Recensies bij Bonnie Beer in Spijkenisse
voor Bonnie Beer Door
herman De 1e keer was het wat minder dan we normaal gewent zijn in de Berenrestaurants en hebben dit gemeld, de reden was vanwege de drukte dat op dat moment aannemelijk was, wij zijn enkele weken later terug gegaan en werden uiterst vriendelijk ontvangen door de bedrijfs leidster, top service en dienstverlening wat je nog niet eens tegenkomt in gerenomeerde restaurants, helemaal top inclusief de geweldige kwaliteit van het gerecht, Ribeye en vis schotel.
Wij zijn een uiterst tevreden klant geworden die alweer uitziet naar het volgende bezoek, compliment voor de bedrijfsleidster.
Eindcijfer 8,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 8 30/07/2010 door herman
voor Bonnie Beer Door
sandra visser Ik heb gelukkig goede ervaringen met dit Berenrestaurant. Vorige week zaterdag hier gegeten en een tijdje geleden ook al eens. Beide keren goede ervaringen. Het eten is bekend van andere Beren en ook hier erg smakelijk.
De varkenshaas was precies goed. De bediening was de vorige keer soms iets langzaam, maar deze keer prima. Vriendelijke, aardige meiden.
Van die kleine dingen waar altijd 'ja' op gezegd wordt en vaak toch niet gedaan worden, werden hier niet vergeten: bv extra suiker bij de koffie.
Voor herhaling vatbaar. Ik ben blij dat wij een Beer in Spijkenisse hebben.Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 19/11/2009 door sandra visser
voor Bonnie Beer Door
Laura Ik ben hier een paar keer wezen eten, en iedere keer hetzelfde probleem: vergeetachtig personeel. Het is iedere, en dan ook echt iedere keer gebeurd dat ik drinken bestelde voordat mijn hoofdgerecht kwam en dit vergeten werd. Of kwam nadat ik al klaar was met eten. Hetzelfde als je extra mayo oid vraagt. Het personeel is op zich vriendelijk, maar heeft niet echt geleerd om goed de zaak rond te kijken of klanten nog iets nodig hebben. Een drankje bestellen lukt alleen als je een vreselijke aandachttrekker bent. Jammer, want het eten is wel iedere keer goed. Wat attenter personeel zou geen kwaad kunnen...
Eindcijfer 6,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 2 Sfeer 6 Prijs / kwaliteit 7 22/06/2009 door Laura
voor Bonnie Beer Door
Gullwing Zojuist de bezorgbeer laten langskomen, maar dat was een grote tegenvaller, het was werkelijk niet te eten, flauwe kleffe hap, dit nooit meer.........is zijn geld absoluut niet waard, 40 euro in de kliko gegooid....
Eindcijfer 1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 1 Service - Sfeer - Prijs / kwaliteit 1 16/07/2008 door Gullwing
voor Bonnie Beer Door
Vrienden van Spijkenisse Het meisje dat ons bediende was erg vaak dingen vergeten, zelfs op de rekening meer dan 30 minuten zitten wachten.
Minpuntjes : stoelen die niet al te best zijn en het toetje van de week bestellen en iets anders krijgen.
Eindcijfer 6,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 4 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 7 24/01/2008 door Vrienden van Spijkenisse
voor Bonnie Beer Door
wim meerburg zeer gezellig en leuk ingericht. ruim opgezet en lekker gegeten. personeel jong maar zeer vriendelijk
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 03/10/2007 door wim meerburg