- Adres
- zon lunch vanaf 11:00 diner 11:00 - 21:30
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
25 recensies voor Aan de Linde
Het eindcijfer is 8.6. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,9
- Prijs / kwaliteit
8,4
Heidi Nowee
Op 14 mei gingen we eten bij "Aan de Linde", de ober vertelde ons dat ze voor deze avond ook een 5 gangen verrassingsmenu voor 27,50 aan konden bieden.Die verrassing wilden we wel meemaken.Het eten was heerlijk, in 3 van de 5 gangen waren asperges verwerkt.het dessert was ook erg bijzonder: aardbeien met peper(!) vanille ijs en een soort ijs of bavaroise met basilicum.Dat was werkelijk uniek maar ook heel lekker.De verrassing was dus zeer geslaagd.jammer dat we helemaal uit Zuid Holland komen...
Tim
Zaterdagavond gaan eten bij bij "Aan de Linde". Zeer gezellig restaurant met toffe en vriendelijke bediening. We kozen voor het 4-gangendiner dat bijzonder goed meeviel. Van amuse tot dessert, elk gerechtje was van uitstekende kwaliteit en zeer lekker. De Argentijnse (witte) wijn is trouwens ook een aanrader.
Jammer genoeg wonen we niet in de buurt, anders zouden we er zeker meer gaan eten. Het is de moeite waard.
osmen27
Wij hebben gisteren op het terras heerlijke koffie gedronken met slagroom, een advocaatje, glaasje water en een smakelijke hazelnootbonbon. Het uitzicht tegen het uit mergelsteen opgetrokken kasteel Den Halder was fantastisch en de bediening was gewoon perfect.
Een echte aanrader en wij komen beslist terug om er eens te dineren.- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
kelly palmen
Beste Restaurateurs,
Wij hebben een zeer gezellige avond gehad in jullie restaurant. We hebben mogen genieten van een heerlijk diner en vooral jullie zelfgemaakte ijsthee is zeer goed in de smaak gevallen. Het eten was voortreffelijk. We hebben u al een paar keer bezocht en zullen dit ook zeker blijven doen..Met vriendelijke groeten,
Kelly
7,9 op schaal 1-10
Piet Smit
Beste Restaurateurs, Wij hebben een uiterst gezellige avond genoten in uw restaurant. Buiten de goede ambiance was ook de kwaliteit van het eten buitengewoon. Samen met de vriendelijke bediening was dit het perfecte recept voor een leuk avondje uit.Wij gaan u absoluut vaker bezoeken!
Met vriendelijke groet,
P.Smit
Bram
Voor het eerst in Valkenburg geweest en na lang zoeken naar een restaurant, wat op zich wel verbazend was omdat je struikelt over de restaurant, kwamen wij langs Aan de Linde. Zag er prima uit en dat zette zich binnen ook voort. Puike en enthousiaste bediening, uitleg van de kok hoe de tapenade was samengesteld, lekker eten en de entourage vonden wij aangenaam. Een aanrader voor iedereen die in Valkenburg lekker uit eten wil gaan.
8,1 op schaal 1-10
Joost
Tijdens ons verblijf in Limburg hier gegeten, goed restaurant vrij klassieke inrichting. Voorgerechten waren top voor mij was dit een duo van coquille mooie presentatie. Hoofdgerechten vielen daarna wel iets tegen in vergelijking met wat we verwachten ondanks dat nog steeds ruim een voldoende. Door een paar kleine dingen te veranderen kan dit restaurant nog een paar stappen maken, te denken aan bijvoorbeeld een broodbordje(side-plate) in te dekken. En ook het stokbrood met kruidenboter veranderen voor een iets luxere broodkeuze, zeker in verhouding met de toch best hoge prijzen zou dit zeker passen.
Voor mensen die toch op een goed niveau willen eten raden wij Aan de Linde zeker aan om een keer te gaan eten!- Eten / drinken 8
7,1 op schaal 1-10
W.Martens
Wij komen regelmatig bij Franscois en Anke om de lekkerste capucino van Valkenburg te drinken, wij zijn op zondag 3 maart 2013 gaan dineren en het was meer dan voortreffelijk. Gezellig, en vooral een leuke bediening. Top .
Lindsey en nino
Wij hadden op 23-11-2012 iets te vieren en dit hebben wij bij aan de linde gedaan. Het eten was heerlijk (kreeft, carpaccio en pasta met scampi).
Het was erg druk en er was te weinig personeel voor de hoeveelheid gasten. Maar ondanks dat, hebben wij niet lang hoeven wachten en hebben we toch een uitstekende service gehad! Wij komen zeker terug- Eten / drinken 10
PJ Koedijk
Ik was samen met m'n partner, voor het eerst in Valkenburg. Kwamen lopend van het station en zagen een gezellige tent. Kwamen dus binnen bij: Aan de Linde en namen koffie met rijstevlaai. Was werkelijk heerlijk en het zag er chique uit met advocaat/slagroom en bon bons. Na de uitgebreide koffie vroegen we om de diner kaart. Na het inzien kregen we een kaartje mee voor een gratis drankje en borrelplankje. In de loop van de middag waren we helemaal overtuigd om bij: Aan de Linde te gaan eten en hebben we gereserveerd. Het was ronduit overheerlijk!! de sfeer en de bediening was zeer gastvrij en we willen hier bij een volgend bezoek weer terug komen. Wij bevelen Aan de Linde dan ook zeker aan bij andere gasten. Ga zo door!!!!
10 op schaal 1-10
carine
Vriendelijke ontvangst, gezellig dineren, lekkere maaltijd, in werkelijkheid is het véél mooier en gezelliger dan op de web-site, kortom veel redenen om terug te keren.
9,9 op schaal 1-10
GA Brummer
Wij bezoeken regelmatig dit restaurant. Voor de lunch deze was altijd al zo goed, zeker in prijs/kwaliteit verhouding, dat wij besloten hadden om het ook met vrienden te bezoeken voor een gezellig etentje 's avonds.
Onze vrienden waren niet bekend met het restaurant maar waren zeer tevreden zowel met het eten als de persoonlijke benadering bij aankomst. Zij waren zeer blij dat zij nu een goed adres hebben gevonden om te eten als zij wederom Valkenburg bezoeken.Ik moet zeggen dat het een zeer geslaagde avond is geworden dankzij het goede eten en de goede zorg van het attente personeel .
Bedankt namens ons allen.
Erna Meijer
Vandaag hebben we , met zijn 10-en, de verjaardag van mijn moeder gevierd. Ze is 80 geworden. Dit wilden we vieren met een lekkere lunch in een restaurantje in Valkenburg. Via deze site kwam ik bij Aan de Linde terecht. De recensies waren goed en zijn wat ons betreft helemaal waargemaakt.
Ik had doorgegeven dat mijn moeder jarig was. Al bij binnenkomst werd zij in het zonnetje gezet.Gedurende de lunch werd zij regelmatig gevraagd of alles naar wens was. Dat gold ook voor ons, trouwens. Wat een service !!! Echt super, vonden we unaniem. Het eten was heerlijk, de clubsandwich is uitgebreid besproken.De visschotel was om te smullen. Ook de entourage is heel sfeervol. Kortom een aanrader. Als wij weer in Valkenburg zijn is dit ons stekkie.- Eten / drinken 10
9,5 op schaal 1-10
Janssen
Lekker gegeten in een sfeervolle omgeving. Prijzen zijn wat aan de hoge kant.
6,8 op schaal 1-10
R.Scholte
2x per dag langs geweest,s,morgens voor de koffie met gebak "Het is een aanrader! dan de omgeving verkennen,Daarna weer terug op hun gezellige terras genieten van de lunch.In het kort.Je moet bij"Aan de Linde"
geweest zijn,gastvrij,sfeervol.goede kwaliteit,Komen zeker de aankomende weken weer langs.
P/S. mensen niet allemaal tegelijk! doe het rustig aan en geniet van dit alles.- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Sonja
Zeer lekker gegeten, snelle bediening. Top!
ger henssen
Zaterdag 13-8-2011
Na een dagje Valkenburg in druilerig weer neergestreken op het verwarmd terras met uitzicht op een prachtig stukje Valkenburg.
Heerlijk gegeten, het gerecht was erg lekker en heel leuk opgediend.
Het dessert was verrukkelijk, de aardbeiensoep is een echte aanrader.
En ook de cappuccino was af, leuk met een bonbon en een advocaatje.
Wat ons betreft een echte aanrader voor iedereen.
8,4 op schaal 1-10
Fam. Deckers
Afgelopen vrijdagavond wilden we wat gaan drinken rond de klok van 20 uur. Op een zondagmorgen hebben we al vaker koffie gedronken op het terras van Aan de Linde, dus we waren bekend. Het terras was druk bezet, met nog 1 of 2 tafels vrij.
We hadden al snel een plekje gevonden en nog voordat we konden gaan zitten werd ons gevraagd of we ergens mee geholpen konden worden. Verrast door deze snelle bediening gaven we aan alleen iets te willen drinken. Toen volgde een laatdunkende blik met de boodschap dat we alleen mochten gaan zitten als we ook iets zouden eten.
Om ons heen kijkend zagen we meerdere tafels waar alleen maar iets gedronken werd en ook konden we verder geen informatie ontdekken waarop stond dat het terras alleen bestemd was om iets te eten.
Terugkijkend naar onze laatste ervaring wil ik me niet onthouden van een negatieve recensie. Kwaliteit van het eten & drinken is goed (heb er ook al eens geluncht). Wat betreft de gastvrijheid en de service laat Aan de Linde te wensen over. Blijkbaar moet je aan een bepaald profiel voldoen, wil je mogen plaatsnemen op het terras als het wat drukker is.
5,7 op schaal 1-10
fam. Vogels
Na wat speurwerk op www.eet.nu kwamen we uit bij :
"Aan de Linde" in Valkenburg.
We zochten namelijk iets om met ons gezin, bestaande uit 13 personen in de leeftijd van 3 tot 75 jaar, uit te gaan eten.
Nou, daar hebben wij geen spijt van.
Vanuit Gulpen, waar wij dat weekend verbleven, is het 10 minuutjes met de auto en bovendien ruim parkeren vlakbij.
Restaurant "aan de Linde".
Vanaf de binnenkomst tot en met het weer aandoen van onze jassen alleen maar lof over dit restaurant en zijn personeel.
Onze ouders die 50 jaar getrouwd waren werden keurig in het zonnetje gezet met vuurwerk op het dessert en een glas heerlijke zoete mousserende wijn.
Ook de twee kleintjes van 3 en 6 jaar die wij in ons midden hebben werden op een uiterst correcte manier benaderd.
Het menu wat de eigenaar en chefkok aan ons had voorgelegd behoefde geen aanpassingen.
À la carte was ook mogelijk maar daar ging onze voorkeur niet naar uit.
Het was uit de kunst, zelden zo goed gegeten.
De kinderen mochten eten wat ze wilden, de chefkok zou voor ze maken wat ze wilde, dat vonden de kids natuurlijk prachtig.
Dus een en al lof over dit goede restaurant waar wij, als we in de buurt zijn, zeker nog eens gaan eten.
9,4 op schaal 1-10
Marloes
Gezellig restaurant met prima eten.
Porties zijn niet al te groot.
De bediening laat te wensen over. Niet qua gastvrijheid maar we moesten verschillende keren wenken om iets te kunnen bestellen.
Daarnaast mocht het allemaal wat sneller: een uur gewacht voordat het eerste gerecht werd geserveerd.
6,6 op schaal 1-10
Monique
Heerlijk gegeten op het gezellige terras. Ondanks het warme weer bleef het personeel vriendelijk en correct.
Kortom: niets op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar!
Rob
Op het terras van dit restaurant geluncht en dat is prima bevallen. Mooie locatie, mooi terras (dat nog wat aankleding kan gebruiken, maar dat zal nog wel gaan gebeuren) en lekker eten. Prima salade met vis gegeten met daarbij een lekker glas Chileense chardonnay. De clubsandwich met kip en bacon was ook goed verzorgd en beviel prima. Zeker voor herhaling vatbaar!
8,2 op schaal 1-10
Han de Vries
Voor Valkenburg een aanwinst, lekker eten en wat ik vooral leuk vind is dat men hier ook iets anders aanbied.
Zo gaan we op 7 Mei naar de Jazz avond. Leuk idee.
Personeel is vrolijk en attent.
Fam Hup en Debets
Zeer gezellig restaurantje.
Bijzonder gastvrij. In de ochtend koffie met rijstevlaai besteld. De rijstevlaai was op, maar er werd direct iemand naar de bakker gestuurd om weer nieuwe te halen. In de middag speciaal terug gereden voor een lunch. Ook dit eten was zeer goed verzorgd, het personeel en ook de eigenaar zijn zeer gast vrij. Als wij weer eens een weekendje weg zijn in Limburg, doen wij onder de Linde zeker weer aan.
paulien
Gezellig restaurantje met superlekkere chocomel (keuze uit 32 soorten!) en heerlijk eten!
Het personeel is bijzonder gastvrij en attent.
Wij komen hier zeker nog een keer weer als we in de buurt zijn.
9,5 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt