Carnevino in Veenendaal
- Website
- www.carnevino.eu
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Carnevino is een geheel nieuw en eigentijds restaurant in het hart van Veenendaal. Het is een sfeervolle eetgelegenheid waar u vriendelijk wordt onthaald en kunt genieten van een uitstekende lunch of diner met een lekker glas wijn. Wij werken vanuit het principe dat een maaltijd zowel het oog als de tong moet strelen. Voor liefhebbers van een heerlijk stuk vlees is eten bij Carnevino een must.
De gerechten zijn Zuid-Amerikaans georiënteerd en worden uitsluitend met verse producten bereid. Ons keukenteam staat te trappelen van ongeduld om u culinair te mogen verrassen. Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking met Carnevino.
- maa Gesloten
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
Carla
Het vlees was goed maar de rest was middelmatig tot slecht. De bediening was niet kundig en langzaam. Het dessert was een aanfluiting (lekkernijen voor bij de koffie waren miniscule hapjes). Deze cake die ik laatst zelf op de markt ook gekocht had voor nog geen 10 cent per stuk en dat was ook nog in vieren gesneden op een grote schaal voor 4 personen zonder bordjes met een paar hoopjes slagrooom en de goedkoopste bonbons en dat alles voor 6 euro per persoon. De koffie/thee moest wel apart besteld en betaald worden. Ook werd er geen kraanwater geschonken. Al met al een dikke onvoldoende en zeker niet voor herhaling vatbaar.
jacolien
Op zich lekker eten. Niet heel bijzonder. Dikke stukken zalm in de salade vooraf. Carpaccio met niet al te veel smaak (uit de vriezer?). Speenvarken goed gebakken, en lekker groentegarnituur. Bolletje ijs met chocoladesaus was niet meer dan dat...
Alles bij elkaar lekker, maar niet voor herhaling vatbaar. -
NINA
Voor een cursus neegestreken in Veenendaal. Op de site eet.nu gekeken voor restaurants en zeer goede recensies gelezen over Carnevino. Geen enkele letter van gelogen! Prachtig restaurant met fantastisch eten. Zeker een aanrader voor iedereen.
Adrie en Jolanda van Laar
Een restaurant waar je met een warm onthaal binnen kom lopen, het eten overtreft je stoutste dromen, bediening is geweldig, ze schenken bijtijds keurig je glas vol. De sfeer is modern maar knus. Normale prijs voor perfect eten, nu al meerdere keren gegeten daar, een 10 met een griffel voor dit geweldige restaurant.
H. Verwoert
Wij hebben er nu 2 keer gegeten.
Het is erg lekker en je krijgt genoeg te eten.
Het wordt allemaal prachtig opgediend en je wordt er ook erg vriendelijk geholpen geweldig is het.
Wij zullen het tegen anderen door vertellen als ze vragen waar kun je lekker eten en dan geven wij jullie naam door.Hartelijk bedankt nogmaals namens ons vieren.