Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
26 recensies voor Restaurant-Pizzeria Da Gigi
Het eindcijfer is 7.4. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
5,9
- Prijs / kwaliteit
7,2
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
marielle en remco
Vanavond hebben wij weer heerlijk gegeten! Mijn vriend voor het eerst en voor mij was het denk ik de 4e keer.
Het personeel is vriendelijk en attent, wij kunnen ons niet vinden in het commentaar over het personeel, ook hebben wij niet hoeven wachten op ons eten, alle gerechten volgden elkaar prima op.
Ook de afhaalpizza's zijn altijd goed!
Kortom gezellige sfeer en goed eten!- Eten / drinken 9
laura
Ik zelf ben al heel vaak naar pizzeria Da Gigi geweest en elke keer was het weer lekker. Het personeel is erg vriendelijk en praat ook graag met mensen. Ze waren allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!!
7,8 op schaal 1-10
Ricardo
Da Gigi draait op de goede naam die het vanuit het verleden in Veenendaal heeft. De vader van de huidige eigenaar had het destijds goed voor elkaar. De laatste keren dat ik er was heb ik me geïrriteerd aan de lange wachttijden zonder dat er even iemand aan je tafel verschijnt. Bestelde drank krijg je wanneer je hoofdgerecht bijna op is. Dit in combinatie met een overdreven interessant doende gastvrouw/eigenaresse en wisselende kwaliteit van bijvoorbeeld een antipasti van maarliefst €12,50 maken dat ik er niet meer kom. Helaas!
- Eten / drinken 7
5,4 op schaal 1-10
Jaap
Wel echt een Italiaanse tent met redelijke bediening, matige inrichting en slechte thermostaat. Het eten viel tegen, dikke vette pizza, redelijke pasta maar al met al onvoldoende.
- Eten / drinken 4
5,4 op schaal 1-10
Gerrit W
Het eten smaakt heerlijk als het uit de oven komt, alleen soms als je het voor een bepaalde tijd besteld hebt en je komt er om het te halen staat het er soms al een behoorlijke tijd. Ook wij vinden het personeel heel erg onvriendelijk en zien ze je bij binnenkomst niet eens staan, alleen daarom gaan wij er eigenlijk niet meer naar toe. Dit is niet een keer gebeurd maar wel een keer of vijf helaas. Ook zijn ze in een korte tijd fors met de prijs gestegen in een jaar wel 3 euro op een pizza, beetje overdreven.
5,8 op schaal 1-10
Fam. Buursema
Ik ben hier al 15 keer geweest, als het niet vaker is en iedere keer geniet ik weer.
De sfeer is zo Italiaans gezellig en knus, de pasta's zijn elke keer weer subliem en de tiramisu is ook heerlijk!
Het enige kritiekpuntje vind ik de bediening, dat kan nogal lang duren.
De prijzen vind ik erg prettig.
top italiaan!- Eten / drinken 10
9,6 op schaal 1-10
Remco
Enige tijd geleden hier een voor de laatste keer een pizza gehaald. Ik bestelde hier vaak maar zal er nooit meer heen bellen.
De laatste ervaring had ik zeker moeten delen met Da Gigi maar ben er niet aan toe gekomen en op het moment zelf wilde ik de discussie die het dreigde te worden niet aan.
Ik had gebeld voor de pizza en een pasta om op te halen. Ik woon vlakbij. Bij aankomst na ongeveer 10 minuten zag ik een aantal pizza's op het espresso/koffie apparaat
liggen om warm te houden. Omdat ik altijd zeer achterdochtig ben en over kritisch heb ik ze in de gaten gehouden. Wat me meteen al irriteerde is dat de eigenaresse
mij niet vroeg waarvoor ik kwam. Zij keek me aan en had verwacht dat iemand anders me wel zou helpen denk ik. Ze was aan het praten met vaste klanten,
ik geloof over het dertig jarig bestaan van de zaak. Ik wens gewoon geholpen te worden en heb er een hekel aan om te luisteren naar futiliteiten.
Wellicht heel belangrijk met vaste klanten te praten maar laat me zeker niet staan! Na 5 minuten ongeveer werd me gevraagd of ik wilde bestellen
en legde uit dat ik telefonisch had besteld. Na nog ongeveer 5 minuten was de pasta klaar en werd tot mijn verbazing de pizza die er al lag op het espresso apparaat bij gepakt.Ik gaf aan dat ik er al even stond en ik dit belachelijk vond. Ik zei die pizza ligt er al zeker 15 minuten. Toen de jongedame een discussie aan ging was ik er klaar mee. Een andere vrouw,
volgens mij een manager bood aan de pizza nog even in de oven te stoppen. Echter wilde ik naar huis. Ik had een lange dag achter de rug en was moe.Ik wil trouwens helemaal geen pizza die er al 20 minuten ligt...
Al eerder heb ik daar pizza gehaald. Altijd heel lekker! Maar wat ze daar doen is de pasta boven op de pizza doos zetten en geen Plastic (Krukje) afhoudertje in het midden van
de pizza drukken wat ervoor zorgt dat het warm wordende karton van de doos inzakt en op de kaas gaat plakken.Ik was er in een keer helemaal klaar mee.
Ga je eten afhalen let er dan op. Het is jammer want voor de rest zijn de gerechten goed.
Beste Da Gigi. Wil je een mondelinge reactie? Reageer, dan kom ik even langs.
- Eten / drinken 7
7,2 op schaal 1-10
Willemsen
De dag voor koninginnedag heerlijk gegeten in dit Italiaanse restaurant.
Vooraf hebben we genoten van een schaal antipasta. Hierop lagen allerlei heerlijke gerechtjes. Het was voor 2 volwassenen maar ze brachten uit zichzelf een extra bordje voor onze dochter zonder dat we daarom hoefde te vragen.
Daarna een heerlijk vissoep gegeten. Met gigantisch veel vis. Hoe dat voor dit geld kan is de vraag.
Een klein nadeel was dat niet alle vis gefileerd in de soep zat en dat we deze dus eerst even uit de soep moesten vissen en op een apart bordje moesten fileren. Maar de smaak van deze zeer goed gevulde soep was voortreffelijk.
De meiden vonden het helemaal leuk dat ze na afloop iets uit mochten zoeken.
Kortom voor herhaling vatbaar.
De bediening was overigens heel erg aardig en ook geduldig naar onze kinderen die steeds bij de pizza oven wilde kijken.- Eten / drinken 8
8,4 op schaal 1-10
Lon
Onlangs hier heerlijk gegeten. Het eten smaakte heerlijk.
Enige klein minpunt is dat ze niet erg letten op lege glazen op tafel. Daar moet je zelf om vragen, maar daarna krijg je je drinken ook erg snel!Wij komen hier zeker nog een keer terug.
8,3 op schaal 1-10
Henrie
Het was weer erg goed zoals we gewend zijn.
8,8 op schaal 1-10
Anna
We waren met onze kleinkinderen gaan eten in Da Gigi, bestelden 5 pizza's. Kregen er 4, op de 5e moesten we een kwartier wachten! Bediening heel slecht, geen aandacht, hebben volgens ons geen plezier in hun werk. De pizza's waren heerlijk, toch gaan we hier nooit meer eten.
7,2 op schaal 1-10
Bronkhorst
Redelijk tot goed eten, bediening zeer slecht! Lang wachten op je drinken, zullen niet zelf opmerken dat je glas bijna leeg is. Prijs en eten liggen ver uit elkaar, aantal jaar geleden was het een stuk goedkoper en het was toen ook beter! Jammer, we kwamen er redelijk vaak, maar door het gedrag van de bediening, komen we er niet meer.
4,4 op schaal 1-10
Dirk
Gewoon goed, houtgestookte pizza oven en goede bediening. Eerlijke producten en daardoor erg smaakvol.
7,7 op schaal 1-10
cervantes
Prijs/kwaliteit van eten is goed; alleen voor dat je iets op je bord krijgt duurt wel een paar flessen wijn.
Ofwel de drukte geeft al aan dat de kwaliteit op waarde wordt geschat maar de afhalers hebben wel voorrang.
7,7 op schaal 1-10
M.Ristić
Eten is altijd lekker, en er heerst een gezellige sfeer.
7,1 op schaal 1-10
De bediening was erg vriendelijk.
De menu kaart niet heel uitgebreid, vooral de nagerechten vallen erg tegen. De pizza margherita vond ik persoonlijk niet lekker. De kaas was echt heel kazig en er zat teveel op. De bodem was overigens wel goed. Zonder de kaas was de pizza goed te eten.
De pizza's waren er heel snel, binnen 10 minuten.
Vaak wordt er geklaagd over te langzaam (over het algemeen), maar deze pizza's kwamen iets te snel, ze hadden nog wel 5 min langer gemogen,
Zeker omdat de champignons van de andere pizza niet helemaal gaar waren.
- Eten / drinken 3
3,9 op schaal 1-10
Jacob Vink
Zondagavond 20-6-2010:
Zeer teleurstellende bediening:
* foute cola (geen light, kan een keer gebeuren)
* 1 hoofdgerecht ontbrak, was niet opgemerkt.
* 3 maal verzoek om drinken te bestellen (bijna smeken)
* serveerster herkende irish coffee niet.
* gemeld bij leiding, geen excuus bij verlaten gelegenheid.
Kwaliteit eten echter goed.
6,2 op schaal 1-10
joey
Ik ben er gisteren wezen eten en het was super!
Zelf ben ik een grote fan van pizza´s en dit was echt heel lekker.
Niet alleen het eten was super, maar ook de bediening.
Allemaal heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik zou dit echt aan iedereen aanraden!
- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Visliefhebbertje
Heb genoten bij Da Gigi, al diverse keren. Het is altijd enorm druk, maar het personeel blijft zeer toegewijd en attent. Het eten is van goede kwaliteit en mooi verzorgd opgediend. Alleen jammer dat er geen standaard patat en groenten bij het hoofdgerecht worden geserveerd, maar dat je deze apart moet bestellen.
Je maakt met gemak een gezellige avond vol hier, niet in het minst door de gastvrije sfeer.
sylvie
Eén keer in de drie maanden ga ik er weer heen met mijn beste vriendin. Zodat we weer even bij kunnen praten. Maakt niet uit hoelang we er zitten, de bediening blijft super aardig.
8,1 op schaal 1-10
anita
Pizza's zijn erg lekker! Ook de broodjes met "kruidensaus".
Als je komt bestellen om de pizzas mee te nemen, zijn ze binnen 10 minuten klaar, helemaal super!
Jake
Prima locatie, prima sfeer en heerlijke gerechten.
8 op schaal 1-10
edwin
Zeer gezellig restaurant, bediening gastvrij en het eten van perfecte kwaliteit. Een echte aanrader!
- Eten / drinken 10
9,4 op schaal 1-10
Else
Zeer gezellig restaurant. Eerlijk Italiaans eten! het is altijd druk, dus neem de tijd om rustig te dineren. Een echte aanrader!
8,4 op schaal 1-10
van de Vendel
Goed, lekker en gezellig eten voor een leuke prijs.
Bediening is netjes- Eten / drinken 9
9 op schaal 1-10
James
Echt Italiaans.alle vers en met liefde
klaargemaakt.
Een absolute aanrader- Eten / drinken 10