Friture Ria in Susteren

7 0
8 0
9 3
10 2

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 8 recensies geschreven voor Friture Ria.

Het eindcijfer is 7.2. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. sal

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Ik vind het de heerlijkste friet van Limburg! Ik ga nergens anders meer friet halen. Wat je ook besteld, alles smaakt naar meer! Marcel, petje af, keep up the good work. Complimenten ook voor het vriendelijke personeel!

2. bart van de camping

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Bij ria is het altijd goed!

Of je nou zin hebt in een pizza of een boerefriet alles kan en smaakt ook nog eens super!

3. JH

Eindcijfer 2,8 op schaal 1-10

We zijn regelmatig gaan eten bij friture Ria in susteren,

Aanvankelijk beviel het wel goed, al mocht het personeel wel wat vriendelijker! De klanten de goeiedag zeggen bij binnenkomst is al héél wat blijkbaar! De laatste keer had de bestelde biefstuk een vreemde geur en smaakte daar ook naar. Deze werd dus ook niet opgegeten. Toen we dit kenbaar maakten bij het afrekenen werd onze klacht totaal niet serieus genomen en uiterst bot afgehandeld.

Nee, wij zijn allerminst tevreden en keren er dus ook nooit meer terug!

4. friete koning

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Altijd goed gegeten bij Ria.

Is geen frituur die daar aan kan tippen. En het is en blijft een frituur met veel keus en variatie. Wat wil je nog meer tegenwoordig. Ria, ga zo door, loopt lekker zo. En goed eten.

5. Gek op Frieten

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10

Ik heb altijd lekker, goed en gezellig gegeten bij Friture Ria, nu nog steeds.

Het personeel is vriendelijk en verzorgd.

Ik vind het nog steeds 1 van de beste frituren in Susteren en omstreken!

Smakelijk!

6. Graadje & Breelke oet Sittard

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Mijn mening is dat de kwaliteit-prijsverhouding prima is.

Verder wil ik kwijt dat de smaak goed tot uitstekend is, vooral frit zoervleisj! Hmmmm.

Ik kom al jaren en het valt me zeker op dat de kwaliteit van generatie op generatie is door gegeven.

Anders ga ik toch niet van Leyenbroek (Zitterd) naar Zöstere toe om mij eens inwendig te laten verwennen?

Kortom het is een welness-centrum voor de inwendige mens en daar blijf ik bij!

Friture Ria en personeel, mijn petje af voor jullie en ga vooral zo door ; jullie leveren gooje waar!

En... ik heb vanavond nog gebeld om te vragen of de keuken open was en reken maar dat ik er heen ga want daar krijg je waar voor je geld.

Met vriendelijke groet : Graadje oet Leijebrook.

7. Jel

Eindcijfer 3,4 op schaal 1-10

Ik kom al meer dan 25 jaar bij Ria, maar zie de laatste jaren een echte achteruitgang in kwaliteit van het eten. Je kunt de zaak wel verfraaien, maar ik kom nog altijd voor kwaliteit eten voor een redelijke prijs. Deze prijs begint langzaam ook de pan uit te rijzen.

Terugkomend op het eten ; 2 op de 10 frieten is een echte friet. De rest zijn zeer slecht gesneden stukjes, klein en groot, dun en dik. Op z'n limburgs "knatsjele". Zeer droog van smaak.

Shoarma zijn zwarte reepjes leer voor scheuren in je schoen zolen te dichten, maar meer ook niet. Smaakt gewoon smerig. Zo ook de kebab en giros.

Een Jägerschnitzel met een of andere dikke vreemd smakende bruine smurrie saus waar links en rechts per ongeluk een stukje champignon in gevallen is. Zigeunersaus smaakt echt uit een potje. Raakt kant nog wal.

Kortom, "zoon van Ria" er is veel werk aan de winkel om de kwaliteit van vervlogen dagen weer te evenaren, want nogmaals, verbouwingen, leuke bedrijfskleding en prijsverhogingen staan los van kwaliteit van je product.

Ik heb voorlopig mijn laatste frietje bij "Ria" gegeten.

8. nvt

Eindcijfer 3,2 op schaal 1-10
    Eten & drinken -

Onvriendelijk en onprofessioneel personeel.
    Kipsaté menu is een bord vol friet met een kwak mayonaise. Apart bordje met 80% saté saus en 20% kip.
    Hiervoor is iedere prijs te duur.

Tip voor het personeel: vriendelijk opkijken als mensen binnen komen, goedendag zeggen en glimlachen.
    Is gratis, kost geen moeite en maakt een veel gastvrijere indruk!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt