Recensies van restaurants in Steenwijk, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Steenwijk. Gegeten bij een restaurant in Steenwijk? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Steenwijk verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Steenwijk over tijd.
Ellen
Vroeger hier vaak gegeten, was toen prima, goede kwaliteit en vers.
Nu deel genomen aan het lopend buffet. Maar dit viel erg tegen!
Bakken werden zeer slecht bijgevuld, waardoor het eten zoals rijst, vlees, groenten etc. aangekoekt aan de bodem v.d. bakken zat. hierdoor ook vaak lauw of zelfs koud. Alleen de soep was vers. Erg jammer!Arjan
Huis ten Wolde "de Spijskamer" in Steenwijk
Nieuwe onbekende speler op de grens van Friesland, Drenthe en Overijsel. Smaakvol, passie en ambience. Mensen, gaat dat zien! Lekker, lekker!
BOBBY
10-05-2013
Geweest bij Argentina Tango, samen met mijn buurman. Spareribs waren overheerlijk en er was veel keuze in de salade bar. Ook een zeer vriendelijke kok en gastdame.
Wij komen snel weer.
Groet, Bobby en Peter.Judith Hoogendoorn
Na eerder heerlijk gegeten te hebben bij de Bovenmeester, was ons bezoek van deze week een ontgoocheling. Drie van de vier voorgerechten waren van onbestemde smaak. Een vegetarisch hoofdgerecht was beschamend simpel: schijfjes groenten en aardappel. Van een tweede hoofdgercht was de vis niet helemaal gaar. De nagerechten waren laf van smaak, het bij het vegetarische menu horende voorgerecht was zelfs niet te eten. Het leek o.a. oud. Er werd door de serveerster nauwelijks op gereageerd.
R. Keuning
Wij hebben afgelopen vrijdag hier gegeten en het eten was heerlijk!! We verbleven in hotel de Eese In de Bult. Na de eerste avond in het hotel gedineerd te hebben, besloten we dat niet een tweede keer te doen. De keuze viel toen op Argentino Tango en daar hebben we absoluut geen spijt van!! Super lekker eten, we hebben met zijn tweetjes 3 voorgerechten gehad, en 2 hoofdgerechten. Ook mochten we gebruik maken van de saladebar, super! Als we weer in de buurt zijn, schuiven we zeker weer aan. Een echte aanrader!
van der Oest
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Goede gastvrijheid, sfeer is niet warm, prijs en kwaliteit is prima.
Cheryl
20 april hier heerlijk gegeten heb er al een paar keer eerder gegeten en alles is gewoon goed. Vlees is heerlijk en bediening is top. Ga er zeker nog een keer eten.
xx
Pannenkoekenrestaurant De Oude Vesting in Steenwijk
Op Koninginnedag met ons gezin er pannenkoeken gegeten.
De pannenkoeken waren mooi dun dus dat vonden wij een pluspunt.Punt van kritiek blijft toch (ook tijdens onze eerdere bezoeken toen het nog een "gewoon" restaurant was) dat toch dat er een minimale bezetting is in de bediening.
Tot op heden hebben wij telkens moeten vragen of wij nog wat te drinken konden krijgen. En op een dag zoals afgelopen dinsdag kun je verwachten dat niemand zin heeft om te koken en het elders gaat halen. Dan is 2 mensen in de bediening veel te weinig.We hopen dat de eigenaar deze site ook leest en er toch wat aan gaat doen. Want het wordt wel storend ook omdat het ons iedere keer overkomt.
Want soms hebben we toch het idee dat het nog echte beginnelingen zijn. Totaal niet erg maar ik hoop dat kritiekpunten omgezet kunnen worden in positieve verbeterpunten.Marit
Met koninginnedag 2013 hier gegeten. We waren met 5 personen en waren 18:30 uur binnen.
Na ongeveer 20 minuten werd ons eindelijk gedag gezegd en na een half uur werd onze tafel schoon gemaakt. Het zou ongeveer een uur duren voordat de pizza's er zouden zijn. Om 20:15 werd vertelt dat ons bonnetje kwijt was geraakt, dus dat het nog langer ging duren. Hiervoor kregen we een drankje van de zaak. Dit besteld, komen ze aan met de verkeerde drankjes. Met de optelsom van wat er allemaal wel niet
verkeerd ging en zo lang duurde, aangegeven dat er wel wat van de prijs af kon naar ons idee, wat dit werd wel wat te mal. De vrouw in de bediening (eigenaresse?) ging hier totaal niet klantvriendelijk mee om en werd wat agressief in haar manier van praten. Enorm onklantvriendelijk. Zelden zo slecht meegemaakt. Wij komen hier in ieder geval niet weer! Uiteindelijk was de pizza er 2 uur te laat!!!Ron van Leeuwen
Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk
Voor 8,50 een Griekse salade besteld van de lunchkaart. Nou ik vertel u dat ze bij Fletcher niet weten wat de ingredienten zijn van een Griekse salade. Mijn Griekse salade bestond uit:
Een handjevol gemengde sla (hoort er niet in)
2 olijven
4 sliertjes zongedroogde tomaten (hoort er niet in)
een paar pijnboompitten (hoort er niet in)
een paar blokjes FetaBehalve dat het niets met een Griekse salade te maken had vond ik de hoeveelheid ook bedroefend voor 8,50
Aangezien ik met zakenrelaties was heb ik mijn mond gehouden. De volgende dag nog wel gebeld maar toen werd mij botweg verteld dat er niets meer aan kon worden gedaan omdat ik het niet direct had vermeld.
Mijn relaties vonden hun maaltijd trouwens ook niet denderend echter daar kan ik verder niets over zeggen.
Mijn conclusie is wel dat ik Fletchers deur voortaan passeer en elders ga eten.
JAN
Prima gegeten afgelopen week. Mooie zaak, mooi ingericht.
Kaart is ook goed met voor elk wat wils. Sommige porties iets aan de kleine kant.
Bediening moet wel wat sneller worden en meer gericht op de klanten.
Uitserveren van 1 tafel duurt soms te lang, supplementen komen later.
Ook laat men bij binnenkomst(en later) gasten wat te lang zitten zonder alvast
bestelling op te nemen. Bij een vol restaurant is huidige bediending te krap!robert
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Afgelopen weekend hier gegeten. Uitgebreide keuze. Tournedos was heerlijk, precies zoals hij moet zijn. Mijn vriendin nam de spare ribs; erg mals.
Gezellige drukte, erg attent en vriendelijk personeel.
Wij komen hier zeker terug.Harry
Zaterdag met ons drieën gegeten. Tot onze verbazing (we hadden gelukkig gereserveerd) zat de zaak bijna helemaal vol. De kaart is overzichtelijk; niet te veel gerechten en ook niet te weinig. Het voorgerecht is mooi en goed verzorgd. We hadden de gamba's, de tortilla's en de carpaccio. De laatste wordt als Italiaans op de kaart gepresenteerd en dat is eigenlijk raar. Ik denk dat de Zuid Amerikaanse keuken een goede alternatief kan bieden. Het hoofdgerecht is eenvoudig qua bord opmaak. Het gaat om het vlees. Dat heerlijk gegrild is en een mooie smaak heeft. Er worden twee sausjes bijgeleverd, champignon en een pepersaus. Die vond ik beide niet sterk en ook niet passen bij de Zuid Amerikaanse keuken. Leuk is dat je kunt kiezen uit patat, rijst of gepofte aardappel. De frites worden in een puntzak gepresenteerd. De bediening is attent en vriendelijk. De vrouw (Nederlands, getrouwd met de Argentijnse kok) is een beetje chaotisch maar zeer vriendelijk en zeer attent. Soms moet je even wachten. De dochter hielp gisteravond en dat is een natuurtalent! Vriendelijk, alert en houdt het hoofd koel.
Al met een restaurant waar het eten goed is. Het vlees (en daar draait het om in dit restaurant) is zeer smakelijk. De rest (saladebuffet, sausjes) is voor erbij. De inrichting lijkt meer op Italiaanse leest geschoeid dat Zuid Amerikaans. Wat men zou kunnen doen is eens kijken of in die rest wat meer Zuid Amerikaanse accenten zou kunnen aanbrengen. Dan zou het compleet zijn.Henny
Eurosnack de PASSAGE in Steenwijk
Dit is geen snackbar meer, het lijkt op een heel klein restaurant. De eigenaars zijn ontzettend vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een patatje (heel goed gebakken) maar probeer eens schotel van hun. De kwaliteit is top, de aankleding per bord is goed. Voor de een een minpunt, voor een ander is het apart, de Passage is ook echt een passage van het ene deel van de stad naar de andere kant. Dus terwijl je lekker zit te eten, lopen mensen door de passage, soms met de fiets aan de hand.
de jong
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Eten besteld, schnitzel hawai voor 3 personen, en de twee andere gasten een biefstuk. De schnitzel was vreselijk grijs van kleur en wat stukjes ananas en kaas er in gedrukt... De rest was ook grijs van kleur en er kwam een nare geur af, om over de gepofte aardappel maar te zwijgen. Gebakken aardappeltjes en normale friet hebben ze niet, alleen van die vieze harde stukken, friet is het niet. Knetter duur ook nog. Nooit weer.
Margje
Snackpoint De Olde Schure in Steenwijk
Je kunt hier goed eten. Er is voldoende zit ruimte. Ook het personeel is goed op de hoogte van het product wat ze verkopen. Hebben hier heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.
Rinus en Carla
Eerste Paasdag,hebben wij daar Mixed Grill gegeten. Het was er gezellig druk,het eten was fantastisch,en de bediening was super.Ga zo door!
Indi
Ik heb er al meerdere keren gegeten.
Het bevalt me elke keer heel goed,
meestal neem ik de spareribs met een soort aardappeltjes en heerlijke salade!
Goede sfeer, en de bediening is zeker vriendelijk.
Het eten is lekker, goede smaak, niks op aan te merken.
Argentino Tango is zeker een aanrader!Lisa
Eurosnack de PASSAGE in Steenwijk
Ik kom er wel eens tijdens een tussenuur op school.
Je moet lang wachten op je bestelling maar de patat is erg lekker.
De service is goed en de medewerkers zijn erg vriendelijk.
De prijzen zijn redelijk, maar vind het zelf af en toe nog wel een beetje duur.Lisa
Ik heb 28 maart met een groep van 15 meiden gegeten bij Argentino Tango,
en dat beviel mij heel goed.
Ik had de medium biefstuk en daar was niks op aan te merken, goed rood en lekker mals.
Er was een mooie overzichtelijke menukaart en de bediening was zeer vriendelijk.
Ook de service was goed en de sfeer was top!
Kaarsjes op de tafel, gezellige inrichting en op de achtergrond muziek.Argentino Tango is echt een aanrader en ik zal er zeker nog een keer terugkomen.
Hahn
Via vakantieveilingen een waardebon gewonnen voor een 3 gangendiner bij 1 van de 60 Fletcher restaurants/ hotels. Het betrof een uitgebreid 3-gangen dagmenu voor 2 personen. De reservering welke centraal bij Fletcher wordt gedaan had geen bevestiging gestuurd. Daarom toch van tevoren even gecontroleerd of we wel welkom waren. Aan dat welkom was niets mis, want we werden zeer correct ontvangen en kregen een mooi plaatsje toegewezen. Omdat de prijs geen maat mag wezen voor de kwaliteit van het eten, was het voor ons een verrassing wat we opgediend zouden krijgen. De simpele dagmenukaart gaf aan dat je kon kiezen tussen vis en vlees. Vegetarisch eten werd niet vermeld. Omdat het vleesgerecht diamanthaas was, dacht ik aanvankelijk dat het ossenhaas zou zijn en vroeg toch nog even wat de diamant betekende. De serveerster bleek dat ook niet te weten en wou dat wel voor me vragen. Keurig op tijd werden de gerechten opgediend. De temperatuur was goed, het zag er goed verzorgd uit en het smaakte voortreffelijk. Dit ondanks het feit dat er niet gevraagd was hoe gaar de biefstuk moest zijn.
Er werd regelmatig gevraagd of alles tot tevredenheid was en er werd bijgevuld. Het toetje was heerlijk, de sfeer was goed en voldaan gingen we na 2 uur dineren weer naar huis. Thuis heb ik bij Wikipedia uitgezocht wat diamanthaas was. We komen ook voor diamant-of jodenhaas graag nog eens terug.cokkie
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Wat een heerlijk restaurant om uit eten te gaan! Het eten is verrukkelijk, zowel de vegatarische als niet-vegetarische gerechten, alles heeft een eigen smaak en de smaken vullen elkaar mooi aan.
De gastheer is bijzonder attent; zonder té nadrukkelijk aanwezig te zijn geeft hij het gevoel, dat je een bijzondere welkome gast ben, ook al zijn er nog veel meer aanwezigen. Ook de andere medewerkers zijn plezierig in de omgang, rustig, adequaat, opgewekt, heel prettig, een warm bad!Ellianne
Huis ten Wolde "de Spijskamer" in Steenwijk
Uitermate vriendelijk personeel. We hebben heerlijk gegeten. De gerechten waren zeer smaakvol, goed bereid en gekruid. Vooral het vegetarische hoofdgerecht was zeer bijzonder. Vaak staat er hetzelfde op de kaart voor vegetariërs, maar dit keer was het gerecht echt speciaal. Bovendien was de wijn heerlijk en de achtergrondmuziek erg aangenaam. Echt een aanrader!