Contactgegevens
- Hotels in de buurt »
- Voorzieningen
- Bezorgen en afhalen
19 recensies voor Bella Totti
Het eindcijfer is 8.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,2
- Sfeer
- Service
7,7
- Prijs / kwaliteit
8,5
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Holiday
Ik laat altijd bezorgen en dat gaat bijna altijd goed en binnen redelijke tijd.
Het eten is heerlijk.
Zou mooi zijn als je via internet zou kunnen bestellen en laten bezorgen, omdat het af en toe zo druk is aan de telefoon dat je er niet door kan komen.- Eten / drinken 9
9,4 op schaal 1-10
Linda.
Het eten is heel lekker, alleen de pizza is wel snel koud. De service is vriendelijk, goed en snel. Het is een klein restaurant, maar daar word de sfeer juist gezellig op. Over de prijs hoef je niet wakker te liggen, want het is niet heel duur! Een echte aanrader dus!
9,3 op schaal 1-10
corine en evanne
Per ongeluk kwamen wij in dit restaurantje terecht, onze eerste reactie, erg klein. Maar toch waren wij met 15 personen. En ja hoor we pasten er nog in ook. De bediening was erg aardig. Het eten was heerlijk, genoeg en goedkoop. Je betaal ong. 23 p.p voor een compleet 3 gangen diner en drinken. Natuurlijk zoals in elk restaurant zijn er minpunten, kijk maar eventjes onder het kaarsje daar zit gewoon de streepjescode nog op. Dat is opzich niet zo'n minpunt maar toch. Maar in ieder geval hebben wij een heerlijke gezellige avond gehad. En natuurlijk komen we nog een keer terug, al is het alleen maar voor de ober.
8,6 op schaal 1-10
Guy
De kok van dit restaurant heeft duidelijk nog nooit een echte pizza in Italië gegeten. Geen aanrader.
- Eten / drinken 5
5,6 op schaal 1-10
Mandy
Ik vind het personeel erg vriendelijk, het eten is goed. Helaas een klein zaakje maarja dat zie je van te voren al dus daar moeten mensen niet over zeuren. Het is gezellig en lekker eten voor een goede betaalbare prijs! Alleen de sinaasappel gevuld met ijs is een afrader, hij kwam uit de vriezer en gelijk aan mij geserveerd, kon hem dus niet eten.
8,8 op schaal 1-10
Henk
Heerlijk gegeten op een zaterdagavond. Bediening vonden wij onervaren. Als je drinken uitserveert ga je niet alles door de gasten laten doorgeven. Afzuiging kan beter in de keuken. Prijs/kwaliteit verhouding prima.
8,4 op schaal 1-10
barry smilders
Prima eten, goede prijs. De aankleding van het restaurant is wel heel eenvoudig: het is eigenlijk een afhaalpizzeria met een opgeleukte wachtkamer. Maar op de kwaliteit en kwantiteit van het eten en de service viel niets aan te merken! Een aanrader dus voor iemand die iets goedkoops zoekt.
7,6 op schaal 1-10
Jan
Voorheen heerlijk gegeten. Vooral de spareribs zijn een aanrader. Helaas vanavond carpaccio besteld, maar dit was helaas echt niet te eten. Leek wel alsof het zo uit de vriezer kwam. Zat kraak nog smaak aan. Dit bestel ik bij dit restaurant absoluut nooit meer!
- Eten / drinken 7
7,1 op schaal 1-10
R.
Erg lekker. Jammer dat we zo'n eind uit de buurt wonen zodat we alleen tijdens de vakantie zo'n lekkere pizza kunnen eten!
Jammer dat we, toen we afhaalden, thuis gekomen merkten dat we de verkeerde gerechten in onze tas hadden. Dit gebeurde een half jaar later weer. Jammer. We wilden niet in het restaurant zelf eten omdat dit niet gezellig overkwam bij ons.
7,8 op schaal 1-10
Ineke Puls
Echt geweldig!
In verband met een voedselallergie jaren niet buiten de deur gegeten. Kortgeleden - 6 januari 2010 - nodigde een vriend van ons ons uit voor een etentje. Omdat ik geen spelbreker wilde zijn, stemde ik toe.
Van buren had ik gehoord van dit restaurant. Dus gereserveerd.
Voor het eerst sinds jaren na ten 1e heerlijk gegeten te hebben, geen slapeloze nacht en geen last van voedselallergie.
Onze vriend - vegetariër - eet beroepshalve minimaal 2 dagen per week buiten de deur. Ook hij was razend enthousiast.
Voor mij eindelijk weer een adres om eens zonder ziek te worden een lekker hapje te kunnen eten.
De dames van de bediening waren erg vriendelijk. Nogmaals een dikke pluim.
8 op schaal 1-10
Dave
Lekker eten, alleen soms is de kaas op de pizza niet door te bijten.
7,6 op schaal 1-10
danielle
Bella Totti in Voorthuizen is de beste pizzeria van de gemeente Barneveld.
Heerlijk eten en dat ook voor een mooie prijs.
Het restaurant is klein maar wel knus.
Het eten daar is écht super.Een 10 en mijn complimenten.
9,8 op schaal 1-10
Stefani
Top tent. Als je besteld is het altijd binnen een half uur thuis. De pizza's zijn lekker krokant. Het is geen probleem om als vegetariër ingrediënten weg te laten halen, bijvoorbeeld de ham op pizza Hawaï.
Vriendelijk personeel, helpen je goed en voldoende.
De sfeer is goed, alleen is het een klein zaakje.
9,8 op schaal 1-10
Babel
Het eten is wel prima, alleen jammer dat ze niet na tienen bezorgen tenzij ik meer betaal.
Ik vind dat niet de gang van zaken.
Of je bezorgt wel na een bepaalde tijd of je bezorgt niet!
7,4 op schaal 1-10
marjanne
het eten in het restaurant zelf is redelijk maar krapjes.
het personeel is niet altijd even gemotiveerd.
en als je het thuis laten bezorgen kun je nog zo'n drie kwartier bij de tijd op tellen die ze al geven! dus reken op zo'n 5 kwartier!en dat op een rustige avond!- Eten / drinken 9
7 op schaal 1-10
Mariska en Henk
wij waren op vakantie de lekkerste spagetti ooit gegeten evenals de lasagna en de pizza Bella Totti volgend jaar zeker weer terug als we in Voorthuizen zijn een aanrader voor iedereen die van lekker italiaans houdt
9,9 op schaal 1-10
mandy
Wat mij vooral opvalt bij de bella totti is de manier waarop de bediening met de klanten omgaat. Ik vond het echt heel prettig dat ze bereid zijn om je op de juiste manier te helpen. Het eten was echt super lekker. Beste pizza die ik in lange tijd gehad heb. En dat voor die prijs, vond ik het een geslaagd tentje.
8,5 op schaal 1-10
Joyce
Goed eten, maar in de zomer met 36 graden is het niet lekker om er te zitten, door de kleine ruimte is het heel erg warm en bovenal benauwd.
Bediening is verder wel ok, kan beter. Heb liever dat ze lachen wanneer ze een bestelling komen brengen i.p.v. chagrijnig voor zich uit zitten te staren.
7,4 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt