- Eigenaar: Stelios Vafiadis
235 recensies voor Rhodos
Het eindcijfer is 9.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
9,2
- Prijs / kwaliteit
9,2
Mike
Ik ben vanavond voor het eerst bij Rhodos in Weert komen eten. Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg meteen een drankje geserveerd. Er is een uitgebreid menu dus ik wist niet meteen wat ik moest kiezen, maar ik ben gegaan voor de mixed grill. Ondanks dat het vrij druk was liet de kok niet lang op zich wachten en stond er binnen 15 minuten een groot bord met heerlijk mals vlees op tafel. Het vlees was van uitstekende kwaliteit en was ook goed bereid en gekruid door de kok. Ook de sfeer in het restaurant was zeer aangenaam. Vooral ook de Griekse muziek waarbij de gastvrouw vol passie meezong. Al met al een geweldige avond gehad, dus ik kom hier zeker terug!
Panos Agrianitis
Vanavond met vrienden en familie bij restaurant Rhodos gegeten. Het was weer erg lekker. Lekker LIVAR vlees en heerlijke lamskoteletjes. Alles was goed op smaak en het voorafje was heerlijk (geroosterd stokbrood met olijfolie en oregano en 2 bakjes met paté van feta en paprika). De wijn was prima en paste goed bij de gerechten. Het restaurant is niet groot maar straalt iets huiselijks uit. De bediening was zeer attent en de eigenares zet regelmatig de muziek iets harder en zingt dan uit volle borst mee. Met recht een hele bijzondere ervaring. We komen er met plezier terug en raden het iedereen aan.
Jan en Rita Rebel
Vanavond weer heerlijk gegeten bij “restaurant Rhodos“ in Weert.
Het vlees (livar) en de vis waren vers en van zeer goede kwaliteit.
De heerlijke kwaliteitswijn werd geserveerd in mooie glazen.
De bediening was alert en vriendelijk.
Al met al een echte aanrader om goed en gezellig uit eten te gaan.- Eten / drinken 9
Marion Stoop
Erg gastvrij ontvangen, behulpzaam met jassen aannemen. Het eten was erg lekker. Goed mals en mooi geserveerd. We vonden er een gezellige sfeer met vrolijke Griekse muziek waar soms meegezongen werd door personeel. Geluidsniveau van de muziek goed, we konden prima een gesprek voeren. We kregen er een vakantiegevoel van! Zeker een plek om vaker heen te gaan!
Astrid & Jouke
In 1 woord: geweldig.
We werden door vrienden uitgenodigd die op de camping stonden in deze overigens prachtige omgeving. We lieten ons verrassen door onze vrienden en kwamen bij Rodos terecht. We zijn in verschillende Griekse restrants geweest, maar dit restaurant is echt de topper. Vriendelijke bediening, heerlijk eten, goede sfeer. Zodra wij weer in deze omgeving komen, weten wij de weg terug te vinden naar Rodos.- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Emily en family en vrienden
Vanavond weer bij Rhodos in Weert gegeten. Super! Lekker vlees, kruiden in balans, de lamskoteletjes lekker mals (niet van die diepvriesdingen die ik elders wel eens heb moeten eten). Eén van onze vrienden had een vegetarisch ovengerecht, hier wordt rekening mee gehouden... het kost meer tijd om klaar te maken, dus komt de rest ook wat later, zodat we allemaal tegelijk kunnen eten. Heel erg vriendelijke bediening, die zich een rotje hollen om alles overal netjes af te leveren. Zelfs als gasten weg zijn wordt er aandacht aan het afruimen en schoonmaken besteed... zelfs de stoelen worden gecontroleerd en schoongeveegd. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Een plek om met plezier terug te komen. Ik zou er zelfs de 200 km, die ik ver weg woon, voor over hebben om heen en weer te rijden. Ik ben blij dat we nu op een camping in de buurt zitten.
Een deel van ons gezelschap moest vandaag verstek laten gaan, maar er staat alweer een afspraak voor september om de schade in te halen.- Eten / drinken 10
Hendrik
Door puur toeval zomaar op een dinsdagavond in Weert bij restaurant Rhodos terecht gekomen. Knus, gezellig, huiselijk en vooral heel lekker! Het Livar menu bleek een ware tractatie voor de smaakpapillen. Ik begrijp eerlijk gezegd niet goed waarom we hier nog niet eerder hebben gegeten. Wij komen wel vaker in Griekse restaurants, maar deze variant is toch echt wel heel bijzonder te noemen.
Jammer van het stelletje met de huilbaby. Maar goed, daar kan de gastvrouw natuurlijk ook niks aan doen. Desondanks van een voortreffelijke avond genoten met een lekker muziekje, een heerlijk drankje in een ongedwongen huiskamersfeer. Geweldig! Bedankt en we gaan jullie vaker bezoeken, al moet ik er even voor reizen.
Groeten van Hendrik plus aanhang...
Louis V.
Ontzettend lekker gegeten bij Rhodos gisteravond. Een schotel met super mals vlees, sappig en heerlijk gekruid met elk z'n eigen authentieke smaak. De combinatie met een goede kwaliteitswijn en een vriendelijke en alerte bediening heeft een bijzondere ervaring opgeleverd die ik en mijn vrouw zeker zullen herhalen. Beslist een aanbeveling waard! Louis
Willemse
Griekse Keuken zoals je die ervaart in Griekenland.
Lekkere vis met vlees schotel gegeten.
Lekkere Griekse rode Wijn ernaast.
En natuurlijk lekkere baklava na.
Een echte aanrader.
Top service en sfeer.
Een 10 met uitroep teken!- Eten / drinken 10
T en J
Heerlijk gegeten, gastvrij onthaal. De bediening was prima. We kregen door de gastvrouw tips wat het menu betreft. Hoofdgerecht was mixed grill en voorgerecht gefrituurde inktvis ringen. Tot zover uitstekend, alleen het nagerecht zou dan uitgekozen zijn en heel erg lekker, alleen dat viel wat ons betreft wat tegen te zwaar en toch jammer dat we niet zelf hebben gekozen, volgende keer slaan we het nagerecht over.
Ray de ronde
Wat een heerlijke gezellige tent om te zijn en om te eten. Super leuk, top service en sfeer zeer tevreden. Een aanrader!!
Groetjes, Ray -
Geert en Sandra
14 februari hier weer heerlijk gegeten! De regelmatig wisselende kaart was nu uitgebreid met een speciaal Valentijnsmenu. Dit hebben wij dan ook genomen (m.u.v. desert). In plaats van het elders standaard geserveerde mandje brood serveerde ze dit keer bij Rhodos een heerlijke (gratis) met salade bedekte toast (dit wisselt dus nagenoeg iedere dag). Het bestelde voorgerecht bestond uit verschillende hapjes vlees/vis (o.a. scampi's en gevulde wijnbladeren). Deze waren goed (niet te veel) gekruid, perfect doorbakken en mooi geserveerd. Hoofdgerecht was een soort grillschotel met diverse soorten (LIVAR) vlees (o.a. Souvlaki, gyros, gekruid gehakt, moussaka). Al het vlees was erg smakelijk, mals en niet te vet (zelfs de gyros). De verschillende vleessoorten duidelijk verschillend gekruid/klaargemaakt. De portie moussaka precies voldoende en goed klaargemaakt zonder overdaad aan bechamelsaus. De garnering (rijst, gekruide friet, salade) was ook weer ruim voldoende en uitstekend verzorgd. Alles leek vers.
Algemeen: De borden zijn altijd verzorgd opgemaakt. Goede thee/koffie, smakelijke (niet-waterige) huiswijn, ruim assortiment andere wijnen en dranken. Het servies, bestek en meubilair is keurig schoon en van goede kwaliteit. De inrichting is misschien al wat ouder maar juist daarom erg gezellig! Leuke zitjes langs de raampartij. De bediening was weer hartelijk (Nikki), vriendelijk en beleefd als altijd.
Extra punten: De vrouwelijke gasten werden bij afscheid verrast met een mooie roos (Valentijns-aktie).
Kortom: Het was weer een heerlijk avondje "vakantie"!- Eten / drinken 9
Boy en Jody
Op 11 februari zijn we in restaurant Rhodos in Weert gaan eten. We werden zeer gastvrij ontvangen, door een vriendelijke jonge gastvrouw. Eenmaal aan tafel werden we door de eigenaresse welkom geheten en werd ons een advies gegeven over de mogelijkheden die ze in het restaurant te bieden hebben. We hebben voor een plate met een combinatie van vlees en vis gekozen. De kwaliteit van het eten is geweldig, pure smaak, niet verhollands of zoveel gekruid dat de ware smaak verloren is gegaan. De gastvrouw zong af en toe een deuntje mee, dat een hele huiselijke sfeer gaf. Het toetje bestond uit een Tiramizu. Ook daarbij proefde je de liefde voor het koken, het smaakte puur. Een sensatie op de tong, een lekker afsluiting van een heerlijke maaltijd.Bij het verlaten van het restaurant werd de deur voor ons opengehouden, dat zie je tegenwoordig niet meer. Wat ons zeer is opgevallen, is dat de medewerkers en de eigenaresse plezier hebben in hun werk, trots zijn op hun vak, en het heerlijk vinden hun gasten te verwennen. Ze weten op het juiste moment te vragen of je wat wilt drinken, je hoeft niet je best te doen om aandacht te vragen. Kortom een goede reden om binnenkort weer terug te komen.
8,3 op schaal 1-10
oscar antonisen
Net terug van een zeer aangename ervaring in dit restaurant, kan niets anders dan alle voorgaande recenties gelijk geven. Hier klopt alles, en hoe goed de ervaringen zijn in andere griekse restaurants zijn.. ze verbleken bij deze.. heerlijk verse vis uit onze eigen provincie(zeeland) en super vlees uit limburg (Livar varken) alles zeer vers en met liefde voor het vak bereid. Balen dat we zo ver weg wonen, maar als we nogmaals in de buurt komen.. word de keuze niet moeilijk waar we zullen eten!
Emily Agrianitis-Rodijk
We hebben afgelopen vrijdag bij restaurant Rhodos in Weert gegeten. Wat een aangename verrassing was dit. Ik had op internet de recensies al gelezen en ik kan de lovende kritieken alleen maar beamen. Het vlees was erg lekker (LIVAR) en goed op smaak. We hadden gyros, souvlaki en souzouki. Porties waren prima van grootte (niet te groot, gewoon goed) en de gastvrouwe heel hartelijk. Vol enthousiasme liet ze ons zien wat ze allemaal te bieden hadden (een bak met allemaal verse vis om uit te kiezen, een schaal met toetjes). Ze begroet iedereen persoonlijk en maakt dat je je echt welkom voelt en speciaal. Al zingend serveert ze de gerechten en maakt ze aan alle tafels een praatje. De keuken zag er netjes en schoon uit. Het is jammer dat we niet dichter in de buurt wonen, want dan zou ik hier zeker veel vaker komen. Ook de Grieken die ik bij me had waren heel erg tevreden. Top! Ik hoop dat jullie dit niveau vast houden! Hopelijk snel tot ziens.
arnold geelen
Vanavond bij Rhodos gegeten. Het was weer heerlijk. Behalve het lekkere eten, wordt er een authentieke sfeer neergezet door de gastvrouw, je waant je in Griekenland. Zingend doet ze haar werk. Ondanks de drukte heb je toch het gevoel dat je een speciale gast bent. Dit is en blijft mijn "Greec Restaurant".
8,7 op schaal 1-10
Marc
Woon al 37 jaar in Weert maar was hier nog nooit geweest. Volledig onterecht blijkt nu. Heerlijk familiair restaurant. Eigenares loopt zingend door de zaak. Eten is meer dan prima en de bediening was erg correct, opvallend goed zelfs. Compliment voor de jonge dame met de bril die mij geholpen heeft. Tafels staan dicht op elkaar maar dat is eigenlijk geen probleem hier. Heerlijke voorgerechten. Advies rode wijn van de eigenares was niet helemaal top, maar smaken verschillen. Ja, zeker vaker terug. Veel persoonlijker dan andere griekse restaurants in Weert.
8,6 op schaal 1-10
Peter Eph hamont
Met mijn zonen en een goede kennis heerlijk gegeten om het nieuwe jaar te starten en om de verjaardag van mijn oudste te vieren. Mixed grill was zalig. Zalige Livar kotelet. We komen zeker nog eens terug.
Kitty
Op aanraden van een vriendin gaan eten. Heerlijk, goed verzorgd, smakelijk, vriendelijk correct personeel, erg proper, kortom een aanrader. De eigenares kwam nog bij ons aan tafel zitten om een praatje te maken ze geeft je nog het gevoel dat je meer bent als alleen maar iemand die eens een keer komt eten. Je voelt je thuis. Kreeg zelfs nog een kus van haar toen we naar huis gingen. Gaan zeker weer terug. Dan gaan we de kreeft met chocoladetaart proberen. mmm Kijk er al naar uit
J.P. Heijmans
Vanavond wederom super gegeten bij Rhodos. Ditmaal kreeft met spaghetti. Zeer mooie presentatie en erg lekker van smaak. Onze verwachtingen werden overtroffen. De chocoladetaart die wij als dessert hadden was ook overheerlijk.
Evelien van Bommel
Het eten is er heerlijk. Super mals vlees en verse vis.
Zeker een aanrader!!!- Eten / drinken 10
Maria
Wij hebben hier heerlijk gegeten. De bediening was Top. De eigenares was zelf ook aan het bedienen en zong mee met de muziek. Ze vertelde ook dat het vlees biologisch is. We hadden een schotel met verschillende soorten vlees erop. Wat het verschil is met andere Grieks restaurants is dat elk stukje vlees anders gekruid is en heerlijk mals.
Ook ophalen is goed verzorgt. Je krijgt, omdat je natuurlijk even moet wachten, een ouzo en een kommetje lekkere soep.
Wij gaan zeker nog een keertje terug.
Groetjes, Maria- Eten / drinken 10
Maikel Sonneville
Gisteravond weer heerlijke gegeten bij Rhodos Weert.
We komen vaker eten bij dit uitstekende restaurantje en nergens kun je zo lekker echt Grieks eten. Elke keer weer worden we warm onthaalt door gastvrouw Nikki en de chef Stelios heeft echt een passie voor goed eten. Dat proef je ook aan de gerechten. De sfeer is gezellig en knus en men kan echt ontspannen genieten van het eten & drinken.
We hebben gisteren weer genoten. Dank jullie wel Nikki & Stelios!Groetjes,
Familie Sonneville- Eten / drinken 10
Ghislain en Marie-jose uit Belgie
Wij zijn er reeds meermaals geweest en het wordt steeds beter, het onthaal door de gastvrouw valt niet te verbeteren, de deur staat al open als ze ons ziet komen , we hadden eerst een klein voorgerechtje ,heerlijk lekker en zeer goed geserveerd, daarna de gemengde schotel vis-vlees van zeer goede kwaliteit en perfect gekruid en gebakken en helemaal geen kleine portie met een heerlijk flesje rode wijn, mijn felicitaties voor de chef kok.
Wie hier niet lekker en goed kan eten zal best naar het frietkot gaan voor een bakje friet met kroket.
wij zullen niet na te laten het aan te bevelen aan onze vrienden en familie,waarvan er al enkele zijn mede geweest en het ook hebben goedgekeurd .
Doe zo verder U ziet er ons snel weer zodra we in de buurt van Weert zullen zijn .
Groetjes Ghislain en Marie-Jose- Eten / drinken 10
dewi hoyer
ben er voor het eerst geweest en je wordt hartelijk ontvangen.
de sfeer is goed en het personeel is leuk en gezellig. het eten betreft is in een woordt TOP!. vleeskwaliteit is goed de wijn is ook top.in het algemeen TOP!
Juliene
Laatst zijn mijn man en ik lekker saampjes uit eten geweest bij Rhodos . We hebben besloten om een erg uitgebreid dinee te eten . Mijn man en ik hadden allebei als voorgerecht lekkere scampies , en als hoofdgerecht hebben we het lazarus hapje besteld . Het voorgerecht was voortreffelijk en het lazarus hapje was heerlijk , eens iets nieuws . Bij het eten hadden we een lekkere halfzoete rode wijn gepakt die goed bij het eten goed paste en een lekkere smaak had. Verder hebben we nog wat gekletst en genoten van het gezang van de gastvrouw Nikki . Nog even lekker gekletst met de gastvrouw en dat was dan onze avond . Dit restaurant is een echte aanrader !
Groetjes,
Juliene- Eten / drinken 10
JP
Het eten is daar voldoende ( Gyros van Livar is weer eens wat anders ), alleen de bediening is er slecht.
Ik snap dat jonge, onervaren krachten goedkoper zijn maar mijn God wat is het hier kommer en kwel in de bediening.- Eten / drinken 7
5,8 op schaal 1-10
Familie Bex
Geweldige service,super eten
K. Wijnacker
Nergens in de afgelopen 3 jaar griekenland-vakantie zo'n lekkere Mousaka gegeten als bij Rhodos in Weert. Gisteren eens de pasta met zeevruchten geprobeerd. Ook een echte aanrader!
Bep en André
Wij komen sinds zeven jaar bij Rhodos, bij de zingende bediening van Nikki en de kok Stellios die zeker twee sterren waard is,en ik hem dat zeg, maar hij heel verlegen reageert.
De kwaliteit is altijd perfect! Wij kennen heel wat Griekse restaurants maar deze is uniek in zijn: versheid, kaart, diversiteit, en goede wijnen!! Wij komen hier graag en hebben altijd ontzettend culinair gegeten voor ons zelf, terwijl onze andere ervaringen gewoon lekker was, maar 13 in een dozijn. Rhodos onderscheid zich door met passie te koken ( Stellios), veel keuze te hebben wat andere Grieken niet bieden ( diversiteit), en ohhh zo kraakvers dat het bijna ongelofelijk is. De gastvrouw Nikki is heel hartelijk en geeft je ook nog een doos verse olijven of een Grieks biertje mee vaak. Echt een sensationele aanrader! Ongelofelijk dat dit restaurant niet in Den Haag of iets dergelijks zit, maar in een zeer gewone stad als Weert. Echt voor mij een sterren restaurant Griek, met oog voor kwaliteit/diversiteit en versheid, koken met passie dus. Geen ander Grieks restaurant meer voor ons.- Eten / drinken 8
Ronald
Meer dan prima Grieks restaurant. Verse gerechten en toch ruime keuze. Ook fijn dat ze livarvlees serveren. En de zelfgemaakte baklava als dessert is een absolute must!! Lekkere wijnen, retsina voor de liefhebber. Kortom goede kwaliteit!
Linda
Ik ben laatst met mijn moeder bij Rhodos gaan eten.
We kregen vooraf een knoflookstokbroodje met tomaatjes wat echt heerlijk was.
We hadden allebei voor het lazerus hapje gekozen en ook dit was erg lekker. Het vlees was lekker mals en de licht pikante paprika saus paste er erg goed bij.
Verder kregen we er een lekkere salade bij en rijst en frietjes.
Verder hebben we nog een heerlijk glas chardonnay gedronken op advies van de gastvrouw.
Deze avond was dus zeker voor herhaling vatbaar!- Eten / drinken 10
karel v.d.braak
Weer eens heerlijk gegeten bij Rhodos. Het is goed te proeven, dat er prima, pure ingredienten worden gebruikt.
De vrolijke, spontane gastvrouw heeft aandacht voor haar gasten. Een aanrader !!- Eten / drinken 9
Ellen en Jan
Wat hebben wij heerlijk gegeten hier! Lekker buiten. De bediening is heel vriendelijk en attent.
Als voorgerecht hadden we Zaziki. Dat was het enige minpuntje. Daar zat wel erg veel knoflook in, waardoor hij nogal scherp was. Mijn man had een vleesschotel, ik een
visschotel met 3 verschillende vissoorten. Alles heel vers.
Ook mijn complimenten voor de salade. In veel restaurants
rommelen ze maar wat aan. Deze salade had een fantastische dresssing.
Heel smaakvol. In geen enkel restaurant heb ik ooit zulke knapperige frietjes gegeten! Er was zoveel vlees en vis over dat we de rest in een doggy bag hebben meegenomen.
(En we hebben niet eens een hond!) We hebben dat de volgende avond gezellig opgegeten in ons vakantiehuisje.
Ook wij kregen een fles water mee .- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
H. Pettirsch
Afgelopen vrijdag hebben wij op advies van de gastvrouw voor het eerst een schotel met diverse visspecialitieiten geprobeerd. Dat was een ware verrassing! Het begon met een paar bijzondere voorgerechtjes en daarna werd een rijke combinatie van verse vis, pasta en vlees geserveerd, vergezeld van de nodige bijgerechten.
Normaal gesproken zijn wij niet zulke viseters, maar deze schotel heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was wel even wennen om het speciale 'visgereedschap' te hanteren, maar het smaakte werkelijk overheerlijk!! We hebben op ons gemak te tijd genomen om ervan te kunnen genieten en hebben nog een hele poos zitten natafelen onder het genot van enkele drankjes. Dit gaan we zeker nog eens overdoen.
Bedankt voor het advies, het voortreffelijke eten en een gezellig avondje 'even iets anders'. En niet te vergeten: onze complimenten aan de kok!!
mw
Wij komen al lange tijd bij Rhodos. Nikki zorgt altijd voor een super sfeer en veel gezelligheid. Het eten is echt gewoon weg geweldig!!! de smaken en het speciale livar vlees maken deze griek toch echt wel anders dan de andere. Zeer zeker een aanrader!!!
De 4 tienen zijn dik verdient!- Eten / drinken 10
Wido
Samen met mijn ouders afgelopen dinsdag gaan eten bij Rhodos. Mijn ouders zijn 81 en 84 jaar en geen grote eters.
Een hele lieve goede gastvrouw bediende ons vol met passie, gezellig gratis optreden van haar, gewoonweg super!!.Het eten was geweldig, heerlijk. Livar vlees gegeten en mijn moeder heerlijke zalm. Ze had nog nooit zo lekkere zalm gegeten als bij Rhodos en aangezien ze geen grote eters zijn hebben zij hun overvolle bord helemaal legggegeten.
Nogmaals bedankt en ik kom zeker terug met mijn vrouw.- Eten / drinken 10
rick en wil
Gister avond een avond grieks gedaan in weert gekozen werd voor Rhodos en wat een goede keuze, de zaak was al goed vol voor een woensdag we werden door de gastvrouw die we later te horen kreeg was Nikki en wat een leuke vrouw blijk ze te zijn
We kregen 2 ouzo en de kaart van een vriendelijke jongedame die ons een goedeavond wenste nu je snapt het wel ons avond kan niet meer stuk,
na ongeveer 2 min.kwam Nikki de gastvrouw ons vragen of we wat willen drinken dat werd 1 liter rode wijn en of we al wisten wat voor voorgerecht we wilden hebben ik had voor de verse mosselen en Wil voor de vissoep er werd ons wel bij verteld dat de vissoep ongeveer 25 min zou duren maar dat we dat niet erg vonden, ik moet zeggen dat was echt wel de moeite waard dat wachten wat een heerlijke vissoep en erg goed gevuld met zoveel verschillende soorten vis en de mosselen geweldig.
De hoofd gerecht werd gekozen ik pasta met vis en Wil een mix grill van livar vlees wat heel erg lekker was frisse salade en friet en lekkere saus.
Toetje hebben we niet genomen aangezien we zo vol waren en echt geen plaats meer hadden, Nikki is toen aan ons komen vragen of we iets lekkers van het huis wilden hebben en hebben ons een lekkere borrel aangeboden die we uiteraad niet hebben geweigerd daarop hebben we de rekening gevraagd en ook gekregen en weer een borrel van het huis.
En de rekening die viel ontzettend mee zeker een herhaling waard we werden uitgezwaaid door Nikki en een goede avond gewenst wij komen zeker vaker terug
bedankt voor het heerlijke eten Rick en Wil- Eten / drinken 9
Albert Pat
Tijdens de vakantie op een zaterdag avond met vrouw en dochter gegeten.
De gastvrouw was ok, meezingen met de muziek en erg vrolijk.in tegenstelling tot de veels te onervaren en jonge bediendes, men kende de gerechten niet en zeer chaotisch.
Het eten was goed met voor ons drieen een bakje friet en een bordje saus,taziki.
Toen we friet en saus bijbestelden kregen we veels teveel saus. onzinnig veel.
Tot aan de rekening was het alles ok.
Rekening ondefinieerbaar op een kladje.
Niet te kontroleren, bij thuiskomst toch eens nagerekend. en ja de extra saus koste ons € 5.75 en een bakje friet € 8.75.
Zeer spijtig en een domper op de avond.- Eten / drinken 7
5,7 op schaal 1-10
leen&Tineke
Altijd super gezellig,
Eten is top,
Prijzen zijn zonder meer goed,
Al vele jaren genieten wij van de kook kunsten van Stelios en de warme ontvangst door Nikki ,
Wij hopen hier nog vele jaren te komen.Fantastisch
Eduard Evers
Nieuwsgierig waren wij dankzij de recensies van anderen. Verrast door de vriendelijke ontvangst van de gastvrouw, maar vooral door het eten. Een woord hiervoor. Geweldig!
De gastvrouw wist precies welke producten zij aan haar klanten serveert. Waaronder Biologisch scharrel vlees, perfect op smaak.
Bij veel Griekse restaurants gegeten, maar dit is een echte aanrader. 4x een 10 is hier op zijn plaats.
Johan & Heino
Gisteravond met 7 personen heerlijk gegeten bij Rhodos. Er werd een speciale combinatie met voorgerechten en aansluitend ook hoofdgerechten voor ons samengesteld zodat iedereen naar wens van diverse soorten vlees, vis en specialiteiten kon proeven.
Onze complimenten aan de chef, het was werkelijk voortreffelijk! Alle gerechten hadden een eigen unieke smaak, lekker vers en mals en met vakmanschap bereid. We waren het er allemaal over eens dat deze avond voor herhaling vatbaar is. Beslist een aanrader voor liefhebbers van kwaliteit en een gezellige ambiance (met dank voor het 'live' optreden van Nikki).- Eten / drinken 10
PD
Vorige week met mijn zoon vegetarisch gegeten. Het was heerlijk en Nikki was zo als altijd weer de gezellige gastvrouw. We komen zeker snel weer terug!!
kees barendregt
Na een fijne dag met familie hebben we afgesloten met een maaltijd bij Rhodos.
Na een hartelijk welkom werden we naar een tafel gebracht en in no-time kregen we een welkomstdrankje.
De kaart werd gepresenteerd en zeer snel ook nog een verrukkelijke snackvooraf
Het eten was erg lekker en de prijs zéér aanvaardbaar.
Wij kunnen deze eetgelegenheid van harte aanbevelen.
Kees uit Rockanje- Eten / drinken 9
Stephen Eustace
Ik kom nu al 2 jaar (?) bij Nikki en ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Het eten is altijd vers, en vooral met liefde gemaakt. Ze gebruiken altijd verse vis en griekse olijf olie (onwijs lekker).
Verder Nikki weet precies wat wij lekker vinden, zij onthoudt gewoon alles en de drank staat al bijna klaar voor dat we onze jas af hebben. Ik ga altijd naar Rhodos met een groep vrienden en wij blijven altijd tot sluitings tijd.
Verder iets over de sfeer, ik heb vanavond lekker naar het muziek van Haris Alexiou geluistered samen met de prachtig stem van Nikki die meezingt.
Tenslotte, nog iets over de salade van Stelios. Stelios maakt voor mij altijd een speciale salade, het heeft nog geen naam maar vraag maar voor zijn lekker salade, met liefde gemaakt.
Asha Goercharan
Toen ik er met mijn ouders was, hebben wij heerlijk gegeten. Het eten was een goede kwaliteit. En de sfeer was er heel goed. De bediening was erg goed. En de mensen waren erg gezellig! Ik heb bij geen enkele Griek meer genoten dan hier.
Zeker een aanrader.- Eten / drinken 10
Britte
Heer-lijk avondje in Weert gehad. Dit te danken aan het lekkere etentje bij Rhodos in Weert. Vriendelijk personeel, schone en gezellige tafels en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Dikke 10! Komen zeker nog eens terug!
samantha en nicks
Ik ben vanavond samen met mijn vriend lekker bij rhodos gegeten het was echt super de carpaccio was zo lekker je proefde dat die vers gesneden was dat maakt het nog beter gewoon echt super lekker!
Als hoofd gerecht had ik de lams koteletten die waren echt zo mals je proeft gewoon dat het vlees vers en van de beste kwaliteit is.
Mijn vriend had als hoofdgerecht dorade van de grill oo dit werd mooi geserveerd met verse spinazi rijst en citroen deze was perfect gegrild ook lekker zacht van smaak precies goed van gaarheid.
Als nagerecht had ik tiramisu en mijn vriend baklava de smaak was super en werd ook mooi geserveerd.
Je proeft dat het vers uit eigen keuken is.
De service en sfeer was ook super goed de gastvrouw nikki is super vriendelijk zo goede service als daar heb ik nog nooit gehad,
Ook heeft ze veel verstand van de wijn en geeft je goed advies.
We hebben een super avond gehad en komen zeker vaker eten het is gewoon perfectGroetjes samantha en nick
Annie
Ik was daar met mijn 2 zoons en man!
Prima gegeten!
Goede bediening, goede, gezellige, gemoedelijke sfeer!
We zaten in Weerterbergen, en ik had thuis al op internet gekeken naar een goed restaurant.
Ik kwam uit op dit restaurant, niks te veel gezegd dus!
Je komt blij van tafel!- Eten / drinken 10
Paul en Winny
Na 10 jaar niet bij Rhodos in Weert te zijn geweest, was ik aangenaam verrast om Stelios en zijn vrouw Nikki aan te treffen als nieuwe ‘uitbaters’ van dit Griekse restaurant. Ik kende de gerechten van het oude Rhodos, dus ik was aangenaam verrast door een hele mooie nieuwe menukaart met zowaar Giros van Livar varken erop.
De presentatie van de gerechten en de smaak waren voor ons uitstekend en de kwaliteit zeer hoog. Ik kan slechts zeggen: “Stelios, grote klasse, voor mij ben je een kok met passie voor zijn vak. En waar vind je een vrouw die je zo warm ontvangt, begrijpt wat gastvrijheid betekend en nog kan zingen ook!”.
Met zelf 10 jaar ervaring als patron-cuisinier is Grieks Restaurant Rhodos een absolute aanrader voor wie Weert bezoekt. Ons zien ze in ieder geval binnenkort terug.
Paul en Winny.
13-04-2012- Eten / drinken 9
NathalieVvW
Afgelopen woensdagavond voor de tweede keer heerlijk gegeten bij het meest gastvrije Griekse restaurant wat we kennen: Rhodos. Hier krijg je als gast allereerst een hartelijke ontvangst met ouzo. Nikki de eigenaresse leeft met hart en ziel voor de zaak. Ze zingt, toont interesse in haar gasten en wijst feilloos de lekkerste gerechten aan. Op haar aanraden voor ons viertjes een vis- en vleesschotel gekozen. Fantastisch dat we zelf onze vis konden kiezen. Supervers allemaal. De dorade is een absolute aanrader. Dikke pluim voor de kok. Grieks eten zonder retsina is voor ons niet compleet en ook die smaakte heerlijk. Lekker lang getafeld, met Nikki gepraat en na afloop kregen we een flesje retsina dat de Grieken zelf drinken mee naar huis, samen met heerlijke olijven. Zo hebben we ook thuis nog ons etentje voortgezet. Warme ontvangt, gastvrijheid, heerlijk eten, persoonlijke benadering, wat wil je nog meer! Rhodos is meer dan de moeite waard. Tot het volgende etentje!
Daan en Liesbeth
Gisteravond met vrienden ("de man uit Veldhoven en zijn vrouw") gaan eten bij restaurant Rhodos. Het was een heerlijke avond (letterlijk en figuurlijk!). Het eten was tongstrelend lekker en de sfeer (als vanouds) warm en gezellig! Met een flesje Retsina voor thuis verlieten wij als laatste (!) het restaurant met de afspraak dat Nikki bij ons volgend bezoek zorgt voor Dolmadakia.....
Een aanrader!!!!- Eten / drinken 10
Frieda en Jo uit Leudal
Steeds weer komen we er tot rust. We genieten van de smakelijke gerechten. De sfeer en bediening is prima. Nikky, bedankt voor dat alles en tot ziens weer.
Joost Lensselink
Ik ben nu 2x wezen eten in dit restaurant, beide keren vielen mij de goede kwaliteit van het eten erg op. Ook was beide keren de bediening en in het bijzonder de gastvrouw (Nikky) meer dan vriendelijk. de laatste keer heb ik er meer dan 3 uur gegeten en gedronken en dat terwijl ik zonder gezelschap was.
De gastvrouw nam de laatste keer uitgebreid de tijd om een gezellig gesprek aan te gaan. Daarbij bood ze ook een consumptie van de zaak aan.
Ik kom de laatste tijd geen restaurants tegen waar de eigenaren zoveel plezier en liefde in hun vak leggen.
Bij dit restaurant gaat het niet om zo snel als mogelijk geld te verdienen, maar om de gasten het naar hun zin te maken.Het eten is er allemaal vers en met liefde bereid. ik maak graag reclame voor dit restaurant!
Top en bedankt voor de 2 voortreffelijke avondvullingen.
Ik kom zeker terug.- Eten / drinken 10
Truus
Het lijkt raar om een restaurant perfect te beoordelen, maar hier kan het niet anders. We kwamen binnen en direct werd ons een drankje geserveerd. Het eten was heerlijk en liet zich niet lang op zich wachten! Ondanks dat wij erg laat binnen kwamen, was het personeel en de gastvrouw erg vriendelijk. Wij zullen hier zeker nog terug komen.
De service was perfect, een lekkere linzensoep van het huis en nog wat wijn op het einde toe. De bediening weet welke wijn goed is en adviseerde ons dan ook niet om de hele zoete wijn te nemen én ik denk dat dit een uitstekend besluit was. Ik vind het wel erg jammer dat de bediening de gerechten met nummertjes uitserveert.
De gastvrouw genaamd Nikki? was erg vriendelijk, maakt met elke gast wel een praatje en zingt erg graag mee met de muziek. Een uitstekend grieks restaurant met een gezellige sfeer én zeker voor herhaling vatbaar.
Geven assurantiën & hypotheken bv
Perfect gegeten met 4 personen. De reacties van alle 4 was dat het eten heerlijk was, alles vers en mals. De smaak was goed, lekker gekruid en niet te veel zout.
Nog maar niet te spreken over de wijn. De rode wijn die wij gedronken hadden was vol van smaak, niet te zwaar maar lekker soepel, heerlijk bij de griekse gerechten. Een wijn die betaalbaar is en zeker de moeite waard om te proberen.
Verder is de inrichting heel gezellig, overzichtelijk en zeker niet te druk, zoals vaak wel bij andere griekse restaurants het geval is.
Ik kan dit restaurant iedereen aanbevelen, of je nu met een groep bent als personeels-uitje of lekker romantisch met z'n tweetjes.- Eten / drinken 9
T.en P.
Gisterenavond wederom geweldig gegeten, altijd zeer vriendelijke bediening en dagverse produkten van zeer hoge
kwaliteit.Het is altijd weer een feest om bij Nikki en Stellios te eten.
Willem
De 'echte' gastvrouw/eigenaresse is volgens mij Grieks, want ze zong fanatiek wat Griekse liederen mee, erg leuk! Mijn vrouw had HEERLIJKE Griekse rollade besteld! Alleen serveerde de jonge dames in de bediening uit met 'nummertje 51', en dat kan eigenlijk echt niet. Maar we zouden er zo weer heen gaan!
Roel & Jacqueline Jacobs
Op 1 april hier gegeten.
Uitstekende kwaliteit. Het beste Griekse restaurant waar wij ooit gegeten hebben!
Als liefhebbers van Grieks eten hebben wij al diverse restaurants geprobeerd.
Goede sfeer, goede zorg, uitmuntend eten.
Ook de warme persoonlijkheid van gastvrouw Nikki draagt bij aan deze ervaring. Wij rijden er in de toekomst voor om.- Eten / drinken 10
Nelly
Gisteren gaan eten met familie en vrienden bij Rhodos om een feestje te vieren.Mooi interieur, lekker eten van goede kwaliteit en een perfecte bediening.
Stellios heeft ons de hele avond verwend met allerlei griekse specialiteiten.
Nikki was dan weer de perfecte gastvrouw en heeft zelfs voor ons gezongen.Ook haar team zorgde dat we niets te kort kwamen.Allemaal zeer vriendelijk.
We waren allemaal heel happy met deze zo goed verzorgde avond.
Zeker een aanrader.
Stellios en Nikki bedankt- Eten / drinken 10
Ger&Masja
Echt heel erg leuk. Het eten is super. We hebben diverse kleine gerechten besteld en zeer lang getafeld. heerlijk wijnadvies gekregen van de eigenaresse. Helaas is het niet bij ons in de buurt anders zouden we er zeker VAAK gaan eten.
bo b
Lekker gegeten, goeie bediening en het beste ijs die ik heb gegeten. Maar een woord klopt hier: fantastisch
- Eten / drinken -
Thijs en Ilonne Mooren
Vorige week maandag gegeten bij Rhodos.
Verrassend lekker, met goede wijn en een zeer vriendelijke gastvrouw. Zeker voor herhaling vatbaar!- Eten / drinken 9
Van Roij
Rhodos is een klein en gezellig grieks restaurant.
Ze hebben er de beste lamskoteletten en scampi's, je kunt er heerlijk eten, alles is vers en van goede kwaliteit. Het heeft een fijne sfeer, vriendelijke bediening en een aardige gastvrouw.- Eten / drinken 10
Eric
Wij hadden enkele jaren geleden een mindere ervaring bij Rhodos, maar zijn op aanraden an onze dochter weer eens daar gaan eten na jarenlang bij een ander grieks restaurant te zijn gegaan.
Wij waren aangenaam verrast door de verandering.
Eten was in positieve zin veel beter als toen.
Ontvangst was zeer hartelijk en ook de bediening was veel vriendelijker.
Je kan er eten in een huiselijke sfeer of je gewoon daar bij vrienden op bezoek bent en de gerechten zijn er stuk voor stuk erg lekker en mals.
Je wordt niet opgejaagd en kan daar de tijd nemen om van alles wat je krijgt te genieten.
Dit wordt in de toekomst ONS grieks restaurant.
Enige minpuntje is dat de tafels vrij dicht bij elkaar staan zodat je niet zo vrij met elkaar kunt praten maar dat is ook omdat het restaurant maar klein is.
Verder niets dan lof voor de mensen van restaurant Rhodos.
Wij gaan er zeker terug.- Eten / drinken 9
Ton en Jo
Een paar keer per jaar gaan wij uiteten bij Rhodos en iedere keer word je er met open armen ontvangen. Nikki zorgt net als vorige keer voor een mooi plekkie. Heb er altijd heerlijk gegeten en zit er op mijn gemak. Dus een toprestaurant naar onze mening en heb Nikki dus ook beloofd dat ik dit via deze recensie ook aan iedereen wil laten weten! Grtj
Paul Austen
Als echte liefhebber van de Griekse keuken nodig ik mijzelf regelmatig uit voor een heerlijk diner in een sfeervolle omgeving.
Ik heb vele Griekse restaurants bezocht en regelmatig ook mogen genieten van een heerlijke schotel.
Nu kom ik al een aantal jaren regelmatig eten bij Rhodos.
Het is als klant toch elke keer weer een belevenis om te mogen genieten van gepassioneerde ondernemers, mensen die vol overgave met hun vak bezig zijn en hier het beste laten zien. Het is daarom ook geen wonder dat je maar beter even reserveert alvorens je gaat genieten van een culinaire avond.
Bij mijn bezoek enkele weken geleden waren 2 jonge dames aanwezig die Nikki meehielpen met de bediening. Als ik dan als klant zie hoe de gastvrouw deze meisjes aanstuurt en kundig begeleidt in hun werkzaamheden dan kun je ook hier van genieten, chapeau!!
Ik hoop zelf nog vele malen te mogen genieten van jullie gastvriendelijkheid en culinaire hoogstandjes.Tot ziens,
Paul- Eten / drinken 9
M. Verhage
Fantastisch lekker gegeten, super ontvangen.
maandag 30 januari met sneeuw binnen gevallen.
Samen met mijn vrouw en mijn kinderen joshua en josephine van 4.
Kan iedereen aanbevelen daar te eten.- Eten / drinken 10
Wil Schenk
Wij zijn een zussen/schoonzussen clubje en gaan al voor het derde jaar hier eten. Wij zijn een groep van 10 personen en hebben het er het hele jaar over hoe heerlijk, vriendelijk, gastvrij het bij Rhodos is. We worden elk jaar, (we gaan jaarlijks een midweek weg), weer zo warm onthaald en dan hebben we het nog niet eens over de maaltijd. Daar wordt het hele jaar binnen de groep over gepraat en inmiddels ook daarbuiten. Poli Kala!
mooren
We zij er al een paar keer gaan eten.
Het is een gezellig restaurant met een geweldige gastvrouw. Het eten was heerlijk, lekker gekruid en vers.
Vooral de Carpaccio was erg lekker!
De bediening is erg goed.
Zeker een aanrader!!- Eten / drinken 10
John en Mirjam
Restaurant Rhodos in Weert is geen doorsnee “Griek” . Voor wie oog heeft voor kwaliteit is dit restaurant de moeite van het omrijden waard! De slow-cooking-keuken is zeer verfijnd. De charmante en bescheiden eigenaar-kok Stelios weet de beste ingrediënten te vinden en is een ware kunstenaar in de keuken. In combinatie met de spontane hartelijkheid van eigenaresse-gastvrouw Nikki waant men zich hartje winter in Weert op een warm en zonnig grieks eiland.
Maik
Ik ben hier een keer geweest, maar nooit meer. bediening is slecht en de gastvrouw zeer onvriendelijk. 3 x een cola bestellen en niet krijgen, een ouzo glaasje kapot en we krijgen een uitbrander van de gastvrouw en het zou op de rekening komen (niet gebeurd trouwens maar toch), het vlees van de souflaki was rauw, als reactie kregen we dat het biologisch vlees was(!?). Voor mij en mijn vrienden in ieder geval nooit meer restaurant Rhodos.
- Eten / drinken 4
3,8 op schaal 1-10
Ans en Sjaak
Voor de 1e keer in dit restaurant wezen eten met kinderen en kleinkinderen. Was heel gezellig. De uitstraling van het restaurant is warm en de bediening bijzonder hartelijk. Het eten vonden we super. De prijs was enigszins aan de hoge kant. maar het eten en de sfeer waren zo goed, dat dit ons humeur niet kon bederven. Hier komen we zeker nog terug.
8,6 op schaal 1-10
Bas
Vanavond heerlijk gegeten bij Rhodos in ons eigen Weert. Fijn rustig restaurant waar je heerlijk van de Griekse keuken kunt genieten. Vooraf aubergines en sardelles gegeten, waren perfect op smaak. Hoofdgerecht Rhodos special schotel idem perfect ! Bedankt voor de fijne avond en tot een volgende keer.
P.s. Nog bedankt voor de Mythos die we thuis hebben laten smaken.- Eten / drinken 10
mieke
Het eten was heerlijk.
Alles was lekker vers.
Ik heb echt genoten.
En de eigenaresse was supper lief en aardig.
Ze legde het goed uit.
En ik overdrijf niet maar dit was het lekkerste resturant waar ik ooit had gegeten.
Ik heb deze avond gegeten en ik weet zeker dat ik nog een keer ga eten. Hier moet je echt eens heen gaan dit is de moeite waard.
Ik geef dit restaurant een dikke 10Bedankt voor het lekker eten,
dikke kus Mieke uit Stramproy 11 jaar- Eten / drinken 10
andries
Vanavond heerlijk gegeten en zeker niet de laatste keer, bedankt voor de gastvrijheid.
Anton en Truus
Dit is een kwaliteitsrestaurant. We hebben weer heerlijk genoten van het eten en drinken. Je proeft dat het verse ingredienten zijn. De kwaliteit en smaak zijn, zoals altijd perfect. En iedere keer weer worden we aangenaam verrast door de presentatie. Je kunt zien dat Stelios het eten met veel enthousiasme, graag en goed verzorgd. Je merkt dat hij koken ziet als een kunst. Telkens weer een beleving. En Nikki zorgt voor de afronding van een heerlijk gastvrij uitje. Ze zorgt zeer goed voor haar gasten.\
Echt een aanrader.- Eten / drinken 9
EWdeVries
Rhodos is bij uitstek de beste Griek in Weert. Klein maar fijn.
Verse ingrediënten die liefdevol bereid en opgediend worden. Wij proefden zaterdag ook nog het nieuwe ambachtelijke ijs! Ga zo door!- Eten / drinken 8
7,9 op schaal 1-10
joosje
Ik ben vandaag gaan eten met een groep en alles was lekker. Aardig personeel en mooie sfeer. Gewoon een top restaurant. Lekkere wijn en goede prijs.
Danny
Een gezellig klantvriendelijk restaurant met een geweldige menukaart.
Het Livar vlees smaakt heerlijk!
Rhodos is naar mijn mening het lekkerste griekse restaurant met een gezellige knusse sfeer!!
Echt een aanrader!!!- Eten / drinken 10
wendy
Geweldig gegeten ! Een vriendelijke en snelle bediening en de gastvrouw maakt dat je je meteen thuis voelt.. zó ongedwongen aardig en ze kan nog geweldig zingen ook !
Een aanrader voor een gezellig avondje uit !
Een familie uit Budel.- Eten / drinken 10
joep ooms
Tijdens onze vakantie op weerterbergen heerlijk uit eten geweest bij Rhodos !!
Supervriendelijke bediening. Leuk, sfeervol restaurant.
En het allerbelangrijkste: het eten is echt overheerlijk. Zelfs onze zoon van 10 jaar die normaal niet van Grieks eten houd, heeft hier zitten smullen.
Als we nog eens in de buurt komen gaan we hier zeker terug.- Eten / drinken 10
Bart
Ik ben vandaag met mijn vrouw naar een Grieks restaurant geweest, het leek ons leuk om een avondje bij "Rhodos" te eten... Wij werden als gasten ontvangen door "Nikky" een hele aardige vrouw, zij nam onze jassen aan en begeleidde ons naar een schonen tafel. Nadat we van een jonge man "Carlo" onze ouzo en menukaarten kregen, vroeg hij ons vriendelijk of we wat wouden drinken. Na niet te lang hoeven te wachten kregen wij ons eten. Het eten was heerlijk, kwaliteit is hier fantastisch. Nadat de borden afgeruimd waren kregen wij de dessertkaart, ik en mijn vrouw besloten voor een koffie te gaan. Nadat we onze koffie op hadden kregen we van Nikky een stuk cake en nog een drankje van het huis.
Deze griek verdient een 10, heb zo genoten dat ik zelfs een recensie schrijf!
Rob de Wit
Afgelopen zondag zijn wij bij het Grieks restaurant Rhodos geweest. Een vriendin van ons was jarig, op deze dag hadden een speciale kaart, met 5 gangen menu. Menu van voor tot hoofdgerecht. We hebben erg lekker gegeten bij deze Griek, dat hebben we nog nooit gehad bij een sterren restaurant.
Eigenaar van het restaurant is kok. Het eten is niet alleen lekker maar ook goeie kwaliteit (Livar vlees). Het gerecht is een waar kunstwerk op je bord. Een klein minpuntje is dat je zonder reservering vaak geen plek hebt.
Een dikke tien voor dit restaurant, want zo een restaurant vind je zelden. Bediening is top en vlug, maar belangrijker nog, erg vriendelijk. We komen zeker nog een keer terug bij dit restaurant.
Tot de volgende keer
Groetjes Rob- Eten / drinken 10
Anton en Truus
Wij zijn nog eens binnen gelopen. En opnieuw zijn wij aangenaam verrast. Warme sfeer, hartelijk welkom en goed eten. Ieder gerecht heeft een eigen smaak en het smaakt allemaal bijzonder goed. En misschien wel het voornaamste: het is vers en dat proef je. We zijn echt uit eten geweest. We gaan zeker binnenkort weer. Voor iedereen die dit leest, het is een echte aanrader. Heerlijk ook om Nikky te horen zingen bij de Griekse muziek op de achtergrond.
familie Schreurs
We hebben met onze kinderen weer heerlijk gegeten bij Rhodos. De kinderen lasagna (op zijn Grieks); wij voorgerechten uit het maandmenu en daarna kalfslever en een trio van moussaka, gevulde paprika en gegrild vlees. Ik eet altijd veel te veel, maar dat komt omdat het zo lekker is. De ontvangst door Nikki is zeer hartelijk. Wij wanen ons een beetje in Griekenland, zeker met een glaasje Retsina erbij!
Bex
Sfeervol restaurant, leuk en vriendelijk personeel, heerlijk smaakvol en eerlijk eten. Ik beveel dit dan ook aan aan iedereen die in de buurt van Weert komt. Ze doen hun uiterste best om het goed te doen en dat lukt ook zeker... Want we hebben heerlijk en gezellig gegeten!
fijnproever31
Ik heb al heel veel restaurants bezocht en dit was het slechtste restaurant tot nu toe.
Ook vond ik de bediening niet gastvrij. Ik miste het gevoel van echt gast zijn. Ook ben ik gewend in een restaurant wat vriendelijker behandeld te worden.
- Eten / drinken 3
2,4 op schaal 1-10
ruben en lein
wij hebben er zondagavond heerlijk gegeten.
de carpaccio van jacobsschelp is een absolute aanrader!
vriendelijke bediening.- Eten / drinken 8
Henk Janssen
Ik kom al jaren bij Rhodos. Het is er altijd gezellig en prima eten. Sinds Stelios (chef kok) en Nikki de zaak runnen is de kwaliteit en klantvriendelijkheid (was goed) nog beter geworden. Voor mij is het altijd een avond heerlijk genieten van de griekse gastvrijheid, de heerlijke gerechten en top bediening. Ze leveren 7 dagen per week een topprestatie en verdienen van mij een dikke tien daarvoor. Kan dit restaurant iedereen aanbevelen.
Marieke en Frans
Wij zijn vorige week met zijn tweeën wezen eten in Grieks restaurant Rhodos en het was in één woord geweldig!
We hadden gekozen voor een 5-gangenmenu. Als voorafje heerlijke carpaccio, daarna pastagerecht, visgerecht, vleesgerecht en een lekker nagerecht!
zeker de moeite waard!
Wij komen hier zeker terug!- Eten / drinken 10
anita winkelmolen
Zeer lekker gegeten.
Te veel, maar lekker.
Zeer vriendelijke bediening.
8,1 op schaal 1-10
Mairuhu
Een hele lieve vrouw zeer klantvriendelijk.
Het eten is perfect!
Ik geef het complete plaatje een dikke 10
Fam.Houben
Dinsdag voor het eerst gegeten bij Rhodos.
Super goed bevallen.
Vriendelijke bediening en heerlijk eten.
Onze zoon is normaal geen liefhebber van rijst maar de Griekse rijst vond hij super lekker.
Toen ik dit bij het afrekenen zei kreeg hij een bakje rijst mee!
Kortom een aanrader.
piet
Zondag avond 14-08-2011 daar wezen eten.
Vriendelijke bediening.
Eten was voortreffelijk en het vlees was mals.
Het is een aanrader voor lekker grieks eten.
Wij waren met 3 personen ik, mijn vrouw en onze dochter van 89
Sylvia
Gisteren naar aanleiding van deze site hier gegeten. We waren hier op vakantie en we hebben bij rodos zeer smakelijk gegeten. Vriendelijk voor onze dochter van 2, alles kan en mag. Er wordt uitleg gegeven over het vlees, we hebben gebruik gemaakt van de tip van de maand. Trio grill en pasta menu. Zeer smakelijk. Lang geleden dat we zo lekker Grieks hebben gegeten. Rest van de avond een voldaan gevoel gehad. Top.
Winters
Als wij samen met de kinderen gaan eten, kiezen we altijd voor restaurant Rhodos. Zeer goede keuken en erg gastvrij. De eigenaresse is zeer attent, en erg kindvriendelijk. Je voelt je bij Rhodos nog echt een gast, waarbij waardering van beide zijden komt. Een groot compliment voor de keuken, die er iedere keer in slaagt mij een perfecte ' to mesus to bekrie' voor te schotelen.
9 op schaal 1-10
Frederique, Maud en Daan.
Gisteren zijn we gaan uiteten bij Rhodos. We waren voor de eerste keer bij Rhodos op aanraden van kennissen. Het eten was erg lekker en de sfeer heel gezellig. We kregen alle drie een vakantie gevoel. De gastvrouw was zeer vriendelijk en de chef kok had perfect gekookt. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Top dus. We komen snel weer terug!
Karin
Heerlijk eten en erg gastvrij. De klant is hier echt de koning.
Davy
Gastvrouw Nikki is net een moeder voor de gasten je voelt je er snel thuis.
Het eten is er fantastisch heerlijk en veel.
Drinken adviseer ik een lekkere Griekse wijn of voor de bier drinkers een Grieks biertje super.
Bedankt voor de goede zorgen tot snel.
Joyce Linsen
Het is er heel gezellig, en het eten is er zo lekker!
De sfeer is heel goed en het is een mooi restaurant!
De koks zijn ook heeeeel goed :D!
Gewooon top!
Lucienne Kuypers- Hamal
Gisteren zijn we weer gaan eten, het was weer heerlijk zoals altijd. Onze dochter en schoonzoon met onze kleinzoon uit Amerika waren hier op vakantie en wilde met ons Grieks gaan eten, dus naar onze Griek zoals wij ze altijd noemen, want als wij Grieks willen eten is er maar een de beste in Weert en dat is restaurant Rhodos met de lieve, vriendelijke, en gastvrije gastvrouw Nikki. Een pluim voor de kok voor de perfecte zeebaars, heerlijk echt een aanrader. We zullen er nog vaak gaan eten.
Ronny- Lucienne -Sabine- Jan Willem en Willem.
Roxy
Zeer gezellig restaurant! De gasten zijn vrijwel altijd tevreden en de sfeer is er een van typisch Griekse gezelligheid!
esther en bas
We hebben hier al meerdere malen heerlijk gegeten en zijn erg gastvrij en vriendelijk ontvangen. We hebben al verschillende Griekse restaurants geprobeerd, dit is onze topper. Het is hier echt mogelijk om kleinschalig en op je gemak heerlijk te eten. Niemand die je de deur uitkijkt. Voor ons de nr 1! Zou zeggen; probeer het zelf uit!
Irene
Het is geen massa Griek, maar een kwaliteitsrestaurant.
Wederom heerlijk genoten van het eten en drinken.
De kwaliteit en smaak zijn altijd perfect. Zeker gezien de prijs/kwaliteit.
De specialiteiten uit het maandmenu zijn altijd verrassend goed, hetzelfde geldt voor de vleesgerechten van het Livar varken.
Ook voor de kinderen is het altijd weer een feest om de giros te eten.
sandra en marco
Gisteren weer heerlijk gegeten bij Rhodos in een ongedwongen sfeer, gezellig en lekker knus. We eten geregeld bij Rhodos en iedere keer is het weer een nieuwe ervaring omdat we van alles proberen. Absolute aanrader is de visschotel echt smullen!
Ook de schotels bereid met Livar vlees zijn altijd geweldig. Echt smullen.
De voor-, bij-, en nagerechten zijn ook altijd super!
Chefkok Stelios en zijn lieve vrouw Nikki zorgen ervoor dat je op je wenken bediend wordt.
Wij komen zeker weer terug, want Rhodos is het beste Griekse restaurant van Weert en omstreken, een absolute aanrader.
Marco en Sandra.
karen
Ik ben vorigeweek bij Rhodos geweest eten, en het was helemaal top. Heb nog nooit zo lekker grieks gegeten als bij Rhodos. Vooral het tussengerecht wat de kok speciaal had gemaakt was verrukkelijk! Als nagerecht had ik de chocoladetaart deze was zo lekker dat ik alleen om die nog eens te eten terug zou gaan naar rhodos.
Irma
Mijn moeder mocht voor haar verjaardag een restaurant uitkiezen. En omdat we de andere Grieken in Weert al een keer hadden bezocht kwamen we bij Rhodos uit. Heerlijk gegeten. Gezellig en gemoedelijk. De visschotel was heerlijk, de sausjes die erbij zaten hebben we laten staan. Die waren overbodig bij de heerlijke smaak van de vis. Ik ben geen Griekse vleeseter maar ik heb wel het een en ander geproefd van het livar vlees en ben geneigd om bij een volgende bezoek aan Rhodos ook een keer vlees te proberen. Leuke gastvrouw en lekker gewoon.
Marie-Jose
We kwamen hier vroeger wel eens omdat het eten redelijk goed was, maar sinds er een goed alternatief is hoeft het niet meer.
Elke keer schrikken van de rekening. Nikki doet heel gezellig en laat je van alles proeven, leuk, maar pas op: met afrekenen staat het er gewoon allemaal bij. Ook een beloofde leuke prijs voor een groep bleek achteraf vooral leuk voor hen.
Het maakt me niet uit om meer te moeten betalen voor goede kwaliteit, maar hier is de verhouding zoek. Je weet gewoon niet waar je aan toe bent op het einde en daar hou ik niet van.
De grootste rip off was het water: 8 euro!
- Eten / drinken 7
4,4 op schaal 1-10
Marie-Louise
Ik kreeg een vriend op bezoek en stelde voor om ergens uit te gaan eten. Aan hem de keus en zo kwamen we bij Rhodos terecht omdat we in het verleden hier ook vaker hadden gegeten. In een ongedwongen sfeer kun je hier voortreffelijk genieten van de Griekse keuken. Een zeer plezierige bediening en je kunt hier heerlijk relaxed eten en dat kun je niet bij elke Griekse keuken. Wij zijn weer helemaal bijgekletst onder het genot van een heerlijke maaltijd. We komen hier beslist weer terug.
Stelios en Nikki, ga zo door.
Martijn en Rian
Wij zijn zeer tevreden over de gastvrijheid + kwaliteit eten!
Nikki is altijd even aardig + gastvrij!
jan en anki
Ontzettend lekker gegeten in een uiterst vriendelijk restaurant. Niet wat je noemt de gelikte standaard Griek maar wel eten om je vingers bij af te likken. Gezellig en warme sfeer mede bepaald door de vrouw des huizes die op haar manier de gasten verwent. Gewoon een aanrader. Wij komen zeker terug.
Tielens, Henny en anja
24-04-2011...
Zoals gezegd zouden we een recensie plaatsen.
Wij zijn zeer tevreden over het eten en de service. Geweldig gewoon. Heel sympatieke bediening en de eigenaar en zijn vrouw zijn goedlachs en vol enthousiasme om de gasten op hun gemak te stellen.
Het vlees alsook de vis was heerlijk maar ook vooral warm en het werd tegelijkertijd opgediend.
Frieten waren super en achteraf kregen we zelfs nog een rondje van de zaak. Een niet al te groot maar knus restaurant. Dit maakt mede het verschil.
Wij moesten vanuit Neerpelt (B) komen maar we zouden zelfs vanuit Antwerpen komen eten.
Super gewoon,
Grtjs Henny en Anja Tielens.
Thanassi
We zijn gisteren weer bij Rhodos wezen eten en zoals gewoonlijk was het weer voortreffelijk. Het eten bij Rhodos is ook altijd vers. En dat proef je. Nikki is een prima gastvrouw en Stelios de chef van de keuken maakt zelf de lekkerste toetjes. Gisteren was het chocolade taart. Deze was heel lekker. De sfeer is altijd goed en de bedienining is ook uitstekend. Bij Rhodos krijg je waar voor je geld. Als ik bij mijn moeder kom gaan we altijd uit eten bij Rhodos. Restaurant Rhodos is zeer rolstoel vriendelijk. En je kunt er ook buiten eten.
truus
We hadden zussen avond, gekozen voor een grieks restaurant Rhodos in Weert. We hebben super lekker gegeten en natuurlijk het Livar menu genomen en als toetje hadden we alle 4 iets verschillends gekozen wat de baas zelf gemaakt had. Het was heerlijk. Als laatste toetje de heerlijke rozen likeur. Het personeel was ook heel aardig en de bazin oftewel Nikky is nog gezelllig bij ons komen zitten.
De volgende keer mogen de mannen mee.
De 4 zussen.
Bertha, Henny, Truus, Ans.
Péetje
In dit restaurant staan de tafels wat dicht op elkaar.
De kwaliteit van het eten is prima. Nog nooit zulke malse gyros gehad.
De gastvrouw is prominent aanwezig, komt langs de tafeltjes en knoopt een gesprekje aan.
Bij de rekening kregen we nog een bakje heerlijke olijven mee.
7,4 op schaal 1-10
Fam Oonk
Wanneer je denkt aan een gezellige ambiance en heerlijk Grieks eten dan moet je absoluut bij Grieks restaurant Rhodos zijn!
Het eten is kwalitatief geweldig en het kenmerkt zich door zijn versheid en biologische imago van het vlees. Je bent echt een avondje uit. De gastvrouw Nikki ontvangt je in Griekse stijl, je krijgt een warm onthaal. De chefkok Stelios is een waar fenomeen in de keuken. Alles wat hij maakt voldoet aan de hoogste eisen.
Voor een gezellig avondje uit en geweldig eten moet je bij Rhodos in Weert zijn!
Peter & Pierre
Hou je van een gezellige avond in rustieke sfeer met toegewijde bediening en lekker eten? Niet verder zoeken :-)
Toprestaurant met redeljke prijzen. Wij komen er graag terug.
Larry en Wilma Rasters
We komen hier al jaren en hebben er ook vanavond weer heerlijk in alle rust gegeten. Ook wel eens een uitstapje naar een ander Grieks restaurant gemaakt nadat Nikki en Stelios het restaurant hadden overgenomen maar dat viel altijd tegen in vergelijking met Rhodos. We komen er nu al een hele tijd weer graag terug. Nikki zorgt voor een hartelijke, gastvrije, en ontspannen sfeer. Wij eten er het liefst door de week omdat je dan lekker rustig kunt praten, maar ook op de vrijdagavond vinden we het er gezellig druk. Stelios is een geweldige kok en iedere keer weer is het verrassend hoe de gerechten opgediend worden. Hij weet heerlijk te improviseren en te varieren met de gerechten zodat het nooit verveeld. Vooral de lamskoteletjes en de specialiteiten op de kaart vinden wij erg lekker.
Dames van "Jami"
Heerlijk gegeten! Een fantastisch voorgerecht door gastvrouw Nikki voor ons samengesteld. Daarna een superlekker hoofdgerecht met heerlijke verse zalm en perfect op smaak gebracht livar vlees. En als afsluiter een zalige punt huisgemaakte chocoladetaart. Dit alles smaakvol opgediend. Het was een gezellig avondje uit, voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank Nikki, voor de gastvrije ontvangst en ook Stelios bedankt voor de lekkere zelfgemaakte likeurtjes!
Volgende keer komen we "tapassen". We kijken er nu al naar uit.
Dit restaurant kunnen we iedereen van harte aanbevelen.
Lekker eten en gezellig tafelen!
9,4 op schaal 1-10
marja feijen en josef mahr
Gisteravond hebben we ons wederom heerlijk laten verwennen bij Grieks restaurant Rhodos. Deze keer kozen we ervoor om zelf geen keuze te maken, maar ons door Stellios te laten verrassen. En het werd een verrassing! Een mooi palet van heerlijke voorgerechtjes: zeer smaakvol. Daarna werd er een prachtige combinatie van zeer verse vis en erg mals vlees geserveerd. Samen met een lekker glaasje wijn en de hartelijke ontvangst door Nikki werd het weer een geslaagde avond. Hier mag de nadruk op het woordje avond vallen, want het is hier geen fabriek waar je snel, snel alles naar binnen moet werken. Hier bij Rhodos nemen ze de tijd voor je! Lekker lange pauzes tussen de gerechten! We bezoeken dit restaurant al sinds de opening, en in alle eerlijkheid is er een periode geweest waarin het wat minder was, maar sinds Nikki en Stellios de zaak runnen is het een echte aanrader. Ga zo door!
Itan poli nostimo. Se ligo!
Roland
Wij zijn afgelopen dinsdag 8 febr. voor het eerst bij Rhodos in Weert gaan eten. Wij zijn geen grote fanaten van de Griekse keuken maar, na veel positieve reacties hebben we toch maar eens de stap gewaagd. Aangezien wij niet echt bekend met de Griekse kaart zijn, kozen wij voor het 4 gangen verrassingsmenu. Verrast waren we! In zeer positieve zin!
Allles goed in balans en in juiste proporties. Geen grote hopen vlees, maar kwaliteit in de juiste kwantiteit. Prettige ambiance, ongedwongen sfeer, geen gejaag zoals in andere Griekse rest. wel eens van toepassing is. Lekker lang tafelen, ruimschoots de tijd tussen de gangen. De tips van gastvrouw Nikki zijn raadzaam om op te volgen, op haar advies een voortreffelijk wijn gekozen, niet de goedkoopste maar meer dan verwachting waarmakend. Kortom wilt u eens echt goed Grieks eten? Dan is Rhodos het adres. Je kan in alles merken dat bij Nikki en Stelios de gast en kwaliteit van maaltijden hoog in het vaandel staan! Wij komen zeker terug voor meer.
Nikki en Stelios bedankt voor een fijne verjaardag!
Annet en John
Vanaf moment 1 dat je het restaurant betreedt voel je je als gast welkom en wordt je warm begroet.
Na het bestellen kregen we een voorafje.
De taramasalade die we hadden besteld was overheerlijk.
En het hoofd-en nagerecht waren overheerlijk.
Ook de presentatie van de gerechten sprak ons erg aan, niet wat je vaak ziet dat het op een schaal gelegd wordt maar echt gepresenteerd en tot in de puntjes af en de kruiden overheersden niet. Aan alles was gedacht.
Smaak en presentatie perfect in balans.
Een waar genot voor smaak en oog.
Ook de aankleding in het restaurant was naar mijn mening compleet.
Leuk om als kok zijnde ook nog eens aangenaam verrast te worden in een Grieks restaurant.
Zeker een aanrader voor anderen en het aanraden aan andere mensen zal ik zeker doen.
KK
De sfeer is 3x niks.
Verder is alles goed.
Mirjam
Het eten bij Rhodos is altijd van goede kwaliteit. Heerlijk vlees, goede salade en baklava alla Stellios. Nicky is trots op haar zaak en met recht. Heerlijk eten en service met een persoonlijke touch. We komen al jaren bij Rhodos en kunnen dit iedereen van harte aanbevelen.
Danny
Zeer leuk Grieks restaurantje, jammer genoeg is het er in de zomer erg warm binnen en dus niet fijn eten. De ligging is niet ideaal aan een drukke straat dus ook buiten eten is niet zo'n succes.
Wel is het eten erg goed, beste eten van de Grieken in omgeving Weert.
Debbie en Ed Vermeer
Geweldig! Wij komen uit Delft en zijn regelmatig te vinden in een vakantiepark in Limburg. En of we nu in Weert zijn of elders, altijd komen we terug naar Rhodos omdat:
* Het eten er heerlijk is!
* De sfeer fantastisch is!
* De gastvrouw een hele lieve vrouw is!
Kortom we hebben weer genoten en gaan snel weer eens terug!
Veel liefs Ed en Debbie.
jeanne
Ik kom al jaren bij Rhodos. "Vroeger" met mijn ouders en dat was altijd al volop genieten.
Nu woon ik al jaren in een andere stad en ik kan je beloven dat het nergens zo "thuis" voelt als bij Stellios en Nikki.
Wat een fantastische mensen. Na al die jaren, weten ze nog precies wat ik van de kaart eet.
Het eten is meer dan goed en ik geniet er met volle teugen iedere keer weer van. Heerlijke ambiance met goede griekse muziek.
Het blijft "griekje" en ik beveel eenieder Rhodos en de gezelligheid van het Griekenland bij Nikki en Stellios aan.
Renate en Ron
22-01-2011 Ik ben bijzonder verrast door de geweldige gastvrijheid wat je ervaart als je bij dit restaurant gaat eten. De bediening is bijzonder vriendelijk en je hebt meteen het gevoel zeer welkom te zijn. Dan erbovenop ontzettend lekker eten en je avond kan niet meer stuk. Ik ben vanavond voor de eerste keer gaan eten bij het grieks mediteraans restaurant Rhodos en ben nu al helemaal verslingert aan dit restaurant. Ik kom zeker terug en neem vrienden mee, want geloof me het is een zeer goed restaurant. Voor iedereen een echte aanrader. Nikki je hebt mijn hart gestolen. Tot de volgende keer. Renate.
8,7 op schaal 1-10
hugo lamerikx
Rhodos is niet het beste griekse restaurant van weert maar van heel nederland.
Een aantal essentiele dingen hebben ze perfect op een rijtje:
- de bediening is perfect en zeer klantgericht.
- een goede sfeer doormiddel van griekse muziek.
- net ingericht.
-het eten is formidabel.
Het restaurant is een ware aanrader voor elke inwoner van nederland en omstreken. Geen een grieks restaurant kan aan de kwaliteit van rhodos tippen: botermals vlees ( lamskoteletjes tot aan giros), verse vis en verrukkelijke pasta gerechten.
Er is zelfs een mogelijkheid tapas te eten. Deze mezzes zijn zoals van zelfsprekend van top kwaliteit.
Wij zullen voor altijd vaste gasten blijven van die grieks restaurant.
Een ding is zeker in deze onzekere tijden, bij rhodos krijgt u voor weinig geld het beste vlees\vis\pasta gerecht.
Peter 'de Doc'
Met enige regelmaat bezoeken wij Rhodos. Steeds opnieuw is het een belevenis de hartelijke begroeting van Nikki te ondergaan. Uit ervaring weten we dat het eten voortreffelijk is, daarom kiezen we ook voor hetzelfde, vertrouwde Rhodos. Maar nogmaals de ontvangst, de begeleiding en het afscheid geeft steeds weer dat extra, waaraan men in deze tijd zo'n behoefte heeft en kan vinden in Rhodos.
Nikki en co, ga zo door!
Jan en Petra
Rhodos is een super Grieks restaurant! Het is de beste van Limburg en ook een van de betere van Nederland.
Mijn familie en ik komen hier al 3 jaar. In deze 3 jaar hebben wij nog nooit een teleurstellende ervaring gehad. Als ik iets nadeligs moet benoemen, dan zou het hooguit kunnen zijn dat als je op een vrijdag, zaterdag of zondag rond de klok van 20:00 uur binnenkomt, je even op een tafel moet wachten.
Maar laten we eerlijk zijn, dit wachten betekent dat het restaurant vol is en een gevuld restaurant week in week uit, is in mijn ogen een zeer goed teken! Je wordt in dit restaurant hartelijk op zijn Grieks ontvangen, "kalispera", ouzo's van de zaak. De menukaart heeft van voorgerecht tot nagerecht een zeer uitgebreide keuze. Je kunt kiezen uit allerlei heerlijke vlees/vis/grill/oven schotels. Een aanrader is absoluut de bifteki en de Rhodos schotel. Als nagerecht kan ik zeker de coupe Rhodos en de chocoladetaart aanraden. Heerlijk! De service is enorm snel, vriendelijk en goedlachs. De sfeer is om vrolijk van te worden. De goedlachse en soms zingende obers, Griekse muziek.....je waant je al snel in een andere wereld. Kortom beste mensen, kom zeker een keer langs en ervaar zelf dit geweldig, fantastisch Grieks restaurant!
Ina
We waren op zoek naar een adres om te eten in de buurt van ons vakantiepark. Dankzij de positieve recensies kwamen we bij dit restaurant terecht. Het bleek absoluut geen foute keuze te zijn... We gaan vaak uit eten maar komen zelden zo'n enthousiaste en hartelijke gastvrouw tegen. Het eten (mixed grill) was heerlijk, de gastvrijheid voelde heel warm en het toetje? We konden geen nagerecht meer op, maar als toetje kregen we Griekse koek mee naar huis voor bij de koffie. Wij komen zeker terug als we weer eens in de buurt zijn. Wij kunnen iedereen aanraden om het ook zelf eens te gaan ervaren!
Annelies en Marcel
Wij gaan met grote regelmaat bij Nikki en Stelios eten. Zij zijn mensen met hart voor hun zaak. We worden altijd gastvrij ontvangen en het eten is voortreffelijk. We worden vaak verrast met nieuwe gerechten. Gisteren mochten we versgebakken Griekse koek proeven, een waar feestje! Een echte Griekse culinaire beleving, geen standaard nederlands Grieks restaurant. Voor ons is dit elke keer weer een klein beetje thuiskomen. Een klein stukje Griekenland in Nederland.
Fam de Goeij Weert
Nikki & Stelios,
Vandaag bij jullie gegeten en het was weer super lekker, voor wat ons betreft een echte aanrader voor iedereen.
De bediening is hartelijk en geeft je een welkom gevoel.
Tot snel.
Nikki
Op 2e Kerstdag zijn we gaan eten in restaurant Rhodos. De bediening en de gastvrouwen waren super gastvrij. Het eten en drinken was ook super lekker en de sfeer was gemoedelijk en relaxed. Echt een aanrader!
Frank en Gerrie
Op woensdag 15 december 2010 zijn we gaan eten bij Rhodos.
Na het winkelen in het gezellige Weert zijn we lekker gaan eten bij Rhodos. We hadden een Mix Grill Rhodos Special genomen voor 2 personen. Na onze Ouzu kregen we ons eten. Het was lekker smullen. Vlees was lekker mals, de salade was heerlijk. De gastvrouw was zeer vriendelijk en zeer attent. Na ons natje en droogje zijn we nog even blijven naborrelen. Het etentje was zeer geslaagd en bezoek is voor herhaling vatbaar.
Jeroen, Brenda en kinderen
Door toeval zijn we samen met onze twee kinderen in dit Griekse restaurant terecht gekomen. Wat een hartelijk ontvangst door de gastvrouw! Zowel wij als de kinderen voelden ons erg welkom en hebben super lekker gegeten.
En de olijven die we mee naar huis kregen waren heerlijk!
We komen hier zeker nog eens terug!
John en Will
Wij hebben op 7 december heerlijk gegeten bij Rhodos. De lamskoteletten en de moussaka waren heerlijk. Wij waren er de afgelopen jaren al vaak, de kwaliteit van het eten en de gastvrijheid is in die tijd alleen nog maar beter geworden. Nikki is volgens ons de liefste gastvrouw die we ooit hebben ontmoet.
Wouter en Anke
3 jaar geleden voor het eerst bij haar gegeten, goede herinnering. Gewaagd, mosselen met Griekse olie en kruiden, zo ook de tong. Fantastisch lekker.
Vandaag 2 december uitgenodigd door onze vriend, voorgerecht tripoletto / diverse soorten vlees met champignons.
En hoofdgerecht de vis, genaamd dolores / fantastisch, zeer bijzonder. Zeker aan te raden voor een visliefhebber.
Emile, Ad, Marianne en Rien
Tijdens een korte vakantie in de Weerterbergen enkele weken geleden hebben wij bij toeval Restaurant Rhodos ontdekt. Het was inderdaad een ontdekking, zo goed waren de ons voorgeschotelde gerechten.
Bovendien is de bediening leuk en zeer hartelijk.
We zijn in onze vakantie dan ook nogmaals daar gaan eten.
In een woord een aanrader!
Karin
Wij hebben hier met z'n allen heerlijk gegeten. We werden netjes ontvangen, ondanks dat we niet gereserveerd hadden. Het eten was heerlijk (zowel de hoofd- als bijgerechten) en de bediening zeer vriendelijk. We hebben genoten!
Alex En Jolanda
Subliem gegeten! Vriendelijke service en het lekkerste Griekse eten dat wij hebben gehad! Sfeer is erg Gezellig, alsof je in je eigen woonkamer zit! Zeker een aanrader!
Eric
Grieks eten kun je op heel veel plaatsen, maar niet op dit niveau. Dit kan alleen bij restaurant Rhodos. Nikky en Stellios zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Een aanrader voor iedereen die van heerlijk Grieks eten houdt en van heerlijke wijnen op fles!
Tim Vaessen
Ga er wel eens vaker eten met mijn vriendin. Het Griekse vrouwtje is erg beleefd en vriendelijk. De sfeer is gezellig en het eten is het beste van alle Griekse restaurants in Weert.
Fam wiedijk
Wat een ervaring om daar te eten.
Vanaf de ontvangst tot het verlaten van deze geweldige tent helemaal top.
Zeer goede gastvrijheid en goed eten.
Zodra we weer in de buurt zijn (komen namelijk uit het westen van nederland) zijn we weer van de partij.
Ed en José
Wij komen al een aantal jaren regelmatig eten in het Grieks Restaurant Rhodos.
Een kleine impressie:
Een uitgebreide kaart, vers, heerlijk, gezellige uitstraling, warme ontvangst, prettige bediening.
Maar bovenal zorgen Nikki en Stellios dat je je thuis voelt.
Lieve groetjes en tot gauw.
Ed & José
Arend van Halteren
Het eten is uitstekend! De bediening is goed en ze zijn zeer gastvrij. Kom hier altijd als ik met de trein langs Weert kom. De gastvrouw is oprecht en vriendelijk.
Noud en Toos
Voor de 2e keer gegeten bij Rhodos in Weert, beide keren Top.
De visgerechten zijn geweldig, perfect gegaard en ook het vlees viel in de smaak.
We hebben een gezellige avond gehad met 2 vrienden.
Lekker gegeten, gedronken en veel gelachen.
Rhodos is gastvrij, gezellig - vriendelijk en uitmuntend van smaak.
Cees en Theo
We hebben met goede vrienden weer bij Rhodos in Weert gegeten.
Het was weer een feest voor de tong. Nikki en Stelios weten elke keer weer 'n culinair hoogstandje te maken. Het vlotte personeel brengt de gerechten met flair en humor. Zonder teveel opsmuk komen de eerlijke Griekse gerechten in overvloed op tafel.
Hulde aan dit hardwerkende paar.
Mâri Selder
In dit Grieks restaurant krijg je het gevoel alsof je gezellig bij vrienden thuis bent met heerlijk eten, zo fijn is de sfeer hier.
Ik wist niet dat dit kon in een restaurant.
Je krijgt hier uitzonderlijk goede kwaliteit eten.
Het vlees is zo heerlijk mals en goed gekruid.
Alles wordt echt vers bereid.
Nikki (de gastvrouw) is een schat die alleen maar het beste wil voor haar klanten en doet daar ook alles voor.
Ze vertelt wat iets is met zoveel passie dat je het besteld.
Voor mensen die een goede, pure, authentieke Griekse keuken willen ervaren is Rhodos een perfecte aanrader.
Ik ga zeker terug!
Nikki...dank je voor een zeer fijne avond.
En Stellios...dank je voor het heerlijke eten.
Hans Matzer
Je houdt van goed eten, eten dat je zelf thuis niet zo gemakkelijk zou kunnen klaarmaken.
Je vindt een goede sfeer in een restaurant belangrijk.
Je wilt graag het gevoel hebben dat je verwend wordt en veel ‘waar voor je geld’ krijgt.
Je bent dus aangenaam verrast als je bij je welkomstglaasje ouzo een heerlijke combinatie van vers stokbrood, tapenade en kruidenboter krijgt.
Je drinkt graag topwijn voor een goede prijs en je houdt van grote Kreta olijven.
Je stelt tevreden vast dat je weer een uitstekende keus uit het menu hebt kunnen maken.
Je wist bijvoorbeeld niet dat gyros zo geweldig lekker kon zijn. Even thuis ‘Livar’ googlen…
Je denkt bij het afrekenen: dit restaurant raden we onze vrienden en kennissen van harte aan.
Je weet inmiddels dat de voortreffelijke kok Stellios heet en de atttente gastvrouw Nikki.
Je komt graag gauw terug, bij restaurant Rhodos in Weert.
Arjan
Dit Grieks restaurant is van uitzonderlijk goede kwaliteit. Voor mensen die houden van een goede, pure, authentieke Griekse keuken en die ook wel eens net iets anders, beter, rustiger en verfijnder willen genieten dan dat andere 'goede Griekse restaurant' is Rhodos een echte aanrader.
Frans
Het eten bij Rhodos is van ongekende kwaliteit. Elke keer weer wordt er een overheerlijke schotel voor ons gemaakt.
De bazin wilt alleen het beste voor de klant en streeft hier ook naar. Ze probeert het personeel zo goed en strak mogelijk te organisseren. Echt een aanrader!
Marian
Het eten bij restaurant Rhodos is over het algemeen van uitstekende kwaliteit. Wij aten Livar-vlees en dat was ontzettend lekker. Lekker mals, goed gekruid, met zorg bereid. De sfeer was goed, gezellige gastvrouw, de gangen volgen elkaar niet te snel op maar ook niet te langzaam, kortom: aanrader!
Anton Kirkels
Bij restaurant Rhodos verstaan ze de kunst om de Griekse keuken te verfijnen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Je eet er lekker, zit er gezellig en ongecompliceerd zonder veel poespas. Nikki en Stellios (vanuit de keuken) doen erg hun best het de gasten naar de zin te maken. Ze hebben dan ook heel wat te bieden.
Voor hen die graag een glaasje wijn drinken en niet zo goede ervaring hebben met Griekse wijn. Bij restaurant Rhodos geen probleem. Omdat de namen niet gemakkelijk te onthouden zijn, vraag naar de in "zand gewikkelde flessen" rode wijn, heerlijk!
Anna en Johan
Gisteren zijn wij wezen eten bij Grieks restaurant Rhodos.
Het eten is van uitmuntende kwaliteit, het personeel is erg vriendelijk en de wachttijden voor het eten liggen er niet hoog.
Wij komen zeker nog een keer terug.
Martien van Elderen
Wij komen graag als "Neder-Belgen" naar Weert om bij Nikkie, Grieks te komen eten.
Je wordt er gastvrij ontvangen en je voelt je op je gemak. Het eten wat geserveerd wordt is van uitstekende kwaliteit, smaakvol en vriendelijk geserveerd! Wat plezierig is dat je in alle rust kunt genieten van je maaltijd en niet naar buiten wordt gekeken omdat de tafel weer met de volgende gasten vol moet!
Nikkie, prima formule en hou dit vast,
Je trouwe eters uit Belgie.
Fam. Lenders, Meijel
Grieks eten kun je op meer plaatsen, maar Grieks eten op sterrenniveau is alleen mogelijk bij restaurant Rhodos. Je smaakpupillen worden aangenaam verrast door de heerlijke gerechten van de kok en een ongedwongen Griekse sfeer doet de rest. De gastvrije eigenaresse zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Een aanrader voor iedereen die, voor hetzelfde geld, meer Griekenland wil proeven!
9,7 op schaal 1-10
Fred
Op woensdag 7 juli ben ik met mijn zoon, schoondochter en kleinkind gaan eten bij Rhodos. We zijn door Nikkie allerhartelijks ontvangen. We hebben heerlijk kunnen genieten van de weldadige maaltijd. De sfeer was uitstekend en je had het gevoel in Griekenland te zijn.
Nikkie bedankt!
Helmy
Na vele jaren vaste klant te zijn geweest bij Georgos waren onze eerste ervaringen met de nieuwe eigenaren niet zo positief. Nikki ziet er niet altijd even verzorgd uit en noemt iedereen tot vervelens toe schatje.
Gisteravond toch nog een keer geprobeerd, het was erg druk en het eten liet vreselijk lang op zich wachten, mensen die later waren binnen gekomen hadden hun eten al op. Toen hier iets van gezegd werd kwam de eigenaresse verhaal halen aan onze tafel. Met stem verheffing ging ze uitleggen dat we lang moesten wachten omdat wij een voorgerecht hadden besteld.
Na herhaaldelijk verzoek om ons rustig te laten eten bleef ze maar doorgaan. Toen ik boos werd, zij ze, jullie krijgen de rekening. Het lieve meisje wat ons bediende mocht komen vertellen dat wij niet meer welkom zijn. Helemaal niet erg, naar iemand die zijn klanten ronduit onbeschoft behandeld wil ik vrijwillig niet meer naar toe.
Wel gaat er een groot compliment naar de 2 mensen die ons hebben bediend, zeer aardige en vriendelijke jongelui.
- Eten / drinken 5
5 op schaal 1-10
scheers/meewis
Wij komen altijd graag weer naar Weert toe om bij jullie te eten. Wij houden van de traditionele gerechten van de Griekse keuken. Zowel de visgerechten als de vleesgerechten zijn heerlijk. Het vlees is botermals en heeft een fijne smaak. Dit komt vanwege de biologische kwaliteit van het vlees. De salades zijn lekker aangemaakt. Daarbij een goed glas Griekse wijn Samos of Imigliko en je waant je op een Grieks eiland. De persoonlijke en hartelijke bediening geeft je een goed gevoel. Het is altijd weer fijn om bij Stelios en Nikki te eten en te verblijven. Aanrader voor iedereen.
Eric en Marga
Vanavond heerlijk gegeten. Vlees was van voortreffelijke biologische kwaliteit. De voorgerechten, gebakken aubergine, sardines en garnalen waren werkelijk lekker. Tzaziki erbij. Sfeer en bediening was goed. Voor herhaling vatbaar.
Rob
Wat een sfeer en wat een gastvrijheid, waar de meeste Griekse Restaurants zich tonen door overdreven vriendelijkheid, kom je hier echt als gast binnen. Onder het zingen van Griekse liedjes van achter de bar bestiert de eigenaresse het hele restaurant. Op het moment dat je de kaart krijgt wordt er vol trots verteld dat er gewerkt wordt met biologisch vlees en na het bestellen, als alles uitgeserveerd wordt, proef je dat ook. Niets is ze teveel en ze doen hun best om voor dat je het bestelde opgediend krijgt een kleine amuse van het huis, uit de echte Griekse keuken op te dienen. Zo ervaar je de smaak en de kunde van de eigenaar die de keuken voor zijn rekening neemt. Dit restaurant onderscheidt zich van bijna alle Griekse restaurants io Nederland. Kom je in Weert dan is dit echt een aanrader, ik rij er in ieder geval voor om.
Suzan Gielissen
Bij binnenkomst in restaurant Rhodos komt de Griekse hartelijkheid je tegemoet. Het personeel is erg vriendelijk en de eigenaresse heet iedereen persoonlijk welkom. De kaart is zeer uitgebreid en het eten wordt keer op keer voortreffelijk bereid. Vooral de tafeltjes aan het raam zijn erg gezellig om te zitten. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Om bovenstaande redenen is Rhodos voor ons het restaurant om gezellig te gaan Grieken!
Suzan Gielissen.
Frans van Eersel
Een kleine 25 jaar geleden hebben wij kennis gemaakt met de Griekse keuken. Al voor dat wij naar Griekenland op vakantie gingen hadden we deze keuken al ontdekt. Het mooie hiervan was dat dit in ons eigen Weert was en dat was makkelijk te organiseren(zonder reisburo). Het restaurant Rhodos was destijds op de kaart gezet door de vorige eigenaar Giorgo, de broer van Nikki. Het was 25 jaar geleden al het kenmerk, en dat is het nu nog steeds, de gastvrijheid, de gevarieerde kaart en de buitengewone kwaliteit van de gerechten. Puur en veel variatie in de smaak. Ook na 25- jaar weten ze hier nog maandelijks variatie in aan te brengen. Wij zijn als Weertenaren er dan ook trots op dat we z'on restaurant in de stad te hebben en kijken er elke keer weer naar uit om daar naartoe te gaan. Nikki en haar man weten ons elke keer te verassen. Maar bovenal blijft de warmte, de ontvangst en het thuisgevoel de boventoon voeren.
Een aanrader voor iedereen die van verrassingen en lekker eten houdt.
Reina van Gendt -Rehorst
Het is heerlijk toeven, maar vooral heel gezellig en lekker eten bij Rhodos.
Wij hebben ons al diverse malen overgegeven aan de heerlijke maaltijden hier en komen graag weer terug.
De kwaliteit van het eten is zeer goed en de maaltijden worden heerlijk bereid.
De ontvangst is allerhartelijkst en we genieten hier met volle teugen van.
Reina van Aart.
Liesbeth
De weinige keren dat ik uit eten ga beland ik toch altijd weer bij Rhodos, sinds ik dat ontdekt heb. Een zeer gevarieerde kaart met heerlijk klaargemaakte gerechten, van de tzaziki tot de mosselen of het lamsvlees, altijd weer even verrukkelijk. Of je nu met zijn tweeën of met een grotere groep bent, de ene keer kiezend voor een speciaal gerecht, de andere keer iets laten samenstellen door Nikky, omdat het zo moeilijk kiezen is, altijd verrassend en lekker. Niet alleen aan het eten wordt aandacht besteed, maar ook aan de gasten, want dat voel je, je bent een gast voor wie ze alles uit de kast halen, warm en hartelijk. Heerlijk om Nikky te horen zingen bij de Griekse muziek op de achtergrond, het glaasje ouzo bij binnenkomst. Ook kennen zij Italiaanse specialiteiten waarmee zij jaren ervaring hebben opgedaan. Volgende keer ga ik dat zeker eens proberen. Kan haast niet anders dan dat ook een succes is.
Rolf en Sandra uit Weert
Wij zijn regelmatige gasten van Rhodos, het Griekse restaurant van Weert. Het welkom is altijd hartelijk. Het eten is verrukkelijk en vers. Bij Rhodos komt er geen vlees of vis uit de diepvries aan te pas. Nikki en Stellios werken keihard om van Rhodos een succes te maken. De huisgemaakte Baklava of Tiramisu als dessert zijn een echte aanrader. Kortom, prijs, kwaliteit, gastvrijheid en sfeer zijn hier perfect. Op zondag 27 december kregen wij ineens een heerlijk vissoepje voor de wachttijd.... De wachttijd ... wij hadden niet eens het gevoel dat wij langer dan normaal moesten wachten.
Leon en Caroline
Wij komen regelmatig eten bij Rhodos. Zeker met een relatief klein gezelschap is dit de beste Griek van Weert.
Zeer aardige gastvrouw, die je veel aandacht schenkt. Regelmatig krijg je een lekkere amuse of glaasje wijn van de zaak. Uitgebreide en kwalitatief goede kaart!
Hans en Lenie
Onze interesse was gewekt door het Livar vlees op de menukaart. Onlangs zijn we voor de eerste keer gaan eten.
Het eten was inderdaad voortreffelijk, vooral de eigengemaakte tiramisu was tongstrelend! Nikki is een geweldige gastvrouw. Toen we naar huis gingen hadden we het gevoel een fijne avond bij vrienden te hebben doorgebracht.
Gastvrijheid met een grote (zachte) G!
Mark en Sandra
Donderdagavond na het winkelen lekker gegeten bij Rhodos, zoals altijd.
Zeer gastvrije bediening, heerlijk gegeten. Vlees is echt mals.
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij komen hier regelmatig terug voor de uitgebreide kaart en uitstekende kwaliteit.
Theo en Lydia uit Bocholt België
Wij eten al jaren regelmatig in dit restaurant. Sedert enkele jaren hebben Nikki en Stellios de zaak van Nikki's broer voortgezet. En niet zonder resultaat! De sfeer is heel goed. Stellios is een hele goede chef. Nikki verrast ons regelmatig met een nieuw bijgerechtje, soepje, olijven, ...
Zeker doordeweeks maakt zij tijd voor haar gasten en haar verwelkoming en afscheid zijn altijd hartelijk. In tegenstelling tot veel restaurants waar je wel wordt binnengehaald, word je bij Nikki ook uitgezwaaid. Kortom, een fijn adres om even snel een hapje te eten, maar zeker een goed adres om een avond fijn uit eten te gaan.- Eten / drinken 9
Vincent & Els
28 november weer gaan eten in Rhodos, kwaliteit was weer super en de gastvrouw was weer als vanouds een....... schat!
inge uit Zoetermeer
We werden heel hartelijk ontvangen. De tong was echt vers en heel erg lekker. De tzaziki was nog beter en lekkerder dan in Zoetermeer bij de Griek. Ook de andere tafelgasten vonden het uitstekend. Zeker nog vele bezoeken waard. Na de rekening voldaan te hebben kregen we nog een doosje olijven mee.
Martijn en collegas
Wij hebben super lekker gegeten.
Het eten was allemaal heel vers en mals, verder was ook de bediening heel vriendelijk.
We willen dit restaurant dan ook aan iedereen aanraden!
Super!- Eten / drinken 10
E.Mertens
Dol op bijzondere prestaties en maak hier zelden melding van. Of het moet….
‘Echte’ Griekse restaurants zijn allemaal van hetzelfde kaliber. Goedkoop, snel, eerste Ouzo gratis, Griekse klanken en vooral veel vlees. Je moet je als gast voelen zoals met vakantie op een van de Griekse eilanden.
Nu heb ik in deze ‘echte’ Griekse restaurants nooit het gevoel gehad dat ik eventjes op vakantie was tot….. Rhodos in andere handen kwam. Natuurlijk kost het ’n poosje voordat Stellios en zijn vrouw Nikki het hadden zoals zij het wilden hebben en zij hun gasten puur Grieks wilden verwennen.
Hartelijke en eerlijke service met een fijne Griekse keuken en een knipoogje naar Italie.
Donderdag 19 november j.l. mocht ondergetekende (ook wat kennis in de gastronomie) in het gezelschap van een culinaire vriend genieten van het hernieuwde Rhodos in Weert. Het begon al met de culinaire groetjes uit Stellios keuken in de vorm van lekkere, originele, kleine Griekse tapashapjes. Prima met eerst een glaasje Ouzo (nog steeds gratis) en een ½ l. Retsina. Daarna… drie bereidingen van lam ( rosé geroosterd ribstukje, rosé gebraden boutje en gesmoorde nek), waren puur en uitstekend bereid. Geen eeuwige en opblazende rauwe koolsalades maar een salade die past bij het gerecht. Niet van die massale maar wel ruime porties voor diegene die veel honger hebben.Een modernere versie van de Griekse boerenkeuken: verfijnd, lichter en correct geparfumeerd. Uiteraard begeleid met wat rood vineus onder de kurk met een vrolijke service. Wij waren blij dat Weert eindelijk een verfijnde Griek heeft…. Ook in de vorm van een restaurant. Rhodos.
maril
Wij gaan regelmatig (vaak op maandag) naar Nikki en Stellios, heerlijk Grieks eten. Nemen vaak onze kids, maar ook vrienden mee om hun te laten proeven van het lekkere malse vlees dat ze serveren. Het is altijd gezellig als je bij hun komt eten.
De gezellige sfeer die er hangt, maar ook Nikki die heerlijk loopt mee te zingen. Dit restaurant is een aanrader voor iedereen, ook voor mensen met kinderen... die van ons komen er in ieder geval heel graag.
Nikki en Stellios, ga zo door. Jullie tent is top....!Knuffels van John, Maril, Jolie en Milou.
ria & har
Al diverse malen gegeten, steeds weer opnieuw uit de kunst.
Hier kun je nog proeven hoe de diverse vleessoorten zouden moeten smaken en ze gebruiken niet, zoals meestal bij Griekse restaurants gebruikelijk is, overal dezelfde kruiden voor.Je merkt de Italiaanse invloeden van de kok waardoor het een goede mix van verschillende keukenstijlen is geworden.
Pieter Bas Litjens
Vanavond voor de eerste keer bij Rhodos, heerlijk mals gegeten. Uitgebreide kaart en attente bediening. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, aanrader.
de Vroome
Wij hebben nu een paar keer gegeten bij Rhodos, zeer kindvriendelijk, geweldige gastvrouw (zingend aanwezig), eten van zeer uitstekende kwaliteit, echt een avondje uit. Van goede kwaliteit zijn de spareribs en het livar lamsvlees.
Arnold Geelen
Met zijn zevenen hadden we wat te vieren en wat een feest werd het. Er werd meegedacht, men was erg vriendelijk en het eten was verrukkelijk. De gastvrouw was op haar best, maar ook Floor was vooral prettig aanwezig.
Een avondje uit in een Griekse atmosfeer wat enorm geslaagd genoemd kan worden.
Jos en Hannes, Loes en Freek, Arnold met Hennie en Gerdine.
Math en Monique
Wij komen al jaren regelmatig bij Rhodos. Het eten is er lekker, niet duur en de sfeer is gezellig. Als het niet druk is neemt men alle tijd voor persoonlijke aandacht. Behalve het welkomstdrankje is er vaak een extraatje, zoals stokbrood met kruidenboter vooraf of een drankje na het eten. De bediening is vriendelijk.
8,2 op schaal 1-10
Boris Borrimoor
We hadden gezien tijdens het winkelen dat Rhodos Livar vlees gebruikte.
We bekeken de kaart en werden toen op straat al zeer uitgebreid en vriendelijk door de eigenaresse aangesproken en voorgelicht.
We hebben hier super gegeten; we konden zelfs onze eigen menu samenstellen.
Mevrouw vroeg ons na afloop of wij beter hadden gegeten in een Grieks restaurant bij ons in de buurt. ("het westen")
Dit hadden we dus niet:(Ik heb hier zelfs verse kalamaris kunnen eten!
Zo super lekker.
We bleven zeggen dat we onze vingers er bij op aten...gelukkig (voor ons) werkte dat niet zo.
We kregen hier zelfs vooraf een drankje en een zeer uitgebreid hapje er bij. Dit werd niet berekend; dit maak ik echt niet mee in "het wilde westen". Elk hapje betaal ik daar.....Daarbij is de Retsina van een dusdanige kwaliteit dat je eigenlijk teveel wilt gaan drinken....
Indien Rhodos ook een bezorgservice zou starten, ... Ik bestel wel!
Duurt wel een beetje lang voordat ik dan kan eten..:)
Maarten en Suzette
Goed restaurant met lekker eten en een goede/gezellige bediening.
Het eten smaakt heerlijk en ook de typisch Griekse gerechten zijn zeker de moeite waard!
Hidde
Ik ben vrijdag met mijn familie uit eten geweest in Grieks restaurant Rhodos. Na afloop heb ik aan mijn familie gevraagd hoe ze het vonden en iedereen vond het heel erg lekker.
De verse vis en het biologische vlees zijn erg lekker en met veel zorg klaar gemaakt. Mijn moeder heeft verstand van koken en is groot liefhebber van tiramisu, maar in al die keren dat we uit eten zijn geweest vond ze dit de beste tiramisu die zo ooit gegeten heeft. Een echte aanrader!- Eten / drinken 9
Remco en Tamara
Wij eten regelmatig bij Nikki en Stelios en het is echt altijd weer erg goed. Het eten is altijd vers en het vlees is met bijzondere zorg klaargemaakt (bijvoorbeeld de gerechten met lamsvlees of de mixtis xsaras). De pasta van de maand is afwisselend en een echte aanrader.
De eigenaren zijn ontzettend lieve mensen en super gastvrij.
Cisca
Altijd heerlijk eten, regelmatig nieuwe Italiaanse gerechtjes op de specialiteitenkaart. Vlees o.a. van Livar, altijd verse producten. Nicky en Stelios zijn zeer gastvrije mensen, echt een aanrader!
fam.vermeulen
Wie eens echt lekker en gezellig wil eten moet naar Rhodos in Weert. Vriendelijke en vlotte bediening. Het feit, dat hier biologisch vlees gebruikt wordt was voor ons de reden om naar binnen te gaan en om vervolgens nog twee keer terug te gaan. Een prima initiatief!
Hoewel het voor ons in Etten-Leur niet naast de deur is, komen we zeker terug.
anny en jan lobe
Alleen maar lof, we komen er regelmatig eten.
De kok en tevens eigenaar is een kunstenaar in de keuken en zijn vrouw een heel lief menske met de gave heel persoonlijk met de gasten om te gaan.Wij genieten keer op keer weer van het er naar toe gaan.
Super, een dikke tien plus.Anny en jan.
P+T
Komen hier zeer regelmatig eten.
Produkten altijd vers, en van uitstekende kwaliteit.
Bediening erg vriendelijk en zeer betrokken.
Ervaren het steeds weer opnieuw als een lekkere avond uit.
Patrick
Het eten was OK, maar de mevrouw die de gasten moest ontvangen was ronduit onvriendelijk en onbeschoft.
Een keer, maar niet meer voor ons.
- Eten / drinken 7
6,6 op schaal 1-10
2 dames uit utrecht
Bij toeval hier terecht gekomen en echt heerlijk gegeten!
Het vlees was goed gekruid en zeer mals. De kwaliteit was zeer goed, wij vonden dat je goed kon merken dat hier biologisch vlees geserveerd werd. Alles zag er zeer verzorgd uit en ook de bediening was zeer prettig, ondanks dat we op een erg onhandig moment binnenkwamen.
Kortom, we gaan het aan bekenden promoten en komen zeker nog eens terug ook al wonen we niet in de buurt.
Dirk
Via internet uitgekomen bij Rhodos. Even gebeld of ze ook aan afhalen doen. En ja hoor... 15 minuutjes later zou het eten klaar zijn.
Eenmaal daar werd er meteen een ouzo ingeschonken. Dat alleen scoort al punten bij mij :-)
Daarna gevraagd of ik een kaart mee zou kunnen nemen. Er werd meteen een kaart gehaald en goed uitleg gegeven over Livar vlees (biologisch vlees afkomstig van een abdij in Echt).
Ondertussen was het eten klaar. Met enige voorzichtigheid aan de souflaki begonnen (verwachtingen niet al te hoog leggen). Maar ohh... om in abdij termen te spreken; Goddelijk.
Vlees was perfect gekruid, heerlijk mals, sappig en van zeer goede kwaliteit!
Zelfs de friet was knapperig toen ik thuis kwam! Zeer aangenaam verrast!
1 ding..... komende 2 dagen kan iedereen aan me ruiken dat ik Grieks heb gehad, de tzatziki was rijkelijk gevuld met knoflook ;-) Wederom zoals het hoort!Al met al een aanrader voor iedereen die goed werkende smaakpapillen heeft en daar ook van wil genieten!
- Sfeer -
Ellie
Diverse keren hebben wij al zeer smaakvol gegeten in dit restaurant. Mevr. Nikki is altijd erg vriendelijk en attent. Wij zullen zeer zeker regelmatig terugkerende gasten blijven.
Hans en Joyce de Jong
Geloof het of niet, vanaf 1992 komen wij met het gezin in restaurant Rhodos. Nu dan gastvrij ontvangen door Nikki & Stelios!
Niets is te veel, de kinderen wilden nergens anders naar toe! Het eten en de wijn fantastisch. In de meeste gevallen zeggen wij: "maak maar iets lekkers!" Een aanrader, voor iedereen!
ton en christien
Wij komen vanaf begin bij nikki en stelios, altijd een praatje in de schone en opgeruimde keuken met stelios natuurlijk over het eten. Als het niet al te druk is, meestal door de week, en je vraagt naar een speciaal Grieks gerecht ook Italiaanse gerechten is hij een ster in, maak hij dit voor je GEWELDE lekker moet je ook doen.
Het is een kunstenaar.
Eric en Anita Nien
Het is een super gastvrij restaurant, de bediening is super.
Het eten is altijd vers en heerlijk.
Het restaurant is sfeervol en gezellig.
karel v.d.braak
Vandaag voor de zoveelste keer uitstekend gegeten. Het is een gezellig, vrij klein restaurant, waar de bediening door de gastvrouw heel vriendelijk, attent en persoonlijk is.
De diverse gerechten vinden wij van uitstekende kwaliteit.
Als er eens weinig gasten zijn, hebben gastvrouw en gastheer tijd voor een prettig gesprek.
Kortom: echt een aanrader voor een ieder die van goed Grieks eten houdt.
Familie Glansdorp
Vorige week woensdag hebben we weer heerlijk bij Rhodos gegeten. Zowel de bediening als het eten is voortreffelijk. We hebben al meerdere malen Griekse restaurants geprobeerd, maar nergens is het Griekse eten zo lekker als bij Rhodos in Weert. Helaas is het voor ons niet naast de deur. Anders zouden we hier zeker vaker komen. Een absolute aanrader voor een gezellig en lekker avondje uit!
Nikki en Stellios, bedankt voor de leuke avond en wie weet tot snel!
Namens Dennis; bedankt voor het kijkje in de keuken!
Liefs, de familie Glansdorp.
Heuvelmans
Afgelopen zondag een avondje gegeten bij Rhodos.
Het is ons weer zeer goed bevallen.
De gastvrouw let heel goed op of alles gaat zoals het hoort te gaan en laat je merken dat de tafel voor een avond van jou is. Het eten komt dan ook niet te vroeg en ook niet te laat.Het eten zelf is ook erg lekker en dit alles voor een goede prijs.
Ga zo door!
Paul
Als echte liefhebber van de Griekse keuken nodig ik mijzelf regelmatig uit voor een heerlijk diner.
Ik heb tientallen Griekse restaurants bezocht en regelmatig ook mogen genieten van de goede kwaliteit die er op het bord lag.
Nu kom ik al een aantal jaren regelmatig eten bij Rhodos. Ik mag u verklappen dat de ingredienten die hier op het bord belanden van super kwaliteit zijn. De toch uitgebreide kaart biedt voor iedereen wat wils, vlees, vis vegetarisch het is er allemaal en altijd even lekker, dit maakt het kiezen ook vaak zo moeilijk.Buiten de zeer goede kwaliteiten van de chef kok is er natuurlijk ook nog de charmante bediening van gastvrouw Nikki.
Het is als klant toch elke keer weer een belefenis om te mogen genieten van gepassioneerde ondernemers, mensen die vol overgave met hun vak bezig zijn en hier het beste laten zien. Het is daarom ook geen wonder dat je maar beter even reserveert alvorens je gaat genieten van een culinaire avond.
alexandra
Ik heb net heerlijk gegeten bij Rhodos. Echt een super restaurant! Met een gemoedelijke/relaxte sfeer.
Ans
Wij werden uitgenodigd door onze nieuwe vrienden die zeer lovend over dit restaurant spraken en ze hebben geen woord gelogen, de sfeer geweldig, super lekker eten en hartelijke ontvangst, dus hier gaan we vaker komen! Thanks Bep en Andre!
André
Mijn vrouw en ikzelf zijn fervente fans van de Griekse keuken.
Wij komen al zo'n 2,5 jaar regelmatig bij Rhodos eten, en zijn best wel wat van andere Griekse restaurants gewend. Maar bij Rhodos is alles net beter, het eten is top, en heel belangrijk juist gekruid en vooral vers, hier wordt heel hoog gescoord.
Ook de zeer uitgebreide kaart geeft veel mogelijkheden in zowel vlees alswel visgerechten.
Ook de bediening is heel hartelijk/gastvrij (Nikki), kortom iedereen doet daar erg zijn best om de klant een fijne en vooral prettige maaltijd te verzorgen die betaalbaar is voor de doorsnee beurs.
Gewoon zo doorgaan!
Bij gebrek aan twijfel alleen tienen gegeven.
Toos Nijsen
28 februari 2009
Wat hadden we weer lekker gegeten. Ik had nummer 44. Heerlijk. mals vlees en lekkerse frisse salade. Henk had lams trio. Hij is gel op lamsvlees, vooral stoofpotten. Hij eet vaak arnaki maar dit vond hij ook geweldig.
De bediening is hartelijk en geeft je een welkom gevoel en het is er lekker rustig. Je kunt er echt op je gemak eten zonder het gevoel te hebben dat ze je weg zitten te kijken omdat de tafel weer leeg moet.
Helga
Vele extra's van het huis!! Wij waarderen het (h)eerlijke eten. Zowel vlees- als visgerechten. (Nemen altijd als voorgerecht sardientjes=aanrader, of reserveren verse dorade). We bedenken maandelijks een feestje om bij Rhodos te gaan eten en de knuffels van het huis te ontvangen. Veel liefs, Helga.
Jordi
Het is een mooi restaurant. De bediening is heel goed en het eten is ook heel lekker en alles is vers.
an
De bediening is bar slecht en zeer nors, daar gaat je de zin van het avondje uit al van over, eten is redelijk. Kan beter maar ja.....de rest ook.
- Eten / drinken 6
4,4 op schaal 1-10
mark
Heerlijk eten en vers. Het lekkerste Griekse eten in Weert en omstreken. Wij komen van Eindhoven.
Joost
Een goed restaurant met goed en (h)eerlijk eten! Een goede aanrader voor lekker met het gezin te gaan eten!
Alexeas
lekker eten in een sfeervolle restaurant
steyvers
De niet nederlandse bediending was ronduit slecht! Prijs:kwaliteit was redelijk. Overall geen aanrader.
- Eten / drinken 5
4,2 op schaal 1-10
Theo Janssens
Wij komen speciaal van Roermond om bij Rhodos in Weert grieks te eten. Heerlijke verse vis, gezellige ambiance,biologisch vlees en ook niet onbelangrijk een leuke bediening. Kortom: grieks restaurant rhodos is ons adresje voor een lekker avondje grieks !
Restaurants in de buurt
46m · Weert · Grieks