Nieuw China Garden in Vlissingen

Kinderstoel aanwezig
Diëten
Glutenvrij
Voorzieningen
Afhalen, bezorgen, catering en terras
Betalen

8 2
9 2
10 2

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 8 recensies geschreven voor Nieuw China Garden.

Het eindcijfer is 8.5. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Ben Bos

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Prijs / kwaliteit 10

Naar mijn mening de beste afhaal chinees in Vlissingen vooral de Babi pangang is van een zeer goede kwaliteit!

2. Erwin

Eindcijfer 7,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Sfeer 7
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8

Na misschien wel meer dan 10 jaar hier weer eens gegeten. Het restaurant staat, gezien de recensies, goed bekend.
    We hebben hier een Chinese rijsttafel genomen. Dit bestaat uit Babi Pangang, Tjap Tjoy, Foe Young Hai, Kip kerrie, kroepoek en saté.
    Voor de Babi Pangang hadden we Babi Ketjap genomen. Fijn dat we hierin mochten wisselen. De Babi Ketjap (gebakken vlees met ketjap) was heerlijk krokant en goed van smaak. Niet te zoet. De Tjap Tjoy (gebakken groente) was ook lekker en duidelijk met verse groenten. De Foe Young Hai (gebakken ei) was goed hoewel de saus wat weinig op smaak was. Kip kerrie was goed.
    Helaas is, zoals bij veel Chinezen, de saté gort droog. Ik weet niet waarom ze hier van die grote klompen droog vlees voor gebruiken. Dit kan ook hier zoveel beter.
    Al met al hebben we hier prima gegeten.
    Een erg groot nadeel is wel dat alles tegelijk geserveerd wordt en geplaatst wordt op warmhoudplaten. Ik heb nog nergens een restaurant gevonden waarbij deze platen het gerecht warm kunnen houden. Het is dus of onfatsoenlijk snel eten of eindigen met lauwwarm eten. Daarom gaat mijn voorkeur toch uit naar een wok.
    Het is zeker een aardig restaurant en zal ook niet afraden hier naar toe te gaan. Zou het eten warm blijven dan kwamen we zeker terug.

3. Ronald

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 10

Goed en gezellig en een zeer goede kwaliteit ook de afhaal service zeer goed.

4. Peter & Lizet Paardekooper

Eindcijfer 9,9 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10

Het is er heerlijk eten. De bediening voortreffelijk en ook om af te halen. Ze verdienen een tien met een griffel.

5. Arlene

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Sfeer 8
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 8

Beste Chinees in Vlissingen qua smaak, keuze, bediening, snelheid, prijs en hoeveelheid. Het is altijd druk rond etenstijd.

Tip: bel je afhaalbestelling eerst even door, dan hoef je helemaal niet te wachten.

6. Stella

Eindcijfer 7,2 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 5

Al 15 jr vaste klanten dat willen wij graag zo houden en dat is niet voor niets!

7. Albert Dijkstra

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 8

Lekker eten,en vriendelijke mensen.

8. Anne

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Sfeer 5
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 9

Heerlijke Babi Pangang, je krijgt zeker waar voor je geld.

Wij zijn daar nooit wezen zitten, alleen afhaal eten.
    Het kan daar rond etenstijd erg druk zijn, dus je zit vaak op een kluitje.
    Gelukkig is de bediening erg snel.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt