Delphi in Sittard
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch en rustig
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 66 recensies geschreven voor Delphi.
Het eindcijfer is 9.2. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
harold
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Super lekker eten echte kwaliteit alleen mogen van mij de portie kleiner zijn
Sophie
Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Het was echt geweldig daar, ze zijn er ook zeer vriendelijk en vooral als je binnen komt krijg je al meteen een warm welkom. Echt een aanrader
Ruud en Marion, Marc en Petra
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Voor de zoveelste keer bij Joanni en Maria gegeten en ook deze keer was het weer fantastisch. De ontvangst; je voelt je echt welkom, de bediening; vriendelijk en snel, het eten; in een woord heerlijk.
Tom
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Met afstand de beste griek die ik ken in Sittard en omstreken. Topkwaliteit eten, super personeel. Kortom: een echte aanrader.
Roger Moore
Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer - Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Ons tweede thuis. We komen hier al jaren en we hebben in de wijde omtrek nog geen betere gevonden dan DELPHI Sittard. Gewoon proberen, misschien wel iets duurder dan de meeste Griekse restaurants, maar als je er gegeten hebt dan weet je waarom, de kwaliteit is gewoon niet te vergelijken met een andere Griek.
Thei Adams
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Zijn gisteravond met familie gaan eten,32 personen. Alles perfect geregeld. Heerlijk gegeten, super voorgerecht, hoofdschotel en nagerecht. Fijne en vriendelijke bediening, bedankt was een gezellige avond.
Pedro CoenenEindcijfer 8,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 9 Gewoon TOP!
monique vernooij
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Ontzettend gezellig restaurant, leuke bediening en een goede kok!
Monique.
Roger
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 7 Het eten is erg lekker en de eigenaar erg vriendelijk. Een aanrader.
louise
Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Leuk restaurant, lekker eten en een goede service. Wij komen hier dan ook regelmatig en het is echt een aanrader!
Martin
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Geweldig Grieks restaurant.
Alles was perfect, bediening, grote keuze voor/hoofd en nagerechten, grote porties.
Alles was goed geregeld.
Levi
Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 7 Gewoon een heel goed Grieks restaurant.
Vriendelijke bediening, grote porties, echte Griekse gerechten.
Ingo
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 We komen al meer dan 15 jaar bij Yanni. En elke keer is het eten weer heerlijk en de bediening en de sfeer weer super. Een absolute aanrader waar we zeker nog vaak terug zullen komen.
De beste Griek in de wijde omtrek.
Bram
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Goede service, attent en vriendelijk personeel. Het eten, zowel het voor- hoofd als nagerecht smaakte ontzettend goed, is niet heel goedkoop, maar dan krijg je wel wat. We komen zeker nog een keer terug.
kelly
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Dit is echt een topgriek.
De eigenares heeft mij zelfs het recept gegeven voor de baklava.,
Bediening is super en eten is al helemaal super.
Alleen wat te veel van het goede...
Maar daarom krijg je het resterende eten ook mee naar huis.
lian
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Super lekker.
Peggy
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Dit is zonder twijfel het beste Griekse restaurant in de wijde omtrek! Heeeerlijk eten! Goede en leuke bediening.
Klantvriendelijk en persoonlijk. Super! Een echte aanrader!
Ruud
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Heerlijk in een ontspannen sfeer gegeten, zeer attent personeel,
Super vriendelijk, eten voor een goede prijs.
dimitri
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Delphi is niet de beste grieks restaurant van sittard maar van heel nederland. De bediening is supergoed en ze draaien mooie griekse muziek en het is netjes ingericht en het eten is op en top helemaal af. Het smaakt heel goed en superlekker. Petje af voor de kok en de bediening. DELPHI SITTARD is een aanrader voor elke inwoner van nederland en omstreken.
jan
Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Heerlijk, heerlijk, iedere keer weer.
germaine beckers
Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Heeerlijk eten, fijne, vriendelijke bediening. Enige nadeel het toilet: de weg naar beneden zeer onbeholpen, bijna gevaarlijk.
Perry Hermans
Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 7 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Restaurant Delphi, gelegen in een zijstraat van de Sittardse Markt, biedt goede kwaliteit vlees en gerechten en is naar mijn mening het beste Grieks restaurant van Sittard en verre omgeving. Dit is al jaren zo. Zelfs over de grens in Duitsland en Belgie zijn geen restaurants te vinden die aan de kwaliteit van Delphi kunnen tippen. Prijs ligt iets hoger dan de concurrenten, maar is zeker acceptabel. Oh ja, bediening en service is zeer goed en authentiek. Sfeer en aankleding van zaak is cliche en mischien het enige minpuntje.
Jan Mallemans
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Heerlijk eten, snelle bediening.
Personeel was heel aardig ze spraken zelfs Grieks.
Personeel was ook zeer kindvriendelijk, mijn zoontje werd de hele avond bezig gehouden door het personeel.
Interieur was erg mooi, het was net als of je in Griekenland zelf was. Bediening was snel en het eten super!
Raymond
Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 7 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Of er in Sittard en omgeving een betere Griek is betwijfel ik. Zelf ben ik niet zo gecharmeerd van het interieur van Griekse restaurants (vandaar die 7 bij "sfeer") maar daar draait het hier niet om. Het gaat om het eten en bij Delphi is het werkelijk waar héérlijk Grieks eten! Lamskoteletjes die supermals waren, lekkere gyros en bake meze. Alles bij de Delphi schotel was met zorg en aandacht bereid en dat proef je.
Goede prijs kwaliteit. Ook het personeel verdient een pluim, snelle oplettende bediening en zeer (kind) vriendelijk. Onze dochter mocht zelfs de rekening opmaken, vandaar die 10 bij "service" (gegeven door ons dochtertje van 6 jr).
Delphi in Sittard is een echte aanrader.
Ink
Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 7 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Er wordt altijd prima rekening gehouden met 'mijn' glutenintolerantie/coeliakie. Héérlijk eten, prettige bediening.
Rob
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Kort maar krachtig: heerlijk eten en vriendelijke bediening.
NamkoEindcijfer 8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Een heel mooi ingericht restaurant met vriendelijke bediening. Wij konden er terecht zonder reservatie, mede door goede medewerking van het personeel. Het eten was heerlijk en uitgebreid. Prijs kwaliteit is prima, zeker een plaats om van een lekker etentje te genieten.
Rene VoltmanEindcijfer 7,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 7 Service 8 Prijs / kwaliteit 7 Lekker gegeten hier.
Porties waren ruim voldoende.
Van sommige vrienden aan tafel was het vlees iets te droog.
Mijn stoofpot was heerlijk en apart.
Vriendelijke bediening en vlug.
Vond alleen de tafels wat dicht op elkaar staan en het loop pad wat smal waardoor je niet echt prive kan dineren.
De inrichting heeft verder niet echt indruk op me gemaakt.
Tom-EricEindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Nadat we gisteren op het laatste moment van restaurant moesten wisselen vanwege plaatsgebrek kwamen we, mede dankzij alle lovende recensies, uit bij dit restaurant.
Bij binnenkomst werd gevraagd of we gereserveerd hadden, dus we vreesden even dat we weer naar een ander restaurant moesten gaan, maar gelukkig was er, na het bijplaatsen van een stoel, nog plaats.
De scampi's die ik besteld had waren heerlijk. Ook de gerechten van mijn tafelgenoten zagen er lekker uit, en de porties waren zo groot dat bijna niemand z'n bord heeft leeggegeten.
De prijs is ietsiepietsie hoger dan van andere Griekse restaurants, maar dit merk je absoluut terug in de kwaliteit. Wat mij betreft een echte aanrader!
ShemzaEindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Paar weekjes geleden voor het eerst gaan eten met familie. Gezellig restaurant, leuke ambiance, niet te groot...heeerlijk gegeten. Scampis! Hmmm...rijst was ook erg lekker. Prettige bediening, voorkomend en zeer behulpzaam.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Rob
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Dit blijft absoluut een fantastisch Grieks restaurant. Topkwaliteit producten, goede bereidingen en uitstekende service. Een zeer uitgebreide kaart met veel authentieke Griekse gerechten. De calamaris zijn hier bijzonder lekker, evenals veel andere mezzes. Voor de liefhebbers van rundvlees is de Argentijnse runderhaas niet te versmaden. Botermals vlees, zonder overdreven marinades of kruiden!
Chantal
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wij komen hier al een aantal jaren en dit is echt ons vaste restaurantje. Een geweldige Griekse sfeer, gezellige entourage, verse producten en ìedere keer als we hier komen is het eten van topkwaliteit. En dat vinden wij zeer prettig, dat men vantevoren al weet dat het heerlijk zal gaan smaken. De kwaliteit van de gerechten is hier constant top. De bediening is gezellig en zeer vriendelijk en maakt altijd een praatje met de gast. De gastheer maakt het plaatje compleet, zeer vriendelijk en sociaal naar alle gasten toe. Wij zijn èn blijven hier voor altijd vaste gasten! Want er bestaat geen betere Griek!
Brigitte Groenestein
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 We hadden daar nog nooit gegeten, want we komen tenslotte uit de omgeving Rotterdam. Het eten was echt super lekker en veel (veel te veel voor mij). De bediening was top. Ondanks dat het best druk was, ook nog tijd voor een gezellig praatje met humor.
sappy80
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wat kan ik zeggen top! Super lekker eten, super bediening, leuke atmosfeer,... gewoonweg top!
Paul HermansEindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Ik kom hier al jaren met mijn familie. Dit is het beste Griekse restaurant wat ik ken, en was ook het eerste Griekse restaurant waar ik ging eten. Na fan geworden te zijn van de Griekse keuken heb ik veel Griekse restaurants bezocht (bijv. In Brabant waar ik nu woon) maar geen enkel restaurant wist Delphi te overtreffen! Daarom gaan wij nog regelmatig terug!
Het eten is gewoon geweldig, vooral de warme en koude voorgerechten waar je je tafel mee kunt vol laten zetten! Van alles wat, vers en goed op smaak! Als we met z'n vieren gaan kiezen we vaker voor een visschotel voor 2 personen plus een vleesschotel voor 2 personen, zodoende kun je ook bij het hoofdgerecht vanalles proeven.
De service en klantvriendelijkheid is ook erg goed, de eigenaar én het personeel blijft je kennen als vaste klant. Het personeel blijft er meestal ook jaren werken, dat zegt ook iets over hoe het er achter de schermen aan toe gaat!
Kortom een héél goed restaurant, waar je uren kunt zitten zonder dat je de zaak uitgekeken wordt (je krijgt vaak ook nog een drankje van de zaak) en waar je altijd heel goed ontvangen zult worden.
Susanne
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Als je een liefhebber bent van de Griekse keuken is dit restaurant toch wel een goede keus!
Gemiddeld ligggen de prijzen in dit restaurant iets hoger dan in andere Griekse restaurants, maar er wordt dan ook gebruik gemaakt van verse en kwalitatief goede producten. De koks weten de authentieke Griekse smaak goed over te brengen in hun gerechten.
De bediening is erg vriendelijk en alert. Er wordt voldoende gelegenheid geboden om drank bij te bestellen.
Kortom: een aanrader!
janneke
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Beste Griek van Zitterd, super bediening, lekker eten, leuke prijs!
Hendrik
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Veel keuze op de menukaart. Heerlijk gegeten, ook de ovengerechten zijn echte aanraders.
Goede bediening, warm en vers eten, tijdig geserveerd.
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wat een top zaak!
Super bediening en super eten!
Nog geen betere Griek gevonden en ben er een enorme fan van.
Ga zo door!
Michiel
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Prima bediening, super eten, super service, lekker sfeervol.
Ronduit het beste (niet alleen het beste qua Grieks eten) restaurant waar ik OOIT geweest ben!
Aan te raden!
Roy
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Het beste Griekse restaurant waar ik geweest ben.
guido
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Heel erg lekker en heel veel :-)
Chantal
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer - Service - Prijs / kwaliteit - Lekker, vooral de oven gerechten! En de vis gerechten en de voorgerechten en... vooral leuke bediening!
Jamal
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Beste Griek aller tijden,
Ga hier ongeveer 1 keer per maand naar toe. Hier krijg je het lekkerste lamsvlees die er is.
Kelly
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Het beste Grieks restaurant waar ik ooit heb gegeten. En wij hebben er echt al heel erg veel gehad ondertussen, want Grieks eten is mijn lievelingseten!
Toppie! Ga zo door!
Chantal Pol
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Een ontzettend netjes restaurant. Toen ik nog een jong meisje was, heb ik daar in de keuken gewerkt. Ik maakte daar de salades etc.. Na sluitingstijd konden wij allemaal nog uren poetsen. Super schoon moest het altijd zijn en ze zijn ontzettend netjes. Aangezien ik helemaal fan ben van de smaakpolitie, weet ik dat ik in dat restaurant altijd goed en vers eten geserveerd zal krijgen. Mijn baas en bazin waren toen ook altijd heel erg vriendelijk voor het personeel.
Steve
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Ben er nu diverse keren geweest, alleen met gezin maar ook 2 maal met verenigingen (grote groep ± 20 pers. )
Super eten, super kwaliteit en betaalbaaar.
Aanrader!
harold
Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Gewoon goed, lekker grieks.
Petra
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 7 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Het was in een woord geweldig. Super eten, heel vriendelijke en fijne bediening.
Voor ons geen andere griek meer, dit is de beste !! -
Ackermans
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Gisteren met 4 personen gaan eten. Was weer zoals gewoonlijk perfect. Je waant je in Griekenland. Eten prima. Bediening zeer goed.
marjo smeets
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 We zijn gisteren met zijn 2-en gaan eten en zoals altijd was het eten weer zeer goed. Maar wauw wat een voorgerecht hadden we deze keer!!! (no.44 op de kaart)Geweldig ook hun idee dat je de rest van je eten mee naar huis kunt nemen!!!
Frans cobben
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Gewoon perfect
leo jacobs
Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 9 super restaurant wij komen er al heel wat jaren,iets duurder dan andere griekse restaurants maar wel de beste in omstreken.
Miriam
Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 7 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 een echte topper voor Sittard en omgeving
john
Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 zeer goede griek aanrader vooral de oude griekse keuken smaakt heerlijk
Parisa
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Hele leuke sfeer..goeie bediening..heerlijk eten..altijd gezellig..ik ben heeeel erg tevreden
Danny
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Super griek, beste hier in omstreken, altijd heerlijk
Peter en Bep
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Wij komen er al jaren .Geen betere Griek in de buurt !!!
Desiree
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Lekker eten in een gezellige sfeer
Lilian en Rina
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 We komen al 20 jaar bij Yannis en Maria. Het is net alsof je op vakantie bent.
Mart en Wilma
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 sinds 15 jaar klant, een echte aanrader
Rob en Anniek
Eindcijfer 4,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 3 Sfeer 3 Service 3 Prijs / kwaliteit 7 We hebben hier nu al drie keer gegeten, en iedere keer viel het erg tegen. Het eten werd zo goed als koud geserveerd. Het was niet lekker en de bediening was ronduit asociaal
Het enige pluspunt aan deze griek is dat het er niet erg duur is. -
marco anseman
Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 geweldig, ongedwongen, perfect vlees, vriendelijke bediening etc. etc.
eric
Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 We gaan al jaren. heel erg goed. Aanrader!