Recensies van restaurants in 't Harde, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in 't Harde. Gegeten bij een restaurant in 't Harde? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in 't Harde verdeeld zijn.
Het aantal recensies in 't Harde over tijd.
Loes Roest
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
Verrassend gegeten, en wat een lekkere soep! Voor een jong gezin met kleintjes (zoals wij) is dit restaurant perfect, leuk ingericht van binnen en fantastisch terras aan het bos! Ook een schitterend gebouw... En proficiat voor het heel vriendelijke personeel, wij komen terug!
- Eten / drinken 7
Gerda
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
Bel ik op woensdag om voor 2 personen een afhaal pannenkoek te bestellen, zegt ze ....we zijn vandaag gesloten...volgens de site alleen op maandag gesloten?!
Huigen
Wij hebben hier om 18.30 4 broodjes kapsalon besteld, om thuis te laten bezorgen op 4 km afstand. Het eten is uiteindelijk om 19.15 bezorgd. Toen we het eten uit de verpakking haalden bleek dit niet te zijn wat wij hadden verwacht. Een kapsalon hoort uit 50% patat/salade/kaas te bestaan en uit 50% vlees. In dit geval was het 90% patat, 5% salade/kaas en 5% vlees. En het was ook nog eens walgelijk, koud en slap. Dus hebben we gebeld dat dit niet kon. De Mediterraan beloofde ons 4 nieuwe kapsalons te brengen, dit was om 19.20. Uiteindelijk was het 20.15 en hadden we nog geen nieuw eten. Dus hebben we opnieuw gebeld, en vertelde de Mediterraan ons dat ze onze bestelling vergeten waren, en dat we onze bestelling binnen 15 minuten kregen. Ook vertelden ze dat er 4 gratis biertjes bij zouden zitten en dat we ons geld terug kregen. Toen kregen we onze bestelling om 20.40 uiteindelijk, zonder de 4 biertjes en we kregen ons geld niet terug. Dus na 2 uur en 10 minuten hebben we ons eten uiteindelijk gekregen, dit was al een stuk beter maar nog steeds smaakloos en slap. Dit vind ik gewoon niet kunnen.
- Eten / drinken 1
Fred
Chinees-Indisch · Herenveldweg 4, 8084 EL, 't Harde
Gezellige sfeer, goeie service. We hadden voor het verrassingsmenu gekozen en dit bleek helaas ook inderdaad een verrassing te zijn, voornamelijk vis terwijl we eigenlijk normaal buiten garnalen nauwelijks vis eten. Jammer dat dit niet van te voren werd gevraagd ( vis of vlees ). Mochten we weer eens in de buurt zijn dan zullen we in ieder geval niet meer voor dit menu kiezen ;)
- Eten / drinken 6
Jim
Snackbar · Eperweg 62, 8084 HH, 't Harde
Ik kom hier heel vaak een patatje of iets anders halen, soms ga ik naar het restaurant. Personeel is aardig ik vind het ook heel persoonlijk om herkend te worden! heel erg leuk! Je krijgt altijd heel veel eten dus voor wat je er voor betaald is niks. ik krijg het bijna nooit op dus ga altijd met een volle buik weer naar huis. Ik zag staan dat er ook heel veel verschillende reacties waren. we zijn allemaal mensen en we doen allemaal wel eens wat fout.. soms zie ik ook nieuwe gezichten en die moeten ook het vak leren met vallen en opstaan.. geef het nog een kans! Mijn ervaring helemaal goed!
- Eten / drinken 9
nienke
Snackbar · Eperweg 62, 8084 HH, 't Harde
Prima sfeer, goede verzorging en aardig personeel!
joke marcus
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
vrijdag 1 februari bij ac 't harde met mijn man gestopt om even iets te eten en een kop koffie te drinken. de koffie was goed maar de bestelde javaanse varkenshaassate met friet was meer dan slecht. de patat was hard maar het satevlees was zo zenig en taai dat ik het heb laten staan. geen aanrader dus.
zonde van mijn 35 euro !!!Fam. van Rutten
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
Wij bestelden, jawel, een aanbieding. 2 van Dobbe kroketten met brood voor maar 7.95!!!!!!
De oudere ongeinteresseerde man achter de kassa was geenzins behulpzaam!
Krijgen wij het eten geserveerd op een oud beschadigd bord en magnetron deksel erover.
Ligt er naast onze kroket en brood ook nog een pluk soepgroente.- Eten / drinken 1
Hendrik
Snackbar · Eperweg 62, 8084 HH, 't Harde
Voor de derde keer op rij patat met bijbehoren besteld en wederom werd de bestelling niet volledig geleverd. Wanneer je dan later alsnog de vergeten kroketten ophaalt, wordt er schouderophalend lauw gereageerd. De kroketten worden er nog een keer in de frituur gegooid om vervolgens oneetbaar meegegeven
Te worden. Waardeloos- Eten / drinken 4
irene van vuure
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
Buitenkant prachtig. Binnen koud en oud. Kapotte vloerbedekking. Biefstuk goed, groenten matig. Drinken uitgesproken duur. Geen aanrader.
Jan Paul Loeff
Nederlands · Eperweg 47- B, 8084 HB, 't Harde
Amuse is een onverwachte tractatie in een dorp als 't Harde. Kok en eigenaar Pim heeft als grootste hobby het maken van lekker eten en zijn wederhelft Vera weet de sfeer en bediening gezellig en huiselijk te houden. Vandaag voor een vergadering bij hen neergestreken (uitzondering, ze waren eigenlijk niet open) en van een goede lunch genoten (tijdens de vergadering :-). Mijn mede bestuursleden waren ok vol lof.
Amuse is echter speciaal voor het avondeten een echte aanrader. Mooi eten met gedurfde combinaties zonder te overdrijven in een warme en hartelijke omgeving. Gaan!- Eten / drinken 10
Gerard
Snackbar · Eperweg 62, 8084 HH, 't Harde
Hier enkele malen eten gehaald en een keer in het restaurant gegeten. Het eten is zeer slecht gebakken en van waardeloze kwaliteit. De patat was telkens slap en bruin en de overige snacks zijn wij ook niet over te spreken. Frituren is voor hun niet weggelegd. Wij hebben een keer gebeld dat de patat slap, vet en bruin was en dat de berenklauw hard en droog was met aangebrande uien er tussen. De kwaliteit van de patat lag volgens de medewerkster aan de aardappelsoort en ze gaf toe dat de berenklauw waarschijnlijk te lang in het frituur had gelegen. Helaas kwam men niet met een oplossing en ik heb dan maar aangegeven dat wij hier nooit meer eten zullen halen.
- Eten / drinken 1
dini en jan
Snackbar · Eperweg 62, 8084 HH, 't Harde
We lunchen er regelmatig en we komen er met plezier steeds weer terug. Lekker eten, niet duur en een hele vriendelijke bediening. En het is er ook gezellig. Gratis te lezen de Telegraaf, AD en de Stentor en voor oud-militairen die in 't Harde gelegen hebben, de hele tent hangt vol met foto's uit de zestiger jaren.
En wat is nou fijner dan na een dag wandelen of fietsen gezellig wat te eten en te drinken op het mooie terras.- Eten / drinken 8
H.
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
We eten er met onze dochter van 6 regelmatig een pannenkoek. De pannenkoeken zijn lekker, voor kleurtjes wordt gezorgd en het maandmenu is niet duur.
De inrichting is gedateerd maar voldoet prima.
De jeugdige bediening is wat onzeker maar gastvrij. De "bazin" is afstandig en kortaf.
Kortom, de pannenkoeken zijn lekker en de "bazin" is een beetje verzuurd.
Cees de Boer
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
Al meerdere malen bij het Pannekoekenhuis 't Harde heerlijk pannekoeken gegeten. In klein en groot gezelschap. Geweldige gastvrouw die haar vak verstaat.
Goede kwaliteit pannekoek en ruime keuze. We hebben met 40 mensen samen de verjaardag van mijn vrouw gevierd toen ze 50 werd.
Leuke en goed georganiseerde ontvangst, goede kwaliteit en snelle maar niet gejaagde service.
Prima restaurant, kan het een ieder aanraden gezellig een pannekoekje te prikken in Pannekoekenhuis 't Harde .- Eten / drinken 8
Boere
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
Heel leuk restaurant met een heel lekker en aantrekkelijk geprijsd menu.
MH
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
Echt de lekkerste pannenkoek ooit geproefd, met name de hartige speciale pannenkoeken..
- Service -
harriette
Geen goede ervaring.
Chagerijnige eigenaar
Kregen de kans niet om te proeven
Werden weg gestuurd, want moesten eerst reserveren
Staat niets over op de site
Was niet mee te praten.Bediening was wel vriendelijk.
Ga er nooit meer heen
- Eten / drinken -
- Sfeer -
de jong
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
geen aanrader vies ouwe boel sfeerloos eten matige kwaliteit het was net een restaurant van het voormalige Oostblok
kortom kom er nooit weer!.- Eten / drinken 1
Fam Bergsma
Nederlands · Eperweg 47- B, 8084 HB, 't Harde
Woensdag 20 Juni hadden we afgesproken bij Amuse in 't Harde, een warm en huiselijke ambiance, waarin ambachtelijkheid en creativiteit de toon aangeeft.
De eigenaar (tevens kok) weet op meesterlijke wijze culinaire gerechten te serveren met heerlijke verse kruiden en groenten uit de tuinen van Dr Vogel.
Het echtpaar zet zich op bijzondere wijze in om er voor de gasten een ware culinaire avond van te maken.
Als u net als ons ook wilt genieten is dit beslist een aanrader.Reint en Marjan
Pim en Vera proficiat!
Elly en Freek
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
Gewoon een zeer goede pannenkoek op de Veluwe . Zonder meer de beste durf ik wel te zeggen. Doorgaan zo!!!
Succes .- Eten / drinken 9
Marion
Snackbar · Eperweg 62, 8084 HH, 't Harde
Woensdag 18 april heerlijk gegeten. Bediening was vriendelijk en ondanks de drukte hadden wij snel ons eten.
gert
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
Op terugweg nog trek dus AC `t Harde.
Bij aankomst al onduidelijk of de boel open of dicht is.
Helaas was het open, vieze toiletten, onhandig ingedeeld buffet. Na bestellen afgerekend € 37,50 (oef).
Soep (tomaten) was niet echt heet, wel redelijk flauw en had zeker in de buurt van een tomaat gestaan, veel peper en zout er bijgedaan om enige smaak aan te brengen. Kibbeling, redelijk met enige smaak echter bij een slechte visboer smaakt het beter voor veel minder geld en je hebt meer. Schnitzel, hard flauw. De champignonsaus moet poedersaus zijn smakeloos en te vies om te eten, voordeel is dat het apart wordt geserveerd (bijgeleverd) Patat, maar èèn keer slechtere gegeten. Groente :-( uit een blik van zeer slechte kwaliteit.- Eten / drinken 1
Josev
Nederlands · Eperweg 47- B, 8084 HB, 't Harde
Wij eten regelmatig bij Amuse en het is altijd fantastisch. Je wordt hartelijk ontvangen in een huiselijke sfeer. Je kan even ongedwongen aan de bar een drankje nuttigen om je daarna te laten verwennen door heerlijke gerechten waarin Pim de plaatselijke streekgerechten gebruikt. Wild, vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet uit, het is altijd heerlijk. Een échte aanrader!
tine
Pannekoekenhuizen · Eperweg 139, 8084 HE, 't Harde
We hebben hier een lekkere pannenkoek gegeten. De bediening was snel en goed.
Ron Donkers
Nederlands · Eperweg 94, 8084 HK, 't Harde
Oudbollig, muf en sfeerloos, ik kan er weinig positiefs bij bedenken, en dat voor een dergelijke kapitaal krachtige organisatie. We hebben er koffie gedronken en maar op zoek gegan naar en andere locatie voor het eten.
- Eten / drinken 4
Paul van der Tas
Nederlands · Eperweg 47- B, 8084 HB, 't Harde
Gisteren het amuse diner gekozen en erg verrassende smaken prima verdeeld over 11 gerechtjes, een echte culinaire belevenis met persoonlijke aandacht in een prettige ambiance. Een aanrader!!
Roos
Nederlands · Eperweg 47- B, 8084 HB, 't Harde
Door ons verblijf op een Landal-park hier terecht gekomen. Echt super heerlijk gegeten! Erg jammer dat wij op 1,5 uur rijden wonen, maar als ik weer in de buurt ben ga ik er zeker eten. Vooral het gebruik van de streekproducten is geweldig.
- Eten / drinken 9
- Vorige pagina