- Adres
- www.restaurantdownunder.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Gidday!
De term Down Under komt voort uit het feit dat de landen Australië en Nieuw-Zeeland gelegen zijn in het zuidelijk halfrond, beneden de meeste landen op deze wereldbol. `Down Under` is een acceptabel alternatief als benaming voor Australië.
De huidige Australische keuken is ontstaan door de beste elementen van allerlei eetculturen samen te voegen tot een spannende mix. Denk hierbij aan Engelse, Indische en Italiaanse invloeden. Met behulp van een gevarieerd kruidenaanbod ontstaat er een interessante smaakbeleving van diverse vis - en vleesgerechten.
Down Under is centraal gelegen op de Markt in Sittard. Met haar rustgevende ambiance is het een uitstekende locatie om ontspannen te genieten van een unieke formule. Met haar warme maar zeker ook avontuurlijke uitstraling is een vakantiegevoel nabij.
Ook voor onze jonge bezoekers is er een gezellige plek om te mogen spelen wanneer pappa en mamma zitten te genieten. Natuurlijk in het weekend met toezicht van een leuke oppas.
No Worries, tot "Down Under"!
- Lunch Dinner
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Glutenvrij, suikervrij, vegetarisch en lactosevrij
- Voorzieningen
- Honden toegestaan, terras en Wi-Fi
- Prijzen
- 3g-menu à la carte vanaf: € 25,00
- 3g-menu vanaf: € 23,95
- Betalen
Chris
Hier laatst weer eens gegeten met de Eet.nu lunch, nadat ik wat eerdere bezoekjes aan Down Under heb gemist. De lunches bij Down Under wil ik niet meer missen, en ik zal vertellen waarom:
Het eten is bij Down Under altijd wel goed, dat was me al duidelijk. Dit keer heb ik echter de Aussie burger genomen, en dit is (met afstand) de lekkerste burger die ik ooit heb gegeten. Hij is wat te groot om makkelijk te kunnen eten, maar goed, meer om van te genieten dus ook!
Dan is er de service. De gastvrouw straalt veel liefde voor haar vak uit, is altijd enorm vriendelijk en heel netjes. Vaak kom je in dit soort gelegenheden nóg jonger, en minder ervaren personeel tegen, wat dan vaak tot iets mindere service leidt. Bij Down Under hebben ze daar dus bepaald geen last van.
De sfeer vind ik ideaal, het gebouw is netjes ingericht, maar wordt daar niet saai door. Wat leuke kerst versieringen hingen al op, ook dat droeg bij aan die goede sfeer.
Als laatste zijn er natuurlijk de kosten. Daar wil ik verder weinig woorden aan vuil maken (mede omdat Eet.nu betaald heeft), maar laat ik het zo zeggen: iedere euro die je hier uitgeeft krijg je dubbel en dwars terug met de service en het eten. Al met al ben ik dus enorm tevreden, ga zo door!