Recensies van restaurants in Steenwijk, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Steenwijk. Gegeten bij een restaurant in Steenwijk? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Steenwijk verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Steenwijk over tijd.
Jantina
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Was alles behalve goed. Kaart achterhaald al jaren hetzelfde... tijd voor iets nieuws?!
Het eten was echt niet lekker. Vooraf een salade besteld met zalm en dille eerst kregen we een verkeerde salade en toen de juiste kwam at je meer ui en tomaat dan zalm. Ui was overheersend. Mixed plate was op de kip na echt niet lekker tafelgenoot ervaarde precies hetzelfde. Spareribs was oudbakken en de varkenshaas onherkenbaar en smaakte echt smerig net of het niet goed meer was.
Bedrijfsleider ging erg in de verdediging toen wij onze ervaring vertelde en was het niet eens met onze feedback. Zij vond dat ze kwaliteit leverde en stond voor 100 procent achter haar product. En dat kan ik mij niet voorstellen.
Wij zijn geen zeikerds maar dit was gewoon ver onder de maat. Bediening matig moesten lang wachten verkeerde salade en onze koffie werd aan de andere tafel geserveerd. Jammer, je betaald veel geld voor geen kwaliteit.
John Degeling
Mijn vrouw en ik waren op zaterdag 7 april voor familie bezoek in Steenwijk.
Voordat we weer terug reden naar Noord Holland besloten we om in Steenwijk uit eten te gaan en na een rondje marktplein leek ons Woody’s House wel leuk omdat de sfeer en uitstraling ons wel trok.
Toen we binnen liepen vergaapten we ons aan de uitstraling van een Amerikaanse ski hut zoals je dat in Aspen tegen komt. Het personeel vertelde ons dat het restaurant pas was geopend en dat was te zien. De menu kaart was lekker simpel, een A4-tje met daarop de gerechten in Amerikaanse benamingen.
Ik nam een Wild Cat Biefstuk van de haas met een wildscherpe saus, gevuld met champignons en spekjes en mijn vrouw een Mountain zalmfilet op Red Cedar hout. Maar een woord voor geweldig lekker en nooit eerder zo gegeten!
Het toetje was net zo super als de rest en wat hebben wij genoten.
De bediening was voldoende, snel en heel aardig en de gastvrouw trakteerde ons op een Jazzy optreden.Tijdens de reis naar huis hebben we het er nog enthousiast over gehad.
Mensen een advies van mij: als je eens iets anders wilt, go to Woody’s House!
M. Zeilstra
Op zaterdag 7 april mochten wij proeven van de heerlijke verwennerijen bij Woody's House! Ik had er al meerdere goede kritieken over gehoord en was dus benieuwd wat dit nieuwe restaurant mij te bieden had, maar er was niets teveel over gezegd!
Ik heb ervaring met en in de horeca, weet ook wat een goeie chef binnen prijs-kwaliteit moet kunnen bieden en hoe een goede bediening hoort te zijn, maar dit was ronduit super in alle opzichten!
Een schitterend ingericht en zeer sfeervol restaurant waar je je op je gemak voelt, geen statische sfeer maar alles met aandacht, de hele opzet en inrichting is het bekijken alleen al waard.
Het eten was in alle opzichten zeer smakelijk en ook smaakvol gepresenteerd, de bediening was professioneel en uitermate vriendelijk.
Ik doe het niet snel, maar in dit geval heb ik de kok persoonlijk gecomplimenteerd voor zijn top-koken!Tegen het einde werden er nog twee prachtige songs gezongen door de gastvrouw. Heerlijk om zo verwend te worden.
Steenwijk mag zich gelukkig prijzen met zo'n toptent!
Een aanrader!
johanna
Ik ben met twee vrienden een tijdje geleden bij woody's geweest.
Mijn eerste indruk was: Sauna. Van binnen is alles van hout zelfs het plafond, dit gaf mij een erg benauwend gevoel. Verder voelt het niet prettig aan omdat het plafond (door het hout) op je af lijkt te komen.
Biefstuk besteld, het was erg weinig voor de hoeveelheid geld die er gevraagd word. Verder was de biefstuk redelijk lekker maar iets te rood voor medium.
De bediening was vriendelijk maar wat ik erg jammer vond is dat iemand een glas droge witte wijn zonder dienblad bracht en met haar handen om het glas heen.
Over het algemeen zal ik maar zeggen, ga het absoluut een keer proberen, maar mijn tent is het niet.
Tompeet
Afgelopen vrijdag gegeten.
Bediening vriendelijk en vlot. Eten was prima, flinke porties(vooral de voorgerechten).
Kortom, een aanrader.
J.E.Kienhorst
07-03-09 Voor het eerst wezen eten bij Peter en Lieke. Weer ouderwets goed met een fantastische nieuwe look. Een frisse uitstraling, warm en open en behoudens goed eten ook weer een prima en vlotte bediening. Ook voor ons, was het weer thuiskomen.
Steenwijk staat culinair weer op de kaart.
klant
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Het is niet te eten. Ik kom daar nooit meer. Het eten was vies en het was best duur.
Anja en Patrick
Brasserie Het Pakhuys in Steenwijk
Wij hadden hier een etentje aangeboden gekregen door Avanty Lifestyle i. v. m. Valentijn.
In de 1e instantie hadden wij deze brasserie zelf niet uitgezocht op basis van uitstraling aan de buitenkant. Maar wat schetste onze verbazing toen wij eenmaal binnen stapten op de 14e februari j. l. Een zeer vriendelijk ontvangst en direct het gevoel dat we welkom waren.
We hebben gekozen voor de tapas. De hapjes werden met veel liefde bereid. De kwaliteit en smaak overtrof onze verwachting. Wij hebben een zeer gezellige avond gehad (zowel samen als met de medebezoekers). En we gaan binnenkort nog zeker eens een keertje langs.
Anton
Ik ben op een dinsdag wezen eten met mijn vriendin.
Het eten was goed te doen, alleen de sauzen die je bij je stukje vlees krijgt vond ik een beetje weing, als je allebei een dik stuk vlees hebt.
De pepersaus leek op een remoladesaus kwa dikte en hoe het oogt.
Je kan kiezen tussen patat of een aardappel, we hebben voor de patat gekozen, deze kwam ons bekend voor. De saladebar is dan wel weer goed lekkere rauwkost.Verder leuk uit eten geweest alleen aan de dure kant.
anthony
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
In een woord geweldig. Het was erg lekker en gezellig. Een plek waar je rood vlees ook echt rood krijgt en dan bedoel ik bloed rood zoals ik persoonlijk het lekkerste vind.
De bediening is vriendelijk en vrolijk.
Gewoon goed dus.
Michel
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
We zijn een tijdje terug met wat vrienden in het nieuwe steakhouse wezen eten.
Het ziet er van buiten uitnodigend uit, zeer mooi met het bord ook.
Van binnen ziet het er rustiger uit als in het oude pan.
Lekker eten, leuke bediening erg gastvrij en vriendelijk.
De ijskaart was wel even schrikken, maar daar konden we wel om lachen met z'n allen.We hebben een leuk avondje uit gehad met z'n allen.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Kevin
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Ik ben er vandaag wezen eten en het was echt geweldig!
Eten was super, bediening was leuk en snel en van de buitenkant is het ook een groot welkom een heel mooi groot uithang bord en een leuk vuurtje op het terras.
Als ik op de markt zou staan zou ik gelijk naar deze tent gaan!
Je krijgt absoluut veel kwaliteit voor de prijs.
Dit is echt een dikke aanrader!
ontevreden klant
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Slecht slecht!! Wij hadden goeie ervaringen in het oude restaurant maar nu op de nieuwe locatie, nee.... gaan we niet meer heen!
Het vlees was taai, droog en zwart geblakerd. Nadat het aangegeven was werd het beaamd ... ja het is aan de keuken doorgegeven maar voor de rest gewoon maar zo gelaten, geen nieuw stukje vlees, drankje van het huis of.... Dure prijs voor de kwaliteit die wordt geboden. Debijgerechten zijn ook drastisch verminder in tegenstelling tot de oude locatie.
De toetjes zijn overigens wel super!!Vervolgens word ons kind gevraagd of ze zelf het ijsje wil klaarmaken of ze ook snoepjes wil ( ja tuurlijk... wil een kind dat ), leuk idee zelf je ijsje maken in de keuken. Ons kind kwam terug met ijs en een doggy bag met snoep. Pff dachten we nog, das veel.. leuk hoor. Maar wat schetst onze verbazing op de rekening stond 1, 70 aangeslagen voor een zak snoep!! Uiteindelijk na een opm. wel terug gekregen, maar erg raar bied een kind dan geen snoep aan en als ik een zakje wil kopen ga ik wel naar een supermarkt nietwaar.
Wouter
De Rechter van Steenwijk in Steenwijk
Erg leuk grand cafe.
Van vele markten thuis;
-gezellig even wat drinken
-biertje pakken met een muziekje
-uiteten met familie
-zo af en teo een thema feestje
TOP!Esther
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
De eerste keer hier ging ik wat minder enthousiast naar huis. De 2e keer echter (een weekje terug) smaakte het mij erg goed!
Ik had een souflaky, prima voor elkaar..
Gastvrij, ruim opgezet, goed eten, wat wil je nog meer..
(minpuntje, de salade die je bij het gerecht krijgt is niet echt mijn ding).sabine
De Rechter van Steenwijk in Steenwijk
Het is een leuke plek om spontaan eens te gaan eten. Simpele, maar lekkere gerechten. Een restaurant met een fijne sfeer.
Henk-Jan en Martha
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Met kinderen (10 + 7 jaar) gegeten bij Rhodos. We zijn zeer gastvrij onthaald. Kindermenu's lekker en betaalbaar (keus uit 4). Kwaliteit van het eten heel goed. Heerljk mals vlees en lekkere frisse salade. Onze kinderen kregen nog een keer vlees (waarmee ze de andere varianten van de kindermenu's ook konder proeven). Sfeer erg leuk. Kortom: wij komen terug!
Marcello
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Dit restaurant heeft zijn flair verloren. Oude "gags" die niet meer leuk zijn en kwalitatief is het vlees er ook op achteruit gegaan. Jammer, want vroeger was het een feest om er te eten!
natalie
Op zaterdag avond hier met vier personen gegeten. Er waren diverse minpunten.
We hadden o.a. carpaccio en meloen met ardennerham besteld. Hier werd 11,50 voor gevraagd. Erg veel, maar ja... zo vaak gaan we niet uit eten, en dan zal het vast wel lekker zijn (dachten wij)
Nou nee dus. Aan de carpaccio zat totaal geen smaak (behalve waterig), de Meloen zat nog in zn schil en zelfs de plakjes kiwi op het bord zaten nog in schil!
Het was niet mogelijk de pizza Pepperoni pittiger te bestellen (terwijl wij de enige waren wie een bestelling hadden uitstaan. De tafeltjes waren erg krap. Het malt bier was op! en... we moesten erg lang wachten voor we ons eten hadden.
Voor ons (vier personen) is dit niet een restaurant wij wat kunnen aanbevelen.
Jammer. Het had ook anders kunnen zijn.Jessica
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Het eten is erg lekker maar er is weinig tot geen variatie, de kaart is al jaren hetzelfde en de grapjes daar heb ik het wel een keertje mee gehad. Als de kaart een keer weer aangepast zou worden zou ik wel weer gaan.