Recensies van restaurants in Vuren, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Vuren. Gegeten bij een restaurant in Vuren? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Vuren verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Vuren over tijd.
Saskia
Wat een ontzettende verrassing bij binnenkomst. Een persoonlijk ontvangst in een zeer sfeervol restaurant. Net even anders dan alle andere restaurants qua ambiance. Zeer goede keuken, zeer vriendelijk en vakkundig personeel, goede prijs-/ kwaliteitsverhouding. Een tip zou zijn de huidige foto's te vernieuwen op de website voor foto's met het nieuwe interieur (maar het kan natuurlijk zijn dat men hier mee bezig is). Een echte aanrader!!
Jaap
Cafetaria de Smulhoek in Vuren
Goede friet en snacks. Hart van ondernemers op de juiste plaats.
We rijden er voor om vanuit Herwijnen.Hans
Op 3 januari met 41 clubleden een Nieuwjaars bijeenkomst gehad bij Herberg de Swaen en het was weer van grote klasse.
Heerlijke wijnen en een primabuffet, met een mooi kaasplankje als dessert.
Het geheel was erg gezellig en vooral ook de mooie aankleding van het restaurant droeg er een steentje aan bij.
Wij komen dus zeker weer terug.Gerda
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Dit is echt het allerbeste pannenkoekenrestaurant! De service is ook prima, de prijs gemiddeld. Ik ga altijd naar dit restaurant als ik pannenkoeken wil eten.
Marja V Genderen
Knus gezellig restaurant, met goede kennis van wijn, en een zeer goede keuken.
Jeroen Derksen
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Kort maar krachtig : Het beste pannenkoekenhuis waar ik ooit geweest ben..
Het eten is er heerlijk, de bediening uiterst professioneel.
Ik beveel iedereen aan om hier dit pannenkoekenhuis eens een bezoekje te brengen.Dirk
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Echt de lekkerste pannenkoeken die we in tijden hebben gegeten! De bediening was zeer beleefd en dat maken we helaas nog wel eens anders mee. Met Kerst gaan we met de hele familie lekker eten in het Lingebosch, water loopt me nu al in de mond.....
isra
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
We zijn vaste klanten van Het Lingebosch, de sfeer is geweldig en de pannekoeken zijn heerlijk, Japanse pannekoek is een aanrader. Let op mensen het kan verslavend zijn. Personeel is top en het is zeer kindvriendelijk.
Karel
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Pannenkoeken zijn erg lekker. Echter de bediening wordt steeds slechter...
We waren met een grotere groep (11 man) en werden aan 2 aparte tafels gezet, en die stonden gewoon naast elkaar. Dit zou de doorgang belemmeren. Daar kan ik inkomen, maar met een beetje fantasie konden de tafels zo geschoven worden dat wij en met zijn allen bij elkaar zaten en de doorgang nog beter bereikbaar was, dus wat is het probleem dan?
Ook had de bediening moeite de juiste tafels te vinden... waren steeds de weg kwijt. Veel mensen kregen hierdoor foute bestellingen en moesten ze de pannenkoek alsnog naar een ander tafeltje brengen. Beetje chaotisch.
Bosch
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Afgelopen dagen twee keer gegeten in het pannenkoekhuis, wat een heerlijke pannenkoeken, fijn terras en ontzettend vriendelijke bediening. Jammer dat wat gasten zeer onbeschoft waren tegen het personeel. Fijn dat er werd ingegrepen en zo de fijne sfeer en rust terugkeerde. Ik geloof dat zelfs het merendeel van deze familie wel is blijven genieten van de heerlijke pannenkoeken en zich erg schaamde voor de amok makers. Wij komen in ieder geval gauw weer terug, onze kinderen vinden het springkussen helemaal te gek!
Ralf en Esther
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Tijdens het hemelvaartweekend zijn we er geweest voor het eerst. De pannenkoeken waren lekker. We hadden heerlijk weer en zaten rustig buiten. We moesten wel lang wachten op onze pannenkoeken. Tot onze schrik werd er een oudere heer door het personeel naar buiten geduwd. Dat was wel schrikken, ook voor onze kleine. Persoonlijk vind ik dat niet kunnen!
Sandra
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Heerlijke poffers, rozijnenpannekoek, kaisersmarnn, enne de zelfgemaakte gluhwein van de eigenaresse was overheerlijk!
sonja
Heerlijk gegeten.
Ziet er verzorgd uit. Gastheer heeft kennis van wijn. Nagetafeld voor de open haard. Gelijk gereserveerd voor 2e kerstdag.
Kortom aanrader.
willem
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Pannenkoeken zijn geweldig, alleen als het een beetje regent komen ze je buiten niet bedienen. Kunt lekker droog zitten in overdekte picknickhut.
Waren alleen en door de weeks, 30 minuten gewacht terwijl de jonge dame wist dat we buiten zaten. Toen zijn we maar gegaan.
Berthel
Zaterdag 20 februari 2010.
Prima gegeten. Lekkere seizoensgerechten. Goed op elkaar afgestemd. Groente aan een spiesje ziet er leuk uit, maar mag qua portie wat royaler.
Arjan en Berthel.
pietje
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Erg lekkere pannekoeken, goed binnen te houden.
Echt waar, zeker hier eten. Ik zeg het je.Ronald
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
We hebben nog nooit zulke lekkere pannenkoeken gegeten!
De kinderen vonden het springkussen helemaal top.
We gaan zeker heel vaak terugkomen, het is het eind rijden meer dan waard.
Essa
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
Echt overheerlijke ouderwets lekkere pannenkoeken, niet van die vieze automatenpannkoeken. Heerlijk terras met uitzicht over weilanden. Wij komen hier zeker vaker terug!
kimberly
Cafetaria de Smulhoek in Vuren
Super gezellig, vriendelijk personeel en heerlijk eten.
Gewoon echt een top tent!!!!
Vaste klant ;-).
Kees
Pannenkoekhuis Het Lingebosch in Vuren
personeel is geweldig, erg vriendelijk, wordt snel geholpen, pannenkoeken zijn ook lekker. ambiance is een beetje te efteling.
- Vorige pagina
- 1