Recensies van restaurants in Tolkamer, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Tolkamer. Gegeten bij een restaurant in Tolkamer? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Tolkamer verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Tolkamer over tijd.
janette
Snackbar · Rijnstraat 5, 6916 BD, Tolkamer
Prima eten voor weinig. Lekker snel en ondanks de drukte erg vriendelijk. Leuke kadootjes voor de kinderen, lekker zo'n ouderwetse puntzak patat. Voor herhaling vatbaar. Het pand is erg verouderd maar de ideeen en uitvoering binnen zeker niet.
tonnie
Italiaans · Europakade 10, 6916 BG, Tolkamer
Wat een verrassing toen we daar aankwamen. Hele mooie locatie, super vriendelijke bediening. Ja soms duurt het even maar met mooi weer kan het ook niet anders, dan hebben de mensen het druk genoeg. (gelukkig) Mooie schone kamers. Niet heel veel keuze voor de maaltijden, maar wat je eet, is super goed en lekker en niet duur, ook belangrijk. We gaan heel vaak weg, maar dit is voor ons toch echt een top locatie, helemaal met mooi weer. En wat ook nog leuk is, ze hebben een eigen ijssalon in het hotel, met ijs wat ze zelf maken! Heerlijk. Hier gaan we vaker naar toe.
Mevrouw Gort
Italiaans · Europakade 10, 6916 BG, Tolkamer
Op een mooie zomeravond op het gezellige terras gezeten aan de kade in Tolkamer. De bediening liet behoorlijk lang op zich wachten. Zelf maar even naar de bar gelopen om wat te drinken te halen. Het was geen zelf service bleek. Oké dan maar weer terug naar mijn mooie plaats met ruim uitzicht op het water. Helaas werden we na 40 minuten wachten nog niet geholpen. Toen zijn we maar weer op de fiets gestapt. Jammer.
Rl
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Met groupon bon met z'n tweetjes gegeten. 7 gangen, geweldig! De bediening is perfect, vriendelijk en je voelt je echt een gast! Maak je in Nederland helaas niet meer zo vaak mee! Complimenten. De gerechten waren afwisselend vis/vlees en bijzonder smaakvol. Porties voor 7 gangen groot. Heerlijk ook nog een gang kaas. Wij hebben genoten. Mooie kennismaking met villa copera. We komen vast terug!
Johan C
Vlot personeel, maar de een weet vaak niet wat de ander heeft opgenomen of gebracht.
Buffet-eten is vlak van smaak om iedereen te plezieren. Buffetbakken worden vaak van boven bijgevuld wat kans op bacterieën explosief doet toenemen. Maar één visgerecht in veel beslag gefrituurd, geen garnalengerecht.
Wel de all time favourites; babi pangang, koe yu luk, ajam smoor, pisang goreng, loempiaatjes enz.Vloerkleed en stoelen smoezelig, uitzicht op de Rijn maakt veel goed
- Eten / drinken 6
Anoniem
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Via vakantieveilingen een 3 gangen verassingsmenu gekocht. Dit kostte niet zoveel, maar daarentegen waren de drankjes flink aan de prijs. Vooral het kopje thee op het eind! 5,50 p.p., reden die werd genoemd: er zat ook wat lekkers bij (hier hebben wij volgens mij niet om gevraagd, we vroegen geen thee met wat lekkers). Daarnaast vonden wij de porties vrij klein, thuis heb ik een tosti gegeten....
Wel complimenten voor de sfeervolle inrichting en aardige ontvangst.- Eten / drinken 8
Eduard nijenhuis
Snackbar · Rijnstraat 5, 6916 BD, Tolkamer
Ik ben samen met mijn vrouw een middag gaan wandelen op de mooie kade van tolkamer, na enige tijd kregen wij trek en hebben wij bij dit mooi gelegen cafetaria uitstekend gegeten. 2 Hamburgers van het huis uitstekend klaar gemaakt door de jongeman en waarschijnlijk de eigenaar.
Het is niet duur en zeker voor herhaling vatbaar
Fam. Ten Broeke - Fam. Beekhuizen
Hebben hier al vele malen gegeten.
Eten uitstekend.
Personeel zeer vriendelijk.
Eigenaaar altijd in voor een praatje.
Conclusie wij komen hier nog vaak terug.- Eten / drinken 10
GVG
Een sfeervol, gastvrij en op exclusieve locatie gelegen Chinees Restaurant. Ik heb er diverse malen gegeten, ook met Aziatische vrienden. Die zijn van huis uit erg kritisch als het om eten gaat maar ook zij waren super voldaan. En om het lekkers nog eens op een ontspannen manier te laten bezinken, is een wandeling over de Rijnboulevard een aanrader. De uitzichten zijn onvergetelijk. Ik geef niet gauw 10-en. Maar bij de prijs/kwaliteitsverhouding van Hong Kong is natuurlijk onovertroffen. Doen !!!
Kees Rutgers
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Prachtige lokatie en super eten. Elk onderdeel van wat er op je bord ligt heeft een eigen smaak. Ja, de prijs is stevig, maar man man wat lekker en mooi.
Anneke
Italiaans · Europakade 10, 6916 BG, Tolkamer
Via vakantieveilingen hier gegeten. Lekker, goed afgestemde smaken, passend bij gekozen restaurant formule: hoge kwaliteit, weinig qua kwantiteit. Jammer, dat het dan zo lekker is, maar amper vult. Als afsluiter kozen wij nog een kopje cappuccino, met plateau bonbonnetjes, is een aanrader.
Restaurant was modern (?) maar kil aangekleed, veel spijkers, geen enkel schilderij... De verwarming had het moeilijk, beneden waar we afgerekend hebben was 't warmer dan boven in 't restaurant waar wij zaten om te eten. Dit gemeld, helaas geen oplossing voorhanden. Bediening allervriendelijkst, we komen nog een keer terug als het buiten licht is om eens de omgeving en het terras te verkennen.- Eten / drinken 8
Peter en Lidy Joseph-Potjes
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
We hebben afgelopen vrijdag 18 januari van een heerlijke lunch genoten! We werden heel gastvrij ontvangen en zullen in de zomer zeker een keer terug komen!
rudieberentsen
Wij hebben echt genoten van het eten, de sfeer is altijd super, heel leuk personeel.
Wij komen er al jaren en het eten is altijd super lekker.Tot de volgende keer, jullie krijgen van ons een dikke 10
Vriendelijke groetjes, familie Berentsen
Fam Liotto
De sfeer is super... het eten is zeer goed... ik ken weinig restaurants die zulk goed eten hebben.... en wij zijn erg kritisch qua voeding... de 9.8 wat het gemiddelde cijfer is hebben ze zeker verdiend.
Wij gaan hier zeker vaker eten.- Eten / drinken 10
Paul
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Begint een merkwaardige mix te worden, nu het restaurant "slapen en eten bij Toine" dicht is komen de driegangers naast de luxe couverts te zitten. Ook met de Groupon aanbiedingen lijkt de prijsdruk steeds hoger te worden. Jammer, in het begin hebben we er altijd met plezier gegeten.
- Eten / drinken 6
Hengeveld
Italiaans · Europakade 10, 6916 BG, Tolkamer
Zonde van de ronduit slechte organisatie. Lang wachten bestelling die is vergeten, geen kloppende administratie. Keuken is boven gemiddeld.
legrand
Italiaans · Europakade 10, 6916 BG, Tolkamer
24 juli wat op het terras gedronken, wat een een bediening, ik denk zo rond de 15 jaar, de bonnen waren zoek, de bestelling waren niet door gegeven aan de keuken mensen moesten wachten op hun wisselgeld gewoon zonde voor zo n mooi plekje
- Eten / drinken -
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Roelie
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Drinking, dining and more......
“and more............”, dat was het zeker !
Met mijn zoon donderdagavond enorm genoten van de gerechten; het verrassingsmenu was dan ook zeker een verrassing!
Ondanks dat we elders al vele lekkere gerechten mocht proeven, overtrof dit onze stoutste verwachtingen en is Toine's titel “meesterkok” zwakjes uitgedrukt.
Bij elk gerecht werd ons duidelijk uitgelegd wat er geserveerd werd.
Het breekbrood, héél origineel in een papieren zak !
De amuse (geitenkaas met bietensalade) was heerlijk en toen Toine hoorde dat ik zo graag eens een oester zou willen proeven, stond hij 2 tellen later aan onze tafel met voor ieder van ons 2 overheerlijke oesters!
Het voorgerecht (gepocheerd jong kloostervarken met piccalli en een kwarteleitje) was fantastisch en het hoofdgerecht (gekonfijte eendenbout op een bedje van seizoensgroeten) overtrof alles.
Tot slot was er een overheerlijk dessert (bladerdeeg, rabarber, Zwitserse room, aardbeien en yoghurtijs) hetgeen een afsluiting was van een menu die een "10 met een griffel verdiend".
Tot ziens was dan ook een welgemeend afscheid van een overheerlijke avond.- Eten / drinken 10
roni
Nou zondag 6 mei weer heerlijk gegeten op de hong kong boot,dit keer het lopend buffet en niets te duur € 9,95,-,waar is dat nog? vooroorlogse drink prijzen apart, niets van te zeggen.Soms moet je wel eens wachten als de bakken leeg zijn maar jah,voor dat geld wacht ik graag !.
Kortom een goed restaurant op een mooie lokatie.Tot de volgende keer dat ik dit weer beleven mag.
lien
Snackbar · Rijnstraat 5, 6916 BD, Tolkamer
Lekker eten. Veel akties en aanbiedingen voor de klanten. Pand erg oud maar het gaat toch om de kwaliteit van het eten en de klant vriendelijke bediening. Toekomst ander pandje?
langenhof
Dat was een prettige ervaring, een strandtent aan de Bijland, de koffie n toppie met n echt smakelijk koekje en n chocolaatje. Bediening door mensen met hart voor de gasten, snacks lekker vers in een frisse omgeving, voor fietsers een aanrader. Wij komen beslist nog eens terug, een echt stukje natuur wat omgeving betreft. Daar deed de koffie en bediening nog een schepje boven op.
Wij wensen deze mensen het allerbeste en hopelijk tot gauw.B. Watcher
Nederlands · Bijland 3, 6916 KA, Tolkamer
Al vele keren hier geweest, tot nu toe altijd met veel genoegen. De chef-kok straalt helemaal uit dat hij ervan geniet om je iets lekkers voor te zetten en dat is dan ook precies wat keer op keer weer gebeurt. Of het nu een eenvoudig maar met zorg bereid kersvers warm vloerbroodje betreft of een uitgebreide hoofdmaalijd, tot nu toe vonden mijn mede-tafelgenoten en ik de kwaliteit ver bovengemiddeld. Daarbovenop komt nog de prettige bediening en de heerlijk relaxede sfeer van het buitenterras (binnen is het zeker ook niet ongezellig; maar daar zou o.i. de sfeer nog iets verbeterd kunnen worden door een paar eenvoudige wijzigingen in de aankleding). Zowel binnen als buiten treft het fraaie uitzicht over de Rijn; dat alles temidden van een mooie zeer rustgevende natuur. Heerlijk ook om even langs te gaan als je op de fiets passeert, bijvoorbeeld om 's zomers of 's winters even uit te rusten op het (bij fris weer verwarmde) terras. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Ach, met sommige critici van hieronder zijn wij het wel eens dat sommige gerechten op het eerste gezicht iets voordeliger geprijsd zouden kunnen zijn. Aan de andere kant ligt deze (pracht)plek ook wat afgelegen, waardoor het in zo'n kwaliteitsrestaurant gemiddeld wat minder druk is dan midden in stad of dorp. Ik kan me voorstellen, om de kosten eruit te halen, dat de prijs per gemiddelde maaltijd dan ietsje hoger uit moet vallen. Daar krijg je vervolgens wel veel voor terug!! Niet voor zeurpieten of haastmakers, wel voor levensgenieters.
Jan
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Niet echt een top restaurant, vergeleken met andere vergelijkbare restaurants.
Voorgerechten waren goed (makreel) maar de boerderijeend zat weinig smaak aan en was zelfs flauw te noemen. Verder nauwelijks garnituur bij dit hoofdgerecht. Dessert was dieptriest, een smakeloos soort van taartje waarvan er 2 werden gereserveerd voor 3 personen! Op 1 bordje lagen 2 vorkjes! Tevens een expresso besteld, deze was al klein, maar ook nog eens voor de helft gevuld, precies 1 slok!
(ijs was overigens wel goed)Op onze opmerkingen werd een beetje afwijkend gereageerd, niet zoals het zou moeten horen in een top restaurant, zoals van wilt u anders een dubbele expresso, of wilt u wellicht 1 extra taartje bijbestellen? maar van: Zo gaat dat bij ons.
Al met al kwaliteit is redelijk te noemen maar er zijn betere restaurants in de buurt
- Eten / drinken 5
Rene Wijker
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Wij hebben afgelopen zaterdag voor het eerst bij Villa Copera te Tolkamer gegeten. En we moeten zeggen dit was werkelijk TOP!! Het begon bij het ontvangst, we werden erg vriendelijk ontvangen door een jonge dame. Het was prachtig weer dus we wouden beneden een aperitief drinken. De dame in zwart ging ons voor naar het lounge terras. ( Prachtige tuin trouwens ) Na een half uurtje gingen we aan tafel en begonnen met de amuse. Erg leuk 3 verschillende amuses; We begonnen met een tosti van blauwschimmel, daarna een kreeftensoepje en als laatste een gelei van tomaat met daaronder de verassing: mousse van basilicum. We namen een 4 gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Als voorgerecht salade van aardappel met kalfsmuis en mosseltjes. Als tussengerecht zeeduivel met venkel en saus van creme fraiche. Als hoofdgerecht reebout met saus van roze peper < dit was werkelijk voortreffelijk! En als nagerecht een aantal bereidingen van braam: bavarois van braam met gelei, mousse van braam en bramenijs mmm... Bediening erg leuk, met oog voor de gast en zijn er steeds op het goede moment. Goede toelichtingen bij de gerechten en wijnen. We willen Toine en team erg bedanken voor deze fijne avond en we komen zeker nog eens terug
Groeten,
Marieke en Tijs
Jacq
Frans · Spijksedijk 2, 6917 AC, Tolkamer
Heerlijk gegeten, gastvrije bediening en heerlijke wijnen, en een prachtige locatie natuurlijk. In 1 woord top! Wij komen hier zeker nog eens terug. Een echte aanrader dus...
Fam. Jumelet
Italiaans · Europakade 10, 6916 BG, Tolkamer
Vanavond voor de tweede keer bij Toine in Tolkamer gegeten. Leuk klein huiselijk restaurant in Tolkamer, aan de Rijn vlakbij Lobith en Emmerich. Ook deze keer weer heerlijk gegeten van de vaak wisselende themakaart! Soms zijn gerechten niet meer bestelbaar, maar altijd een prima alternatief te kiezen! Als je van ver komt kun je ook slapen bij Toine.
- Vorige pagina
- 1