Grand Café 1741 in Schagen
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
anton Keel
Het eten was goed ,daar mankeerde weinig aan,het geen wat jammer was is dat er voor 5 personen een schaaltje met 13 krieltjes ,geen extra groenten en of sla bij kreeg ,dus karig .
Bij binnenkomst kregen wij voor 5 personen 1 broodje waarvoor je ook nog eens moest betalen ,voor een rekening van 240 euro mag je toch minstens een voldaan gevoel hebben en niet daarna nog eens naar de febo te hoeven .Ik ben zelf chefkok ,en ik zou het geheel anders doen ,ook vond ik de keuze op de kaart beperkt .Wij hebben toen alles op tafel stond maar een zak patat bij besteld, deze kwam na de maaltijd .
Kortom een tweede bezoek sluit ik zeker uit.
Jack van der Helm
Beste Geke,
Jammer dat je niet kenbaar hebt gemaakt dat het niet naar wens is geweest. Wie mij kent weet dat ik ga voor goede kwaliteit en een gezellige avond, net als mijn collega's. Mocht dit onverhoopt niet jullie ervaring zijn geweest (en dat blijkt uit je recensie) dan ben ik graag bereid hier contact over op te nemen met je. Het blijft mensenwerk en er kan altijd iets fout gaan. Een recensie plaatsen zonder aan te geven dat het niet gaat zoals jullie (vind ik ook) mogen verwachten is dan zonde van de energie en van jullie avond. Ik hoop van je te horen.
Groetjes, Jack van der helm, Eigenaar Grand Café 1741.
( jackvanderhelm@hotmail. Com )