Swinckels in Twello in Twello
- Website
- www.swinckelsintwello.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Swinckels in Twello staat voor service, kwaliteit en gastvrijheid.
In het oudste deel van Twello met zicht op de Dorpskerk bent u echt een avondje uit in ongedwongen sfeer met alle charmes van het monumentale pand.
De keukenbrigade kookt volgens het principe dat de ingrediënten puur tot hun recht dienen te komen. Dit resulteert in herkenbare en vaak robuuste smaken aangevuld met verfijnde gerechten. Alleen de smaakvolste en meest verse ingrediënten worden ingekocht en dan het liefst uit de regio. En dat is te proeven natuurlijk.
Vaak verzinnen wij leuke, betaalbare en vooral lekkere acties. Tijdens deze acties passen wij onze principes niet aan en krijgt u uiteraard de kwaliteit geserveerd, die verwacht mag worden.
Al met al een heerlijk ontspannen avondje uit.
Swinckels in Twello is zeer goed te bereiken (3 min. vanaf de A1)en ligt in de buurt van Deventer(6 min.), Apeldoorn(10 min.), Zutphen (18 min.). Tevens beschikken wij over ruime gratis parkeergelegenheid.
- Lunch Dinner
- zon lunch 14:00 - 16:00 diner 14:00 - 21:00
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Swinckels in Twello beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid. Gratis parkeren in de gehele omgeving.
- OV
Swinckels in Twello is binnen 400 meter vanaf het treinstation gelegen.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Hip, kindvriendelijk, luxe, romantisch, rustig, zakelijk, huiselijk, gezellig, klassiek en nostalgisch
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, biologisch, suikervrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Afhalen, high-tea, all-inclusive, terras, Wi-Fi, honden toegestaan en rookruimte
- Prijzen
- Chef: S. van Dam
- Gastheer/vrouw: B.C. van Dam
- Eigenaar: S. van Dam
S. van Dam
Graag wil ik als eigenaar van Swinckels in Twello, bij uitzondering, reageren op de recensie van Lia.
Uit de tekst kan ik opmaken dat het enige tijd geleden is dat Lia ons bedrijf bezocht heeft. Inmiddels hebben wij de high tea grondig aangepakt, waardoor de klachten van Lia niet meer voorkomen.
Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om te melden dat wij een bedrijf hebben ingehuurd om de akoestiek te verbeteren, waardoor voorgaande opmerkingen over lawaai in het nieuwe jaar tot het verleden zal behoren.
Ten slotte verzoek ik alle recensieschrijvers in het vervolg klachten tijdens het bezoek te melden, zodat wij hier direct op kunnen reageren en u uw bezoek aangenaam kunt afsluiten.
Graag tot een volgende keer.