Eetvilla Van den Brink in Soest

Stijlvol dineren in huiselijke sfeer.

1. Interieur-restaurant_featured
Verstuur een email »
Reserveren
Reserveer online

Omschrijving

Ons jonge en enthousiaste team heeft zijn vaardigheden en kennis opgedaan in gerenommeerde restaurants in Nederland. Daaruit hebben we ons eigen concept ontwikkeld: een keuken die tegemoet komt aan de wensen van de gast van vandaag en een ongedwongen gastvrijheid.

Voor elke gelegenheid bent u welkom bij Eetvilla van den Brink: een lichte lunch, een brunch of High-tea een uitgebreid diner, een gezellige receptie of een feestelijke bruiloft. Buiten ons restaurant om hebben wij verschillende ruimtes die te gebruiken zijn voor een besloten diner, vergadering of de presentatie van uw producten. Zomers kunt u op het beschutte terras een kopje koffie drinken, lunchen of dineren. Een extra dimensie voor een avondje uit.

Keuken
Hotels in de buurt »
Omgeving
Bij het bos
Ambiance
Luxe, romantisch, rustig, zakelijk en huiselijk
Kinderen
Kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
Diëten
Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en vegetarisch
Voorzieningen
Catering, terras, Wi-Fi, honden toegestaan en high-tea
Prijzen

8 4
9 6
10 1

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 15 recensies geschreven voor Eetvilla Van den Brink.

Het eindcijfer is 8.1. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Leon

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Heerlijk om ook buiten de kaart te kunnen eten. Als is dat niet echt nodig.
    Mooie fles pomorol rood gedronken in combi met wild.
    Altijd weer een prachtervaring om hier te eten. Service met een smile.

2. LG

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Uitstekend restaurant. Wij komen hier al jaren en zijn erg gecharmeerd van de telkens wisselende kaart met prachtige gerechten tegen een redelijke prijs. Groot voordeel vinden wij de halve porties, zo kun je meerdere van de heerlijke gerechten proeven zonder dat je bomvol naar huis gaat. Uitstekende wijnkaart, al vinden wij de geadviseerde wijnen bij de gerechten soms wel pittig geprijsd.

3. andre de jong

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Gisteravond met een gezelschap van 13 personen gegeten.

Echt, wij hebben genoten van het eten en drinken.

Wij gingen echt met een blij en goed gevoel weg.

We komen graag weer een keertje terug.

André

4. Bea

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8

Laatst voor het eerst gegeten. Zelf wonen wij al 12 jaar in Soest. In onze ogen was Eetvilla van den Brink een heel duur restaurant. Maar deze gedachte ging snel weg toen wij de villa 's avonds weer uitliepen. Het is natuurlijk altijd veel geld voor een avondje eten, maar wij hebben super gegeten en heerlijk genoten. En als je zo'n heerlijke avond hebt is dat geld het ook zeker waard. De kaart zag er erg mooi uit. Het viel ons op dat ze ook een eigen logo hadden. Dit kwam overal in terug: kaart, glazen en de schilderijen aan de muur. Erg mooi gedaan. Wat we jammer vonden is dat de er 1 jongen in de bediening erg slofte, gebogen liep, mompelde aan tafel en er onverzorgd uit zag, dit hadden wij niet verwacht.

Toen wij weg gingen werden wij zelf met onze jas geholpen!

Wij komen zeker een keer terug.(Beste restaurant van Soest)

5. Mark

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 7

Ik heb al heel vaak bij Restaurant van den Brink gegeten, en het is me nog nooit tegengevallen. De service is perfect, het eten is perfect, de ambiance is uitmuntend, wat wil je nog meer?

Misschien een iets betere prijs, dan zou ik er wat vaker kunnen gaan eten.

Ik las in 1 van de vorige reacties dat de porties flink afgeknepen zouden worden, dit lijkt inderdaad zo, maar stel dat je 1 of meer gangen extra zou nemen, dus een koud vg, soep, warm vg, hoofdgerecht en dessert, dan zit je opeens wel goed vol. In dat opzicht hebben ze het meestal wel goed voor elkaar. Maar 1 keer toen wij er waren hadden ook wij (wij zijn grote eters) ook niet helemaal genoeg aan die ene portie, dus kregen wij zonder morren een 2e hoofdgerecht, helemaal gratis! Is dat service of niet? :) Daarna was het ook met ons hongergevoel echt gebeurd, de broekknoop moest los ;-)
    Al met al een heel goed restaurant om te gaan eten en zeker een aanrader voor iedereen die graag lekker eet en daar de tijd voor wil nemen. En, het oog wil ook wat! De gerechten zien er altijd perfect uit.

Ik ben zelf ook werkzaam in een keuken, en als je zulk werk doet dan wordt je heel kritisch op collega's elders! Dit is dus echt een bedrijf waar ik graag terugkom.

6. Ton Hendriks

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Wij komen hier al heel wat jaartjes; het eten is goed en lekker, maar wat ons vooral goed bevalt is de ambiance en de vriendelijke en gastvrije opstelling van het personeel.

Of je nu zakelijk of prive dineert, ze weten bij vd Brink altijd wel de juiste snaar te raken. Zowel culinair als qua sfeer vinden wij deze tent top!

7. leon orie

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Komen hier al ruim tien jaar. Maar iedere keer weer fijn en lekker.

Eten en bediening zijn altijd goed en attent en prettig.

Conclusie. Voor een avond genot gaan we naar Soest...fantastisch.

8. liesott

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Recentelijk hier gegeten. Halve porties ook leuk, kun je nog een extra gang nemen. Bediening erg attent, we hebben genoten van een 4-gangenmenu. Ook de aanbevolen wijn paste goed bij het geheel. Komen zeker terug.

9. Brenda

Eindcijfer 6,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 5

Meestal goed (wel aan de prijzige kant) maar laatste keer teleurstellend. Porties erg afgeknepen (wel lekker!) en weinig tot geen groente. Is daarna wel opgelost door nog wat extra's aan te bieden, maar toch.. Als je een normale eter bent had je na afloop nog honger (sorry jongens!). Bediening altijd beleefd en hartelijk. Niets op aan te merken. Wijnen erg magertjes ingeschonken en flink aan de prijs per glas. Ik val voor de entourage (super sfeervol: ook op het terras aan drukke weg). Maar aan de porties moet echt wat gedaan worden (en aan de groente, maar daar houd ik nu eenmaal van). Hopelijk beter volgende keer?

10. L Christ

Eindcijfer 4,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 5
    Sfeer 6
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 4

Pas geweest met het werk, viel zwaar tegen, vond de bediening op zijn zachtst gezegd nogal arrogant, en wat betreft het eten was ik niet onder de indruk, je moest echt zoeken op je bord. Ga er zeker niet weer heen.

11. dave groen

Eindcijfer 1 op schaal 1-10
    Eten & drinken -
    Sfeer -
    Service 1
    Prijs / kwaliteit -

Kwam op zondag middag samen met mijn vrouw in vrijetijdkleding en werden minachtend aangekeken en later te woord gestaan door een leidinggevende. Deze kwam met vaag verhaal dat voor iedere reservering twee tafels vast gehouden worden zodat de mensen kunnen kiezen of ze binnen of buiten willen eten. Op mijn opmerking dat er zelfs buiten nog tafels ongedekt waren werd gereageerd met "wij doen maar 1 zitting"

Toen wij wegliepen zei andere gast (in zelfde vrijetijdskleding)"ik begrijp het niet u ziet er toch netjes uit". Jammer, we hadden toch echt geld bij ons.

12. Lizy

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Altijd goed eten, altijd een goede sfeer. Leuk, gezellig en profesioneel personeel. Prijs aan de hoge kant, maar daar is het restaurant ook naar en dat weet je van te voren.

13. Martijn

Eindcijfer 6,9 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Prijs / kwaliteit 6

Hartelijke ontvangst in een wat smalle hal, maar goed, je bezoekt ook huis, helaas met een putlucht uit aangrenzend toilet. Warme ambiance in klasieke inrichting.

Menu van de dag met vier goed uitgedachte gerechten. Vlees bij hoofdgerecht was wat droog.

Het aangeboden wijnarangement was passend maar zeker niet bijzonder, uitleg erbij al helemaal beperkt (dit is een rode pinot noir).
    Prijs is te hoog voor wat je krijgt, iets te veel allure op dat vlak, niet alleen voor eten maar ook voor wijn à 5,50 per glas.

Bediening was attent, snel en verder proffesioneel.

Gezellig avondje uit, voor het geld de volgende keer wat anders proberen.

14. Karin

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Met 8 mensen in de serre gegeten en een super avond gehad! Overheerlijk eten en een bediening waar echt niets op aan te merken viel!

15. A.E.Johannes

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Hebben 2 x een diner party gegeven voor 15 personen. Uitstekend geregeld, eten uitstekend en bediening prima. Hebben adres aan buren doorgegeven, die daar eveneens een uistekende party voor ca 20 pers. hebben gehad.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt