Recensies van restaurants in Sluis, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Sluis. Gegeten bij een restaurant in Sluis? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Sluis verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Sluis over tijd.
Walter
Eetcafé de Zevende Hemel in Sluis
Vorige week weer gegete. Heerlijk.
Donderdag onze gasten geweest. Waren zeer tevreden. Tot gauw floorJohan Verleden
Gisteren dagje Sluis gedaan met de bedoeling eens lekker te gaan eten. Bij St Jan mossels gaan eten maar zeer tegengevallen. Mossels waren van zeer slechte kwaliteit (zeker geen Prins en Dingemans), vol van vernukkelde exemplaren, frieten en saus waren halfweg op, weggenomen en we moesten verder zonder. Dit was een grote domper op onze vrije dag. Bij de andere restaurants (goedkoper) zagen we wel goede kwaliteit.
Mia van der Meiren
Ik vindt het bij de frietstal heel goed om te eten, ik eet daar regelmatig en een vriend van me heeft daar eens een feestje gegeven en het was dik in orde. Ik weet niet hoe de frietstal aan zo"n slecht cijfer komt maar het zal wel aan het klanten liggen . Prijs/kwaliteit krijgt van mij een 9 .
Goede keuken , fantastisch personeel alles wat een mens verlangt.watteny rosanne
Restaurant De Zuidpoort in Sluis
We hebben weeral genoten van ons bezoek aan Sluis en het eten in de Zuidpoort en vispanneke was heel lekker en vorige keer menutje gegeten met tong en prijs kwaliteit heel goed, een aanrader.
Houtse familie
Molenzicht in Sluis
Ieder jaar genieten we van een weekje Breskens in mei. Een van de hoogtepunten is lekker uit eten bij Molenzicht. Het eten is daar heerlijk en vriendelijk personeel.
Pieter
Normaal houd ik echt van Grieks eten, ik ben eens in Brussel naar een Grieks restaurant geweest en dat was uitmuntend. Ik wilde weer die heerlijke smaken in mijn mond hebben, en weer zulke aardige bediening, hier was dat allemaal ver te zoeken, heel ver. Gek dat het er nog staat. Vroeger bleek het wel goed, ik heb kennissen in Oostburg. Mijn verloofde en ik gingen hier eten, helaas was het vlees koud, veel te zout, en er werd maar één saus bij aangeboden. Een echte afknapper in vergelijking met de rest van de Griekse restaurants.
Robert van den Bunder
Gewoonweg toppie, netjes ontvangen, goed en eerlijk eten, bediening goed en zeer vriendelijk. Prijs kwaliteit toppie.
dierckens
Gezellig eethuisje met vlotte en vriendelijke bediening en lekker eten. Veel keuze uit gerechten.
Louise
Vijf jaar geleden hier voor het eerst gegeten en waren toen erg tevreden. Dit jaar besloten we om wederom ons te laten verwennen. Dit is ook grotendeels gelukt. De amuses waren voortreffelijk (je krijgt er een groot aantal en allemaal zeer bijzonder). Wij hadden het menu Père et Fils genomen en een bijpassend wijnarrangement. Het menu was heerlijk, behalve het piepkuiken wat ik persoonlijk niet in het geheel van het gebodene vond passen. Als je hier komt eten dan weet je dat je je beurs moet opentrekken (menu 210,-- p.p. en wijnarrangement 110,-- p.p.). Dit was allemaal geen probleem, we wisten waaraan we begonnen. Echter, op de rekening stond ook een bedrag van 25,-- voor het genoten water! Dit was echt een klap in het gezicht. Op het totaalbedrag maakt die 25,-- niet veel uit, maar als je zoveel geld voor menu en wijnarrangement betaalt, verwacht je toch zeker dat je die paar glaasjes water gratis krijgt. Dit is overigens het gebruik is 90% van de restaurants die wij bezoeken (wekelijks eten wij wel ergens van bistro tot sterrenrestaurant). Sowieso is ons gevraagd of wij water bij het diner wensten en er is niet gevraagd of wij mineraalwater wensten. Ik heb tegen deze 25,-- voor het water geprotesteerd en uiteindelijk hoefden wij deze ook niet te betalen. Wij gingen echter met een onaangenaam gevoel weg (moesten trouwens ook zelf de jassen uit de garderobe vissen!). Dit was dus de laatste keer Oud Sluis en ik raad eenieder aan het bedrag voor het water niet te voldoen, tenzij je natuurlijk miniraalwater wenst te bestellen! NB: Sergio was niet zelf aanwezig! Personeel erg gehaast en snel rondlopend, wat een onrustig geheel gaf. De presentatie van de gerechten zijn soms over de top (zoetigheden bij de koffie: gezichtjes, diverse potjes etc.). Sergio blijf gewoon goed koken en verlaag je niet tot deze zogenaamde artistieke bijzonderheden; het is niet nodig en als gast voel je je hierdoor een beetje voor gek gezet en niet serieus genomen.
lowie
Restaurant De Zuidpoort in Sluis
Het was een tijd geleden dat ik nog eens een bezoek bracht aan de zuidpoort maar nu zaterdag 23/03 was het terug de moeite waard.Hun entrecote a l'os is echt een aanrader, en de service was uitstekend, veel woorden moet men er niet over schrijven, spijtig slechtweer en weinig volk.
B
Eetcafé de Zevende Hemel in Sluis
Gezellig en vriendelijk eetcafe met bediening. Zorgen goed voor de klanten. Vispannetje was erg lekker maar een beetje veel saus. Prijs kwaliteit van de hoofdgerechten is goed, de prijzen van het dessert (ijs) is fors. Een aanrader voor jong en oud. Doen!
coenen
Bijzonder lekker gegeten (menu chef vis) voor weing geld - zeer gezellige (open haard) en gemoedelijke sfeer - dit was wat we zochten : hier komen we zeker terug
C&C Mosselman
We hebben bij Kaai 10 heerlijk gegeten. Een gezellig restaurantje, heel knus ingericht. Leuke accenten, bijvoorbeeld het bestek in een rieten mandje. En je kopje koffie of thee op een mini-dienblaadje. Oog voor detail. Ook het eten was fantastisch. Evenals de bediening. Absolute aanrader!
Elly D'Hoore/Kavelaars
Restaurant De Zuidpoort in Sluis
We hebben heerlijk gegegeten. De reservering is prima verlopen. We gaan hier zeker terug naar toe. Gezellig en gemoedelijk en goed eten. Vriendelijke bediening.
Kortom zeker de moeite waard.Len123
Eetcafé de Zevende Hemel in Sluis
Leuke zaak, bij toeval "gevonden" door een bord in de winkelstraat.
Zeker voor herhaling vatbaar.
gezellige zaak, bijzonder vriendelijk personeel en uitstekend eten.kortom: een AANRADER!!
de buyser marcia
Gisteren 05.03.2013.met een gezelschap van 4 personen en hond,super lekker geeten,optimale service in een ongedwongen sfeer,zoals altijd bij jullie!!!
Eric
Door aanraden van vrienden hier komen eten. Een hele fijne ervaring.
Het restaurant ziet er erg mooi uit. Modern, maar toch warm en gezellig.
De bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eten is vers, smaakvol, verzorgd
en is zeker niet duur voor wat men krijgt. We komen zeker terug en vertellen het voort!Piet Cleyn
Je acht het niet voor mogelijk, je moet 2 € betalen als men nog wat frietjes vraagt voor bij de steak!
En zeggende dat je bij de maaltijd al heel weinig frietjes krijgt.
Vraagt men wat brood, moet men 2 € betalen.
Ook de dienst laat veel te wensen over, die meiskes kakelen veel, maar ervoor zorgen dat je vlug frietjes bijkrijgt, neen dat lukt niet.Fons
Het was al veel te lang geleden dat ik er met mijn familie ben geweest.
Tijd om er weer eens naar toe te gaan. Lekkere mosselen gegeten tijdens het meerdere malen per jaar georganiseerde mosselfeest. Een lekker potje mosselen voor maar € 10,90. En waarom betalen we dan € 25,00 bij sommige andere restaurants?? Ik weet het wel hoor: Wij eten onze mosselen altijd bij De Drie Wijzen. Lekkere mosselen voor een "crisisprijsje".familie Adams
Restaurant-Tea-room Balmoral in Sluis
Wij zijn reeds vele malen in Balmoral komen eten en kijken er steeds naar uit om terug te keren. Het eten is heerlijk en niet te duur. Vriendelijke bediening en gezellige omgeving. De ideale plaats om eens lekker te tafelen.
Astrid en Jaap Houwerzijl
L´Aubergine in Sluis
Vrijdag 25 januari heerlijk gegeten in prima sfeer en met een gezellige eigenaar. Het eten was prima en de bediening is zonder meer goed te noemen. De entourage is, vergeleken met andere restaurants, heel anders, maar prima.
De klantgerichtheid is heel goed. Tussen de gerechten door werd er gevraagd of de kok het volgend gerecht mocht klaar maken of dat we even wilde wachten. Dat hoor je niet vaak. Al met al een aanwinst voor Sluis.Ron
Ik ben vaak op bezoek in Groede en laat geen gelegenheid voorbijgaan om in Romagna te gaan eten.
Alles, echt alles is hier top. Wat een heerlijk eten, wat een sfeer! En de altijd opgewekte bediening is een verademing. Als u hier niet gaat eten laat u een prachtkans op een super gezellige avond liggen.
Aanrader!