Contactgegevens
- Glutenvrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Terras en honden toegestaan
40 recensies voor Restaurant Waterfront
Het eindcijfer is 6.4. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
6,8
- Sfeer
- Service
6,3
- Prijs / kwaliteit
5,9
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Bart
Mooie locatie aan het strand.
De bediening was vriendelijk maar overdreven. Hierdoor kwam het gemaakt over en voelden we ons soms zelfs een beetje ongemakkelijk.
De service was voor de rest zeker in orde.
Het eten was lekker maar niet navenant de prijs. Er stond geen pepersaus op de kaart, doch maakten ze die op aanvraag.
Het dessert (chocomouse met panacotta en koffielikeur) was niet erg te smaken. De crème brulée wel, maar daar kan je natuurlijk niet veel verkeerd mee doen.- Eten / drinken 6
5,3 op schaal 1-10
Erwin
Valentijnsdag op donderdag. Dat is voor ons geen optie om te gaan eten. We hebben ons diner uitgesteld tot vrijdag. Eén van onze favoriete restaurants is Waterfront. Dus daar weer aangeschoven.
De ontvangst is zoals gebruikelijk hartelijk. De jassen worden aangenomen en voor ons naar de kapstok gebracht. Deze worden op tafelnummer opgehangen zodat bij vertrek de jassen ook weer door iemand van de brigade wordt opgehaald. Het is voor mij echt geen must dat dit gedaan wordt maar getuigt wel van een uitstekende service naar de gasten.
Vandaag gaan we voor een winterpaté vooraf, jachtschotel als hoofdgerecht en flensjes met gele room als dessert.
We bestellen ook het brood met kruidenboter. Samen met een lekker wijntje een prima begin.
De paté is erg lekker, het is fijne paté wat bij mijn vrouw beter in de smaak valt dan de grove soort. Hij wordt geserveerd met rucola sla, amandeltjes en een notensiroop. Heerlijke combinatie. Hier komt de rucola prima tot zijn recht met de nootachtige smaak.
Nadat het voorgerecht wat gezakt is wordt het hoofdgerecht geserveerd. Aha, op zeer warme borden. Grappig is dan wel te weten dat op het warme bord de jachtschotel in een aardewerk schaal zit en de gebakken krieltjes eveneens in een schaaltje liggen op het bord. Blijkbaar heeft men hier de filosofie dat men altijd warme borden uitserveert. Goed plan! Hier snappen ze het perfect dat altijd serveren op een warm bord nooit verkeerd is.
De jachtschotel met stoofpeer is heerlijk. Goed op smaak, lekker mals vlees, niet te grote stukken, lekkere zilveruitjes, niet te vet, lekkere stukken stoofpeer, enz. De krieltjes zijn prima gebakken en niet vet. Als side dish krijgen we nog friet en wat groente. De friet is niet zelf gesneden en wat bleekjes. De smaak is goed. De warme groente is wortel met courgette. Dit is wederom redelijk in zijn waarde gelaten ofwel weinig passie aan toegevoegd. Het oogt wat saai en zo smaakt het ook. Dit is ook het enige minpuntje van vanavond.
Het nagerecht is het flensje met gele room, warm fruit en vanille ijs. Een mooie afsluiter. Het flensje is goed gebakken en de room is lekker. Vanille ijs is goed, lekker vol van smaak. Het warme fruit is cocktailfruit.
Voldaan van het heerlijk eten lopen we na afloop nog even over de boulevard. Leven als god in Frankrijk kan eigenlijk ook in Vlissingen, op dergelijke avonden dan toch.
Eten krijgt een dikke 8. Hier blijft het wederom op steken mede vanwege het groentegerecht (zie mijn eerdere recensie). Sfeer eveneens een 8, het ziet er gezellig uit met de lichtjes voor het raam. Geen koude trek vanavond en een prima plaats in de veranda met uitzicht op de boulevard. Service een 9. Weinig op aan te merken. Prijs/kwaliteit een 9. Heerlijk gegeten van prima producten die goed zijn bereid voor een mooie prijs. Zeker een aanrader en zeker komen we terug.- Eten / drinken 8
8,5 op schaal 1-10
Familie van Bakel
Maandag 23 juli 2012 hebben wij een ronduit belachelijke en slechte ervaring gehad bij Restaurant Waterfront. De avond begon al rommelig met een onvriendelijke manager die mede deelde dat wij de laatste tafel waren die konden eten (het was 19.30 uur). Na het bestellen van een tweede ronde drankjes moesten we tot drie keer informeren naar een niet gearriveerd biertje. Bij het serveren van de voorgerechten ontbrak een garnalencocktail. Deze werd gelukkig binnen een paar minuten gebracht, maar werd toen we al ruim drie kwartier op onze hoofdgerechten zaten te wachten nog een keer opnieuw geserveerd. Dezelfde manager reageerde verbaasd toen wij zeiden dat wij onze voorgerechten al hadden gehad en bries 'wat wij dan nog moesten hebben' en liep weg. Uiteindelijk hebben we ruim een uur op onze hoofdgerechten moeten wachten. Over het terras ging meerdere malen de boodschap dat de keuken open en dan weer dicht was. Er ging die avond heel veel mis in de (onprofessionele) bediening. Als compensatie werd ons na het hoofdgerecht aangeboden om de nog te consumeren drankjes van het huis te krijgen. Wij hadden inmiddels genoeg gegeten en gedronken bij Waterfront!
De titel 'Het beste terras van Zeeland' lijken ze enkel te danken te hebben aan het mooie zwevende terras, alhoewel dat zeker niet meer uniek is op de boulevard van Vlissingen...
3,9 op schaal 1-10
Jan Aalstra
Heerlijk gegeten ondanks de enorme drukte hoefde wij niet lang te wachten op ons eten vol terras en het eten was er in een klein kwartier. Wat sommige reacties betreft ronduit belachelijk de bediening is echt geweldig en ontzettend klantvriendelijker. Een echte aanrader op een TOP locatie!
8,2 op schaal 1-10
hans de jong
Goede service? Het kwam zeker niet door de drukte.
2 simpele koffie is toch een simpele bestelling?
We moesten maar liefst zo'n 3 keer vragen waar die koffie nou eens bleef! Tjonge, Tjonge, dat kan en moet echt beter!
De koffie bleek bovendien niet te drinken. Lauwe bak.
Een schande voor de horeca daar op de boulevard.- Eten / drinken 2
1,4 op schaal 1-10
Roma
Vorig jaar verschillende keren heel erg goed gegeten en een leuke bediening. Maar wat mij van de zomer is overkomen daar ben ik toch wel van geschrokken.
Ik zat met een vriendin op terrras en bestelden beide een lunch, waar we best heel erg lang op moesten wachten. Toen we heel normaal vroegen na 45 minuten of het nog lang duurde werden we behoorlijk ombeschoft behandeld. Zo van je ziet toch dat het druk is!!!!!!
Toen we na bijna 1 uur de franse salade kregen waren dit een paar blaadjes sla, 2 stukken tomaat een beetje tonijn en 2 stukjes ei, 3 stukjes stokbrood en niet te vergeten een kuipje dieetmargarine op een klein bordje. Bleek dus dat ze het vergeten waren aan de keuken door te geven!!!
Toen moest ik hier wel heel erg om lachen, dit was echt het toppunt!!!
Twee maanden daarvoor had ik daar dezelfde salade bij Waterfront gegeten die was wel heel wat anders en was behoorlijk gevuld!!
Toen ik er tegen dezelfde serveerster wat van zei, zei ze redelijk ombeschoft dat ik dan maar na het seizoen terug moest komen, dan is het vast weer beter.
Deze serveerster was dit keer niet zomaar een jong meisje dat net in de horeca zat, maar toch al een vrouw tegen de veertig!!!- Eten / drinken 6
5,3 op schaal 1-10
edwin
Het eten smaakte goed en we hoefden niet lang te wachten.
8,4 op schaal 1-10
Cees van Iersel
Mooi uitzicht op het terras. Tafels te dicht op elkaar. Bediening weinig flexibel en weinig klantvriendelijk. Eten niet goedkoop. Kwaliteit eten beneden peil. We kozen voor zowat de duurste hoofdgerechten, doch deze misten zowel smaak als opmaak. Met onze opmerking/ klacht werd niet veel gedaan.
- Eten / drinken 3
4 op schaal 1-10
Sona
We komen hier vaak, erg gezellig eten! Altijd vlotte en vriendelijke bediening en de regelmatig wisselende kaart biedt altijd genoeg keuze. In de zomer een iets eenvoudigere kaart. Locatie is natuurlijk geweldig, vooral op het terras of bij iets minder weer in de serre. Aanrader!
8,2 op schaal 1-10
Maljaars
Onze eerste indruk was erg positief;De bediening was prima, en het uitzicht grandioos! Het eten zelf was lekker, maar zeer magertjes: De bestelde beenham bestond uit 4 plakjes, waarvan één met een flink bot, dus bleven er 3 over. Bij het vlees lagen een paar kleine aardappeltjes. Wat patat erbij kostte maar liefst 5,00 extra. Ook de groenten die op het bord lagen waren met 1 hap weg. Jammer hoor! Het toetje was verrukkelijk, Maar wat een teleurstelling: De bosvruchtensaus leek echt op aangelengd water. Als ik het geweten had, hadden we Tova meegenomen! Het is dus helaas een éénmalig bezoek geworden......
6,7 op schaal 1-10
Jochum Adriaanse
We hebben prima gegeten, leuke bediening en leuke sfeer.
Leuk uitzicht op de westerschelde en niet al te duur voor een A1 lokatie. Ik vind Waterfront een prima restaurant en raad het ten zeerste aan.Jochum Adriaanse.
8,9 op schaal 1-10
A. van Moergestel
Eten was prima en de service was ook goed. Prima restaurant om lekker te gaan tafelen.
8 op schaal 1-10
an en ad
Pas gegeten van de vernieuwde kaart.
Heerlijke visschotel gegeten en een peren dessert na.
Leuke en vlotte dames in de bediening.
Wij komen terug.
An en Ad.
Becker
Slechte service. Met nog een volle mond van het voorgerecht wordt het hoofdgerecht al voor je neus gezet. Prijs kwaliteit verhouding kan vele malen beter.
3 op schaal 1-10
mevrouw anoniem
Een fijn en sfeervol ingericht restaurant met leuke bediening. Een kaart met voldoende keuzes voor iedereen. Goed bevallen en komen zeker nog eens terug. Bedankt.
7,2 op schaal 1-10
Heddeke
We hebben afgelopen zomer meerdere weekendjes boven dit restaurant in het hotel gelogeerd. En dan kom je natuurlijk automatisch ook wel enkele keren in het restaurant terecht, als je dichtbij je kamer wat wilt eten.
Nu heb ik een lactose intolerantie wat niet voor iedere kok even handig is. Nu had ik het restaurant daar van te voren over ingelicht en al op de eerste dag bleek er een jonge dame te zijn die er alles van af wist en het geheel in goede banen leidde. Zij lette erg goed op of er niets verkeerd ging voor wat betreft mijn dieet.
Erg prettig om te weten dat ook de kok hier prima weg mee wist en goed kon doorgeven wat ik nog wel kon en mocht eten, én daar ook meerdere alternatieven voor aanbood.
Al met al heb ik dus prima gegeten, en ben erg blij geweest met de service en de moeite die er voor mij gedaan is, ik zie het namelijk wel eens anders!
7,7 op schaal 1-10
dinges
Voor een speciale gelegenheid belde ik het Waterfront op.
De kok vond het erg leuk en wilde, ook al was het in de ochtend, speciaal daarvoor de keuken open doen, en voor ons iets maken.
Samen met hem koos ik een gerecht uit, en een drankje wat je normaal niet kan krijgen, werd voor ons besteld.Toen we aankwamen kregen we een tafel met uitzicht op zee. Er stond een menukaart op de tafel met onze namen er op en het menu.
De bediening liep vlot, het zag er goed uit, het eten was echt perfect, lang niet zo lekker en goed gegeten.
Mijn complimenten!
9 op schaal 1-10
Marianne
Kwam het door de drukte?
1 Witbiertje en 1 Icetea is toch niet zo'n lastige bestelling?
We vroegen bij vier (!) verschillende bedienden waar onze drankjes bleven. "Ja, het was erg druk met bestellingen..."
Na een half uur vergeefs wachten op ons drankje zijn we maar opgestapt.
Jammer en het gaat al niet zo goed in de horeca!
- Eten / drinken -
1 op schaal 1-10
Jori
Hier een week geleden gegeten. Het is bijzonder goed bevallen. Het eten was heerlijk. De beefsalade als voorgerecht kan ik echt aanraden, hier eet je je vingers bij op! Het personeel was vriendelijk en kwam professioneel over. En het uitzicht over de boulevard is werkelijk prachtig. Aanradertje!
Sander Wielemaker
Het is alweer even geleden, zomer 2008, met zijn viertjes lekker gegeten bij Waterfront. Voorgerechten waren prima verzorgd, evenals de hoofdgerechten. Bediening was vriendelijk en de wijnen (zelf uitgekozen) waren ook lekker.
Al met al een leuke ervaring...geen uitschieter, gewoon lekker.
7,7 op schaal 1-10
Kobus
Leuk restaurantje met lekker eten voor een mooie prijs. Mooie uitzicht over de zee in de serre. Met de bediening niets mis, zal wel aan de gasten zelf gelegen hebben. Kom van de zomer nog wel eens terug maar dan op het mooie terras!
7,5 op schaal 1-10
Tiny
Wat een verschrikking, in één woord waardeloos. Eten was alles behalve goed, bediening mag zich geen bediening noemen, te erg voor woorden. Van passende wijnen bij de gerechten wist men echt helemaal niks. Flexibiliteit was ver te zoeken, chagerijnige meid die aan tafel kwam, we moesten maar doen wat madam voor ons in petto had, wij waren te gast, en daar zou op gelet moeten worden. Nee, niet echt een plaats om terug te komen. Wordt eens wat vlotter.
- Eten / drinken 1
1,7 op schaal 1-10
fam. Mertens
Met Karnaval drukte ontsnapt in Vlissingen, fijn verblijf gehad, goed gegeten in het Restaurant Waterfront, bediening niet echt flexibel-vriendelijk, eten was wel goed.
5,8 op schaal 1-10
wil&madeleen
1e keer is ons goed bevallen, komen zeker een keer terug!
8,5 op schaal 1-10
Martijn
Het eten was heerlijk..een goed team blijkt wel!
bediening erg vriendelijk en verzorgend..tikkeltje overdreven bij een van de dames maar dat neemt niet weg dat we een hele geslaagde avond hebben gehad van de week.- Eten / drinken 8
7,4 op schaal 1-10
gasto
Het is zomer, genieten van het weer, uitzicht, vriendelijkheid en verse mosseltjes. Oke, de zomer is er nog niet echt maar af en toe een dag op terras bij dit restaurant waar ik graag mag vertoeven, mede door de gezellige en vreindelijke bediening. Op een fijn seizoen!!!
6,1 op schaal 1-10
Klaas
eten was goed, duurde erg lang, was druk, merkte je ook aan de gastvrouw. Paar keer geweest, komen nog eens terug, mag er eens een ander muziekje op, deze kennen wij wel (tip)
4,4 op schaal 1-10
Tom van B.
Lang geleden dat we zo heerlijk gegeten hebben. Leuke, enthousiaste bediening. Prima service.
Helemaal in ons straatje. Wij komen binnenkort weer!Tom.
Marian
Gereserveerd om 17.30 uur. Menu besteld. Om 20.30 uur nog geen toetje, waren ook nog niet aan de beurt. Moesten weg. Menuprijs niet gerekend maar losse voor- en hoofdgerechten. "Gastvrouw" vond het zo wel opgelost. Weigerde te geloven dat wij er al om 17.30 uur zaten, zij was er toen nog niet. Bij sluiten deur hoorden wij haar nog net een uitspraak doen in de trant van "nou, ja", naar aanleiding van onze kritiek. Kortom beneden alle peil
- Eten / drinken 5
4,6 op schaal 1-10
wilma kleijnen
We hebben heerlijk gelunchtgeholpen door vriendelijk personeel. We wilden in de n.m. terugkomen voor een lekkere thee met iets lekkers, maar zijn weggegaan omdat er gerookt werd. Maar dat zal spoedig veranderen en dan komen wij zeker terug
7,4 op schaal 1-10
Patricia
Prima prijs-kwaliteitverhouding. Heerlijk gegeten en mooie opmaak op het bord. In tegenstelling tot meneer anoniem zeer vriendelijk personeel. Zegt misschien meer over meneer anoniem als over het restaurant. Zo je doet zo je ontmoet! Lokatie super. Komen zeker nog eens terug.
7,9 op schaal 1-10
anoniem
Wat een verschrikkelijke bedoening. personeel is onvriendelijk, en lopen met een sjagerijnig gezicht rond. Van een zekere gezette serveerster moeten wij, i.p.v. willen, wij waren natuurlijk te gast en willen ook als zodanig worden behandeld. er wordt tussendoor niet gevraagd of het smaakt en dat deed het dus ook niet. Het enige mooie en wat goed is, is het uitzicht. Jammer van zo'n locatie dat er zo weinig aandacht aan de gasten wordt gegeven, de eigenaren zouden eens flink moeten gaan denken voor een verkoop of wat gemotiveerder personeel, die ook kennis van wijnen in huis heeft, want ook dat schort eraan.
- Eten / drinken 1
1,2 op schaal 1-10
Arthur
Wij hebben hier met 4 personen op 11 augustus 2007 gegeten. Het eten dat wij uit hadden gekozen was niet lekker. De 2 porties mosselen zaten vol zand. De heilbot smaakte niet goed. Tevens hebben wij 2 uur moeten wachten op het hoofdgerecht.
I.v.m. met de tijd hadden wij het toetje geannuleerd. Bij de afrekening van 125,- wilde wij de bedrijfsleider spreken over het eten. DEZE WAS TE DRUK EN WENSTE ONS NIET TE SPREKEN. Lang leve klantvriendelijkheid. Restaurant Waterfront is geen aanrader van onze kant.- Eten / drinken 2
3 op schaal 1-10
Jacob Roodenburg.
Prima eten, Prima drinken, en Prima Ambiance.
3xPrima!
8,4 op schaal 1-10
anoniem
lekker eten, mooie zaak, best prijzig, gezellig terras.
6,5 op schaal 1-10
boone
een adres om naar
terug te gaan- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Hans Droppert
Heerlijk eten, lekkere wijn en prachtig uitzicht.
Restaurants in de buurt
1km · Vlissingen · Eetcafé