Hotel Restaurant Schuttershof in Valthe

Landelijk
Ambiance
Kindvriendelijk
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig en verschoontafel
Betalen

8 4
9 9
10 0

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 15 recensies geschreven voor Hotel Restaurant Schuttershof.

Het eindcijfer is 8.5. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Tj. Smith

Eten & drinken 8
    Prijs / kwaliteit 9

Vrijdagavond 30 maart met z,n zessen gegeten in het restaurant Schuttershof.
    Een goede vriendelijke bediening en uitleg van de gerechten.
    De mosterdsoep was heerlijk. Zowel de vis- als vleesgerechten waren overheerlijk en goed klaar gemaakt in de keuken. Dit alles met voldoende verse groenten.
    Het toetje van ijs met vruchten en slagroom liet goed smaken.
    Wij (3 echtparen) hebben in een dit Drents restaurant, beter gegeten en gedronken, dan in vele anderen, welke wij als vrienden in de loop der jaren hebben bezocht.

2. rein en roelfien geerts

Prijs / kwaliteit 9

Vorig jaar zijn we in contact gekomen met hotel en restaurant Het Schuttershof.
    We hadden een kamer en een tafel besproken.
    Wat ons bij de reservering opviel was dat we tussen 18.00 uur en 19.00 uur aan tafel verwacht werden.
    Dit zei voor ons genoeg, bij deze mensen zitten we goed
    we hebben dan ook bijzonder genoten van de gastvrijheid, en vriendelijkheid.

De kamers stralen rust en gemoedelijkheid uit, het geeft je het idee dat je thuis bent.
    Het eten is uitstekend, met voldoende keuze.
    Afgelopen januari zijn we weer een paar dagen geweest, helemaal super.
    Kort samengevat, voor ons is het niet moeilijk.
    Wij voelen ons prima op onze plek in het mooie Valthe.

3. Paul Dique

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

I have been to Holland many times now for the Motogp in Assen.

You could not find a better place to stay then the schuttershof, the Family are really friendly and most helpful.

The food is top class and the serving is very generous, i have always had a very good night's sleep and the rooms are clean.

I will be staying again for the 2012 motogp.

Thanks for a great stay this year.

Paul.

4. Johan

Het afgelopen weekend zijn we met onze gasten naar restaurant Schuttershof geweest. Het was erg gezellig, de bediening was vriendelijk en het eten was uitstekend; ikzelf had een biefstuk. Perfect gegaard en goed gekruid. Mijn vrouw had een kippannetje met stukjes kipfilet in een saus met verse groenten en champignons. Hierbij werd geserveerd: rijst, verse rode bietjes die goed op smaak gebracht waren, gebakken aardappelen, patat en een zeer gevarieerde rauwkost met alleen verse ingredienten. Ook onze gasten waren erg tevreden.

Prijs - kwaliteit verhouding prima in orde, hier betaal je zeker niet teveel.

5. Gertjan

Eindcijfer 7,9 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 9

Vorige week zondag gegeten met twee gezinnen waaronder 4 kinderen. Prijs-kwaliteitsverhouding was prima. Onze gasten waren moslims. Uit eigen initiatief benoemde de bediening mogelijke problemen met varkensvlees en kwam met een alternatief voor de witlof. Prima! Kinderen kregen ook ruim de aandacht.

6. moniek

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Prijs / kwaliteit 9

Het is zeker een aanrader om hier gezellig en lekker te gaan eten.

We hebben laatst lekker gegeten bij Schuttershof.

Het personeel was vriendelijk, en ons zoontje kon er mooi spelen.

We komen zeker een keer weer!

7. Tanja

Prijs / kwaliteit 9

Heerlijk gegeten bij Schuttershof, de bediening was super, aardige mensen! Erg gezellige sfeer, & de prijs is niet te duur. Het is een aanrader!

8. Joke

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

We hebben afgelopen zondag in Schuttershof gegeten. Het eten was heerlijk, de bediening was goed, vriendelijke gastvrouw.

Er is een speelhoek voor de kids, dus die hebben zich ook prima vermaakt.

Gezellig restaurant, lekker eten en niet te duur!

9. gerda

Prijs / kwaliteit 9

Prima gegeten bij Schuttershof.

Goed eten, goede bediening en ook zeker leuk voor de kids, die mogen rondlopen.

Zeker een aanrader.

10. Marianne

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10
    Sfeer 10
    Prijs / kwaliteit 9

Heerlijk gegeten en de bediening is vlot en vriendelijk. De sfeer in Schuttershof is ontspannen en gemoedelijk.

We hebben er een heerlijke avond gehad en we hebben gelijk maar geboekt voor de kerst!

11. Jochem

Prijs / kwaliteit 8

Super avond gehad vorige week met ons bedrijf, we haden een keuzemenu met daana een Karaokeavond. Het keuzemenu was echt perfect, ook het vegetarisch! Karaoke kwam wat langzaam op gang maar, dat is uitgemond tot een topfeest.

Echt een aanrader.

Iedereen bedankt.

12. paulus

Prijs / kwaliteit 9

Heerlijk gegeten in Valthe!

Goed verzorgde maaltijd met lekkere frisse salade en heerlijk mals vlees!

Bediening prima en vriendelijk..gemoedelijke sfeer!

Ook leuk..de entourage!

We komen zeker een keer weer!

13. Jildert

Sfeer -
    Prijs / kwaliteit 8

We hebben buitengewoon lekker gegeten. Onze maaltijd bestond uit Drentse schnitzel en het kippannetje. Beide gerechten waren uitstekend bereid. De moeit waard. Dit is over te doen.

14. joke

Prijs / kwaliteit 9

Wij hebben heerlijk gegeten in de Schuttershof. De dagschotel voor 9 euro was goed en voldoende, en het kippannetje voortreffelijk. Aardige bediening en leuk voor de kinderen die lekker mogen rondlopen en spelen.

15. Jan

Eindcijfer 4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 4
    Sfeer 5
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 3

Eten was absoluut niks bijzonders. De witlof, die nog zwom in het kooknat, was afgedekt met een plak ham en kaas. Salade was weinig aandacht aan besteed. Gebakken aardappelen waren zeer zacht gebakken. Vis was een minimaal stukje. De prijs was veel te hoog, zeker gezien de kwaliteit. Smakeloos.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt