De Dis Broodjeshuis/Pizzeria in Terschelling west
Lekker en eerlijk eten op ieder moment van de dag!
Contactgegevens
- Adres
- Boomstraat 17 8881 BS Terschelling west Nederland
- Telefoon
- 0562-443443
- Website
- www.dedis-terschelling.nl
Omschrijving
Op het eiland Terschelling op steenworp afstand van de haven, de zee en de Brandaris ligt De Dis; een ambachtelijk broodjeshuis/pizzeria waar je zeven dagen per week en op ieder moment van de dag lekker kan eten.
Geniet op het terras of binnen van onze versgemaakte en ruimbelegde broodjes,
homemade brownies, pizza’s, pasta's of salades en vers geperste sappen en proef de gemoedelijke en ongedwongen sfeer van De Dis en het leven op Terschelling. Alles wat wij serveren kunt u ook meenemen.
Pizza's worden gratis bezorgd op West-Terschelling. Vraag naar de voorwaarden voor bezorging buiten West. Uiteraard kunnen naast pizza's al onze producten aan huis of op uw vakantieadres bezorgd worden.
De Dis
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, biologisch en lactosevrij
- Voorzieningen
- Afhalen, bezorgen, catering, high-tea, terras en honden toegestaan
- Betalen
- Personeel
- Gastheer/vrouw: Britt en Anneke
- Eigenaar: Britt en Anneke
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Meva
Ik had een veelbelovend broodje met o.a. Een omelet erop besteld. Het leek me erg lekker maar het tegendeel bleek waar. Na lang wachten kwam de niet al te vrolijke gastvrouw die niet al te veel kennis bleek te hebben van de hygieneregels. Toen ze mijn bestelling op tafel "smeet" besloot ik eerst even het broodje te inspecteren. De omelet bleek niet alleen koud te zijn, maar was ook nog een helemaal blauw aan de onderkant. De textuur was rubberachtig. Volgens de gastvrouw is dit gebruikelijk als je een omelet s'ochtends bakt en aan het einde van de dag probeert op te warmen in de oven en dan serveert aan je betalende klanten. Volgens een andere klant had zij ook een rubberen omelet teruggebracht. De gastvrouw gaf aan dat zij dit altijd zo serveerde. Na aandringen kreeg ik een nieuw broodje. Dit keer met lichtbruin gekleurde filet american. Alleen lekker als je van bloedheet gekruid houdt, waren ze ook vergeten te melden. Volgens de "kok" vermelden ze dit normaal wel. Kortom: niet voor herhaling vatbaar.