Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Kindvriendelijk, rustig, luxe, romantisch en zakelijk
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- 140 zitplaatsen en maximaal 140 personen in één groep
- Personeel
- Chef: Jeroen van der Hofstede
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
A. Van Acker
Schandalig! Telefonisch gereserveerd met Groupon bon (nog geldig tot 12/01/2013) bij Tous Les als traktatie op mijn 50ste B-day. Stonden gisteren met 4 voor gesloten deur "met A4 aan venster dat het restaurant definitief gesloten is degenen met Groupon voucher dienen zich te wenden naar Groupon". Wat een mooie lunch zou worden was een en al ontgoocheling. Noch op de website van Tous Les noch via Groupon verwittigd van deze boodschap. Daar gingen onze mooie gedachten in een lekker etentje en dan nog niet denken aan de liters benzine dat we hiervoor verreden hebben. Wie neemt nu deel aan Groupon als hij zijn deuren definitief sluit!!! Dit bericht alvast voor de brave burger die nog met een vooruitbetaalde voucher zit en reeds gereserveerd heeft!
Chen
Beste Annemarie,
Jammer dat jullie het zo hebben ervaren. Alleen verteld u nu wel dingen die niet helemaal waar zijn. dat de gerechten lauw werden geserveerd is niet waar en over de gegrilde coquilles had ik u al uitgelegd dat het gerecht zo hoort te zijn, als t dan niet naar u smaak is betekent dat niet dat de gerechten niet goed waren. En die tafel naast u heeft heerlijk gegeten. Wij hebben nog complimenten van hun gehad. Zondag was het restaurant zo goed als vol dan is het niet mogelijk voor de gastvrouw om dan constant op de voorgrond te zijn en om elke tafel zelf af te rekenen zoals jullie wensen, jammer dat jullie daar geen begrip voor hebben. Wij hebben in ons systeem terug gekeken hoelang jullie hebben moeten wachten op een gerecht en dat was zeker geen uur maar 25 min en daarvoor willen wij ons voor veronschuldigen. De gehele middag hebben jullie zeker meer dan 15 gerechten gegeten. Dat de keuken om 16:00 sluit voor de lunch is niet meer dan normaal. Het staat ook vermeld in de menukaart. Wij laten het de gasten weten zodat de gasten de laatste ronde zelfs meerdere gerechten mogen bestellen ipv 1 gerecht per ronde. Jullie hebben die keus ook gehad en hebben toen ook meerdere gerechten besteld in de laatste ronde.