Recensies van restaurants in Steenwijk, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Steenwijk. Gegeten bij een restaurant in Steenwijk? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Steenwijk verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Steenwijk over tijd.
Henk & Claudia
Wij zijn tijdens onze vakantie bij Woody's gaan eten met zijn vijven en dit is ons erg goed bevallen! Het eten was heerlijk en werd mooi en kleurrijk op de borden gepresenteerd, de bediening was aardig en betrokken, de sfeer erg goed. De inrichting van het restaurant is gezellig en de stijl sprak ons aan door de (Canadese) accenten van hout, smeedijzer etc.
De medewerkers stralen uit dat ze er plezier in hebben er (met elkaar) te werken. Ook vonden we het leuk dat ze er even de tijd voor nemen om een praatje met de gasten aan tafel te maken. Een echte aanrader!
Petra S
Absolute top! Blij verrast.
Twee jaar geleden in dit pand gegeten. Er was toen een andere eigenaar en het was in een woord slecht.We waren erg nieuwsgierig naar het "nieuwe" restaurant.
En wat hebben we genoten, goede service, aandachtig personeel die de gast absoluut op de eerste plek plaatsen en het eten was meer dan voortreffelijk. Mals vlees, prachtig opgediend, het hele plaatje klopt.Dit restaurant straalt warmte en liefde voor de gast uit.
Dank jullie voor het heerlijke avondje uit, er zullen vast en zeker nog vele volgen bij jullie!
Saskia
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Tenessee Steakhouse, tsja......met de vorige eigenaar en locatie was het echt super maar nu is het echt slecht.
Cappuccino gedronken op het terras, was niet te drinken, nog slechter dan senseo.
Het apparaat moet echt schoon gemaakt worden. Aangegeven aan bediening, als antwoord krijg je oh oh, goh...Gingen met 4 personen daar eten, drinken duurt een eeuwigheid, bier stond al een kwartier op de bar, door verschillende mensen bediend.
Extra portie patat kwam pas bij het dessert.Prijs/kwaliteit verhouding niet in orde.
Waar zijn de charmes gebleven van dit bedrijf, vroeger was het echt top maar nu....echt jammer, jammer!
Al met al een ontevreden gast.
Famile Neuteboom
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Afgelopen woensdag 15 juli 2009 hier gegeten.
In een woord fantastisch.
Het eten en de bediening waren werkelijk waar in een woord perfect. De sfeer optimaal.Wij waren een paar dagen in Steenwijk op vakantie, maar zodra wij weer in de buurt zijn, komen wij hier zeker terug.
Wij kunnen het iedereen aanraden.Theo de Ridder
Voor bootjesvolk (zoals wij) is de ligging bij de fraaie vernieuwde binnenhaven ideaal en de schippers en bemanning zullen hier niet teleurgesteld worden.
Een prettige, schone zaak waar het eten dik in orde is.
Dat willen we toch?Wij hebben een jaar of 8/ 9 geleden tweemaal de catering op een andere lokatie voor zo 'n 40 personen door dit restaurant laten verzorgen en ook daarover waren wij en onze gasten zeer te spreken.
Henk, Tineke en kinderen
Afgelopen weekend voor de 3e keer aan tafel geweest bij Woody's.
Weer een voortreffelijke avond, heerlijk eten, zeer goede, gezellige en warme bediening, met name de gastheer!
De porties zijn meer dan voldoende!
Het vlees is heerlijk mals! De krulfrieten zijn bij de hele familie een favoriet!
Zeker een aanrader om te doen!
Tot de volgende keer.frans schulze
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Enkele weken geleden voor 't eerst gegeten in dit restaurant.
Ik kom vaak in Griekse restaurants, maar dit is werkelijk geweldig.Om te vergelijken, bijna altijd Bifteki.
Kortom, hier het allerbeste. Geen platgeslagen gehaktbal zonder vulling maar een prima smakelijke maaltijd met verse gevarieerde salade.Dus heb ik het er steeds voor over om 21 km te rijden.
De gastvrijheid en kwaliteit zijn dit dubbel en dwaars waard.Een regelrechte aanrader.
Een schoon, fris restaurant met mogelijkheid om in de tuin te eten.
Gastheer Serkan en zijn crew doen het top.Tip: neem de heerlijke Retsina erbij!
Saxje
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Afgelopen zaterdag gegeten bij de Griek.
We hebben gebruik gemaakt van het buffet.
Zeer gastvrij ontvangst en het buffet was prima.
Ik kan het zeker aanraden, want je kunt van alles wat proberen.
De prijs en kwaliteit verhouding zeer goed.
We komen zeker nog een keer terug.
M.Wolf
Woody's house is een toprestaurant met krachtig personeel.
Een geweldige sfeer, leuk personeel en warme uitstraling.
Inrichting is sfeervol, warm, het geeft je het gevoel alsof je thuis bent.
De speelkamer voor de kinderen is perfect, zodat het ook leuk is om met je gezin te eten.
Ik ben nu al 5x wezen eten hier sinds de opening en ik zal nog vele malen terugkomen!
Wilt u een avondje heerlijk eten in een geweldige sfeer ga naar Woody's House!
Rob Nieuwenhuizen
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Een ruim opgezet specialiteitenrestaurant met buffetmogelijkheid in een monumentaal pand. De verzorging, bediening en vriendelijkheid van de medewerkers viert de absolute boventoon op een overweldigende manier. Dit alles gecombineert met een goede keuken, vele verse gerechten en zeer beschaafde prijzen, maakt dit bedrijf tot een absolute aanrader.
willem
Fa Zwolle's Vishandel in Steenwijk
Behoorlijk dure vis kraam.
Terwijl je veel betaald zullen de lekkerbekken of de kibbeling koud en smaakloos zijn.
Alleen de zoute haring is naar mijn mening goed te eten, maar dat maakt deze kraam nog steeds niet goed.
willem
Pizzeria-Grillroom Mina in Steenwijk
Je kan leuk zien hoe alles er aan toe gaat, zo kun je ook zien hoe schoon de keuken is.
Wat het eten betreft is er gewoon niet beter in Steenwijk.
Een echte aanrader.
Marco Mulder
In 1 woord, geweldig.
Ben met mijn vriendin en nog een stel wezen eten.Ontvangst was geweldig, evenals het eten en het personeel was ook super.
Hier ga ik zeker vaker heen.
Henk Schepel
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Paar weken geleden hier gegeten en het is ons zeer goed bevallen. De gastheer en de bediening was zeer gastvrij en vriendelijk. Grieks bier is aan te bevelen. Eten is goed. Van mij mag er misschien nog meer authentiek Grieks op de kaart?
Mijn zoon heeft is hier onlangs met een aantal kameraden ook zeer gastvrij onthaald.
van Reken
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Dinsdag 9 juni geweest, prettig ontvangst, zoals altijd.
Pekilla als voorgerecht, ditkeer met kaviaar mousse i.p.v. Kreeft,
Ook dit smaakte weer perfect.
Daarna een Rhodos schotel, het vlees lekker mals, en veel.
Het geheel goed voorzien van een grieks biertje, perfecte avond.
Fam van Reken.
De 4 meisjes uit Gouda
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Weekendje Steenwijk. Uit eten en dan dit Grieks restaurant kiezen. Wat een gastvrijheid en wat een goede en rustgevende bediening. De uitleg van de verschillende gerechten werd door de gastheer op een leuke en ontspannende manier verteld. En het was ook erg lekker. Heb in jaren niet zo lekker grieks gegeten. Het gebouw heeft ook nog een mooie geschiedenis en daar hebben ze een mooi restaurant van gemaakt. Wij zullen dit zeker aanraden bij familie en vrienden. Tot ziens en ga zo door. Nel, Ollie, Frieda en andere Nel.
José Evers
We waren zaterdag 30 mei, met een groep van 10 volwassenen.
En het was in een woord "geweldig". Vlotte en leuke bediening. Ondanks 10 personen, iedereen tegelijk bediend. Het is een echte aanrader..En hoezo kleine porties? Er was voldoende.
Jammer dat we zo ver weg wonen..anders kwamen we er regelmatig.
Nogmaals dank aan het personeel.
Aïcha
Rhodos Grill & Buffet in Steenwijk
Wij zijn vanavond in het restaurant geweest met zijn allen, en het was heel leuk/lekker/gezellig enz. Ik ben er vaker geweest en daarom wou ik er vanavond weer heen. We hebben er iets van 3 uur gezeten, en dat zegt al genoeg, toch?
Je kreeg bij het buffet uitgebreide uitleg over alles en dat was echt goed. Geen kaartjes erbij maar zelf vertellen over de gerechten. Tot de volgende keer!
Aïcha en de rest.
anita
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Te duur in verhouding tot de kwaliteit. Alles smaakte flauw, van wat kruiden hebben ze daar nog nooit gehoord. Met gekookte ui.
Daarentegen waren ze zeer kwistig. Niet echt een aanrader.
Rene
Dit is gewoon een Top-snackbar die echt de lekkerste en beste snacks van Steenwijk verkoopt!
SUNNY uut Wolvega
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Steakhouse Tennessee is een echte aanrader!
Sfeer altijd: opgewekt, los en vrolijk (dat zie je ook vaak héél anders).
Service: mag wat sneller, maar de sfeer heft dat op.
Prijs/kwaliteit: helemaal in verhouding.
Eten en drinken: Een topper zijn de spareribs enne ik meen op maandag onbeperkt! Verassende desserts op het menu.
Als je jarig bent, maken ze er een feestje van, gewoon een top tent dus. Wel ff van tevoren reserveren, anders heb je pech!
p.s. Muziek mag wel iets zachter :)
anita & henk
Wij zijn afgelopen zaterdag geweest bij woody´s en het was voortreffelijk! De sfeer erg gezellig en het eten super. Snelle en zeer vriendelijke bediening en de zaak was afgeladen. Echt een gezellige en vernieuwde aanwinst voor regio Steenwijk. Zeker geen kleine portie´s. Het vlees was super mals bereid. Wij waren met 4 personen en allemaal dubbeldik tevreden met alles. Wij komen zeker weer eens terug. Klasse!
nicki & henk
Het eten was goed maar de porties te klein voor de prijs!
Bijgerechten voor 4 personen (aardappelpuree, krulfriet, salade) van elk een kommetje is toch redelijk karig!
Na een uur en 10 minuten gewacht te hebben kwam er eindelijk wat op tafel. Er is weinig veranderd na het steakhouse! Alleen de flauwe grappen bleven achterwege.
De ijskaart werd gebracht maar het geduld konden we niet meer opbrengen, na een kwartier kwam er nog niemand terwijl er toch bijna geen klanten meer waren dus de groeten maar weer dit was de laatste keer!
Jantina
Tennessee Steakhouse in Steenwijk
Was alles behalve goed. Kaart achterhaald al jaren hetzelfde... tijd voor iets nieuws?!
Het eten was echt niet lekker. Vooraf een salade besteld met zalm en dille eerst kregen we een verkeerde salade en toen de juiste kwam at je meer ui en tomaat dan zalm. Ui was overheersend. Mixed plate was op de kip na echt niet lekker tafelgenoot ervaarde precies hetzelfde. Spareribs was oudbakken en de varkenshaas onherkenbaar en smaakte echt smerig net of het niet goed meer was.
Bedrijfsleider ging erg in de verdediging toen wij onze ervaring vertelde en was het niet eens met onze feedback. Zij vond dat ze kwaliteit leverde en stond voor 100 procent achter haar product. En dat kan ik mij niet voorstellen.
Wij zijn geen zeikerds maar dit was gewoon ver onder de maat. Bediening matig moesten lang wachten verkeerde salade en onze koffie werd aan de andere tafel geserveerd. Jammer, je betaald veel geld voor geen kwaliteit.