Recensies van restaurants in Vlijmen, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Vlijmen. Gegeten bij een restaurant in Vlijmen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Vlijmen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Vlijmen over tijd.
Nn
Heerlijk gegeten samen met mijn vrouw. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Helaas is het door de akoestiek gauw erg rumoerig,en daardoor onrustig.
Toch een ruime adres waar het goed eten is.Van Rosmalen
Altijd goede kwaliteit van producten, maar de laatste tijd is het een stuk minder.
Wel vriendelijk personeel, maar jammer dat het eten van mindere kwaliteit is, want je komt niet alleen voor vriendelijk personeel, het eten moet ook goed zijn.peter fontijn
Wij gingen naar vlijmen voor helaas een begrafenis. Aanvang 19.00, wij kwamen om ongeveer 18.00 aan in vlijmen en moesten nog eten. Door het dorp gereden en er was pakeerplaats voor de brave hendrik. Toeval wil dat het er sfeervol uitziet van buiten ondanks de sneeuw! We komen binnen en vertelde dat we niet veel tijd hadden i.v.m begrafenis. De man die ons hielp reageerde zeer spontaan geen probleem dat wordt geregeld! Ondanks dat het toch redelijk druk was werd het volledig waargemaakt! Het eten was top vers en goed! Drankjes top en de bediening was meer dan top! Voorbeeld voor de horeca, jammer dat we haast hadden anders hadden we er nog lang gezeten. We twijfelden nog om na de begrafenis terug te gaan maar het was slecht weer en moesten nog een flink stuk rijden helaas. Maar we gaan hier zeker weer naar toe en hebben het ook aan vrienden en andere verteld wat onze evaring was gewoon top zoals het hoort we voelden ons echt thuis daar. Ga zo door. Gr. Peter&Grace Fontijn.
Linda
Fletcher Hotel Restaurant Prinsen in Vlijmen
Voor 1 overnachting prima vertoeven. Eten in het restaurant was niet van topniveau maar gewoon goed, maar de prijs is wel pittig. Bediening was vriendelijk en in voor een grapje. De kamer was netjes en schoon en de bedden lagen heerlijk. Het ontbijt was heel goed.
Het hotel is hier en daar wel aan een opknapbeurt toe, maar voor 1 nacht prima te doen.Kolkman
Wij zijn hier gisteren geweest voor de eerste keer.En wat hebben we genoten.
De sfeer is er bijzonder hartelijk.Het reataurant is warm en gezellig van binnen.
Het vlees en de vis en kip is er volop aanwezig en veel keus in warme en koude sauzen.Een heerlijk salade buffet en heerlijke soepen vooraf.
Daarbij stokbrook met kruidenboter en heerlijke friet.
Een super vriendelijke en vlotte bediening.
We hebben er erg genoten en voor herhaling vatbaar.
We komen zeker nog geregeld terug.Karin
Fletcher Hotel Restaurant Prinsen in Vlijmen
In de krant stond een advertentie over High Wine bij Hotel Prinsen. Onze ervaring: de High Wine was bij de bar van Hotel Prinsen. de high wine was prima, de wijnen waren erg lekker maar de bediening was ronduit brutaal. Ze vond dat we te weinig fooi gaven en had het lef om dit recht in ons gezicht te zeggen. En we kwamen er op het laatste moment achter dat niet alle gerechten geserveerd waren. Korte conclusie: geen aanrader
marianne van oosterwijck
mijn man en ik hebben gister avond heerlijk gegeten.
het was prima en de bediening was heel goed.Tim
Grill en Eethuis 't Akkertje in Vlijmen
Slechte pizza's. Vroeg Spaanse pepers. Kreeg verse peper bolletjes. Slappe pizza. Tomaten saus? Nee tomaten puree. Een pizza uit de vriezer van de lokale super is stukke beter. Opzich prijs niet hoog. Maar te hoog voor deze kwaliteit.
lekkerbek
Met een Grouponbon spareribs gegeten. Makkelijk parkeren, je kan gelijk in de keuken kijken door de grote ramen, geeft heel schone en nette indruk. Leuke lokatie, grappig ingericht met allerlei ouderwetse dingetjes. Medewerkers heel vriendelijk, netjes begroet, goede bediening. Meubilair zit alleen weinig comfortabel, ouderwetse rieten stoeltjes en houten banken. Twee persoonstafeltje net wat te klein. Leuk idee: doppinda's op tafel! Lekkere huiswijn, niet duur. Vooraf mandje warm bruin brood met echte kruidenboter, niet dat ranzige schuim wat je in sommige andere zaken krijgt, erg lekker.
Akoestiek is waardeloos, je kan de gesprekken van anderen op meters afstand volgen, erg storend.
De spareribs waren redelijk, maar we zouden er niet voor teruggaan. Manlief vond de marinade erg overheersend, zelf vond ik het lekker, smaken verschillen. Maar de ribben waren aan de buitenkant veel te dik uitgesneden, je moest door een heel dikke homp vlees heen snijden en eten, dit at niet lekker. Ook vonden wij het vlees niet mals genoeg, je moest het vlees echt van het bot scheuren en flink kauwen. Ze waren niet vet en zonder zeen, dat wel. De verse ananas erbij was erg lekker, frietjes, salade en sausjes waren goed.
Leuk om een keer geprobeerd te hebben, maar we zouden niet nog eens gaan voor deze spareribs.stan en ria
Bij toeval hier terecht gekomen. Zochten een Chinees-Indisch restaurant in de omgeving van Helvoirt. Is meer dan een gemiddelde Chinees. De zaak is traditioneel en ook modern, sfeervol en verzorgd ingericht. De bediening was voorkomend, vlot en heel goed op elkaar ingespeeld met veel aandacht naar de klant. Eten werd met zorg geserveerd en was (heel belangrijk) ook zeer smaakvol. We genoten van een Chinees-Indische rijsttafel voor 2 personen. Het warme handdoekje na de maaltijd maakte het geheel compleet. Het was er druk en er was net nog een tafeltje voor 2 vrij dus wij blij. Kortom, zeker een aanrader.
Andy
Moest een uur wachten voor onze hoofdgerechten. Dat was veel te lang, gezien dat het redelijk simpel gerechten waren.
De Ribs waren een beetje droog, Frietjes wel lekker.Mark van der Veen
Makkelijk te bereiken, ruime parkeerplaats achter en bij het restaurant, vriendelijke ontvangst en goede eerste indruk.
Met 2 personen onbeperkt spareribs gegeten (via Groupon) en dit waren de beste die ik heb gegeten tot nog toe, prima bediening, vriendelijk, attent en genoeg personeel om iedereen vlot van dienst te zijn.
Lekker warm vers brood en kruidenboter vooraf, heerlijke grote portie spareribs die perfect was klaar gemaakt (was onbeperkt maar de eerste portie was al groot genoeg) met goudgele frietjes een aantal sausjes en salade, alles prima van smaak.
Verder overzichtelijke kaart waar je een prima menu kunt samenstellen voor relatief weinig geld, zeker op midweek dagen met forse korting.
Komen hier zeker nog eens terug, we hadden erg lekker gegeten en verlieten de zaak met een goed gevoel.
mika
Grill en Eethuis 't Akkertje in Vlijmen
Al jaren vaste klant en dus ook tevreden. Het eten wordt vers bereidt en is ronduit goed.
Onze kinderen zijn dus ook grote fans!Richard van Dok
De beste pizza's uit Vlijmen en omstreken. Nog niet zo lang geleden 'ontdekten' we Grand Italia, sindsdien vaste klant. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Open, schone keuken wekt vertrouwen, bediening is super vriendelijk, en het eten is heerlijk. Prijs/kwaliteit daarom helemaal goed.
De zaak is niet heel groot waardoor je geneigd bent te kiezen voor afhaal. Toch een keer aanschuiven!Roos
Grill en Eethuis 't Akkertje in Vlijmen
we hadden besteld via just eat, maar is door hun geannuleerd, omdat ze geen contact konden krijgen met het akkertje. daarna gewoon het nummer van het akkertje gebeld en toch besteld. na 3 kwartier werd het bezorgt, de ene pizza was aangebrand en de andere pizza was met het verkeerde beleg. niet zo tevreden
karin
Cafetaria Brasserie De Richel in Vlijmen
Enigszins verouderd aangezicht. Mensen vriendelijk, maar niet echt sociaal. Het eten is er prima ,de verse friet is super goed, ook de rest van de snacks en daar gaat het tenslotte om.
Jan
Fletcher Hotel Restaurant Prinsen in Vlijmen
Vanavond heerlijk gegeten met een dinerbon en voortreffelijk vriendelijk bediend.
Een aanrader om nog eens te gaan.Dennis en Linda
Heerlijke pizza's. Als je ze eenmaal geproefd hebt, dan wil je nooit meer een andere.
Goof Schreuders
Komen regelmatig bij Hendrik en zijn zeer tevreden over het eten, het drinken en ook zeer zeker over het personeel.
meisje uit vlijmen
Grill en Eethuis 't Akkertje in Vlijmen
Het eten is als je daar eet snel klaar, maar zodra het thuis bezorgt moet worden duurt het lange tijd!
Het is best aan de duure prijs..
maar het eten is een voldoende waard.
- Vorige pagina
- 1