Recensies van restaurants in Waalre, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Waalre. Gegeten bij een restaurant in Waalre? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Waalre verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Waalre over tijd.
tien
Chin-Ind Specialteiten Restaurant Sing-An in Waalre
Wij waren hier op een zondagavond, het was er vrij rustig maar; heerlijk gegeten.
Niet bakken vol met rijst/bami, maar heerlijke gerechtjes die allemaal tegelijk op de bekende warmhoud plaat werden neergezet; verfijnde smaken!
Petra
Ik ben daar afgelopen zaterdag geweest met 2 personen.
Het is daar niet aan te raden.
Ik rijd met mijn man een uur om hier aan te komen, kan ik ten eerste mijn auto nergens kwijt. Daarnaast kom ik binnen en dan is het eten niet goed bijgevuld. Voor zo'n prijs verwacht ik uiteraard wat meer te eten. Er staan slechts 2 buffetplaatsen.
Ook is de saus bij de wok niet aan te raden, alles is verschrikkelijk olierijk. Teveel vet wat mij betreft. Ook wordt het eten bij de bakplaat vol olie gegoten. De koks achter de wok en bakplaten kunnen geen nederlands, wat echt een verschrikking is.
Perry
Wok Wereld in Waalre
Op zondagavond geweest. Het was er redelijk druk, maar daar had je niet echt last van. Dit soort restaurants blijven natuurlijk een beetje vreetschuren, niet iets voor een romantisch dineetje, maar dat weet je vooraf.
De kwaliteit van het eten was redelijk goed, maar niet geweldig. Wel veel keuze. Net en vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteitverhouding is oké. Men werkt met all in-arrangementen vanaf 2 uur.
Chilly
Een van de beste Griekse restaurants waar we ooit hebben gegeten. We gaan regelmatig naar de Griek in regio zuid Holland. Voor het eerst hier gegeten. Leuke tent! Gezellig knus sfeertje. Je krijgt veel en heerlijk eten. Ze zijn absoluut niet gierig. Heerlijke sausje bij je patat. Zeker een aanrader!
Jeroen Brosens
Spontaan bedacht dat we pannenkoeken wilden eten en naar Hoeve Kakelbont getogen. Ligging is mooi, wei met paarden ernaast voor de huifkartochten die er te boeken zijn en er vertrekken ook wandelroutes vandaan.
Vriendelijk ontvangen, leuke ambiance, aandacht voor de kinderen, snel en correct geholpen. Zeer goede prijzen en vooral: lekkere pannenkoeken. We misten echter een tuigje in de kinderstoel en de normale stoelen zijn ook enigszins kindgevaarlijk (vallen makkelijk om). Desondanks een aanrader!
Stephan
Ambiance is goed/gezellig.
Bediening kwam onprofessioneel over:
- Wijnglazen werden ingeschonken zonder eerst 1 persoon te laten proeven of deze naar wens was;
- Eten was redelijk tot goed (niet gevraagd of het vlees medium of doorbakken moest worden);
- verdeling taken personeel was niet goed geregeld (nadat we iets besteld hadden, kwam een andere serveerster ook weer vragen of we nog wat wilden bestellen);
- dessertkaart werd onder de neus gedrukt, zonder eerst te vragen of we wel of niet een dessert wensten te nuttigen;
- toen we klaar waren met eten kregen we het gevoel dat je nog wat moest bestellen, of dat je anders maar moest afrekenen.
Prijs/kwaliteitsverhouding: erg prijzig ten opzichte van de geboden maaltijd (was karige hoeveelheid en weinig diversiteit).
Maaike
Veel keus aan pannekoeken en heel lekker!
Kindvriendelijk, knusse sfeer.
Personeel aardig.
een goede klant
De Meiboom in Waalre
Super restaurant!
Wij hebben altijd lekker gegeten in een gemoedelijke sfeer. De bediening is voortreffelijk en zeer vriendelijk.
Prijs kwaliteit is altijd zeer goed.
Wij komen hier wekelijks en gaan zeker ook blijven komen.
Rian
We kwamen voor de eerste keer hier.
Hebben met 9 pers. Het 7 gangen menu gehad, en het was erg lekker. De bediening was erg vriendelijk, en de inrichting ziet er warm en gezellig uit.
Dus zeker voor herhaling vatbaar.
willy
Ik was afgelopen weekend wezen eten met de hele familie van 18 personen wegens opa's verjaardag.
Opa was helemaal tevreden. De bediening was erg vriendelijk, eten was heerlijk voorbereid. Alleen al kijken naar hoe vakkundig de chefkok het eten bereid was al een traktatie. Zeker voor herhaling vatbaar.
Frank
Wij hadden gereserveerd voor een zilveren bruiloft (reservering was bevestigd per email), maar bij aankomst bleek deze "vergeten". Excuus was dat reserveren via internet ook zo ongebruikelijk is?
Deze toch wel beschamende ervaring, werd door de eigenaars niet zo ervaren.
Het eten was ok, maar zeker niet bijzonder. De "vaste gasten", kregen onevenredig veel aandacht, hetgeen ten koste ging van andere gasten.
I. Bierens Fam. van den Broek
Ik heb een uitstekende avond gehad en de rest van de familie ook. Ik had nog nooit zo lekker gegeten. De wijn die er bij zat was ook heerlijk. De eigenaresse en het personeel waren heel vriendelijk. Mijn man en ik waren 1 uur te laat vanwege de oppas, maar dit was geen probleem. We hebben een onvergetelijke avond gehad. Zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog een keer eten.
Kuintje
Jammer, jammer, jammer. We hebben in de oude toren geluncht na en fietstocht om uit te proberen of het de moeite waard was om daar te dinneren.
De onvriendelijkheid van de vrouw die bediende (eigenaresse, dat kan toch niet?) heeft dit echter bij ons de das omgedaan.
We mochten bij gratie Gods buiten op het terras zitten (het was heerlijk weer), maar ze zei wel dat ze niet vaak buiten zou lopen. Waarom niet, er waren geen gasten binnen?
Vervolgens wilde ze niet uitleggen wat er op de luxe tapasschotel zat 'gewoon van alles'.
Tot slot was ze de dinnerkaart vergeten te brengen waar ik nieuwsgierig om vroeg. Dat kan natuurlijk gebeuren, geen probleem. Maar, toen ik haar er voor de tweede keer vriendelijk aan herinnerde zei ze dat ze hoopte dat het haar nog zou lukken want ze had het druk (3 tafeltjes bezet op het tarres en niemand binnen)?
Kortom, we komen er zeker niet dinneren!
Henk
Vriendelijk personeel maar slechte kwaliteit eten.
Naar verhouding veel te duur met weinig variatie.
10 euro voor een basis schotel is veel geld (omgerekend 22,50 gulden)! Recent een groot broodje shoarma besteld en geleverd gekregen zonder sla of andere rauwkost. Uiteindelijk 6,50 lichter!
Voor een fractie meer heb je een goede schotel bij de Griek of een goed gevulde pastaschotel bij de Italiaan.
Conclusie: Naar verhouding veel te duur met weinig variatie. Een simpele maaltijd met een zeer slechte prijs kwaliteit verhouding.
Hier moet zeker verbetering in komen, maar gezien ze een monopolie hebben in Waalre rest de vraag wanneer dit zal gebeuren.
Je kan niet rijk worden met hoge prijzen, maar wel met een hele goede kwaliteit eten in vergelijking tot andere shoarmazaken in de regio.
Staalske
Vandaag voor de eerste keer bij Olympia gegeten.
Echt een aanrader.
Hele fijne bediening en het eten was geweldig, je gaat hier zeker niet met honger naar buiten.
Je krijgt ontzettend veel voor een niet al te dure prijs, en alles smaakte fantastisch.
Ik kom zeker terug.
Eigenaar is zeer vriendelijk en attent.
Kramer
Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre
De Treeswijkhoeve is een absolute aanrader.
Ongedwongen sfeer, prachtige lokatie en vooral heel erg lekker eten!
Zowel zakelijk als prive een uitstekende keuze.
gritta
Mooi gelegen, leuk ingericht en aardig personeel. Maar dan houdt het helaas op. Tournedos die uit de oven komt en dus zonder knapperige buitenkant, zure mandarijnen op een eendenborst in een prefabsaus, een bremzoute amuse, bedorven vlees in het kindermenu en dan ook nog het kinderijsje vergeten...
De ambiance maakte dat niet allemaal goed helaas.
Willy
Wij hebben met Pasen bij de Gouverneur gegeten. We hebben genoten van het nieuwe Gouverneurmenu en één van onze gasten à la carte.
De bediening is altijd vriendelijk en goed èn de keuken heeft wederom goed zijn best gedaan. Een heerlijk wijntje erbij om de avond compleet te maken. Tot de volgende keer!
Jeroen Bakker
We kennen het restaurant al een tijdje en zijn al lang vaste gast. Ook met Pasen heerlijk gegeten en prima bediend.
Veel wijnen per glas en dat vind ik een winst punt.
Ilona inkens
Afgelopen dinsdag zijn we bij de Gouverneur gaan eten. Het ontvangst was heel erg fijn, de bediening is behulpzaam en vakkundig. Het eten was heerlijk, we aten a la carte een 4 gangen menu, lekker op smaak en goede prijs kwaliteitsverhouding. Jammer dat er een glas kapot viel, maar het werd snel opgeruimd. Wij gaan vaak uit eten en de Gouverneur is nu onze favoriet geworden. Echt een aanrader!
Roos
Redelijk gegeten! Prijs-kwaliteitsverhouding klopt totaal niet!
Personeel keuken: heeft geen handschoenen aan als men bep. gerechten, bv salades, klaarmaakt. Dit zagen we in de keuken, dit is een groot minpunt!
Gerechten:
Soep met room, room was bij twee soepen geschift!
Nagerechten zagen er leuk uit, maar sommige waren veel te zoet.
Al met al, prima locatie, erg leuk ingericht, personeel prima.
Maar eten viel tegen en zoals ik al zei prijskwaliteit verhouding tot wat we kregen klopte echt niet, te duur voor wat we kregen!
Oordeel van 4 gasten!sander
Lekker gegeten, alleen is de drank véél te duur. De wijn is zelfs nog duurder dan in een michelin restaurant. Verder wel mooi van binnen en vriendelijke bediening.
- Vorige pagina
- 1