Contactgegevens
- Nieuwendijk 71 4381 BW Vlissingen Nederland
- Telefoon
- 0118-411943
24 recensies voor Specialiteitenrestaurant Amigo
Het eindcijfer is 8.1. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,2
- Sfeer
7,9
- Service
8,2
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Erwin
Vorige week vrijdag weer eens een bezoek aan Amigo in Vlissingen gebracht. Wij komen hier graag. Lekker eten, fijne bediening en aardige sfeer. Ook deze avond heeft hier gelukkig geen verandering aangebracht. Alleen de rode huiswijn heeft niet mijn voorkeur maar daarin zullen smaken ongetwijfeld verschillen.
We bestellen de empanadas; Argentijnse vleespasteitjes vooraf, de Argentijnse steak (carne al Plato) als hoofdgerecht en de dame blanche na.
We krijgen een mandje stokbrood wat warm uit de oven komt. De kruidenboter is wat flauw maar gelukkig hebben we, hoera, een peper- en zoutmolen op tafel.
De pasteitjes zijn goed gebakken, erg warm. De vulling heeft een bijzonder mondgevoel, het is wat plakkerig. Niet direct onsmakelijk het is alleen even wennen. Wanneer wij vragen wat de vulling is wordt dit door de bediening aan de keuken gevraagd en krijgen wij de reactie dat hier kip in zit. De andere ingrediënten blijven blijkbaar geheim want dat wordt niet verteld, vermoedelijk iets van maïs.
We worden gewezen op de saladebar. Het zit er vers uit. De salade van witte kool, wortel, krenten en dressing is een aanrader.
Even later wordt het vlees geserveerd met de friet, shimishuri, knoflooksaus en gratis mayonaise.
Het vlees is weer perfect gebakken, heerlijk rood en goed op smaak. Zeker samen met de shimishuri is dit erg lekker. De friet is goed gebakken. De knoflooksaus is wat aan de dunne kant.
De opmaak van het bord is wat mager. De steak wordt geserveerd met een paar blaadjes sla met stukjes geroosterde paprika en een schijfje sinasappel. Daar is nog wel wat in te verbeteren, het oog wilt ook wat.
Het is allemaal ruim voldoende. Het vlees gaat op, uiteraard, maar de friet is net wat teveel.
De tafel wordt afgehaald en er wordt gelukkig gevraagd of we het nagerecht al willen. Nu kunnen we dit even laten wachten en de voorafgaande gangen even latten zakken.
Wanneer we hier wel om vragen komt de blanke dame. Een lekkere afsluiter.
Nog steeds een aanrader.- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Eef
Gezellige sfeer, en lekker eten! En zou graag het recept willen van de burrito's, heerlijk!
- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Fam. Reijnierse
Zaterdagavond hier gegeten. Zeer goede bediening en uitstekend eten. Vooral de steak was perfekt. Komen hier zeker terug.
9,3 op schaal 1-10
Leon en Carla van Lent
Het was een rustige avond maar we hebben heerlijk gegeten. Zeker omdat we 25 jaar getrouwd waren en dit met vuurwerk in het ijs spontaan werd opgepikt door de bediening.
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
9,6 op schaal 1-10
Wessel Boer
We waren vandaag laat, waren in Middelburg aan het winkelen maar wouden graag Mexicaans/ Argentijns eten. Auto gepakt richting Vlissingen. (op aanraden van een eigenaar van een Italiaans restaurant in Middelburg). We hebben onderweg gebeld en konden nog komen. BIj aankomst, leeg restaurant, eigenaar was op ons blijven wachten. Wat een service! Kregen de kaart en toen we wouden bestellen kregen we al een goed gevuld mandje met stokbrood. Toen het voorgerecht kwam zag het er heerlijk uit (tortilla chips met van alles) heerlijk en al een beste bodem. Het hoofdgerecht (Fajitas) was gewoon weg heerlijk. Komen hier zeker weer. En de eigenaar, ondanks de enige in zijn zaak, vriendelijk en alle tijd nemen. Onze complimenten.
9,6 op schaal 1-10
Marlisse
We hebben hier twee keer gegeten, en twee keer echt genoten.
Binnen heeft het een geweldige mexicaanse ambiance met muurschilderingen en zo.
Heel geschikt voor een avondje met zijn tweetjes.- Eten / drinken 10
9,2 op schaal 1-10
Caroline Kooman
Niet te eten. We kozen voor afhaal. De taco's lagen onderop en waren klef en waterig. Het leek wel kattenvoer. De burrito lag ondersteboven dus alles viel eruit bij het omkeren. Het visje was wel lekker maar daar bleef het bij. de sla was warm en de augurk overheerst. Alles zag eruit of het in een blender gegooid was, niet te eten! Vreselijk waterig en klef.
- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
Adrie van Prooijen
We hebben gebruik gemaakt van de Sweetdeal aanbieding. Echt heerlijk gegeten. Het voorgerecht was behoorlijk pittig, maar wel lekker.
9,3 op schaal 1-10
Kleppe
Een wat oubollig restaurantje. Interieur is nodig aan renovatie toe. De spare rips waren er taai en smakeloos. Ook de biefstuk was niet om naar huis te schrijven. (dreef in het bloed en smaakte naar lever) Saladebar was prima in orde. Personeel en eigenaar overigens bijzonder vriendelijk.
- Eten / drinken 4
4,6 op schaal 1-10
Haarlear
Op een rustige avond in januari heerlijk gegeten. Het eten was voortreffelijk en ruim voldoende. ondanks dat we aan het einde de enige gasten waren bleef de bediening zeer vriendelijk en voelden wij ons erg welkom. Zeker een aanrader.
9,8 op schaal 1-10
Marjan Dees
Begin oktober hier wezen eten. Het vlees was lekker en mals, de sauzen prima en de friet was helemaal superlekker! We mochten ook gebruik maken van de saladebar en hierdoor kun je zelf kiezen wat je lekker vindt en hoeveel je daarvan neemt. Ideaal dus. Supervriendelijke bediening (eigenaar?). Gezellige inrichting en schappelijke prijzen. Wij zijn van plan hier nog wel vaker te komen eten.
- Eten / drinken 8
8,5 op schaal 1-10
jans
lekker gegeten, goed vlees. Spare-ribs waren heeerlijk. Inrichting is niet echt bijzonder. zeker vanaf buiten is het geen publiekstrekker
Fam. Meijer
Zijn hier gisteren zondag 17 juli met 7 personen wezen eten.
Hebben verschillende biefstukken gehad en iedereen zeer tevreden, niks dan lof over het vlees. Een min puntje: de sausjes zaten in veel te kleine bakjes, maar als deze leeg is worden ze wel aangevuld. Bij een volgend bezoek aan Vlissingen gaan we er zeker weer eten.
8,7 op schaal 1-10
a m
We dachten Lekker uit eten te gaan. Maar dat viel erg tegen.
We begonnen met de maissoep. Deze was erg waterig, hier wat van gezegd. Later gaf de kok zelf ook toe, dat hij de soep met water had verdund! Toen het hoofdgerecht. Combination Castillas de Cerdo/Pincho Amigo. De spare- rib was niet van het bot te krijgen. Het vlees van de spies smaakte nergens naar.
Bijna alles laten liggen. Personeel vraagt dan nog of het zeker niet gesmaakt heeft! Ook de ruimte waar je in zit is erg gevuld met de rook van de barbeque. Er zijn wel ventilators aan het lage plafon maar je ogen doen zeer van de rook. Het zicht word ook wat beperkt.
Hier komen we nooit meer.
- Eten / drinken 2
2,8 op schaal 1-10
Hans van berkel
Erg leuke avond gehad. Lekker eten en vriendelijke mensen!
Eten was goed gebakken en kregen nog gratis te drinken!
Super leuk en gezellig restaurant.
10 op schaal 1-10
Jocelyne
Vorige week wezen eten met vier mensen. Het was verschrikkelijk.
Het eten was erg matig, steak helemaal doorbakken, zeker niet vers! Bediening onbeschoft en erg amicaal. Totaal niet van gediend. Sla uit de saladebar zag bruin. Geen aanrader dus....
- Eten / drinken 3
- Service -
3,3 op schaal 1-10
Ron Rooze
lekker eten, goede prijs, super bediening, ga zo door boys.....
8,9 op schaal 1-10
C.Hernandez
Dit is een aanrader voor alle mensen die heerlijk willen eten in een zeer prettig aangekleed restaurant waar alles tot in de puntjes geregeld is door 2 vak mensen.
Ga zo door !- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
J. Nijhof
Het eten was heerlijk, veel en voor een goede prijs, mooie ambiance en vriendelijke bediening, een echte aanrader!
8,5 op schaal 1-10
Ron Korevaar
Gezellig ingericht,leuke muziek en het eten was fantastisch.Bovendien heeft Amigo een heerlijke saladebar waar je meerdere keren kunt opscheppen.De ligging van het restaurant is iets minder, maar het eten+ambiance van Amigo was heerlijk.
9,1 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt