Recensies van restaurants in Teteringen, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Teteringen. Gegeten bij een restaurant in Teteringen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Teteringen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Teteringen over tijd.
Lin
Met 12 pers. gegeten. Vriendelijke ontvangst. Eerste drankje stond zo op tafel. Duurde heel lang voor bestelling opgenomen werd. Paar voorgerechten konden redelijk door de beugel. De frisse salade was een aanfluiting. Hoofdgerechten schnitzel enorm hard doorgefrituurd, een schoenzool. Gambas volgens kaart zijn een bakje grote garnalen. Veel te weinig frietjes, de formule zit hem in het bijbestellen. Constant werd er gevraagd of we nog wat wilde drinken tot vervelends toe. Heel vaak stonden ze met drankjes aan tafel die waarschijnlijk van andere tafels waren. Tussen de gangen zit heel veel tijd. Maar het toetje sloeg alles maar liefst binnen 20 min. volgde het eerste appeltaartje, de andere 11 tafelgenoten hebben derhalve nogeens 40 min. moeten wachten op dessert, waaronder ook appeltaart. IJs zat vol met ijskristallen en was smakeloos. Slagroom die meteen inzakt. Kortom voor die prijs kun je niet veel verwachten... dat bleek maar weer. Voor ons eens en nooit meer.
H.A. Oudshoorn
Prei in Teteringen
Met zijn tweetjes vanavond 27 april 2013 gedineerd.
Zeer matig en erg ongastvrij. Wij hebben € 188,00 afgerekend en moesten op het wijnarrangement voor een bodempje extra dessertwijn voor een van ons beiden nog eens € 5,00 bijbetalen. Op onze opmerking dat we dat niet waardeerden, kregen we alleen als antwoord dat dit extra berekende bedrag 'juist' was en afgerekend diende te worden. Geen aanrader wat ons betreft.
Reynout
Prei in Teteringen
Vorig jaar fantastisch gegeten met 4 heren en hun dames als bedankje van 2 heren voor de andere 2. Dit jaar weer gereserveerd voor dezelfde gelegenheid, maar op de dag moest een van de te bedanken heren (75 jr) afzeggen wegens ziekte. Besloten te annuleren omdat het geen pas gaf het zonder hem door te laten gaan.
De reactie van de eigenaresse aan de telefoon was uiterst verontwaardigd en boos. Het leek wel of Prei op het punt staat over de kop te gaan. Op hoge toon uitte ze haar ongenoegen. Het plan om het in mei alsnog daar te plannen zie ik van af: We geven die ruim 800 euro wel ergens uit waar men de (begrijpelijke) teleurstelling op een beschaafder manier uit.Jamilla
Snackbar & Party-Service Gebr Joosen in Teteringen
De Lekkerste frietjes van Breda en omstreken!"We komen er graag&de service is super!"De personeel is uiterst vlot&spontaan,heel goed gericht na de klanten toe&wat ze willen,dikke 10+ ! gr.jamilla en rick &co
Han
Super gegeten en een geweldige bediening voor een prijs die eigenlijk te laag was en denk ik niet vol te houden is om de zaak rendabel te houden. Toch een aanrader (tip; de groente dus bloemkool en broccoli graag voor mij wat minder rauw).
Meggy Stolk
Maandag 27 januari 2005 met 5 zussen gegeten bij De Croy Boslust Oosterhout, aan de weg naar Teteringen.
Een prachtige lokatie met een groot parkeerterrein.
We werden vriendelijk ontvangen. Het is een groot restaurant, maar door de indeling lijkt het niet massaal en heb je veel privacy.
De formule van De Croy is een 3-gangen keuzediner voor een heel schappelijke prijs. Voor enkele wat luxere producten op het menu betaal je een toeslag.
De bediening is vriendelijk en correct. De sfeer is prima en het eten is héél erg lekker.
Een echte aanrader dus!Bas
Prei in Teteringen
Verassende en creatieve gerechten. 8 gangen menu voor €50 pp, heerlijk avondvullend programma. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding! Aanrader
sander
Prei in Teteringen
Wij zijn zeer blij verrast! Heerlijk 8 gangen diner gegeten en een erg lekker wijn arrangement erbij! Prijs kwaliteit is echt een 10! Enige minpuntje is dat er helemaal geen achtergrond muziek aanwezig was. Niet erg maar het is altijd wel lekker, is mijn mening.
Bediening was goed. We hebben een heerlijke avond gehad. Komen zeer snel weer een keer terug!Isolatie Company
Prei in Teteringen
Mooie opgemaakte borden, verrassende gerechtjes. Uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Hele vriendelijke, nette bediening. Chapeau! Wij komen hier zeker terug.
Lennard
Snackbar & Party-Service Gebr Joosen in Teteringen
Misschien wel de lekkerste friet van Brabant!
Peter
Prei in Teteringen
Ik kom er regelmatig eens in de twee maanden. De bediening is niet altijd perfekt maar ze zijn ook geen michelin sterren kwaliteit dus dat hoef je ook niet te verwachten.
Het maand menu is prijs - kwaliteit de beste keuze moet niet meer stijgen dan dat het nu is prijs technisch.
Bij een flesje wijn gewoon gratis een karaf ijswater gratis helemaal perfekt we bijven Hollanders ga echt geen geld betalen voor "plat" water!!
Dus we blijven terug komen...Andre Pols
Prei in Teteringen
Al jaren kwaliteit. Kookt op het randje en daar moet je lef voor hebben!
Non conformistisch. Je proeft hier een oud-patissier en dat zijn vaak de beste chefs. Gaat gewoon zijn eigen gang en trekt zich niets aan van wat 'men zegt' of ' men vindt'.
Want wie is tenslotte 'men'?
corry
Uitstekend gegeten, alles was top.
De kok reageerde zeer verrassend op de 91e verjaardag van schoonmoeder.
André en Ed
Prei in Teteringen
Vrijdagavond 17 juni het menu van de Chef gegeten bij Prei. We komen er vaker en ook dit keer weer een zeer aangename avond. Het menu was gewoon top, afwisselend, smaakvol met af en toe de bekende fusion mix dat voor een prettige smaakvariatie zorgt. Wij vinden dit, qua eten het fijnste adres in Breda en omgeving.
valerie
Dit is een restaurant die echt voor de gast bezig is. Dank jullie wel voor de bijzondere avond! Wij komen gauw weer terug.
Genieters
Het Middenhuis hoort bij onze favorieten in de regio.
Heerlijk eten, lekkere bijpassende wijnen en mooie ambiance.
Zeker aan te bevelen!
Ellen
Wij hebben hier verschillende malen buitengewoon lekker gegeten. Vooral in de zomer lekker buiten op het terras is heerlijk relaxed. Bij het Middenhuis hebben ze de tijd, dus echt avondvullend.
De bediening is wel formeel, dat mag echt wel wat losser.
Dhr. P.Nus en mevr. A.Nus
Snackbar & Party-Service Gebr Joosen in Teteringen
Zelf gemaakte sate & gehaktballen en verse friet.
Erg lekker en zeer gezellig met eigen bier tap.
Voor herhaling vatbaar.
Gr. Dhr. P. Nus.
Mimy en Ben van der Plas
Prei in Teteringen
Wij kregen een 6-gangen diner aangeboden door onze kinderen ter ere van ons 45 -jarig huwelijk. We hebben erg lekker gegeten behalve de 5e gang. Deze keiharde pizza (waar we onze tanden bijna op kapot beten) vinden wij absoluut niet passen bij een restaurant als het uwe, met de prijzen die berekend worden.
Verder kregen wel 5 (of meer) mensen een feestelijk dessert omdat er kennelijk iets te vieren was. Wij echter niet. Jammer!
Boris
Cafetaria-Lunchroom Stollie's in Teteringen
Wat een enorme grote keuze voor zo'n kleine zaak. Het eten is er zeer goed. Je kunt kiezen uit verse friet en aviko friet. De bediening is uitstekend.
Wichi De Jong
Cafetaria-Lunchroom Stollie's in Teteringen
Heerlijk eten, de klantvriendelijkheid kan niet beter.
Hans en Ans Rieff
Prei in Teteringen
Wij hebben hier woensdagavond met zijn tweetjes heerlijk gegeten. A la carte is inderdaad behoorlijk aan de prijs, maar het viergangenmenu dat wij hadden gekozen was van een hoogstaande kwaliteit en de prijs van € 40 zeker waard. Ook de witte huiswijn was perfect. Bediening vriendelijk en correct!
Komen hier zeker nog eens terug.
Ralph
Cafetaria-Lunchroom Stollie's in Teteringen
Goeie friet. Afhankelijk van wie achter de frituur staat is het goed of beter en is de klantvriendelijkheid matig tot heel goed.
De beste friet van Oosterhout komt uit Teteringen!
Corrie en Jan Smans
Prei in Teteringen
Wij komen bijzonder graag in dit restaurant.
Vooral de combinaties van smaak die John tovert uit zijn keuken zijn bijzonder smaakvol. Prijzen zijn wel behoorlijk hoog.
'S.
Prei in Teteringen
Met zes personen bij Prei gegeten. Verwachtingen waren hoog. A la carte erg duur, toch daarvoor gekozen omdat het maandmenu alleen per tafel gekozen kan worden.
Van de zes voor - en hoofdgerechten vijf keer vis en een keer vlees, erg jammer als je geen vis lust. Daarna de rekening. We hadden met zes personen allemaal een voor en hoofdgerecht en twee personen een kaasplank als nagerecht, de overige vier personen kozen voor koffie. Bij het eten twee flessen wijn en de rekening bedroeg 550 euro. Erg veel voor wat je kreeg en de keuzes voor zo'n restaurant. Personeel niet klantvriendelijk en geen voldaan gevoel.
Kortom wij komen hier niet meer terug.Gerwin en Yvonne Kieboom
Prei in Teteringen
Zoals altijd als we dit sfeervolle restaurant bezoeken, was het weer een perfect avondje uit. Het 6 gangen verrassingsmenu is een echte aanrader! Voor ons nog steeds met stip ons favoriete restaurant!
Marc
Prei in Teteringen
Wat is Prei toch fantastisch. Het eten is een culinair feest. De bediening kenmerkt zich door Brabantse hartelijkheid. Maar het grootste feest blijft natuurlijk het eten zelf. De amuses zijn elke keer weer verrassend en de Alaska crab vormt een vast onderdeel in een van de heerlijke gerechten.
Ik ben in al mijn bezoeken nog nooit teleurgesteld en ik hoop nog lang te kunnen genieten van de gastronomische hoogtepunten in Prei.
- Vorige pagina
- 1