Recensies van restaurants in Ulestraten, Limburg
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Ulestraten. Gegeten bij een restaurant in Ulestraten? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Ulestraten verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Ulestraten over tijd.
anne gorissen
Nou nou, wat een lawaai aan de bar. Niets voor een restaurant. Eten was niet gaar, heel jong personeel en veel te weinig. Lang moeten wachten. Sfeer was niet leuk door het luidruchtige aan de bar. Wij gaan hier nooit meer terug!
anne gorissen
Afgelopen week-eend gaan eten en drinken in de Walk-Inn. Zeer goed bevallen. De zaal was mooi als restaurantje ingericht, klein, maar knus. Mooie entourage. Het eten was echt ontzettend lekker. Normaal en betaalbaar. Later nog wat gedronken in het gezellige cafe. Een compliment voor de kok! En ook voor de gastvrouw voor de leuke bediening. Wij gaan er zeker nog eens terug. Een echte aanrader.
M.Corsten
Snackpoint Don Bosco in Ulestraten
Schone zaak,maar dat was bij die vorige 2 uitbaters ook al.
Niet meer zo vriendelijke mensen, nepfriet, veel poespas om een bitterbal en zak friet aan de man te brengen (Circus snackpoint)
Mooie vitrine, wel veel zooi tussen de snacks liggen. Lekkere burger. Leuke kidsboxenhw
Snackpoint Don Bosco in Ulestraten
mooie schone frituur, maar de friten zijn niet echt lekker (meletig)
C. van Breda
Snackpoint Don Bosco in Ulestraten
Vriendelijke bediening. Goede kwaliteit. Ruime hoeveelheid voor een relatief lage prijs. Gezellige, frisse, schone zaak. Begrijpelijk, dat deze zaak zo hoog gescoord heeft.
klantje
Geen vitrine, koude frieten en snacks bij thuiskomst! (Woon ook nog eens in Ulestraten, 1 minuut ervandaan)
Slechte kwaliteit. Zeer zeker niet voor herhaling vatbaar!
tim klein
hoi
ik woon zelf in ulestraten
het is een mooie en goede frituur
goed vet lekker eten en lekker drinken
en veel aanbiedingen
en mooi geworden
mooie tafels
alles digital geen borden meer waar je kan op kijken wat je moet hebben
maar nu lekker allemaal lg tv
latersssssKirsten H.
Snackpoint Don Bosco in Ulestraten
Ik kom zelf uit Meerssen, maar altijd als ik door Ulestraten kom , haal ik hier een frietje, superleuke lui, frisse zaak , SCHOON VET
t jeurissen
Snackpoint Don Bosco in Ulestraten
Je kan wel zien dat ze bij de top van nederland horen