Recensies van restaurants in Waalre, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Waalre. Gegeten bij een restaurant in Waalre? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Waalre verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Waalre over tijd.
Jan Hakkens
Erg lekkere lunch gehad en de kinderen hebben zich prima vermaakt in de binnenspeelkamer.
Leuke vlotte bediening en een zeer sfeervol pand.
Kom zeker nog eens terugwilleke
We hebben heerlijk genoten van het 5-gangen menu van sweetdeal. Alles perfect en voldoende. Jammer dat de prijzen van de drankjes zo hoog zijn.
Jessica
Met Pasen bij de Leemer Hoef gegeten. Het was erg druk maar enorm gezellig. Bediening was top, eten heel lekker! Wij eten vaak vegetarisch en daarvan zijn heerlijke gerechten van opgenomen op de kaart!
De kinderen hebben we bijna niet gezien, zij hebben zich ook heel goed vermaakt en wilde niet naar huis toen we uitgetafeld waren.Roelof van Langen
Toen wij er gingen eten was er een grote groep aanwezig, waardoor we erg lang moesten wachten (1,5 uur) en er nogal wat fout ging: verkeerd menu geserveerd en de frietjes waren niet gaar. Verder was de prijs veel te hoog voor de kwaliteit van het eten. De bediening was goed en dat maakt het des te vervelender om deze negatieve recensie te moeten schrijven. Wel leuke kinderspelletjes.
mia
Wok Wereld in Waalre
Lekker wezen eten met de familie voor een leuk prijsje en voor ieder wat wils.
gerrits
Jammer, het viel tegen, de pannekoeken waren niet echt warm, waarschijnlijk omdat ze op koude borden lagen.
Pannekoeken waren matig gevuld met bestelde ingrediënten, aan de randen zat bijna niets.
Helaas liet de serveerster ook nog een blad met drinken over ons heen vallen, de serveerster bood netjes direct haar verontshuldigingen aan maar de eigenaresse maakte geen enkel excuus en vroeg niet eens wat de schade (trui nat, broek nat, jurk nat) was.
Tip; geef een consumptie weg als zoiets gebeurt als eigenaar of biedt aan de schade te vergoeden.
Op het dessert moesten we 25 minuten wachten, gewoon een ijsje maken hoeft niet zo lang te duren.
Nee, dit was de tweede keer en hierna niet meer.Jan
Hier via sweetdeal mogen genieten van een 4 gangen diner. Heerlijk gegeten, uitstekende wijn, en wat een geweldige service. Serveester komt vragen of alles naar wens is, ik geef aan dat de gort me niet bevalt. Even later komt ze mij poffertjes brengen. Echt werkelijk waar genieten, zij verstaat haar vak. Heb ik haar ook bij de rekening verteld. We komen hier zeker terug! Een verrassend restaurant zo dicht bij de deur!
Tonnie
Het eten is er heerlijk, ik probeer toch wel 2x per week langs te gaan. De ene keer eet ik grieks de andere keer een heerlijke steak of zo! Het personeel is vriendelijk en attent. De eigenaar & eigenaresse zijn schatten van mensen, ze zorgen altijd voor een gezellig avondje. De Griekse avonden zijn een ervaring op zich.... Als je dacht dat wij gek waren met carnaval....
Jacques
Wok Wereld in Waalre
Zaterdag 19 jan. 2013 hier maar eens gaan eten op aanraden van collega. Bij aankomst was de parkeerplaats opvallend leeg en eenmaal binnen bleek ook meteen waarom. Wat een ongezellige tent, vollop licht aan en een interieur die te vergelijken is met een matige voetbalkantine, maar goed we komen voor het eten........
Vriendelijk werden we ontvangen en naar een tafel begeleid al hadden we de keus uit heel het restaurant want er waren slechts 8 bezoekers waarvan 4 kinderen.
Even een rondje gemaakt langs de buffetten waar inderdaad volop keus is tussen koude en warme voorgerechten, kant en klaar maaltijden, vlees, vis enz.
Ons viel meteen op dat veel gerechten zoals vis erg verkleurd waren en de gerookte zalm was gewoon groen aan het worden, zag er erg onsmakelijk uit.
Ook het buffet met kant en klare gerechten zag er erg onsmakelijk doordat de bakken erg vuis waren van het aanbranden / warmhouden van de producten.
De babi pangan had zelfs een flinke korst bovenop en zowel de rijst als nasi en bami waren flinke klompen die je voor het opscheppen door moest snijden !!!
Nu begrijpen we wel enigzins hoe dit zou kunnen komen, wellicht door het erg beperkte aantal bezoekers maar ben er van overtuigd dat het aanwezige personeel toch eens door de bakken roert of deze niet te vol aanbied.
Personeel is overigs erg vriendelijk en doen erg zijn best om de klant tevreden te krijgen maar laat daarbij veel steken vallen.
Kort samen gevat is Wokwereld een erg ongezellig restaurant en het eten is van matige kwaliteit waarbij na bereiding aan de bakplaat alles wordt overgoten met een en dezelfde saus.Anke en Bart
Vorige week bij Hoeve Kakelbont geweest met mijn man en drie kinderen. Wat hebben we een leuke avond gehad! De kinderen konden in de leuke speelhoek spelen. Het zat goed vol maar we hebben niet lang op onze pannenkoeken hoeven te wachten. De pannenkoeken waren lekker en mijn zoontje zei ; mam dit zijn de lekkerste pannenkoeken die ik ooit heb gegeten ! Wij komen dus zeker een keertje terug ! Het personeel was erg vriendelijk en leuk met onze kinderen.
Mitri
Wederom via sweetdeal een 4 gangen diner geboekt.
Uitstekende service en vriendelijke bediening.
Eten was uitstekend, dus weer niets te klagen.Jeroen, super bedankt
Marc
Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre
Fantastisch gegeten. Uitstraling beetje aan modernisering toe. Heerlijke avond gehad.
Familie
De Meiboom in Waalre
Met familie en vrienden hier heerlijk gegeten. We waren met 9 personen en diverse gerechten genoten. Iedereen was dik tevreden met het eten en de bediening was netjes en met enige humor. De kerstsfeer maakte het nog eens extra gezellig.
Roken mag in het cafedeel maar bij het eten totaal geen last van gehad.
Wij komen er zeker nog eens terug.t.van Horssen
Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre
Ik had tarbot, het water liep eruit!!!
Niks van opgegeten, geen chef of gastvrouw gezien voor uitleg!!
Schandalig om hier €48,00 voor te vragen.
Dit is geen 2 sterren waard.
Geen aanraderjeanne
Café-Restaurant 't Stationskoffiehuis in Waalre
We hebben heerlijk gegeten. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Bediening zeer vriendelijk. De volgende keer dat we komen eten staat al geboekt.
henk
Café-Restaurant 't Stationskoffiehuis in Waalre
Erg goed gegeten, goede kwaliteit/prijsverhouding. Zeer vriendelijke bediening. Komen graag nog eens terug.
de familie
Café-Restaurant 't Stationskoffiehuis in Waalre
Geheel niets op aan te merken ,goede prijs kwaliteits verhouding.
Was heerlijkeva
We hebben hier met een groep van 20 man gegeten. Het eten is erg smakelijk en leuk opgemaakt. Erg geschikt om met een groep te eten, maar voor een romantisch diner zou het wat minder zijn, qua sfeer. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend! Er is een biljart en een apart rokershuisje in het restaurant. Aardige bediening.
Anneke
Slecht!! De wachttijd was erg lang! De kinderhoek is leuk maar niet allemaal even schoon, erg jammer zeker met kleine kinderen! De babyboom was ook erg vies en daarna moesten we nog eten. De bediening erg slecht al waren de meisjes aardig. We moesten soms wel twee keer bestellen voor dat we wat kregen! Eten vond ik niet zo lekker, de pannenkoeken voor de kinderen erg dik. We zijn hier twee keer wezen eten maar we komen echt niet meer terug. De bazin was erg onvriendelijk!!!
Huub
Wok Wereld in Waalre
We hebben een maand geleden gegeten bij wok wereld, het eten is vrij goed en de bediening bijzonder aardig en attent. Zeker een aanrader om er eens te gaan eten bv met familie. Ps:toevallig gaan we er vanavond weer eten! Erg gezellig.
anoniem
Wok Wereld in Waalre
Ik ben er een keer gaan eten. Het eten dat van de bakplaat komt is uitstekend voor de betaalde prijs. De bediening was heel erg vriendelij. zeker waard om een keer te proberen!
Yvonne
Laatst het 7-gangen proeverij menu wezen eten bij De Gouverneur. We werden hartelijk ontvangen door de gastheer die ons naar een mooi tafeltje bracht in het gezellig, modern ingerichte restaurant.
We kregen een heerlijke amuse aangeboden en daarna werd gevraagd of we iets niet lustten. Hier werd netjes rekening mee gehouden.
De service was goed, ook al merkte ik dat het personeel nog niet heel veel ervaring had. Dit vind ik echter geen probleem, want iedereen moet het leren. Ik vond dit eigenlijk wel z'n charme hebben.
De gangen zijn qua portie goed op elkaar afgestemd, maar het is net iets te veel van het goede. En omdat iedere gang even lekker was, kon ik het niet laten om alles te proeven.
Conclusie: wij komen hier zeker nog een keertje terug. Je kunt hier lekker eten en de prijs/ kwaliteit verhouding is goed.