Contactgegevens
- Hotels in de buurt »
- Voorzieningen
- Terras
27 recensies voor Eetcafé De Kievitshoeve
Het eindcijfer is 7.7. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
7,6
- Service
7,8
- Prijs / kwaliteit
7,4
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Helene de Jong
Alweer een warme knusse en heerlijke avond in de Kievitshoeve. Wat een verademing, nieuwe eigenaren en nieuwe kok. Jongens wat een verbetering, eindelijk weer een nieuwe stamkroeg voor ons. Gastvrijheid zoals het bedoeld is !!! echt een aanrader.
9,2 op schaal 1-10
Steven Kaper
Mooi wijnarrangement bij het Kerstmenu en complimenten voor het hele team tijdens hun "eerste" Kerst.
- Eten / drinken 7
6,9 op schaal 1-10
Tausch
Een stokbroodje carpaccio gegeten, prima vlees en netjes gepresenteerd.
Is de moeite waard om terug te gaan. -
van gorp
Afgelopen zaterdag 17 nov hebben wij onze dochter d'r verjaardag gevierd bij de Kievitshoeve zoals we elk jaar doen. Maar helaas dit jaar niet zo gastvrij en klantvriendelijk als de andere jaren bij jacque. Je wordt niet ontvangen je wordt niet gefeliciteerd, de eigenaar komt zich niet even voorstellen, allemaal punten die toch belangrijk zijn om je klanten te houden. De uitstraling is alsof er niemand zin heeft te werken, geen passie voor het vak. Sorry, maar dit is de laatste keer dat we de verjaardag daar vieren van de kinderen en we hebben er drie.
- Eten / drinken 7
5,1 op schaal 1-10
Retera
Wij waren zeer tevreden over dit restaurant, niet alleen over het eten maar ook de sfeer, bediening, wijnkaart en bierkaart. De nieuwe eigenaren hebben het restaurant zeker verbeterd en wij zullen hier nog vaker heengaan
8,8 op schaal 1-10
Liselotte
We hebben heerlijk gegeten met zijn tweeën. De bediening was erg vriendelijk en we hadden alles erg snel voor ons neus, zowel het drinken als het eten.
Het eten was geweldig, de service was geweldig en gezellig en daarom ga ik hier sowieso nog vaker naartoe.- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
J.de Fretes
Gezellig en sfeervol etablissement. Prijs/kwaliteit zeer goed, lekkere visgerechten en goede bediening.
- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Thomas
Afgelopen zondag hebben wij eerst lekker op het terras in de zon gegeten en gedronken, en zijn daarna op de veranda gaan zitten om daar een hapje te gaan eten. Hebben erg genoten en het eten was super! Komen hier zeker nog terug!
Britt
We hebben erg gegeten en de sfeer was erg goed. De bediening heeft ons erg goed geholpen, ze waren erg vriendelijk. De prijs kwaliteit verhouding was het zeker waard!
Al met al hebben we een super avond gehad!- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Danielle
We hebben een paar weken geleden met de familie gegeten bij de Kievitshoeve. We hadden bijna allemaal het maandmenu en dat was echt super! Hoe ze het kunnen maken voor die prijs!
Het beviel ons zeer en we komen zeker vaker terug!- Eten / drinken 9
8,5 op schaal 1-10
Henk-Jan
We hebben een lekker ontspannen avond gehad. Eten was bijzonder lekker, en de bediening erg goed en vriendelijk. Na het eten heerlijk aan de bar nog een paar afzakkertjes gepakt en de avond was helemaal goed! Echt een aanrader, zal er zeker vaker komen!
Henk-Jan
8,9 op schaal 1-10
Marion
Ook ik heb een slechte ervaring. Samen met een collega afgesproken om bij te kletsen. Het duurde zeker een half uur voordat de bestelling werd opgenomen. Daarna meer dan een kwartier wachten op 1 cappucino en 1 ice-tea. Vervolgens werd de koffie door de bediening over de schoenen van mijn collega gegooid. Natuurlijk niet expres maar het waren nieuwe schoenen. Gevraagd wat zij er aan dachten te doen. Ze heeft overlegd en kwam kort daarna terug met de mededeling dat dit op eigen risico was en dat er van vergoeding geen sprake kon zijn. Met andere woorden als de bediening per ongeluk soep over je kleding knoeit dan is dat op eigen risico. Daarom zien ze mij nooit meer in de Kievitshoeve. Laat dit een waarschuwing zijn voor de gasten.
- Eten / drinken 5
4 op schaal 1-10
Thomas
Ook wij hebben een slechte ervaring met het eten omdat we met een hele grote groep waren. Hebben zeer lang op het eten moeten wachten, de vis was koud, frites half gaar en te weinig. Op 'n tweede portie frites hebben we 20 minuten gewacht. Te weinig keukenpersoneel. We gingen nog wat hongerig naar huis.
- Eten / drinken 3
2,9 op schaal 1-10
Karel v.d.Boom
Lijkt gezelliger dan het is! Knullige bediening. Het eten is er niet wat de menukaart beloofde, redelijk duur.
- Eten / drinken 4
Top prijs.
Top bediening.
10 op schaal 1-10
Martijn
We hebben een paar keer iets gedronken op het terras. Mooi gelegen, maar jammer genoeg slechte service en geen hapjes te krijgen. Ook een keer gegeten in het restaurant, maar ook daar slechte service en het eten viel tegen.
Niet voor herhaling vatbaar!
- Eten / drinken 4
3,9 op schaal 1-10
Thea van Straten en Ad Suur
Altijd gezellig, vriendelijk personeel en eten van voortreffelijke kwaliteit. We komen er al jaren regelmatig en graag! En een leuke bijkomstigheid: het is van ons uit slechts 3 minuten lopen.
dennis
Ik vind dit een superleuke locatie om gezellig af te spreken. Terrasje pikken, iets drinken of zelfs iets heerlijks eten ( keuken is goed, de menukaart wordt met regelmaat veranderd ). Mooi terras en de sfeer is ongedwongen binnen. Ik voel me erg op mijn gemak in deze ambiance. Een aanrader.
Ook een leuke plek om iets te vieren, wat ik dus heb gedaan. Is zeer goed bevallen.
10 op schaal 1-10
danielle
Gezellige, ongedwongen sfeer in een oude rustieke boerderij.
Het eten is van zeer goede kwaliteit ( goed restaurant niveau ), de bediening erg vriendelijk en de lokatie zelf is top!
Een aanrader! Ik kom hier graag.
9,1 op schaal 1-10
N. Mennen
Onze zoon en vriendin komen hier vaker, dus toen zij kozen voor een intiem huwelijksfeest moest dit de lokatie zijn. Voor hen is het een echt trouwfeest geworden dat werd afgesloten met een heerlijk diner.
van Buren
Als ik ga eten mag dat van mij avondvullend, heerlijk relaxed tafelen. Waar had die meneer de leiding voor nodig, jong wil toch niet zeggen niet goed?
9,4 op schaal 1-10
Edwin
Kom hier vaker. Gewoon een heel goede bistro, met een beperkte kaart, maar heerlijke gerechten. Leuke sfeer, ongedwongen personeel.
ALs je een bistrootje wilt pakken... dan is dit een prima adres!!- Eten / drinken 9
C van de Wouw
300708 met 5 personen gegeten bij deze uitspanning, algemen klacht, je moet er veel geduld hebben voor je wat op tafel hebt, voor een normaal menutje hebben ze al gauw twee en een half uur nodig, en zo druk was het die avond niet, bediening zeer jong, was verder geen leiding in het restaurant, bedenk me nog wel eens twee keer voor ik hier weer eens terugkom.Jammer
- Eten / drinken 5
4 op schaal 1-10
F Ooms
een klacht over het bremzoute eten werd afgedaan als:"ik doe het 30 jaar en ik wet het beter"en dat terwijl een sous-chef een week eerder een voortreffelijek maaltijd op tafel zette
- Eten / drinken 1
2,1 op schaal 1-10