Hotel-Restaurant Waanders in Staphorst

Rik Jacob
Overnachten
Hotels in de buurt »
Omgeving
In het centrum, aan de snelweg en landelijk
Ambiance
Rustig, zakelijk, gezellig, huiselijk en kindvriendelijk
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
Diëten
Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en biologisch
Voorzieningen
Afhalen, bezorgen, catering, high-tea, terras, Wi-Fi, honden toegestaan en all-inclusive
Prijzen
  7. zo: lunch 08:00-21:30 en diner 08:00-21:30
Personeel
  • Chef: Cees v/d Ploeg
  • Gastheer/vrouw: Dhr. H. Breukelaar
  • Eigenaar: Breukelaar Horeca Exploitatie B.V.
Parkeren

Ruim voldoende gratis verharde parkeergelegenheid.

OV

Buslijn 40 vanaf Station Meppel, of station Zwolle. Bushalte voor de deur. Halte: Snelweg.

1 2
8 3
9 2
10 1

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 17 recensies geschreven voor Hotel-Restaurant Waanders.

Het eindcijfer is 5.9. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. ruurd

Eindcijfer 5,1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 6
    Sfeer 6
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 4

Op 29-07-2009 schreef ik op deze site een lovende recensie over dit restaurant. Toen nog vechten om een tafeltje. Woensdag 22 februari 2012 gingen wij na een lange dag in het Noorden weer eens naar Waanders, vol verwachtingen. Het was koud in het restaurant. De drankjes kwamen direct maar op het eten moest lang worden gewacht, ondanks een matige bezetting. Op mijn opmerking "lekker" toen de ober de Schnitzel bracht reageerde de ober met: dat moet u nog maar afwachten! Een waar woord, bleek later! Was de Schnitzel in 2009 nog een filetlapje, inmiddels een vette, zwaar gepaneerde en half-koude roomschnitzel. Als bijlage 6 peentjes, een stukje broccoli en wat rauwkost. Daarnaast een mini-portie patat. Op mijn signalen voor een refill werd niet gereageerd. Wel steeds aandacht voor een paar andere gasten, die waarschijnlijk bekenden van de ( vrouwelijke) ober waren. Hier komen we nooit meer terug. Wat een teleurstelling voor een voormalig toprestaurant met verse groenten en een eerlijk stukje vlees.!!!

2. Wouter Olland

Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 7

Heb hier een vergadering gehad en gelunched. Prima voor elkaar, lekker gegeten en aardige bediening. Goed bereikbaar. Kom zeker terug.

3. Truus

Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8

Hebben vorige week na een dagje uit bij Waanders gegeten. Het was heerlijk. Heerlijke groenten / garnituren etc. Het stukje vlees had iets groter gekund, maar verder geen minpunten. Kom hier zeker nog eens terug.

4. Anoniem

Eindcijfer 1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 1
    Sfeer 1
    Prijs / kwaliteit 1

Kil, koud restaurant zonder sfeer!

Vette snitzel die amper gaar was. Slecht gebakken!

Veel te vette gebakken aard.

Vet eten voor een veel te hoge prijs!

Management ver beneden peil.

Komen hier nooit meer!

Nu: Waarderings cijfer 1.!

5. buikema

Eindcijfer 3,3 op schaal 1-10
    Eten & drinken 4
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 2

Laatst een keer bij Waanders gegeten, het restaurant is koud en ongezellig ingericht, de varkenshaas was droog zonder veel smaak, de porties erg klein en de rekening zeer hoog! Kom hier nooit meer.

6. Anoniem

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 8

Helemaal goed! Erg leuke inrichting, leuke en gezellige bediening en super goed eten! Heerlijke avond gehad bij Waanders. Een aanrader! Team van Waanders, bedankt!

7. Astrid van Dijk-Harsema

Eindcijfer 4,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Sfeer 3
    Prijs / kwaliteit 3

Al jaren vaste klant bij Waanders, maar nu nooit meer.

Het restaurant is erg ongezellig en kil geworden.

Het is erg koud in het restaurant, dit hebben we gemeld zoals meerdere gasten, er werd gezegd ga maar gauw een plekje zoeken bij de kachel. Nou, dat hielp, want die was uit.

Twee keer een brief geschreven hierover, geen reactie op gehad.

Waanders, zo ga je niet met je klanten om!

8. Jacob

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 9

Hier kun je lekker eten.

In het aspergeseizoen raad ik vooral de aspergesoep aan, want die is echt zalig.

De gehaktbal is buitengewoon lekker, los en met brood of met garnituur altijd lekker. Schnitzel is prefab, maar groot en goed van smaak. En de kok weet van een groente als witte kool een heerlijk gerecht te maken... ik heb alles opgegeten (en dat is bijzonder want ik ben geen kool liefhebber).

Hier gaan wij vaak eten, op terugreis naar Friesland, en het valt nooit tegen!

9. Fam. Buning

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Sfeer 8
    Prijs / kwaliteit 8

Je moet van de inrichting houden, maar het eten was zeer goed en ook snel bezorgd. dik voor mekaar!

10. J. Bos

Eindcijfer 10 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10

Een geweldig goed restaurant! Wij waren er met 41 personen uit het hele land op 24 mei 2008 ter gelegenheid van een familie-reunie en letterljk iedereen was na afloop vol lof. Geen wanklank gehoord. Wij allen zijn Waanders Staphorst zeer erkentelijk voor de perfecte wijze waarop zij onze famliemiddag tot een onvergetelijk succes hebben gemaakt! Het had niet beter gekund. Een aanrader!!!

11. Ciska

Eindcijfer 1,6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 2
    Sfeer -
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 1

twee woorden "bad Management" dit had zo goed kunnezijn maar het ontbrak er aan stijl. van der valk ziet er gezelig uit voor redelijke prijs maar bij waanders krijg ik een goedkoop gevoel (dat was vroeger wel anders.) toen de ober kelner nog aan tafel kwam netjes in pak

12. Theo de Ridder

Eindcijfer 5,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 6
    Sfeer 5
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 5

Ze zitten natuurlijk op een wereldplek; daar aan de snelweg en tevens de plaats waar de vierbaanswegen vanuit Leeuwarden en Groningen bij elkaar komen.
    Dat hoeft echter niet te betekenen dat je dus achterover kan leunen en nooit je zaak eens grondig hoeft op te frissen, nooit op een leuke manier de klanten te helpen, nooit...
    Daar is een gezegde voor: slapende rijk worden.
    Mij raken ze als klant echter niet kwijt. Het is de ultieme plek om met iemand anders uit het Noorden af te spreken en dan gezamenlijk de reis voort te zetten.

13. l. Mulder

Eindcijfer 1,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 1
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 1

eten was koud,bij elke snakbar ben beter af

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt