Recensies van restaurants in Voorburg, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Voorburg. Gegeten bij een restaurant in Voorburg? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Voorburg verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Voorburg over tijd.
hedwig
We hadden allebei trek in koffie en wilden nog iets kleins eten. De keus viel op 2 kroketten met brood, doen we lekker samen. De bestelling werd geplaatst: 1 capuccino 1 koffie verkeerd en 1x brood. De serveerster vroeg: 1x brood, wilt u samen delen? Wij zeiden ja en dachten : wat attent, we krijgen vast 2 bordjes. De serveerster zei echter: dat kost wel een euro extra. Oh hoezo? Ja, dat is beleid.
Nou dachten wij, dan bestelt meneer toch alleen voor zichzelf!
Toen het eten werd gebracht heeft meneer 1 broodje voor zichzelf en 1 voor mevrouw gesmeerd en we hebben samen heerlijk gegeten.
Bij het afrekenen kregen we een standje : we zagen heus wel dat u het eten deelde! Volgende keer moet ik echt een euro rekenen!
We vragen ons af waarom de bediening zich bemoeit met wat wij met het eten doen dat we bestellen en betalen.
Wij komen in elk geval niet meer terug.Maurits Dekker
Gisteravond met 3 personen hier gegeten. Het eten smaakte zeer goed ik had de specialiteit van het huis genomen. Dit waren 3 pasta's met 3 verschillende sauzen. De sfeer in het restaurant was ook erg leuk, zo kon je ook zien hoe de pizza's live werden gemaakt. Het had ook een warme gezellige ambiance, was namelijk erg druk. We moesten daarom ook heel even wachten op een tafel maar was het zeker waard een echte aanrader!
Poelstra
Ik heb gisteren 6 maart 2013 nasi, bami en chapshoiw besteld. Alles was koud en in het bakje met kippenvlees was er meer paprika (in alle kleuren) dan vlees. Je proefde alleen bitter door teveel aan paprika en het was niet gaar.
In het andere bakje (met pekingeend) zaten ook meer zwarte champions dan vlees.
Driekwart van het eten ligt er nog steeds. Niemand wil het eten. Zonde van mijn geld. Ik had gedacht een dag niet te koken maar ben bedrogen uit gekomen.
Ik bestel nooit meer bij Zen's wok.A&Gleidschendam
Wij hadden een Grouponbon voor 9 mezes. Het brood werd als meze gerekend. Er was geen kok, alles werd uit de magnetron getoverd en stond er klaarblijkelijk al een poosje in. De pomedori was gewoon hard! De welkomsouzo was lauw en aangelengd. De retsina was warm. De Groupon is een leuke manier om nieuwe restaurants te ontdekken. Nog nooit zo`n tegenvaller gehad. Het was een aanfluiting. Verwacht ook niet dat ze klanten binnenhalen dankzij Groupon.
GeePee
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
In het kader van de Iens-dinerdeals hier gegeten. Trendy restaurant, vriendelijke ontvangst en de smaken de moeite waard. Wat missers stonden een hogere score in de weg. Na onze ontvangst (het gezelschap kwam niet allemaal tegelijk binnen) bestelden we wat te drinken en werden we gewezen op het bijpassende wijnarrangement. Goed idee, maar vlak daarna kwam het tweede deel van het gezelschap binnen en direct werd ook het aperitief geserveerd. Toen stonden er dus twee volle glazen naast het bord.
Zeer rap kwam ook het smakelijke voorgerecht op tafel. Er is nooit meer iemand komen vragen of we misschien dat wijnarrangement wilden hebben. In dit tempo zou de wijn bij het voorgerecht hebben geleid tot een derde glas per persoon aan het bord. Dat is toch echt een beetje teveel van het goede en dus geen arrangementen besteld...
Bij de bisque ging het - naar onze smaak - echt mis. Iedereen keek eerst om zich heen wat anderen ervan vonden, daarna unaniem: errûg bitter. Eén soep werd meegenomen en weer teruggezet: was geproefd en goed bevonden.
Pluspunt: toen die gang toch niet verder werd genuttigd merkte toch iemand van Kleyn op dat het blijkbaar massaal tegenviel en dat als compensatie de koffie van het huis zou zijn. Keurig opgelost en het heeft verder ons plezier niet erg verstoord. Gewoon leuk gezelschap natuurlijk!
Leuke omgeving, smakelijk, in bediening en keuken aandachtspunten.Lindsay
Meest slechte ervaring van Den Haag en omstreken, de bezorger kwam pas na bijna 2 uur na bestelling het eten brengen, na eerst tweemaal gebeld te hebben waar de bestelling bleef, kleine korting gekregen en er werd beloofd dat het eten nog prima op temperatuur was door de bezorger omdat deze net bereid was (wat in tegenstrijd gaat met wat de bezorging ons over de telefoon had verteld)..maar dat was helaas niet het geval.
Dit absoluut niet voor herhaling vatbaar.Anita Koet
Zeer lekker gegeten. Het zijn grote porties, maar omdat ik een maagverkleining heb ondergaan, hebben mijn partner en ik een portie gedeeld, en dat vonden ze gelukkig geen punt! De bediening is zeer vriendelijk en charmant, ze laten je er echt thuis voelen.Zeer aan te raden, we gaan hier nog wel vaker terugkomen!
Olga
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Heerlijk gegeten, leuke bediening, niet te duur. Komen zeker terug!
Yvovis
Mooie zaak, bediening OK, maar het eten was bij opdiening niet al te warm meer en de schotels waren wel mooi opgemaakt, maar qua porties echt minimaal. Geen salade bij het hoofdgerecht, geen aardappeltjes of iets dergelijks, alleen in het midden van een groot bord een klein hapje eten. OK, als je veel wilt eten, moet je naar een snackbar, maar dit was niet normaal meer. Ook het dessert was prachtig opgemaakt, maar kleiner kon het niet zijn. Jammer, want voor de ook nog behoorlijk hoge prijs kan je elders echt beter terecht.
Hetty
Deze toko is geweldig! Tijdens een feest van 60 mensen als ook bij een kerstdiner voor 15 Indo's als verrukkelijk gekwalificeerd. Pittig en mild naar keuze, de kok varieert ook met plaatselijke producten. Heerlijk zijn de sate en de groente gerechten. Speciale vermelding verdient de "indische boerenkool" ♡ Betrouwbare cateraar, goede prijs kwaliteit verhouding, niet te vet en porties niet overdreven groot ( 4 personen is ook 4 personen) :)
yvette
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Heerlijke ervaring, mooie verse producten, goede sfeer, uitstekende bediening..
wij gaan hier zeker vaker eten... of gewoon lekker borrelen..
Voorburg is een toptent rijker.. ga zo door.
JenDLeiden
Via Groupon een bonnetje gekocht voor dit restaurant en afgelopen woensdag was het zover. Afgesproken om zes uur en kwamen binnen in een totaal verlaten restaurant. Niet onvriendelijk welkom geheten in gebrekkig Nederlands. Voor het voor en hoofdgerecht konden we kiezen uit de beloofde gerechten. Wij kozen voor de gehaktballetjes met courgette en fetakaas en brood met 3 griekse tapassauzen. Was beide niet spectaculair maar niet onsmakelijk op één saus na, die was ronduit zuur (in de verkeerde zin van het woord) Voor de hoofdgerechten kozen we voor de Tonijnfilet met caponata-pomodori en de Souvlaki van varkensvlees. De tonijn smaakte alleen maar naar citroen ( moest er iets gemaskeerd worden) en de Souvlaki bestond uit louter vet en zeen en smaakte naar plastic. Bijgerechten waren er nauwelijks en de vijf frietjesachtige staafjes dropen van het vet en waren koud. Op onze opmerkingen werd door het personeel niet gereageerd. En toen kwam het toetje! Volgens de bon die we hadden gekocht konden we kiezen uit drie gerechten maar van kiezen was geen sprake. We kregen 2 kleine dingetjes die op baklava leken. We hebben toen aan het personeel aangegeven dat we dit niet hadden verwacht en dat we graag wilde kiezen uit de beloofde gerechtjes. De opmerking was toen dat dit al vijf maanden zo ging en dat er nog geen klachten waren gekomen. Wij vroegen toen of dat ook opging voor de hoofdgerechten, die volgens ons nauwelijks te eten waren. De reactie hierop was: "I am done with it". Nou wij waren er ook klaar mee en hebben het restaurant verlaten. Een waarschuwing aan iedereen die van plan is hier te gaan eten. Bedenk je nog een keer!
Michi van der Helm
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Leuke ambiance, heerlijk eten, leuk personeel:)
H. Bekkering
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Kleyn heeft een gezellige bar om te wachten tot je aan tafel kan. De ontvangst is vriendelijk. Het eten is prima, maar verwacht geen culinair hoogstandje. De Sukade van MRIJ Rund is mals, maar heeft niet heel erg veel smaak. Het stamppotje is lauw, maar wel weer goed van smaak.
De bediening is erg vriendelijk, maar lijkt niet zo veel verstand van zaken te hebben. Met name de kennis van de is nogal beperkt. Op de vraag welke Chardonnays er in huis zijn, antwoord de ober Sauvignon Blanc. Wel heb je er voor een heel schappelijke prijs een gezellig avond. De belangrijkste vraag is altijd. Zou ik hier nog een keer heen gaan of zou ik het aanbevelen aan vrienden. Het antwoord is toch wel: Ja.eduard
Heb getwijfeld om er heen te gaan na de slechte recensies hier, maar las elders betere verhalen. Heb er gewoon goed gegeten, pizza's in dit geval, ijsdessert was niet top, maar zeker niet slecht. Bediening is niet top maar ook zeker niet slecht, het was ook erg druk, gezellig ! Ik kom zeker weer eens terug. Gewoon waar naar je geld.
Peter Heetman
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Afgelopen zaterdag gegeten in dit nieuwe restaurant. Bij binnenkomst werden we welkom geheten en werden onze jassen keurig aangenomen ( maak je niet overal meer mee ).
Vervolgens kregen we een gezellige plaats in het restaurant. Alle 4 kozen wij voor het 4 gangen verrassingsmenu incl. wijnarrangement en verrast werden we. Mooie grote wijnglazen waar de wijn volledig tot zijn recht komt.
De bediening was zeer attent en entourage meer dan voldoende te noemen.
Na afloop onze koffie genoten in de ruimte waar ook de bar gevestigd is.
Een meer dan gezellige avond genoten in een naar onze mening uitstekend etablissement.
Zij gaan hier ons zeker vaker terug zien.L.Lejeune
Van de week hier met 6 man gegeten en het was top! Gevarieerde keus aan eten, echt voor ieder wat wils. Kundige koks die het in no time voor je neus wokken of grillen. Daarna kun je ook uit een heel breed assortiment zelf je toetjes maken, super voor kinderen natuurlijk. En dat tegen die prijs! Vriendelijk personeel van begin tot eind. Hier gaan we zeker nog regelmatig terugkomen! Zulke mensen gun je gewoon omzet.
Tineke van der Mast
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Eten was goed, bediening uitstekend, leuk en enthousiast,we vonden het alleen te lawaaierig, ook al zaten we boven.
Thon Trugg
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Gezellig goed uitgerust restaurant. (ondanks dat het dinsdagavond rustig was). Bediening was vriendelijk en gastvrij. Tip: als glazen leeg staan vragen of er nieuwe drank gewenst wordt. Het kwan nu voor dat glazen lang leeg bleven. Het eten was qua opdienen, presentatie en kwaliteit ruim voldoende. Wij hebben allemaal lekker en goed gegeten. Prijs kwaliteit verhouding was goed. Al met al hebben wij een geslaagde avond gehad.
gr. thonWiebe
Wij komen hier al bijna 2 jaar met veel plezier. Doordat elke maand de kaart veranderd blijft het aantrekkelijk om te blijven komen. Daarnaast is en blijft de service en de aandacht op goed niveau. In die negatieve reacties die zijn geschreven kunnen wij ons totaal niet vinden, als gast van een restaurant zou ik het namelijk erg storend vinden als kinderen de boel op stelten zouden zetten, kinderen horen alleen in een restaurant thuis als "ze worden opgevoed" en keurig aan tafel kunnen zitten anders moet je inderdaad naar een Mc Donalds of Ikea gaan.
In het restaurant hangt een prettige sfeer, ziet er warm uit, fijne stoelen.
Ook is de prijs/kwaliteit erg goed. Gewoon lekker eten en drinken met smaak voor een schappelijke prijs! Wij blijven terug komen! Tip: met kerst doen ze ook erg hun best! (vorig jaar was super!)Jan en Ineke
Borrel Restaurant Kleyn in Voorburg
Heel gezellig, goede wisselende menukaart met gerechten waar de kok zich echt voor uitslooft voor een normale prijs, bediening is prima en ons kennen ze nu wel van de Duvels en de rode wijn.
Wel gelijk geven, de wijn is een beetje weinig maar misschien zijn de glazen te groot.
Al met al, een prima plek waar je als klant ook welkom bent voor alleen maar een biertje met bitterbal, ga vooral zo door.
Maarten
Ras patat automaat deed het niet goed, dus vroeg ik in plaats van ras patat voor gewone patat. Daar werd niet naar geluisterd. Uiteindelijk moet extra lang wachten totdat de automaat het weer deed. Toen ik mijn patat kreeg zag het eruit als kruimels. Ras patat hoort lang te zijn, hiervoor moest ik nog de originele prijs voor betalen. Achteraf gaat het voor mij om de service en dat ze je gewoon iets verkopen wat ze eigenlijk niet mogen verkopen. Heel slecht. Ik was een nieuwe klant, maar ze hebben mij met dat bakje ras patat mij gelijk laten zien dat ik daar niet meer terug hoef te komen. het was voor mij de eerste keer daar en ook de laatste keer.
Sjoerd Hansum
Fantastische sfeer, heerlijke muziek (ook qua geluidsniveau), leuk gemêleerd publiek en wat een fantastisch eten. Te mooi opgediend om te eten (keukenbrigade zijn kunstenaars !!) en zo lekker om even na te genieten voordat de volgende gang komt. Wijnkeuze en kennis daarvan ook subliem.
Waar tref je nog dat de kok (oke, ook eigenaar) bij vertrek belangstellend vraagt en een fijne avond wenst.
walther
Snackshop De Sprinter in Voorburg
Werkelijk de beste snackbar in de regio. Een vriendelijk echtpaar die zorgen voor een brandschone werkplek en het eten is van prima kwaliteit.