Recensies van restaurants in Vijlen, Limburg
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Vijlen. Gegeten bij een restaurant in Vijlen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Vijlen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Vijlen over tijd.
De Lange
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Na meerdere bezoeken kan ik alleen maar tot een conclusie komen, als dit restaurant in een normale straat zou liggen, was het al 100 maal over de kop gegaan. De, voor Nederland, unieke ligging wordt schaamteloos misbruikt. Maar daar kun je als restaurant toch niet op draaien, vraag ik me dan af. Mijn Partner bestelt een uiensoep, datgene dat geserveerd werd, was een waterig, dun brouwseltje, ik bestel een stokbroodje met oude kaas en rucola, ruil mijn stokbroodje in voor het bruine brood van een bakker uit de omgeving op aanraden van de kelner, krijg een berg salade, lollo rosso, 2 sneetjes bruin brood, dat getoast was, waarschijnlijk was het niet meer vers genoeg en inderdaad de oude kaas. Een dergelijke fantasieloze opmaak heb ik nog nooit meegemaakt, de salade was niet aangemaakt en wat nog storender was, niet goed gewassen. Je neemt dus heel veel salade, let wel, niet de salade die op de kaart staat, wat oud getoast brood en wat kaas en noemt dit een gerecht. De prijsstelling voor al dit heerlijks is bovendien absurd.
Kortom, deze tent draait onder het motto, in het land der blinden is eenoog koning.
Men zal ons hier nooit meer terug zien.
Julia
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Het was een van de eerste goede dagen van het jaar, en de zon scheen volop. Na een uitgebreide wandeling te hebben gemaakt in de verkoelende bossen van Vijlen, kwamen we uit bij het Hijgend Hert. We verbleven in Vijlen en hadden al gehoord van het plekje, maar eenmaal aangekomen waren we nog steeds verbaast. Diep in de bossen, achter de nodige bomen, lag een ware berghut. De ambiance was heel goed. De bediening was vriendelijk en leek duidelijk ook te genieten van de mooie dag. Ook het eten was erg goed, maar waar ik nog het meest over te spreken ben is het speciaalbier Hert. Het biertje van het Boscafe zelf. Heel lekker. Het Hijgend hert is echt een aanrader om een keer een kijkje te komen nemen, het is uniek in zijn soort en immers de enige berghut van Nederland. Hier kom ik zeker terug.
Jaap
Restaurant Buitenlust in Vijlen
Lekker gegeten, vegetarische schotel is een aanrader, maar andere gerechten ook. Uitzicht vanaf terras bij ondergaande zon is subliem. Doen!
Gabriel Janssen
Beste Bram,
Langs deze weg willen Truus en ik jou nogmaals hartelijk danken voor de excellente service die we bij jullie tijdens de lunch op ons "50 jaar huwelijksfeest"
hebben gehad.
Wij hebben gemerkt dat de kookkunst en de gastvrijheid bij jullie hoog in het vaandel staan.
Je kunt trots op jouw "Buitenlust" zijn.
Beste Bram, als oud-directielid van de Horecaschool "Pastoor Jacobs" Sittard ben ik trots dat je een student van onze school bent geweest.
Groeten, Truus en Gabriel.Jose En Dirk
Restaurant Buitenlust in Vijlen
Voortreffelijk en gezellig dineren met een subliem uitzicht! Neem het hammetje van het krulvarken en al uw Smaakpappillen gaan mee krullen!!
Patrick
Cuba Libre in Vijlen
Gisteren heerlijk gegeten bij cuba libre. Er is een hele gezellige sfeer in het restaurant en het eten is overheerlijk. 1 klein minpuntje, een nagerecht was er niet meer. Er werd gevraagd voor een altenatief wat eigenlijk niet op de kaart stond. Dit was geen probleem en werd het zo opgelost. Hierdoor was er wel een fout op de rekening. Waarschijnlijk door een nieuw personeelslid. Dit kan gebeuren. Deze jongen was wel heel vriendelijk en deed zijn uiterste best. Complimenten Cuba libre. We komen uit Heerlen en Nuth en we komen zeker terug.
Karin martinus
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Maandag zijn wij met 4 personen bij het hijgend hert geweest, met de bedoeling om wat te drinken. We waren al eerder geweest en toch het elke keer weer een verrassing wat voor mooi plekje het daar is. Al snel hadden we besloten om ook een hapje te eten, een echte aanrader. Een lekker hertbier en een stoofpannetje. Mijn complimenten gaan voornamelijk uit baar de bediening die ondanks de drukte alles in controle had!!
noelle schijen
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Vandaag hebben we met zijn allen lekker genoten van de voorjaarszon op het vernieuwde terras van het hijgend hert. Leuke nieuwe stoeltjes en verse bloemen zorgen voor echte lentekriebels. Het frisse bier van de maand samen met een lekker kaasplankje waren helemaal top. Hulde aan het Hert team.
Finders
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Afgelopen maandag (25/3) hebben wij met zijn tweetjes heerlijk genoten van de warme ambiente van het Hijgend Hert. Sfeer was goed, heerlijke jaren vijftig muziek en de openhaard brandde. De bediening was vriendelijk en allert. Uitzonderingen werden mogelijk gemaakt, we kregen echt het gevoel speciaal te zijn. Het eten was gewoon goed en zeker de moeite waard! Al met al is dit zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Top! Ga zo door!!!
K.
Restaurant Buitenlust in Vijlen
Hele mooie locatie. Eten is zeer lekker. Vriendelijk personeel en gezellig zitten.
jolanda
Cuba Libre in Vijlen
Een weekje bij Reevallis gelogeerd en 3 keer in dit geweldige restaurant gegeten.
De laatste keer was zeer druk, maar geen verschil met de 2 keren er voor.
Wat een geweldige restaurant in zo een klein dorpje zeg.
bedankt Cuba Libre.mink
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Natuurlijk een van de mooiste en dus favoriete plekken om na of tijdens de wandeling 'n pauze te maken. Voor mij en vele M'trichtse vrienden. Jammer dat de sfeer van gemoedelijk naar zeer klant onvriendelijk gegaan is. Ik zal 'n voorbeeld geven (er zijn er veel meer) van vandaag. (9-02-2013) We waren met z'n vieren lekker wandelen en gingen zoals vaak 'n hapje en drankje doen bij 't Hert". Terwijl we nog uitgebreid in gesprek waren en ook nog niet klaar met onze versnaperingen,stond ineens de kelner aan onze tafel en vroeg met luide stem of we nu konden afrekenen. Normaal zijn wij assertief genoeg maar op dat moment zo verpopzakt(Maastrichts dialect voor verbouwereerd)dat gelijk de hele goeie sfeer weg was en wij ook maar gingen. We zaten daar dus niet lang ofzo! En echt goedkoop is 't eten niet dus zou men verwachten dat rustig te mogen opeten. Goed ,het is maar 'n voorbeeld van toevallig vandaag maar er is natuurlijk meer aan de hand. Toch zeer vriendelijke groeten,Mink. P.S. De muziek zou ook zachter kunnen in 'n kleine ruimte waarin men graag ook wat wil praten (restaurant,toch?)
Roosje
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Geweldige lokatie en daardoor zeer veel mensen die hier terecht willen voor lunch of diner. Bediening laat jammer genoeg te wensen over. Bediening heeft geen overzicht over de volgorde van binnenkomst en laat je daardoor onnodig wachten en helpt klanten die een kwartier later binnenkomen eerder. Kwaliteit van de lunch was matig. Voor het eten hoef je niet terug te komen, voor het uitzicht wel....
Robin Heijnen
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Vandaag uitgenodigd om mee te gaan eten bij het 'Hijgend Hert'. Ruim van tevoren een tafel voor 10 personen gereserveerd (een week of drie). Eenmaal binnen bleek er geen tafel vrij te zijn. Het was ontzettend druk en de tafel waar het bordje met onze naam op stond was bezet door anderen. Kan gebeuren, geen ramp, als het maar opgelost wordt. Er werd ons tijdelijk een andere plaats aangeboden waar 8 van ons konden zitten. Die andere twee zaten echter aan de tafel ernaast, voor 6 personen. Daar kwamen twee mensen aan zitten dus ze draaiden zich naar ons toe met de stoel, echter wel nog aan de andere tafel zittend. Vervolgens kwam de juffrouw van de bediening de bestelling opnemen. Op de vraag of er al een andere tafel was, gaf ze als antwoord: "Hoezo andere tafel? Dit gaat toch prima zo?" Ja alleen zitten er twee aan een andere tafel. "Ooh dat mag best van ons hoor!" Na gedacht te hebben dat we in Bananensplit zaten hebben we toch maar iemand anders aangesproken die ons naar een andere tafel leidde, waarna we ook van die tafel weg moesten omdat die toch gereserveerd bleek te zijn. Vervolgens in een achteraf-hokje geplaatst welke eigenlijk te klein was voor tien personen.De enige reden dat we zijn blijven zitten was dat we twee oudere mensen bij ons hadden met suikerziekte die moesten eten en het Hijgend Hert nogal afgelegen ligt. Geen enkele vorm van excuses ontvangen en zelfs de wandelkaart die we wilden meenemen werd de gebruikelijke 20 cent voor gevraagd. Die hebben we toch maar laten liggen. Als het aan mij had gelegen was ik na de eerste onvriendelijke benadering, van de mevrouw die het probleem niet zag van aan twee verschillende tafels zitten, direct opgestapt en nooit meer terug gekomen. Verschrikkelijk dat ze nog geld hebben verdiend aan deze waardeloze behandeling. Diepe schaamte zou op zijn plaats zijn. Het eten hoeft niet geweldig te zijn en ik ben snel tevreden, maar ik verwacht wel dat je als klant gewaardeerd wordt en niet als oud vuil behandeld wordt.
M. Menkveld
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Op een gewone zaterdagmiddag in november was het razend druk bij het Hijgend Hert. Met onze hond hebben we op het terras gezeten. Mooi uitzicht, sfeervol, maar niet verwarmd. Er stond een potkachel, maar die brandde niet. Jammer.
We hadden het geluk dat er drie hoornblazers langskwamen die spontaan een concertje gaven. Heel sfeervol.
Mijn partner had goulashsoep die één minuut na het bestellen op tafel stond. Mijn thee met vlaai duurde wat langer. Het theewater was niet heel warm en ik kreeg ongevraagd een zakje groene thee waar ik niet echt van houd.
Grootste minpunt: de bediening. Gehaast, ongeinteresseerd, en zoals al eerder gezegd, ze kijken je niet aan.
Zo'n unieke lokatie met veel publiek moet oppassen niet te zelfingenomen te worden. Goede service is heel erg belangrijk, laat dat niet sloffen!!jolandre
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Boscafe, het juiste woord.
Heerlijk midden in het bos, volop dieren, gezellige knusse inrichting
En een heerlijke kaart met super gerechten, ouderwets lekker.
Echte aanrader, doen hoor:-)p. Lendering
Cuba Libre in Vijlen
Met een groepje van vier gegeten en geslapen. Hartelijke ontvangst en prima eten en drinken. Sfeer van restaurant stemt goed overeen met de gerechten op de kaart. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vlotte en attente bediening.
Echt een aanrader.
Ger van Loo
Het eten was erg smakelijk. De smaken sloten goed op elkaar aan. Hoeveelheden waren passend.
Binnen een rustige en gezellige sfeer konden we tafelen en passende gesprekken voeren.
De bediening was erg open, informatief en vriendelijk. Er was aandacht voor of we tvreden waren.
Al met al lekker eten in een gezellige en vriendelijke omgeving voor een redelijke prijs.
Reden om terug te keren!Jacqueline
Feestje gehad met onze familie (8 personen)op 6 oktober 2012. Zeer goed gegeten, alles mooi op smaak en zeker ook een geweldige presentatie. Ook de bediening was vriendelijk en attent. Dit alles samen met zitplaatsen in een hoek van de zaak maakte de avond compleet. Bedankt team van'" uit de kunst'" we hebben genoten !!!
Wittegeit
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Wow, wat een prachtige locatie!
Midden in het rustige bos ligt dan ineens een prachtig boscafe met een mooi terras.
Leuk is dat de beestjes vrij rondlopen. Zo kregen wij aan onze tafel bezoek van een kip en een lieve kater die gezellig naast ons op een stoel ging zitten.
De bediening is vriendelijk en hartelijk maar erg chaotisch. Het is telkens weer de vraag bij welke tafel welke bestelling hoort.
Het eten was redelijk.Rob en Els
Via de buren getipt op dit restaurant. Tijdens een wandeling hebben hun hier genoten van spijs en drank en uitzicht, en gelijk aan ons gedacht. Gisteren dan ook wezen dineren op het terras van 18:00 uur t/m 21:00 uur. Wat een drukte. We hadden dus mazzel dat we een beetje op tijd waren, maar we zullen de volgende keer zeker reserveren. Het begon omslachtig. Deels mijn probleem. We hadden op internet de menukaart bekeken en ik was ontzettend benieuwd naar het tussengerecht waar de droge vermouth (de Noilly Prat) in verwerkt was. Helaas was e.e.a. aangepast, maar internet nog niet, zei de kok en verontschuldigde zich. Ook de bediening was hiervan niet op de hoogte. En ik voelde me even niet op mijn gemak. Ik begon te twijfelen en dacht dat ik iets aan het verwisselen was. We kregen dus weer de lunchkaart en een menu suggestie kaart waar je 3 en/of 4 gangen zelf kon samenstellen. Na dat men ons duidelijk had gemaakt dat er echt geen verdere dinerkaart was hebben we dan ook voor een 3-gangen menu gekozen, dat we zelf hebben samengesteld en dat we zelf qua tussenposes mochten aangeven qua voortgang. Daar hadden en hebben we geen spijt van gehad. We hebben genoten. Alles was vers bereidt en enorm goed op smaak en in balans. Heerlijke geuren en prachtige borden. De vitello tonato was met Livar opgemaakt en was volgens Els verrukkelijk. De gerookte forel omarmd met gedroogde ham was perfect op smaak en in balans met de dressing. De cuissons van eendeborst (op de huid gebakken) en de roodbaars (eveneens op de huid gebakken) waren wederom perfect. Even had ik het idee dat ik kabeljauw had. Ik heb een zwak voor opgeschuimde sauzen en de choronsaus is tot het eind toe schuimig gebleven, wat ik nog nooit heb meegemaakt. Dat trucje mag de kok mij hopelijk de volgende keer verraden. Het is een tijdje geleden dat we weer eens zo vernieuwend verrast waren. Aangezien ik als hobby helemaal verzot ben op het maken van dressings, kan ik u melden dat de dressing op de salade niet alleen verfrissend was maar ook het totaal goed begeleidde. Terwijl het in principe een vrij basic dressing was. We dronken witte en rose huiswijn maar ook de franse cotes de rhone wit en rood. Verder wat spa om tussendoor wat smaak te neutraliseren. Resumerend kunnen we zeggen en melden (zie puntenwaardering per onderdeel) dat e.e.a. voor herhaling vatbaar is. Zeer zeker omdat men voornemens is om per 3 weken de menukeuze kaart te wisselen. We waren gisteren kortbij, maar tevens ver weg. Bedankt keuken, maar ook bediening voor het geduld.
wolfmollee
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Elke keer als we in Zuid-Limburg zijn (en dat is regelmatig), gaan we altijd even bij het Hijgend Hert langs. Liggend op één van de mooiste plekjes van Nederland, in het Vijlenerbos, vind je een mooi terras, lekker eten voor een leuke prijs en vriendelijke bediening.
Mo
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
We bestelden poffertjes. Dat mag culinair toch geen hoogstandje heten. De poffertjes waren klef, lagen in ranzige boter en konden enkel gegeten worden door de smaak ervan iets te onderdrukken met de overdadige dot slagroom die erbij geserveerd werd.
Binnen no time stonden we weer buiten. Nog nooit zo'n verpeste poffertjes gegeten. Werkelijk smerig.
Het was zo stuitend dat ik niet eens wilde protesteren en snel betaald heb. Ik wilde gewoon heel snel weg van deze plaats delict.Hier komen wij nooit meer!
MoW&M
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Wij komen hier al vele jaren als wij een paar dagen vanuit het Westen in Zuid-Limburg zijn om te wandelen.
De sfeer op de grote buitenterrassen is geweldig. De grote keus uit tapbieren is ongekend. De menukaart is Limburgs van samenstelling, maar goed.
Wij blijven komen.
Marieke
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Afgelopen weekend hebben wij Brabanders genoten van een fantastisch weekendje Zuid-Limburg. Ons wandelingenboekje bracht ons naar 't Hijgend Hert, een juweeltje in dit prachtige landschap. Wij houden van dit soort no nonsense tenten, mooi gelegen in de bossen met prachtig uitzicht en gewoon een leuke kaart met leuke prijzen en waar de kippetjes gezellig tussen de lange tafels door wandelen. Gezellig aanschuiven en een leuke middag beleven en dat hebben we ook gedaan tussen de wandelingen door. De bediening is veelal jong, maar zeer zeker vol goede bedoelingen. Het is waar dat de toiletten op het randje zijn, maar ergens verwacht je dat bijna in dit soort tenten. Al met al een bijzonder sfeervolle locatie waar wij zeker terug komen.
Annika
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Ben hier gister gaan lunchen met een vriendin.
Het terras is super gezellig met de kleine kinderboerderij en alle beestjes die los lopen.
We werden binnen 10 minuten geholpen en het eten was er niet veel later.
De biefstuk was heerlijk bereid en de frietjes lekker van smaak.
Wel jammer dat er geen mayonaise bij het gerecht zat.
De bediening is heel vriendelijk.
Zeker een aanrader!stefan
Vorige week op zoek geweest naar een restaurant in de buurt van Landal Hoog Vaals. Uiteindelijk kwamen we terecht bij de Vijlerhof. Gelukkig maar! Echt goed eten voor een normale prijs! Bediening erg vriendelijk. Alles is daar mogelijk! Soep wordt uitgeschonken aan tafel uit een grote pan. Erg leuk om te zien.
Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker nog een keer terug.
Petra
Restaurant Buitenlust in Vijlen
Wij zijn hier vorige week gaan eten! Wat een ervaring! top!!!
Lekker eten, Vooral de lamsfilet met de stroopsaus was super!
De bediening was echt super! Attent, met een eerlijke glimlach,en in voor een grapje! dat is wat we willen!MP
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Leuk ingerichte zaak, vooral in de winter met een warme chocomel romantisch bij de open haard en buiten een laagje sneeuw. Dan waan je je op vakantie, tijdens de wandeling van de parkeerplaats naar binnen.
We komen hier regelmatig en het eten is altijd goed verzorgd en lekker. Ook op de bediening is niets aan te merken, iedereen doet erg zijn/haar best om het iedereen naar de zin te maken. Tijdens drukte is het soms wel eens wat chaotisch, maar dat vinden wij juist wel leuk.Petra Robben
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Op goede vrijdag heb ik samen met mijn moeder bij jullie gegeten. Naar de WC gaan is bij jullie niet ongevaarlijk, aangezien er een leuning ontbreekt en dus niet geschikt voor oudere mensen, mijn moeder heeft het de hele zit opgehouden.Bij binnenkomst heeft echt iedereen zich gestoten aan een heel erg laaghangende lamp. Het eten was super, origineel geserveerd.Minpuntje was de bediening, 2 mensen en dat op een feestdag waarop heel veel mensen vrij zijn.Ze deden erg hun best, maar de mensen die later dan ons binnenkwamen moesten heel erg lang op hun eten wachten en het geklaag was dan ook niet van de lucht.De mensen buiten op het terras moesten heel lang wachten. Nogmaals, locatie prima, maar weet niet of ik nog een keer terugkom, mijn moeder in elk geval niet!
- Vorige pagina
- 1